10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• janos666 #3018
    Ravenholmban kimész az erkéjre, kapsz egy shotgunt, elmész előre ahol liftezel, stb és aztán egy darabon visszafelé haladsz a háztetőkön ugyanarra amerről jöttél. Bár csak rémlik, nem tudom jobban körbeírni, de megerősítem hogy volt olyan rész Ravenholmban ahol kétszer kellett rajta átmenni.
  • RelakS
    Akkor nem figyeltem eléggé? :D

Mondjuk a HL-ben olyan volt, hogy mikor visszamentél, a pálya kissé megváltozott

Ezt tökéletesen az Unreal][-ben csinálták meg. A hajó belseje mindig ugyan az a pálya volt, csak attól függően, hogy honnan lett meghívva, mást-mást csinált :)
  • takraj
    a HL2-ben is volt oda-vissza közlekedés, méghozzá Ravenholm-ban.
  • RelakS
    Úgy általában a Half-life-nál nincs értelme, mert nemigen lehet konkrét pályákra osztani a dolgot a folyamatos pályáról-ki-pályára-be, meg oda-vissza közlekedések miatt. Mondjuk ez utóbbi a HL2-re és az Ep1-re nemigen jellemző, de a HL-ban volt ilyen szellemeskedés :)
  • Ombika
    LOL!! :PPP
  • zeli
    igazad van. Az EP1-nél semmi értelme ennek..
  • armageddon666
    igen tudok... quit... ugyanis olyan rövid a gém ha pályát ugrassz akkor vége is...
    hozzáértők meg ne szólaljanak most :D
  • ILLNeo
    Elveszted a HL igazi izgalmait...
  • Qwerty4
    nem hittem volna, jó rövid..., pedig 3 GB-ot foglal.akkor ezek szerint tényleg 5 van...kösz, egy kicsit rossz hír volt, de szeretem tudni akármelyik játékban hogy hány küldetés vár rám.
  • RelakS
    De a 6. az műr az Ep2-ből van
  • Qwerty4
    Na tényleg!!!tudjátok hány fejezetből áll az Ep One, biztos nem 5-ből, mert 6-nak idáig látom a képét.
  • RelakS
    Osztán minekaz?
  • Doom 4
    tud valaki pályaátugró kódott ?
  • takraj
    Asszem 5
  • Qwerty4
    van egy kérdésem:hány fejezetből áll az Ep. One?
    Én most a 4.-nél vok.
  • ILLNeo
    Hétvégén belehuztam egy kicsit: 4óra alatt megzabáltam a még 1x az Episode One-t
  • akyyy
    pff ezért sirtok h februárban jön ki???:CCC
    még ha jövö szemtember, még megértem de már a jövö év júniustra is ue mondanám:C
  • armageddon666
    neméééér nem vettem észreee
  • zolo
    ték :P
  • berlinboy6329
    Pics.Februárban jön a gém.De nem baj,az év vége meg a jövő év termékeny lewsz de nagyon,1 halom jó gém fog kijönni,szal addig elleszünk.
  • armageddon666
    neeeee! na nem baj :D ugyis annyi játék jön ki szeptember/oktober/decemberben szal lesz addig mivel jáccani. (bár attól félek azokat is elhalasszák...) mivel TF2 multi ezért asszem EP2-t már megveszem és ha már arra járok akkor EO-t is :)
  • grebber
    In an interview with EuroGamer Valve's Doug Lombardi confirmed earlier rumors that the next chapter in the episodic FPS series, Half-Life 2: Episode 2, will not get released before year's end as previously announced, but is now scheduled for release in February 2007. The prcing has also changed a bit, Episode 2 will now set you back $19.95, which is still a great value considering it comes with Portal and Team Fortress 2.

forrás: Worthplaying
  • gman
    ja szegény külföldiek, nekünk kell szolgáltatni az első ingame videókat.
  • gman
    már mindenki tudja hogy a gamestaron van :D
  • janos666 #2994
    ÁÁ, a linket mért spórolod le? :)
  • gman
    Flek0 ezt ugye te írtad a steamen? : "They also have a TF2 trailer here, and a portal gameplay movie here."
  • FLeK0
    WIP
  • takraj
    Azt észrevettétek, hogy az EP2 videókon már nem jelzi az elem töltöttségét a játék, ha be van kapcsolva az elemlámpa?
  • Seth
    de mégiscsak jobban tetszene, ha egy folyamatos játéknak érezné az ember, megszakítás nélkül. Jó hosszú kis játék lenne :D
  • zeli
    biztos kiadnak valami Half Life 2 GOLD edition-t, vagy mittomén, de szerintem lesz:P
    a másik:"3 kattintás váltani a játékok közt.."(by Fleko)-ez is igaz:D
  • FLeK0
    3 kattintás váltani a játékok közt..
  • Seth
    SZerintetek lesz vmiféle collectors edition?? Nem olyanra gondolok hogy benne van a dobozban 4 lemez oszt nesze , hanem hogy cakkundpakk felrakja mindet és implementálják az alap hl2-be az egészet. Tehát folyamatos lenne az egész, elejétől az ep3 végig
  • takraj
    Sztem HLEO = Half-Life: Episode One ;)

Énis remélem, hogy marad a gépigény az EP2-nél is. ;)
  • reger
    Halo az nagyon jó játék .A grafika is szép csak szerintem egy kicsit egyhangú
  • zeli
    a HALO-nak szerintem nem szar a grafikája.
  • armageddon666
    H L E O! nem HALO XD az amugy jó gém? grafika? mert naon csunya játékokkal már nem jáccom... mondjuk HL2 az sztem hosszu távra megy :D szal azt sokáig jáccom majd :D
  • janos666 #2982
    HALO? Az volt az első játék miután megvettem a gépet aminél bütykörészni kellett hogy közel-max grafikán is fusson (csínnyán kellett bánni az anizotróp szűréssel és az élsimítással, mert nagyon zabálta alatt az FPS-st)
  • armageddon666
    a crysis ránéz most HLre aztán forditva mnegint és a végén a 20 év mulva kijövő csucskomputereken talán futtatható lesz minimumon
    amugy ha olyna lesz ennek az igénye mint HLEOnak akkor naon jóóó leszz :D
  • reger
    hja lehet ,bár ha jobban belegondolunk Sok játékfejlesztő megnézte a hl2-t és csináltak király fizikát a crysis fejlesztői megnézték ezeket a játékokat és mondták nekünk jobb kell , ezután a valve megnézte a crysist:DDDD
  • janos666 #2979
    Biztos megnézték az E3-as Crisys videót és azt mondták hogy nekünk is kell ilyen.