Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
u dont have to listen anybody else but me
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jóval több értelme lett volna kiadni ezt, és az episode 2-t egyben.. Persze ki tudja, lehet azis csak egy textúrapakk lesz.. <#banplz>#banplz>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Még Quake2-bõl maradt rajtam. Esetleg ha valaki megmondja h ebben mi a kurva yo, örömmel meghallgatom.. Ja és ez a játkidõ úgy jött, h hardon nyomtam, és abszolút nem siettem.. Pl Dr. Kleiner szövegét 5-6 percig bambultam a marha nagy kijelzõn..
Volt új kontent, vagy én csúsztam le róla?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ott, amikor lukból jön csomo bogár és egy tekerövel kéne kinyitni az ajtot.
De mindig nekemjönnek a bogarak...mit kell csinálni, hogy végigtekerhessem az nyitot?<#zavart2>#zavart2>
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A reaktornál vagyok és van egy híd amit valahogy aktíválni kéne de nem tudom hogyan. kép Nézzétek meg a képet és pls segítsetek. Azé nem raktam be ide a képet mert túl nagy, lekicsinyíteni nincs kedvem a fórumot meg nem akarom vele szétcseszni.
Ez a téma abszolut nem ide tartozik.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Debrecen - Pápa 4 - 1 , Újpest - Fehérvár 1 - 3
ezzel magyar bajnok a LOOOOOOOOOOOOOOOKIIIII!!!!!!!!!
zene egyenlő élet
-----------------------------------------------
Half-Life 2: Episode One $ 17.95
Tax (Hungary) $ 3.59
-----------------------------------------------
Total $ 21.54
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
@
@
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Nade, ha kiuszikáltad magad, bemész az ajtóval szemközti sarokba, meghúzod a kart, ekkor kinyílik az ajtó, de a víz vezeti az áramot, szóval vigyázz 😊Én csak simán átugráltam, de nem sok életem maradt 😄
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Mit csináljak?
összevissza uszkáltam, nem nagyon tudtam mit csinálni
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
KÖSZ... remélem tanultál belõle
u dont have to listen anybody else but me
nade viccet félretéve... SPOILER! legalább kiirhattad és linkeket tehettél volna be!!! <#falbav>#falbav>
@