10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#2978 Látom a fizikát is fel tupírozták ,az 5. videóban a lerombolódó ház -
#2977 szószerint könnybelábadt a szemem olyan gyönyörű kell ez nekem... ahogy a zombi felugrott a kocsira. meg a hunterek is durvák. meg a rovarfészek... :'D -
#2976 nem tudom -
#2975 van a Half-Life 2 világában, hangulatában egy nagyon megragodó dolog.Hihetetlen jó érzés volt rajta játszani, többé sztem egy játék se tudja nálam elérni ezt a hatást. -
#2974 A Need for speedekből underground óta és GTA-kból 3 óta egyet se hagyok ki 3-4 éve, de a lövöldözős FPS-ekhez valahogy sosincs erőm nekiülni és végig is vinni, ez dicséret hogy a hl2-knek meg mégis...
Asszem a Vietkong volt az utólsó FPS ahol meguntam (előtte faltam). Nekem az még az örök kedvencem, de a 2 szar lett. -
#2973 nekem életem kedvenc játéka.
a 2. kedvencem a Thief - The dark Project, a 3. pedig a Medal Of Honor - Pacific Pssault -
#2972 Én hl2 óta nem toltam végig semmi lövöldözős singleplay FPS játékot (vagy a GTA:SA határesetként beleesik?) csak ezt az EP1-et (csak belenéztem párba félóákat), úgyhogy nemtudom összehasonlítani a többivel. De jónak biztos jó volt. -
Prof William #2971 minőséget
-
de remélem jól fogok szórakozni, mert a HL2 nagyon magával ragadott főnleg az a városi rész ahol volt a temető, már nem emlékszem az epizód nevére.
De ezzel nekem a HL2 lett a világ legjobb játéka és megérdemelte 2004 legjobb játéka címet. -
#2969 Kapcsold be a HDR-t és tedd high-re a grafot, ha DX9-es kártyád van hazudsz ha nem látod a külömbséget hl2-höz képest. :)
Sokkal rövidebb, ha alaposan végignézel mindenhol minden apróságot 5-6 óra, ha csak futsz előre és lősz akkor 2 órán belül lejátszható.
-
FLeK0 #2968 kb. a harmada -
Prof William #2967 Inkább hozta a minősget. -
#2966 és mennyivel rövidebb az episode one?
grafikailag láttam h mintha jobb lett volna. -
#2965 először nekem annyira nem tetszett. a 2-t jobbnak találtam.De most végigvittem, f*sza:D
ami agrafikát illeti én semmi különbséget nem láttam:P -
#2964 Grafikában az idő múlta miatt egyértelműen.
Játékmenetileg nehéz megmondani, mert ez sokkal rövidebb volt és egy kész történetbe lett belepasszinntva annak folytatásaként...
Nem, nem jobb, de mindkettő kurva jó. :) -
#2963 van 1 kérdésem: az episode one felűlmúlta-e véleményetek szerint az alap HL2-t? -
#2962 ja, belenéztzem, várommér az EP2-t:P -
#2961 én még csak az episode one-nak fogtam neki ma... -
FLeK0 #2960 5. nagyon-nagyon-nagyon-nagyon durva :D -
#2959 Végül mikorra lesz itt? Novemberre vagy csak karácsonyra? -
#2958 http://gamestar.hu/kommentek.php?sid=23913
5 ingame video az ep2-ből -
FLeK0 #2957 note: spoileresek a játékmenettel kapcsolatban. -
FLeK0 #2956 SOK EP2 videó -
#2955 na működik a HL2 - EO magyarítás!!! -
#2954 Megkaptam!!!!!!nem kell válasz. -
#2953 jaja stemes mert steamclient +mindenféle ilyen fájlok vannak a játékban -
#2952 2900 MB instalálva, sztem steames -
#2951 neked Steames van meg, vagy sima? -
#2950 a 2. és 3. pontot értem + meg is vannak hozzá a dolgok -
#2949 Itt van a szövege:
1. Szerezzük be a 'Steam-kliens magyarítás' csomagot, és
telepítsük fel.
2. Minden játékhoz szerezzük be a '<Játék címe> magyarítás'
csomagot és telepítsük fel őket.
3. Állítsuk át az alapnyelvet a 'Steam-Hungarian.reg'
futtatásával. -
#2948 A half-life 2 - episode one magyarítása miért nem működik?kell még neki steam magyarítás is?és ha kell steam magyarítás akkor honnan lehet beszerezni ezt a dolgot hozzá:Steam-kliens magyarítás.
Nem teljesen tiszta amit az útmutató leír. -
Ityu17 #2947 Oké, köszi vissza on topic-ba :D -
#2946 Ha ingyen adod bármikor jöhet. :) -
Attlen #2945 Tom nem a ténához tartozik de kell valakinek egy játék oldalra egy 18 napos kód(webes) Nekem azé nem jó mert nem ftp-s??? -
Attlen #2944 Pl: Toca Driver 3,Total immerson Racing, Gt Legends.. -
#2943 Nem hogy játszanál inkább az utóbbi 3 Need For Speed egyikével ha már autós játékra vágysz. Talán az underground 2 a legjobb (a mostwantedban egy idő után megutálja az ember a vérdíjjas rendőrhajszát, pedig egyre csak többet kell csinálni) -
FLeK0 #2942 legalább megpróbálhatnád először egy F1-es topicban megkérdezni. -
Ityu17 #2941 Hé, tudom hogy ez nagyon off topic, de majd ki is lehet törölni, de az lenn e a kérdésem, hogy a Grand Prix és a F1 Challenge-én kívül nincs is más F1-es game, de nem olyan érdekel ami 2001 előtti! Olyan ami grafik,ailag! ott van!
Valaki mondjon már egy párat, légyszi, ha meg eloolvastam nyugodtan töröljétek, csak légyszi??????????? -
Ityu17 #2940 Ja!!!!, és szívesen máskor is ZELi.
Most elírtam na.... Nagyon bepörögtem :D -
#2939 ne rontsd már el az örömét:)