10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#3058 Elvileg az Ep1 vége után nem sok minden marad City17-ből ;) -
#3057 thx! ez is mehetne FAQba :D minden HLes topicéba. -
#3056 neeem, ez egy hülye képregény. van egy oldal ahol leírják rendesen a történetét HLnek. honnan jöttek a combinek meg ilyenek. -
FLeK0 #3055 http://members.shaw.ca/halflifestory/ -
FLeK0 #3054 city 17-től már véreset hány mindenki, remélem ep4 után sem kerülünk oda vissza. -
#3053 szvsz nem arra gondolt ;) -
#3052 Mármint arra a Q1-es motorra gondolsz? ;)
Volt régebben egy vita, és azt vették meg, nem a Q2-est. -
#3051 Az a mod is készül már vagy mióta és még csak nyers képeik, pár pályájuk és hangjaik vannak, messze álnak a készentől... -
#3050 HL2 Concerned topik -
#3049 linkejje be valaki azt az oldalt ahol levan irva a HL sorozat története! thx! (angolul és nem hivatalos, de meggyőző) -
#3048 Nem volt se Gravity Gun se Dog se Alyx, de helyette volt Dr. Keiner és Barnye ezerrel
Bár nem tudod mit veszitesz vele aki igazán szereti a Half-Life-ot az az egyet is kipörgeti, meg azáltal fogod meg érteni az egész dolgok mivoltát hogy miért lett ilyen a City 17 mint most. -
#3047 ajánlom figyelmedbe Blackmesa Sourcet. én HL1 idejében pici voltam és végigcsaltam nagyon sok részt kihagyva. ám hallottam a megváltásról! BMS! a HL source motorra teljesen átültetett változata (nem gagyi HLSource...) -
#3046 mostmár ki lesz hagyva a HL1, a HL2-t végigtoltam ami az én kedvencem azóta is, most az Episode One-t nyomatom, majd várom az Episode Two-t.
kérdés marad, kíváncsi vagyok:tehát a HL1-ben nem volt gravity puska + kutya?Alyx volt-e?
És tudtok vmit az Episode Two gépigényéről? -
#3045 van streamnos változat belőle, sőtmég felirat is van hozzá. én a helyedben tuti először azzal játszottam volna. én anno q2es motorral, no felirattal játszottam, és örök élmény! nincs game ami igy megfogott volna. -
#3044 az 1-es már túl elavult volt hogy 2005 novemberében nekifogjak.
ott nem volt gravity puska + kutya?Alyx volt-e? -
#3043 akkor minke kezted el a kettőt -
#3042 A Half-Life 1-re gondolsz?
(Qwerty4 nem játszodott a Half-Life 1-en) -
#3041 Akkor a sima HL egy nagy arcátlan game? -
#3040 Talán ez a kettő is ad egy nagy egyéniséget a HL2 arculatának. -
#3039 Kösz a helpet valahogy végigvittem, 1 életem maradt és 0 energiám, de könnyen túléltem, mert már azután volt két mentőláda és mindegyikben elsősegélycsomag.
Én normál nehézségi fokozaton játszok, de nem nagyon kell itt se takarékoskodni az élettel, mert sok az elsősegélycsomag mindegyik fejezetben.
Én bírom a kutyát + a gravity fegyvert is.
-
#3038 én szeretme mind2t :D bár szvsz dog egyedül bealázná az egész combine sereget a sebezhetetlen alyxunkal együtt :D egy ki barneyval kisegitve :D -
#3037 Nekem meg igencsak tetszik a gravitygun :) Főleg, mikor kéken világít :) -
#3036 amúgy az egészt half life 2 világában a gravipuskát meg a kutyát utálom a legjobban nagy hülyeség votl ezeket kitalálni benne:(
+ szivesen látnék olyan kiegészítőt, mint az egyhez is volt, ugyanaz az idő, tér, csak nem freeman vagyunk hanem vmi őrütl tudós, vagy az ellenségnél valaki...:) -
#3035 KÖNYÖRGÖM EMBEREK!!!!
Mi a farkamért van ott az a KIBSZOTT kék hordó?!!?!?!?!?!!?!?
Azért, hogy a lekonyuló járda alá berakod, és az egész áramos dolog holmi ugrabugrává degradálódik! (persze nem árt, ha nem estek a vízbe) -
#3034 Na akkor azt én kicsit vizet is fogtam csak ez rémlett. Már régen játszottam vele. -
#3033 én nem is vesztettem életet :D ugrálni kell ott nem uszni -
#3032 Gyorsnak kell lenni. Egyébként felnyomod a kapcsolót elötted víz azt megint az a fém állvány amin állsz a kapcsolónál oda átevickélsz. Onnan a szemközt lévő kis viskóba evickélsz megölöd a kis dögöket és ennyi. mindezt gyorsan, gyorsan, gyorsan. Én alig vesztettem életet itt még médiumon is.(Lehet,hogy graviti gunnal lehet a vízben lévő tárgyakat mozgatni, erre már nem emlékszem.) -
#3031 ja, de gondoltam vki emlékszik, na mind1 -
#3030 topik alján -
#3029 nem értem, kereső??? -
FLeK0 #3028 kereső, ajtó -
#3027 Egy kicsit megakadtam az Ep one-nál.A városi vágta fejezetnél vagyok a kórházban, az a story hogy egy folyóson voltam, sok ajtó + a zombik dübörgetik az egyik ajtót, elrendeztem a patkányokat, majd egy olyan helyre kellett leszökjek ahol éppen a padlózat beszakadt és egy vizes helyre estem be.ott felmentem egy lépcsőn majd csáprágók támadtak meg(2 volt), majd kievickéltem egy olyan helyre ahol van egy áramkapcsoló, majd bekapcsolom, de viszont a vízbe akkor nem tudok bemenni mert meghalok és csak akkor nyílik ki az az ajtó amin keresztül kijuthatnék.szova hogy jussak át a kinyílt ajtóhoz.
Please Help Me!!!
Előre is kösz. -
#3026 Mi lenne ha velünk is megosztanád sztem mindenki szívesen kiprobálná aki teheti. -
FLeK0 #3025 a steamet és a játékait hivatalosan is támogatja az egyik emulátor. -
#3024 Jajj ne fárassz. Tudom hogy pár véres szem és sok órányi munka árán egy ál-windowst varázsolhatunk a Linuxból 60 féle emulátorral meg hasonlókkal. A jó csak az benne hogy az eredmény amit kapunk nem ér semmit, mert ami a linux előnye volt az addira jórészt elszált, de az igazi windowst még mindíg csak megközelítettük. Normálisan nem lehet DX-es játékokkal játszani linuxon, csak hülyeségből kipróbálni. -
#3023 java? -
#3022 megvan a Half Life telefonra:) űberatom:) aki teheti próbálja ki -
#3021 2004 decembere óta megy HL2 Linuxon. (Cadega - Linuxos "DX emulátor") -
#3020 Ha windowsban kétszer kattintasz valamire az többnyire elindul vagy elindít valamit ami megnyitja a filet. Linux meg ilyen marhaságok alatt meg nincs HL2...
Én kicsomagolnám, belemennék a mappájába és kattintgatnék...
Illetve ezt nem feltételezem hogy megvetted, de akkor a Steamben kattints rá 2x. -
halofilter #3019 Öhöh!!! Nem jó a F.A.Q. ... Nem tudnátok akkor hol nézzem meg az elindítási módszert... (lehetőleg magyarul) Előre is köszi)