Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jéééééééééééééézusom....
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Stalkerekre gondolsz?(barna színûek, a kezük és a lábuk félig le van vágva, és a lábukra bot van kötözve)
Ha igen: Ugye milyen ilyesztõek?<#idiota>#idiota><#vigyor>#vigyor> Még szerencse, hogy üvegfalak mögött vannak.
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
okosabb lennél ha csöndbenmaradnál
u dont have to listen anybody else but me
Mi a megoldás?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Mit kell ott még megnyomni?
Help eladtam elinditottam a start.batot bejön a kép vannak szövegek ott melykre kell menni?
Azé bocs de tehetség kell ebben elakadni!
Next PC upgrade: 2022
sok mai fiatal azt várja, hogy a szájába repül a sült galamb...
ON
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
De azért segítek 😄
próbálozzatok,higgyétek el nem lehetetlen és ne gyertek egybõl nyavajogni hogy elakadtam mit kell csinálni itt meg ott."csak vég szükség esetén kérjetek segítséget szerintem,mert így semmi élvezet nincs benne ha más mondja meg hogy mit kell...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ha az ajó melleti beugrót jobban megnézed, láthatsz egy szellõzõrácsot... na oda be tudsz mászni. Ha bejutottál oda ahol a fegyverek vannak, akkor lõd le a lakatot a rácsos ajtóról, majd a falon lévõ vilammos kapcsolódobozt kinyitva kapcsold fel az áramot és woilá kinyilik az elektromossan bezárt ajtó.
talán ha esetleg egy screenshot-ot nyomnál, hogy hol vagy, mert egy rakat pályán vannak zombik...
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
bazz mindenki nagyképüen mondja h végigtolta és örül de nem képes segiteni azokon akik elakadtak vagy nem tudják merre kell menni tovább!!!!<#gunyos1>#gunyos1>
egyszerüen hihetetlen h mennyi bunko ember van!!
ehh hogy az istenbe tudnak ennyien elakadni a játékban?én egy résznél tököltem hosszabbidõt,de végül csak rájöttem.amúgy meg nem nagyon lehet eltévedni meg nincsenek olyan bonyolult dolgok benne szóval nem értem a dolgot.
azoknak akik elakadnak(tak):
próbálozzatok,higgyétek el nem lehetetlen és ne gyertek egybõl nyavajogni hogy elakadtam mit kell csinálni itt meg ott...