10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
gosumofo #9623 Olyan modokhoz nem kell, amik teljesen saját textúrákat, hangokat, pályákat, modelleket, stb használnak. Ha te HL2 vagy EP2 tartalomra épülő moddal akarsz játszani, akkor kell. Mindjárt itt a karácsonyi akció, egy ezres alatt lesz az orange box a steamen, vedd meg. -
#9622 az előző hsz-ed alapján nem elég. Sok objectet, meg texturát, a hl2-ből használ, azok nálad nem jelennek meg,. Csak error feliratként, és fekete-rózsaszín pepitaként...
-
geroge86 #9621 Miért vegyem meg, ha a modokhoz már nem kell az alapjáték?
Elég csak a SDK base 2006-2007. -
RAMyMamy #9620 igen: vedd meg eredetiben -
geroge86 #9619 Megint én...:(
Felpakoltam a OF2-t és kezdésnél a terem nagy része lila, és néhány tereptárgy helyén Error felirat villog. Van erre valami megoldás? -
geroge86 #9618 Üdv.
Nos mégis csak elindulta a mod,(Missing information) Egy steam-es copy-val megy. Viszont hiányzik pár textúra. Pl a falon futó vezetékek néhol lilák:). A steam elkezdte eltölteni a SDK Base 2006, 2007-et. Azt olvastam hogy ez lehetővé teszik bármilyen mod elindítását az alapjáték megléte nélkül mivel tartalmazza a grafikai motort. Ennek köszönhetem hogy megy a mod? Az SDK base-t még nem töltöttem le teljesen, lehet emiatt hiányos a textúra? -
#9617 ep 1 et meg 2-t játszottam jó darabig, aztán a sima 2 vel is toltam. Azt is pár óra után abbahagytam. Pedig volt ilyen kétéltű vezetés meg minden, de nem jött be :'( -
RAMyMamy #9616 *megdobálja hatalmas kövekkel*
életed legnagyobb hibáját követted el, hogy még nem nyomtad végig a HL2-t... de még bepótolhatod és nem fogsz elégni a pokol tüzében :D -
#9615 én talán 12ért (még a legelején asszem ennyi volt).
nyertem? :D
am lehet megdobáltok kővel, de a mai napig nem vittem végig. Egyébként is a portal meg a tf2 érdekelt :D -
RAMyMamy #9614 én már 2,5 éve megkaparintottam. kár, hogy nem vártam vele egy kicsit, mert fele annyiért is megkaphattam volna. na mindegy, így is megérte. :) -
strebacom #9613 Ja én ezt vettem a tescoban volt akcijós,hehe 2000Ft, de nem most... -
RAMyMamy #9612 én meg 4k-ért, eredeti orange boxot :) egyszerűen gyönyörű -
#9611 Én még megvettem '56-ban dobozosan igaz nem eredeti csomagolással hanem EA Classic's kiadásban 2000Ft-ért. Ki lehet fogni akinek sok érte a 4000 pénz.... -
#9610 van akinek még ezis sok érte, nemvéletlen szokták szószerint párszáz forintért osztogatni steamen
-
#9609 Vedd meg az Orange Box-ot 4000Ft-ért abban benne van a Half-Life 2 + 2 epizód a Portal 1 és a Team Fortress 2 (ami már ingyenes) is vagy 2000Ft-ért magát a Half-Life 2 magában. :) Ez nem sok egy ilyen jó játékért! -
strebacom #9608 -
geroge86 #9607 Üdv.
Egy kezdő kérdésem lenne hozzátok.
HL2 modot "tört" játékkal is lehet játszani, csak egy steam account kell hozzá? -
sirdond #9606 hmmm -
#9605 Hajajj xD -
RAMyMamy #9604 nincs rajta színátmenet, mint a half-life-on
meg gondolom, ha már 3. rész lesz, nem ep3, akkor valami más menüt / logot találnak ki hozzá -
#9603 A 3-as körül hogy látszik a paint xD -
#9602 kamu -
gosumofo #9601 -
sirdond #9600 ez tényleg sokkolóan szar, ráadásul nem is új hír -
#9599 Nem, sajnos :( -
#9598 Rajongói filmecske...
-
#9597 Half-Life 3 pólót visel egy Valve alkalmazott - van remény? -
sublimaze #9596 Szerintem még csak a valve-hez sem lesz köze... -
#9595 Szerintem nem ez lesz! -
#9594 lehet itt bejelentik a hl3-at vagy ep3-at :D -
#9593 Jah ezt én is írhatnám, hogy gabe írta nekem mélbe, hogy lesz ep3... :D -
#9592 hoax -
bcrics #9591 http://www.sg.hu/cikkek/84712/megis_lesz_half_life_2_episode_3 -
#9590 Csak elkészült. -
strebacom #9589 Ez megvolt már:
-
#9588 Nézz körül moddb-n hány elképesztően igéretes TC project ment már a levesbe, aztán rájössz, hogy bilibe lóg a kezed... :D -
#9587 Az, hogy "csinálják", még nem jelenti azt, hogy biztosan játszható lesz valaha... :) -
#9586 Ha felnéznél a mód hivatalos fórumára, akkor látnád, hogy a készítők elég sűrűn szólnak hozzá a többi fórumozó hozzászólásaihoz, és ez nem éppen azt mutatja, hogy nem csinálnák a játékot. -
#9585 mikor adják ki?
-