Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lolSL
vagy egy vortigaunt 😊

grebber
Ezek a Cinematic modos arcok csinálhatnának über graffal egy "folytatást"a saját elképzelésük szerint.Akár még jó dolog is kisülhetne belõle<#taps>

Next PC upgrade: 2022

TSL16b
Ez akár azt is jelentheti, hogy Alyx is irányíthatóvá válik. Már ha lesz még olyan játék, amiben benne van.

Jaka923
Már hogyne lenne! HL 3-mal nem lenne érdemes befejezni ezt a történetet, amely amúgyis a végén jár.

lolSL
én nem bánom, bármihez nyúlnak jobb játékot csinálnak belõle mint mások 😊

Jim Morrison
valve, mit varsz

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

SZilaJMaGGoT
xDDD

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

MerlinW
Nem lesz Ep3...

[merlinw.org]

Jaka923
Beb@szna, ha így lenne, finoman megmondva.

Akkor már tudom mit nem fogok megvásárolni. 😄

lolSL

Valve: Portal 2 will probably be our last game w/ an isolated singleplayer experience

episode 3 coop játék lesz?

Thx! Akkor lehet kipróbálom.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

grebber
Meg!

Üdv!
Ez a CM mod a magyarítással megfér egymás mellett?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

kifli
több választási lehetõség is van, bennevan 1-2 régebbi is.
MerlinW
Én CM-ben nem szoktam lecserélni a karakterek modelljét. A játék 99%-a úgyis nélkülük zajlik😊

[merlinw.org]

Nagyon jó lenne ez a CM mód, de a karakterek egyre jobban elvannak túlozva... Ha jól emlékszem talán a CM7 ben voltak a leghasonlóbbak a karakterek az eredeti formájukhoz, bár asszem abban Alyxnek voltak hatalmas mellei, de azonfelül majdnem ugyanaz maradt az összes karakter csak szebb kidolgozásban.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Rage47
enyhén eltúlozták a srácok 😄
Nem értem, hogy miért kell egy, leginkább prostinak kinézõ szereplõ szinte minden játékba.

TreDoR
Hát ez tényleg ronda <#wilting>

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

RelakS
Mit keres Gregory atya azon a kijelzõn? <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Jim Morrison
nemkicsit

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

MerlinW
Jó randa😊

[merlinw.org]

berczely
Eh! uccsó képen VV Szandika XD

Azé ez odabax...

kifli
mikorjön? Ezzel akarom végigtólni megint ep2-et meg 2-t. A sima második részt most toltam végig nemtudom hanyadik alkalommal, de azt sima hl2 grafal 😄
lolSL

morvaigaben
Áááá hogy valaki ilyen pihent legyen... 😄

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

Jim Morrison
😄

lol
http://imgur.com/xKgaY

How much can you take,before you snap?

Már unom a HL-t mert úgy a 25. végigjátszás után kicsit unalmas volt, de a CM el még egyszer kétszer végig lehetett mert teljesen más hangulatot varázsol 😊

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

SZilaJMaGGoT
Majd egyszer lehet, de én mindig jobban szerettem a gameket úgy ahogy azt a fejlesztõk összerakták... 😄

MerlinW
Én sem szeretem, de ha ezt egyszer kipróbálod más véleményen leszel. Nem csak 20GB-nyi magas felbontású igényes textúráról, karakterekrõl beszélünk, hanem dinamikus fényekrõl, zseniális, hangulatos háttérzenékrõl, stb.

[merlinw.org]

SZilaJMaGGoT
Nekem a cm mindig is egy gányolás marad... 😄 Sosem szerettem a grafika javító modokat a game-ekhez... :S

lolSL
ahhoz képest hogy eddig egyforma golyónyomok voltak a falon? <#banplz>

grebber
Elég gagyinak tûnik!

kifli
nem rosz mod, mondjuk nemhosszú 😊
lolSL
a következõ cinematic modban:

Nesze semmi fogd meg jól. 😄

lolSL
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
AG: For the sake of everybody back home, that's been desperate to know. Will we ever see it ?

Doug: You will ever see it, yes. We are not done with Gordon Freeman's adventures. I have nothing other than that to tell you today, but hang in there with us.

lolSL
Precursor mod megjelent

Re-enter the Half Life Universe and revisit City 17 in the time before Freeman,

hogyan tudok a gery's mod.org oldalroé letölteni?mert én bejelentkeztem és rákattintok hogy download file azután meg ki irja hogy log in to download .rákattintok és át lép a szteam ba ott bejelentkezek és vissza lép a gerry'smod.orgra ott meg ki ir valamit.te hogyan tutsz letölteni?vagy tucc más oldalt?elöre is kössz
MerlinW
Töltöttem onnan is, de sok mod nem frissült, így elég sokkal vannak textura problémák.

[merlinw.org]

és te a gerry's mod.org oldalrol töltöd le az addon okat?
MerlinW
Nekem

[merlinw.org]

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ez már majdnem dragon age2 magasságokban szárnyal, de jó hogy benéztem.

kinek van meg a gerry's mod 10?
lolSL

Erik Wolpaw: Valve definitely gets better delivering things - I know Portal 2 slipped - but generally on time. Valve still has this reputation of being a company that takes a long time to make games. We've shipped how many games in six years? A lot.

Eurogamer: You know why Valve has this reputation don't you? Because it's been so long since the last Half-Life game.

Chet Faliszek: What game?

Erik Wolpaw: Well, Portal takes place in the Half-Life universe, and also, we don't know what you're talking about.

Eurogamer: Do you get sick and tired of being asked about Half-Life?

Chet Faliszek: Never been asked it. You're the first one.

Erik Wolpaw: We'll have a think about it and then get back to you.

Chet Faliszek: Rudest interview ever. I'm out of here.

Erik Wolpaw: Actually, I'm just going to shoot a mail. Hey, somebody mentioned Half-Life. What is the deal with that thing? We're going to find out what's happening.

lol

SZilaJMaGGoT
Én is pont most fedeztem fel a héten és most töltöm... 😄

lolSL
+ 1 minõségi Episode 2 pálya: Aether