Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bár valszeg szifon és android lesz a platform amire jön, wp7-re nem valószínû, ugye azon live van...
így viszont úgynézki váltanom kell visza androidra, mert azon megvan minden wp7-en meg jósok app nincs ami kell (vpn, mumble, mostmár ts3 is, meg lesz steam valószínûleg, így bárhonnan tudok ts-ezni meg stb...)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Tartalom:
No new Episode Three information.
Steam as a social platform.
Steam for mobile devices.
Source SDK and Portal 2 Authoring Tools
DirectX 9, 10, 11
Will GoldSource be released under GPL
Portal 2 ARG
Valve’s first steps into a non-fps genre.
Ideas and backstory behind the Crowbar.
What Gabe and Kutta do in their free time (besides knives).
[merlinw.org]
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Valve üzletpolitikája, hogy minden évben legyen legalább egy címe (ezt 12 éve tartja is). Minden terméküket a munka megkezdése után 6 hónappal jelentik be (+- 1-2 hónap ha beleesik valamilyen ünnep, nagyobb rendezvény , stb) és amennyire tartható 8 hónappal bejelentés után adják ki.
Ha esetleg odáig jutnál, hogy saját céget alapítasz (elõre is bocs a személyeskedésért, de ezt kötve hiszem), rájössz, hogy ha összevissza csinálsz bármit is, éhen döglesz.
[merlinw.org]
[merlinw.org]

How much can you take,before you snap?
(\__/) ( X.x) ( } . { )
http://imgur.com/a/nvlmu
How much can you take,before you snap?
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
a, ep3 2020-ban
b, bms 2020-ban
c, ep3 soha
d, bms soha
A nyertesek kozott egy eredeti L4D 86-ot sorsolok ki.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
A valve egyik vezetöje azt nyilatkozta hogy még ne temessük el a játékot.
Tehát valamikor biztosan meg fog jeleni, de persze az elsö infomorzsákig biztosan kétségbe fogják vonni.
Windows 7
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Akárhol rákerestem ilyen 2008as dátumú posztokat találtam és semmi meggyõzõ infó.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
"Legal notice:
All soundfiles are from free soundtrack-teasers, re-arranged and remixed. If you encounter a copyrighted song, please contact me for removing the file.
The new models are inspired by the uzilite Poser-Models and constructed after screenshots found in the DAZ3D library and cgsociety.org gallery."
Mellesleg, nem tudom miért zavar ez, pl. a Microsoft sem csinált szinte soha semmit, az elmúlt 30 év alatt, mindent vásárolt vagy lopott, mégsem hurrog senki.
Örüljünk (vagy ne), hogy van CM, használjuk, a jogi problémákat pedig hagyjuk rájuk. Nem mintha lettek volna az elmúlt 6 évben.
Egyébként gondolod, hogy a programozók nem egymás kódját használják fel a munkáikban? Minek dolgozzak valamin, amit más már megcsinált jól? Persze itt most az open source dolgokról beszélek.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Ez alól csak pár kivétel van, mert ez figuránként változhat, de ritkaság az eltérés.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Next PC upgrade: 2022
Csak jó volna ha nem csak a grafot csinálnák hanem összehoznának valami pár órás történetet.
Next PC upgrade: 2022