10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
bcrics #9663 Erezd az ironiat a Hangomon:-) amugymeg tényleg egyre durvabbak ezek az új smart telefonok. Most tettem szert egy Xperia s-re es keresem az állam. -
#9662 Ezt úgy mondod, mintha mondta volna bárki is, hogy lesz harmadik rész:) Nem mondták. Azt viszont igen, hogy harmadik epizód nem lesz.
Magyarán el kell fogadni a tényt, hogy nem lesz több HL a közeljövőben, talán soha. Aztán max egyszer kellemesen csalódunk. -
Gibor #9661 Lol... SGS2-t 1 napig használom töltés nélkül és állandó használat mellett... és ebben van állandó internet és időközönként játék is (MC 3, GTA 3 stb)...
Attól hogy förtelmesen az okostelefonok ellen vagy hülyeséget nem kell állítani. Vagy vegyél belőle normálisat ne a legolcsóbbat, abban persze hogy szar aksi van.
Ugyanaz mikor a tableteket szidják, abból se a legutolsó kínai noname szart kell megvenni.
#9660: Én ezért vettem egy bt-s ps3 joy-t, helyettesít mindent, sőt még egerem is van az analoggal hozzá. -
r4pt0r #9660 Ami miatt sose lesz értelmes játék platform egy okos telefon az az irányítás hiánya. Persze most is lehet rajtuk játszani, de hát én azokat nem nevezném komoly játéknak. De hát mások az igények. :D -
#9659 Okostelefonokon lol.Főleg ha nyomkodod is meg használod akkor a hátadra kell kötnöd paksot hogy tudd is használni. 4 óra alatt lemerültnek ezek az ótvar csúcs telefonok. 2 magos meg 4 magos meg 3d-s telefon lol. Majd ha képesek lesznek az akumlátort is fejleszteni akkor érnek is majd valamit!
Sajnos én is ilyen 2 magos csodát vettem azóta bárhova megyek nálam van a töltő ami szánalom a köbön! -
bcrics #9658 Komolyan mire kijön a köv. epizód/rész addigra megszűnik az asztali Pc mint fogalom létezni, addigra már az okostelefonunkon fogjuk tolni. -
#9657 Most volt hírbe idén semmiféle HL-ről nem lesz szó az E3-on! -
#9656 Igen, de legkorábban a 2013-ban -
#9655 Majd júniusban az E3-on fog kiderülni. -
#9654 10-15 év múlva. -
bcrics #9653 Mikoooor lesz már új half life csessze meg gabe. -
#9652 Half Life 3 topik nincsen? -
#9651 A betat ki lehet próbálni?, Letölthető még,vagy hogyan??
-
#9650 A Counter-Strike: Global Offensive telepakolva HL elemekkel. -
RAMyMamy #9649 ezmiez? -
gosumofo #9648
-
#9647 Köszönöm -
#9646 Lehet.
hl2 mappába másold be a letöltött cuccokat aztán keresd meg a config.cfg fájlt és abban a cc_lang bejegyzést írd át "hungarian" -ra
cc_lang "hungarian"
Ha nincs ilyen bejegyzés egy új sorba írd be te magad. -
#9645 Steam nélküli HL2-t lehet magyarítani? Köszi. -
#9644 az a hl 2 ep3 kiadásra szánt verziója lehet, de feladta, hogy felvegye, a fejlesztőknek aztmondta, hogy kiadták, de senkinek nem kelett.
És most elkezdte csináltatni a hl3-at is veklük -
RAMyMamy #9643 -
#9642 vagy még mindig a CD-ért próbál lehajolni
/paraszt -
#9641 Dagi Gabe biztos nem ér rá. Sokat olajozza a bohocot! :D xD -
Belkar #9640 Hát ez elég rossz hír Én azt hittem hogy szépen komótosan fejlesztgetik már és majd megjelenés előtt 1-2 évvel rákapcsolnak de ezek szerint még akkor el sem kezdték -
#9639 Még tavaly írta Gabe twitteren. -
Belkar #9638 Ezt hol olvastad? -
RAMyMamy #9637 egyszerűen nem értem, hogy miért nem foglalkoznak vele... áá, nem is idegesítem magam rajta. addig úgyis kijön kismillió új játék, meg a mostani kedvenceim befejező részei is, úgyhogy lesz mivel játszani. csakhát a hl-t nem pótolja semmi... :( -
#9636 Dehogyis. El sem kezdték fejleszteni... ahogy írtam, tervben sincs jelenleg. -
RAMyMamy #9635 5 éve fejlesztik + még 4 év... ez már bőven nem a kapkodás kategóriába tartozik -
#9634 Ha innentől kezdve semmit nem adnának ki a steames eladások után járó sarcból vígan megélnek.Szóval semmi okuk kapkodni. -
RAMyMamy #9633 eh, már írni se tudok -
RAMyMamy #9632 MIDOCSA?! még 4 évig nem lesz half-life? -
#9631 Volt már hír:) Hivatalosan megerősítették, hogy nem lesz. Ha lesz valami az HL3 lesz, de a következő 4 éven belül nem terveznek foglalkozni a témával, más projektek vannak a fiókban. -
#9630 legyen már valami hir a kihaszott ep3-ról váááá -
bcrics #9629 Üdv all,
úgy emlékszem itt már Többen telepítették a Half-Life 2 CM11 modot.
A fake factory instalállást követően indítanám a játékot de a következő hibaÜzenetet dobja ki.
"MountApplyFilesystem() failed: You don't have all GCFs needed to play this game."
akkor most mi történt? -
Dodo55 #9628 Ep2 után mondták, hogy az Ep3 esetében nem fognak nagyon megjelenés előtt semmit nyilvánosságra hozni, mert nem akarják megint elkövetni azt a hibát, hogy az előzetes képeknek, trailereknek alig van köze a kész játékhoz, lásd Aftermath (amiből lett az Ep1), illetve Ep2 (You're not supposed to be here, Eli szövege, Alyx lóg a szakadéknál, stb dolgok az első trailerekben).
Ez alapján teljesen logikus, hogy a hír igaz, valószínűleg most átestek a ló túlsó oldalára. -
sirdond #9627 én azt hittem a 25%-ost mindenki kapja,ha belenéz az inventoryba. nekem az van, meg persze a szén. viszont eddig csak egy olyan játék van,ami érdekel is, a Dungeons of Dredmor. és most csak 1 euro,úgyhogy megpróbálom összehozni holnapig azt questet :D -
#9626 az csak jan 2-től érvényes :)
és nem mindenki kap :D
Én egy day od defeat source tulaja lettem, meg egy cole eddig :D
Amúgy ezeket kaphatsz, ha teljesíted a karácsonyi achivmenteket:
-Kupon: 25% 33% 50% (legalábbis csak ezekről halottam :))
-játék
-chole (ahány van annyiszoros eséllyel indulsz majd a végén a végső nyereményjátékon, vagy 7 darabot beválthatsz és kapsz érte kupont vagy játékot)
-
sirdond #9625 sőt most mindenki kap 25% kedvezményt minden valve játékra,szóval gyakorlatilag ingyen hozzádvágják -
#9624 hl eészek egyike sem kerül többe 1,74 eurónál!
Sőt, az összes rész 7 euró. (hl1-től ep2-ig)