10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#9703 okés :)
amugy pár ezrzet én is feizetnék érte ha a teljes felujitott hl1-et megkapnám, de ha ingyen lesz az sem gond, a többi hl (hl1+kiegek, hl2 + ep1-2) mind megvan dobozosban :D
egyik legjobb fps játék, köszönet érte 98 ota -
Dodo55 #9702 Amúgy 9%-on állt mikor szavaztam, azóta már 14 :)
Szerk: Írják is a commentekben, hogy a fejlesztők elfelejtették bejelölni a free to play opciót, és azért félrevezető a kérdés. Viszont a leírásban ott van egy csomó helyen így caps onnal hogy FREE. -
Dodo55 #9701 Sablon szöveg az. Ingyen lesz. Nem fognak ennyire picsát csinálni a szájukból, még ha meg is érné fizetni érte. -
#9700 Én simán. Röstellem is, hogy egy ilyen nagy munkát ingyen csinálnak meg. 10-15 eurót úgy kifizetnék nekik kapásból, mint a huzat. -
#9699 ez van a gomb fölé irva:
Would you buy this game if it were available in Steam?
megvennéd a játékot ha elérhetö lenne a steam-en ? -
#9698 Szkeptikus vagyok ezzel a "Valve ingyen adja a komplett üzleti felületét" dologgal, de úgy legyen:) -
Dodo55 #9697 "We are releasing Black Mesa to the world for FREE on September 14th! Give us a THUMBS UP to help our game get on Steam! When we are on Steam we’ll be able to reach more players and make installation and future updates easy for everyone!"
Mindenképp ingyenes lesz, csak így a Steamre is felkerülhet ingyenes modként. A szélesebb körű elterjedést, könnyebb telepítést és frissítést nevezik meg előnyként ezzel kapcsolatban. -
#9696 Szavazzunk hogy pénzért árusítsák az egyébként ingyenes BM-et? No way... -
#9695 Szavazzatok hogy felkerüljön steamre a Black Mesa Source. -
#9694 14.-én megjelenik a BM: Source (= Csak még nem lesz teljes mert a Xen részeken még dolgoznak. Info: hardwired -
gosumofo #9693 nahát, most már még 3 emberről tudjuk, hogy várják a játékot! -
#9692 ez miért nem volt még?
azt mondják, hogy 5:00-tól -
#9691 Holnap jön a második része. -
#9690 Ezeket a dolgokat alap, hogy megtárgyalták. A Valve megtiltotta nekik, hogy a projekt nevében szerepeljen a Source szó, ezért már csak simán Black Mesa a neve. -
#9689 Igen itt igazából sztem is azért van jelentősége ennek a Valve téma felhozatalnak, mert régebben napvilágra kerültek olyan összeesküvés elméletek, hogy a Valve kaszálta el a projectet, illetve mi lenne ha már most felkarolnák őket stb. -
#9688 Esetleg még a project elején, hogy kapnak-e engedélyt a Valve által előállított tartalom mai szintre hozásához? Tudod, szerzői jogi trollok, stb... -
#9687 Amíg fejlesztés alatt áll a projekt, addig minek is kéne kapcsolatban lenniük a Valve-val? Talán kérni néhány alkalmazottat kölcsönbe? Ráérnek tárgyalmi majd akkor, amikor kész lesz és mehet fel a Steamre. -
#9686 Ami az ő hibájuk, hiszen Valve-al kapcsolatba lépni a legkönnyebb minden kiadó közül. Gabe még az én személyes leveleimre is válaszolt tavaly. -
#9685 Hogy bánják, hogy már 2009-ben ígérték, hogy kész lesznek vele és túl nagy hype-ot csaptak, úgyhogy inkább mostmár kussolnak, majd egyszer kész lesz :D Meg hogy mennyi nehézségbe ütköztek a fejlesztés során stb. Ja és állítólag a Valve-al semmilyen módon nem léptek kapcsolatba. (és a Valve sem velük) -
#9684 tl;dr mi a lényege? :D -
#9683 Black Mesa: Source interjú -
#9682 Egy újabb pletyka -
bcrics #9681 Részletes beszámolót kérnék akkor, KölyökPincsu koromban énis elakartam menni egy ilyenre, de asszem már kinőttem belőle, de azért érdekel a milyensége egy ilyen tábornak.
Ö és vannak csajok is? jó csajok, akik játszanak is?
Jah, és megvettem az áprilisi gameStart, inkább gamestar párti vagyok:)
Klotyón egész jó még lapozgatni.
-
#9680 Nem voltam, de jártam párszor a szerkesztőségben és hallgattam az élménybeszámolókat:) -
#9679 PC-Guru tábor!? Én voltam páron! :D -
#9678 LevRov? Az nagggyon beteg volt :} -
#9677 Mennyire szerettem a Gurut tejóég ('= Asszem '98-ban vettem az első újságot aztán olyan 2003-ig minden egyes hónap végén tűkön ülve vártam a következő szám megjelenését. MMm, a régi szép Brazil írta LevRov-os idők. Rengeteget nevettem rajta (= -
#9676 "A GS ugyanazt kihírezi" Vagy mégsem, vagy nem tudnak angolul. Annyi kacsát sehol sem olvasol, mint ott. Ja de, a gamekapocs.hu-n és az index-en. Ugyanmár... Nem szánalmas ez az utálkozás, inkább az lehet szánalmas, hogy nincs az országban egy külföldi kapcsolatokkal rendelkező normális magazin.
Olyan ez a GS banda, mintha lopta volna a nevet. Az eredeti német GS és a magyar között univerzumnyi színvonalkülönbség van.
Valószínűleg nem olvastad anno a '90-es évek CoV, Guru, 576 lapjait. Na kb. ott kezdődik a "magazin" és a híradás. Azóta mondjuk mind elpusztult az eredeti csapatok távozásával, a Guru még olyan amilyen, de náluk sem minden okés.
A hírportálok, újságok illetve minden médium legyen az játék, vagy más témájú, mindig a szenzációra, a nézettség/olvasottságra hajt. Ezáltal ferdítenek. Ferdítik a már egyébként is ferde igazságot. Ebből lesznek a baromságok, mint pl. a híres "lesz PC-re RDR" GS hír.
Tehát a probléma ott van, hogy a magyar "szaksajtó" sem tudja mik a valódi hírek, hiszen már nem nagyon van kapcsolatuk a kiadókkal. Max az EA-al. Régebben a az újságírók kiutaztak/meghívták a kiadók sajtósait, kijártak a rendezvényekre (E3, ComiCon, stb) és konkrét tényeket közöltek, sajátos stílusban. Most meg légből kapott, mások által kitalált féligazságokat ferdítenek tovább és közlik unalmas és bicskanyitogató stílusban. -
Gibor #9675 "amit alig értenek meg páran" ez a szomorú hogy alig értik az Angolt... Amúgy a GS az hülyeségeket ír rengetegszer, ennyi a magyarázat... Apró hírekre olyan baromságokat írnak amiről szó sincs sehol... Pl ha jól emlékszem GTA V ről olyanokat írtak amit egy képről ŐK kitaláltak... -
#9674 A GS ugyanazt kihírezi, mint amit te külföldi oldalakon olvasol, csak éppen magyarra lefordítva. Akkor miért is vagy jobban képben, amit te is ugyanannyira tudsz, mint amennyire ők? Szánalmas ez a magyar hírportálokról való utálkozás, aminek semmi miértje nincs. Az, hogy te könnyen megérted az angol szöveget, és ezáltal menőbb azokat a híreket olvasni, attól még nem kell a hazai sajtót orrba-szájba szidni. Persze, ha azok az angol hírek lennének belinkelve, akkor meg azért menne a fikázás, mert egy magyar fórumba minek kell külföldi szöveget belinkelni, amit alig értenek meg páran. -
RAMyMamy #9673 ilyen szutyok lapokat nem érdemes venni, de még az online részüket se érdemes olvasni -
#9672 Párszor már le lett írva, nem készít több epizodikus játékot Valve. HL3 lesz, ha lesz, viszont egyelőre nem hogy nem "stabilabb", de még pletyka szinten sincs. Azt írtam/írtuk már párszor, hogy legközelebb 2013-ban indít új projektet a valve. Most az elkövetkezendő évben DOTA 2, CS:GO, Linuxos Steam és a Portal 2 DLC-n dolgoznak.
Mondjuk az hogy jobban képben vagyok a a témában (google), mint a Gamestar, az ismét minősíti eme fantasztikus magazin színvonalát:) -
mester1987 #9671 Episode 3 az kamu vagy pletyka? vagy Half-Life 3 az stabilabb hír? :D -
#9670 Na fasza, idén sem törik meg a jég :( -
#9669 Bíztató jel :D
http://orange.half-life3.com/apache2-default/ -
#9668 Igen, engem!
Akármikor előveszem akármelyik részt és végigviszem szívbaj nélkül. A 1-2. rész nagy nyomokat hagyott bennem soha nem felejtem el ezt a játékot.
Amikor először megláttam a hosszú ujjakat és azt az izét a dokik fején te jó ég mondom mi ez??? ... és felállt ... és jön felém!! omg :D
Keleti pályaudvar és a lakótelep az meg... :) -
RAMyMamy #9667 azért egy ilyen játékot így, lezáratlanul hagyni elég nagy blődség lenne a valve részéről. viszont tizen x év múlva a kutyát nem fogja már érdekelni a half-life, max a nagy fanokat. -
#9666 DOTA2 és Counter Strike: Global Offensive. -
#9665 A cinematic modhoz hogyan kell a magyarítást használni?
Régen jó volt de mivel steam uninstall volt elveszett minden így nem tudom mit hova kell másolni! -
bcrics #9664 Am kíváncsi lennk mi fortyog a valve boszorkanykonyhajan.