10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• Dodo55
    Episode 1 fel van telepítve?
    Állítólag ha megvannak annak a GCF fájljai, akkor nem lesz gond.

1-2 napja írtam egy linket, ahonnan le lehet őket szedni, ha nem lenne meg, és mondjuk BlackBox-od van, amihez meg nem jár, így a steam nem szedi le.
  • scorpeeon
    Azt azért ne mondd, hogy a Bioshock-ot grafikában veri, mert ezt kizártnak tartom. A Source egy 3 éves motor, most 1-2 új effektet beletettek, de ettől még nem lesz olyan, mint az Unreal 3, jobb meg pláne nem.
  • jupa
    nemkell fvele foglalkozni....szegény ilyenek született,már volt nálam(sajnos)és elvitte a backupját.
  • mergal
    Sziasztok! Elkezdtem leszedni steam-en az Episode 2. 34% megállt. Azóta ha ráklikkelek akkor server too busy hibát ír ki meg hogy próbálkozzak késöbb. Ez normális? Gondolom igen így megjelenés másnapján de nem vagyok benne biztos.
  • strebacom
  • Dodo55
    A FAQ-ban le van írva a parancsikonos dolog. Mégegyszer ne kérdezzétek meg, le van írva ott.
  • Dodo55
    "Amit szigorúan tilos, az a warez(smsweb), és torrent oldalak címeinek, neveinek beírása!"
  • Szuni
  • SötétBarom
    Na kipróbáltam, eljutottam a bányában zajló antlion hentig... Tom nem sok, de eddig istencsászár.. Veszett szép (bioshockot veri..szvsz), a feelinget hozza, és remekül fut.. (1024x768 minden max, egy két éves gépen :o )

Hazafelé veszek pár doboz sört, aztán szerintem éjjel kivégzem ;)
  • ebuk
    MountAppFilesystem() failed

megint...
  • ebuk
    nem, még nem használtam steamet.
  • Dodo55
    Mivan?
    Azt hittem azért kell a gcf, mert nem engedni letölteni a steam az EP2-t.

De ezek szerint azt se tudod mi az a steam...
  • barmi
    C:\program files\steam\stamapps mappába valók a gcf-ek!
  • ebuk
    ja, vagy fel kell telepitenem a steamet?
    (de ugye nem kell steam account?)
    megpróbálom
  • Eftörsokk
    Ez a Portal annyira jó:) Végig röhögtem az egészet!:) egészen egyedi hangulatú,poénos kis játék:)
    The cake is a lie:) Meg a boss fight:)
    Imádom:)
  • barmi
    Sziasztok!
    A Portalt még nem próbáltam, a HL2 EP2 már jön lefelé stamen keresztül, a Tam Fortress viszont már lent van rég de nem akar működni steamen. Valaki nem tudja miért nem tudom elindítani?Egyáltalán megy már? lehet vele zuzni? Vagy lehet nem is stamböl kell inditan? Nem tudom mit tegyek, ez a steam dolog új még nekem, eddig nem voltam staem tag. Válaszokat előre is köszI!
  • ebuk
    oké, és a steam mappáját hova hozam létre?mert nekem a kitömörites nem hozott létre olyasmit...
  • Grove4
    Sziasztok,az lenne a kérdésem,hogy írja a minimum gépigény hogy kell neki net,namost az a kérdésem,hogy úgy kell neki a net mint a Bioshockba,szóval a telepítésnél is nem csak a letöltésnél.
  • Dodo55
    Steam mappája\steamapps
  • ebuk
    sziasztok.
    egyetlen egyszrű kérdésem van, mégpedi, hogy a ...gcf fájloka hova másoljam. ??
    nem jövök rá, pedig biztos egyszerű...
    köszi
  • Cskölök
    sry...lemaradt, hogy alwarez-nek mondom :)
  • gduck
    Akkor nekem kb 15-20 óra lesz a játékidő
  • Cskölök
    megsugom neked: eredeti a HL2-m...
  • Blekk Síp
    Most már nekem is megy, hála nektek!
  • pheaton
    Az elöbb irtam le , hogy igen. Megy rendesen.
  • grebber
    Már meglett mondva hogy müködik!
  • Dodo55
    Valaki inkább azt írja már be, hogy akkor ez az Unleashed verzió működőképes -e.

Mert ha igen, akkor beleírom a FAQ-ba, és nem itt fogja mindenki kérdezgetni, hogy működik -e, meg hogy hogy kell elindítani, stb.
  • Dodo55
    Most csak töröltem, de mégegyszer ne forduljon elő, VILÁGOSAN le van írva a szabályzatban, hogy torrent oldalt linkelni TILOS!

Szerk: Sőt, a torrent oldalak 95%-a tiltja, hogy reklámozd őket(teljesen érthető okokból), szóval nem csak a topic, hanem a torrent oldal szabályzatát is megsértetted vélhetően.
  • Blekk Síp
    Wáá, én kérek elnézést a -ságomért. :D
    Pedig vagy 10x átnéztem, és nem vettem észre, hogy az idézőjel van rossz helyen...
    Nagyon köszi a segítséget, rohanok is játszani! =)
  • Dodo55
    Az idézőjel a hl2.exe után kell, a paraméterek már azon kívül kell hogy legyenek.
  • Katun
    Pontosabban így kellene kinéznie:

"G:\Half-Life 2 Episode 2-Unleashed\half-life 2 episode two\hl2.exe" -steam -game ep2
  • pheaton
    mert a -steamelé tegyél szoközt!
  • Blekk Síp
    hl2.exe-ről parancsikont csinálok, utána azon jobb klikk, tulajdonságok és a cél mezőbe a hl2.exe után beírom hogy -steam -game ep2.
    Tehát nekem elvileg így kellene kinéznie:
    "G:\Half-Life 2 Episode 2-Unleashed\half-life 2 episode two\hl2.exe -steam -game ep2"
    Erre jön ez:

Már próbáltam a mappákat átnevezni (hátha vmelyik karakterrel van baj), és annak megfelelően beírni az elérési utat, de hiába. :/
  • pheaton
    Akinek az Unleashed verzio van , és em indul az tegyen parancsikont ki asztalra, majd a cél mezöbe irja a oda a sor végére :-steam -game ep2 .
    Ezután a parancsikonrol simán menni fog.
  • c3124c
    MountAppFilesystems() failed, nekem az EP2 tolja :s. plz help :)
  • newc22
    Milyen hibaüzenettel vág ki a rendszer?
  • Blekk Síp
    Portal megy, EP2 nekem sehm.
  • Ry0K3N
    Na Portal kilőve 2 óra alatt. "The Cake is a lie" A credits az kéész volt
    Meg bírtam az idióta computer beszólásait.
    warez on
    én simán kicsimagoltam felülírtam a FIx ben lévővel a fájl. Parancsikon megcsinál és ment. Többieknél nem tudom mi lehetett a gond.
    warez off
  • Dodo55
    Nana, nekem majdnem 5 és fél óra volt, és siettem.
    Plusz sok FPS-el játszottam már, az eddigi HL2-kkel is sokat, szóval az átlagosnál gyorsabban rájöttem 1-2 megoldásra, tehát azzal sem húzódott az idő, úgyhogy tényleg gyors játék volt az az 5 óra.

Szerintem ha kicsit türelmesebb vagyok, és nem félek, hogy idő előtt megtudok valami spoilert, akkor akár lehetett volna 7-8 óra is, mert amúgy szeretek nézelődni.

Viszont ami nagyon jó, hogy nagyon szívesen végigjátszanám újra, végig is fogom, szerintem mindjárt el is kezdem. Ez mindenképp egy nagyon jó dolognak számít egy lineáris singleplayer FPS-nél, mert nagyon kevésnél éreztem eddig, hogy ezt most mégegyszer végig akarom vinni.
  • Dodo55
    Tört Steamek már nem a régiek, update-et felejtsd el, arra jók, hogy elindíts vele egy steames játékot, de a gcf-eket neked kell beszerezned, minden egyes update után.