Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
5 ingame video az ep2-bõl
Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
1. Szerezzük be a 'Steam-kliens magyarítás' csomagot, és
telepítsük fel.
2. Minden játékhoz szerezzük be a '<Játék címe> magyarítás'
csomagot és telepítsük fel õket.
3. Állítsuk át az alapnyelvet a 'Steam-Hungarian.reg'
futtatásával.
Qwerty4
Nem teljesen tiszta amit az útmutató leír.
Qwerty4
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
Valaki mondjon már egy párat, légyszi, ha meg eloolvastam nyugodtan töröljétek, csak légyszi???????????
Most elírtam na.... Nagyon bepörögtem 😄
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Imádom a Half-Life-ot!
Egyébként el kell valamit árulnom.. Bizony én egyáltalán nem szeretem a lövöldözõs, meg kalandjátékokat. Csak a stragtégiaiak jönnek be: AgeII., meg a III-bár az nagyon rövid lett, bár grafikailagg szebb, meg a terület is csökkent...
A lényeg, hogy az egyetlen játék amit még a stratégiai játékaim is megelõzi az a HAlf-Life!
Szóval ez azért nagy szó nálam....
A véleményem az Episode One-ról:
Nem nevezném kiegészítõnek, inkább bele kellett volna rakniuk ezt az alapjátékba! Bár akkor a vége nem lett volna gyönyörû befejezés, de így meg jobban várnánk a hármat!
Szóval aki most kezd játszani a Half-life-val az egymás után röktön nyomja le!
De ha benne lett volna, akkor bizony ez nagyon kasza lett volna 😄
Jó játékot hozzá!
És, ha tényleg kiegészítõ lett volna, akkor pár újítást bele tehettek volna: több szabadságot! Mivel imádok pakolgatni, meg mindent dobálgatni... a grafikán változást, hát mind a kettõt max-on toltam végig, de... nem igazán vettem észre különbséget!
Amúgy pedig a "portal" készítõ fegyver nagy ötlet! Nekem nagyon bejön!
remélem alkalmazni is fogják!
ÉS várom a Two Edpisode-ot! <#beka2>#beka2><#beka2>#beka2><#beka2>#beka2><#beka2>#beka2><#beka2>#beka2><#beka2>#beka2><#beka2>#beka2>
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
És nekem is lenne egy nagy kérésem!
Vagyis egy hatalmas 😞
Nagyon jó lenne
Ha valaki eltudna egy save game, az-az egy játék mentést küldeni, akkor amikor már bent vok a liftben 😊😊
Légyszi, légyszi tudom nagy kérés, de nagyon jó lenne 😊😊 LÉGYSZIU 😞
Mert vagy már 2 és fél órát õrültködtem, hogy lejöjjön a lift de semmi, a vezeték se mozdful, és max 6 percnél sorozatos mentésekkel tudom tartani csak az életem, de aztán meghalok, hisz állandóan jönnek...
Légyszi valaki
Megadom az E-mail PV-ha valaki ezt meg tuddná oldani, és tényleg angyon hálás lennék, Légyszi???????????????????????????,
nekem nem volt it semmiXD
nem tudtam továbbmenni és vaktában lõttem, azt lehetettXDXD
ja, kösz a pecscet, megnézem
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Itt mit kell csinálni? Sehogy sem tudom azt a kocsit eltávolítani az útról.
[/url][/img]Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Ennek úgy kéne mennie, hogy követed a vezetéket, leszeded a fa lécet az ajtóról, majd mögötte a kapcsolót bekapcsolod. Ekkor ugye minden sötétbe borul. Itt vissza a lifthez, és kb 1-2 percig kell aprítani a zombibandát. Ekkorra kb a lift széééépen lassssan lekolbászol. Ott be a liftbe, aztán fel a felszínre. Ha nem így megy, akkor valami gebasz van.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Tessék ZELI!
Hát nagy örömhírt hozok, bizony sikerült nektek köszönhetõen! Végre látok mindent 😄
Maxon van minden, és megy is minden! Nagyon nagyon köszi, nélkületek már töröltem volna a gamet!
Így azért mindjárt játszhatóbb!
Szóval újra játszok, csakhogy elakadtam 😞 MEGINT 😞
Annál a résznél vagyok amikor Al... a liftet bügyköli ott lenn a zombiknál, és aztán meg felkapcsolunk egy kapcsolót, és egyszercsak özönleni kezdenek a ge..k Alig gyõzzük õket nekem már nincs munícióm, pedig beosztjuk õket, kettõt õ szed le én meg egyet plusz egy gránátot elveszek az egyiktõl...
De nem fogynak csak jönnek na most pontosan mit is kéne csinálni?
Mert ha már 30 után vagyunk, akkor kezdek parás lenni...