10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• newc22
    De azért durva hogy 4 óra játékidő 4,3 giga?!?! Azért picit hosszabb is lehetett volna ejnye Valve ezért dolgoztatok rajta annyit?! :D
  • newc22
    Persze 4,31 giga + ugye a Portal!! Tényleg szerintetek a Team Fortress 2 is feltörik és lehet vele majd játszani neten?!
  • newc22
    Ja lödd ki a netet aztán parancsikonnal indítsd szerintem mennie kell!!!!! Nem hinném hogy lenne majd ehhez CRACK!!!
  • ricsa008
    akkor írom ide
    az Unleashed verzio kifér egy DVD-re?
  • Seth
    dehát ehhez nem is kell steamet indítanod, kicsomagolod , aztán megcsinálod ezt a parancsikonos cuccot,aztán kitt-katt
  • newc22
    Pedig az Ep1 is megy ezzel a módszerrel és semmi gond nincsen vele én csak este tudom kipróbálni mivel lassú a netem!
  • ricsa008
    a warez kérdéseket hova lehet írni ha ide nem van erre való topic legalább ?
  • Katun
    Igaz!
    Raktam persze. Egyszerűen nem értem mi baja. Tört Steam-el akartam elindítani de a Steam nem updateol... és ezért így nem tudom :D
  • Seth
    persze hogy lesz bolti (amihez szintén kell steam aktiválás), de ez a steamről zsugázott verzió feltörése, miért kellene iso-nak lennie . Amelyik csapat vmi steam-es cuccot tör fel, elővigyázatosságból már az infójába is le szokta gyakran írni, hogy nem kell nuke-olni csakazért mert nem iso
    Mellesleg szóközt raktál mindegyik kötőjel elé?
  • Katun
    Mert elvileg ma lesz egy Retail verzió mert a boltokba ma dobják ki, és lehet hogy annak nem kell steam.... kitudja...
  • Seth
    szokásos felesleges nukeolás, hogy legyen má iso,amikor steam-es??
  • Katun
    "Ép most olvastam, h ezt a törést NUKE -ták [NuKe] [Half.Life.2.Episode.Two-Unleashed] [Reason:not.iso.just.files.from.steam.inside.rars], mivel csak a steam fájlokat tartalmazza! Viszont másik helyen meg egy program (Universal Content Launcher) indítják el a játékot!!!"
  • wesker24
    OFF

Akkor ezek szerint nem is müködik ?? Mert én épp most töltöm de ha nem müxik akkor nem töltöm tovább !! Mert amilyen lassú a netem ugyis csak este 19-20 óra fel jönne le !!

ON
  • dante3
    Honnan tudnám, hogy te mit csinálsz a géped előtt!
  • Katun
    Szerinted nem csináltam meg?
    Off off
  • dante3
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    1. Kicsomagolod WinRar-al, vagy ennek megfelelő programmal.

2. Csinálsz egy parancsikont, ami a hl2.exe-re mutat és mögéírod: -steam -game ep2

3. Play and Enjoy
  • newc22
    Privi ment! :D
  • Katun
    Warez on

Nekem cseszik elindulni, a portal is ugyanezt a hibát hozta de ahhoz volt FiX azt beraktam elindult a Portal. Hl2Ep2 höz még nincs FiX, de nem indul nekem próbáltam a Portal FiXét, de semmi :(.
    Majd még okoskodom

Warez off
  • newc22
    Portal az single game vagy lehet vele nyomni Multiba is?!
  • lalakov
    http://www.youtube.com/watch?v=Wb7aDZeO_MQ&mode=related&search=
  • Dodo55
    Csinálok akkor én magamnak szép életet, ne félj :D
  • rekettyes
    Megmondanátok az a Portal az mi?
  • lololol
    imádkozz hogy ne legyen liftes bughoz hasonló, mert akkor nem lesz szép életed itt ;)
  • Dodo55
    Na, szóval akkor kijött úgy is...
    FAQ-ba beleírom majd.

Aki már letöltötte: Működik normálisan, gond nélkül?
  • c3124c
    nem halok bele, de utána csinálja :P sajnos :(
  • Ry0K3N
    Portal-FIX de belehalnátok ha kicsit lejjebb olvasnátok?
  • c3124c
    Plz help!!!!!!!!!!4, a valve-source logó után semmi :S
  • Ombika
    Remelem lesz magyarositas olyan gyorsan,mint anno episode 1-nel volt! :)
  • c3124c
    hali, portal-nal out of sync-re lehet vmit csinálni :S. Esetleg volt másnál is ilyen??
  • Ry0K3N
    link itt a mindennemű válasz a kérésedre
  • Omega888
    El tudná mondani valaki mi is az a valve portal?
    Mert én nem vagyok annyira járatos ebben.
  • Ry0K3N
    Mit a huzat
    Nagyon jó már lehet letölteni szóval asszem ma nem megyek be órára
    20.-a körül meg asszem tiplizek megvenni az orange boxot
  • Alwares
    Kerüljük a warez kérdéseket plz, mindenki van olyan ügyes, hogy beszerzi magának a játékot...
  • Cskölök
    hali!az természetes, ha a steam le akarja tölteni a hl2-met mikor telepiteném?
  • zeus89
    gondolom ebbe (Portal-Unleashed )ellőttek egy pár .rar-t, és ebbe (Portal.FIX-Unleashed ) már benne vannak a jó .rar -ok ... :) igy volt a PRANK TV -nél is ...
  • TSL16b
    És a kettő között mi van (a különbségen kívül)?
  • Blekk Síp
    Már van ilyen:
    Portal-Unleashed
    Sőt, Portal.FIX-Unleashed
  • bladesks
    Ezt is :D

Half.Life.2.Episode.Two-Unleashed

• PENGEinno3d
    Csak saját felelőségre! :D
    Portal-Unleashed
  • PunkZoli
    kicsit mondjuk elfogult vagy:) sztem a grafika átlagos, 7/10 max, a játékélmény 8/10, mert kb átlagos, és semmi újítás...nem mintha kéne bele
    de nem is nyomtam végig monjuk, 2-3 óra max, de ígyis picit untam, bevallom...
    a sztori az viszont elég jó,kap egy 9 est
    10es grafika meg nincs szvsz, max akkor ha korát előzi meg... ez meg joval gyengébb
    példálozni mondjuk egy bioshockkal tudnék, az nálam a 9, de ámblokk, ugyanis mind játékélményében mind grafika, sztori kivitelezésében grandiózus, bár nem szeretem, hogy agyon van hájpolva, ettől függetlenül szingliben az a játék viszi nálam a pálmát