Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reger
http://gamestar.hu/kommentek.php?sid=23913

5 ingame video az ep2-bõl

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

note: spoileresek a játékmenettel kapcsolatban.

Qwerty4
na mûködik a HL2 - EO magyarítás!!!<#vigyor2><#vigyor2>

Qwerty4

Qwerty4
Megkaptam!!!!!!nem kell válasz.

Qwerty4

Qwerty4
jaja stemes mert steamclient +mindenféle ilyen fájlok vannak a játékban

Qwerty4

Qwerty4
2900 MB instalálva, sztem steames

Qwerty4

zeli
neked Steames van meg, vagy sima?

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Qwerty4
a 2. és 3. pontot értem + meg is vannak hozzá a dolgok

Qwerty4

Qwerty4
Itt van a szövege:

1. Szerezzük be a 'Steam-kliens magyarítás' csomagot, és
telepítsük fel.
2. Minden játékhoz szerezzük be a '<Játék címe> magyarítás'
csomagot és telepítsük fel õket.
3. Állítsuk át az alapnyelvet a 'Steam-Hungarian.reg'
futtatásával.

Qwerty4

Qwerty4
A half-life 2 - episode one magyarítása miért nem mûködik?kell még neki steam magyarítás is?és ha kell steam magyarítás akkor honnan lehet beszerezni ezt a dolgot hozzá:Steam-kliens magyarítás.
Nem teljesen tiszta amit az útmutató leír.

Qwerty4

Oké, köszi vissza on topic-ba 😄
janos666
Ha ingyen adod bármikor jöhet. 😊
Tom nem a ténához tartozik de kell valakinek egy játék oldalra egy 18 napos kód(webes) Nekem azé nem jó mert nem ftp-s???

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)

Pl: Toca Driver 3,Total immerson Racing, Gt Legends..

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)

janos666
Nem hogy játszanál inkább az utóbbi 3 Need For Speed egyikével ha már autós játékra vágysz. Talán az underground 2 a legjobb (a mostwantedban egy idõ után megutálja az ember a vérdíjjas rendõrhajszát, pedig egyre csak többet kell csinálni)
legalább megpróbálhatnád elõször egy F1-es topicban megkérdezni.

Hé, tudom hogy ez nagyon off topic, de majd ki is lehet törölni, de az lenn e a kérdésem, hogy a Grand Prix és a F1 Challenge-én kívül nincs is más F1-es game, de nem olyan érdekel ami 2001 elõtti! Olyan ami grafik,ailag! ott van!
Valaki mondjon már egy párat, légyszi, ha meg eloolvastam nyugodtan töröljétek, csak légyszi???????????
Ja!!!!, és szívesen máskor is ZELi.
Most elírtam na.... Nagyon bepörögtem 😄
zeli
ne rontsd már el az örömét😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

RelakS
Episode Two, de mindegy 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Na végigtoltam!
Imádom a Half-Life-ot!
Egyébként el kell valamit árulnom.. Bizony én egyáltalán nem szeretem a lövöldözõs, meg kalandjátékokat. Csak a stragtégiaiak jönnek be: AgeII., meg a III-bár az nagyon rövid lett, bár grafikailagg szebb, meg a terület is csökkent...
A lényeg, hogy az egyetlen játék amit még a stratégiai játékaim is megelõzi az a HAlf-Life!
Szóval ez azért nagy szó nálam....
A véleményem az Episode One-ról:
Nem nevezném kiegészítõnek, inkább bele kellett volna rakniuk ezt az alapjátékba! Bár akkor a vége nem lett volna gyönyörû befejezés, de így meg jobban várnánk a hármat!
Szóval aki most kezd játszani a Half-life-val az egymás után röktön nyomja le!
De ha benne lett volna, akkor bizony ez nagyon kasza lett volna 😄
Jó játékot hozzá!
És, ha tényleg kiegészítõ lett volna, akkor pár újítást bele tehettek volna: több szabadságot! Mivel imádok pakolgatni, meg mindent dobálgatni... a grafikán változást, hát mind a kettõt max-on toltam végig, de... nem igazán vettem észre különbséget!
Amúgy pedig a "portal" készítõ fegyver nagy ötlet! Nekem nagyon bejön!
remélem alkalmazni is fogják!
ÉS várom a Two Edpisode-ot! <#beka2><#beka2><#beka2><#beka2><#beka2><#beka2><#beka2>
zeli
Ityu17 ewzer kösz a linkért!!!letöltöttem és megy!VÉGRE JEEEEEEEEEEE

szerintem ott nem arra kell menni

artschi
hát nemtom... belelõsz párszor a gravigun-nal, a roncs leesik és továbbmész, elméletileg ez így mûködik...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Örm
Hiába lövöm a gravitációs puskával nem történik semmi. Lehet, hogy bug?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

zeli
köszi😄

Ok megoldottam
Tessék 😊 Ezzel már nem lesz gond!

És nekem is lenne egy nagy kérésem!
Vagyis egy hatalmas 😞
Nagyon jó lenne
Ha valaki eltudna egy save game, az-az egy játék mentést küldeni, akkor amikor már bent vok a liftben 😊😊
Légyszi, légyszi tudom nagy kérés, de nagyon jó lenne 😊😊 LÉGYSZIU 😞
Mert vagy már 2 és fél órát õrültködtem, hogy lejöjjön a lift de semmi, a vezeték se mozdful, és max 6 percnél sorozatos mentésekkel tudom tartani csak az életem, de aztán meghalok, hisz állandóan jönnek...
Légyszi valaki
Megadom az E-mail PV-ha valaki ezt meg tuddná oldani, és tényleg angyon hálás lennék, Légyszi???????????????????????????,
zeli
baszki, ennél a linknél regisztrálni kell! nem tudnád elküldnei e-mailban? a Torrentet? küldj PM-et pls, azt megadom az e-mailt😛

zeli
LOL
nekem nem volt it semmiXD
nem tudtam továbbmenni és vaktában lõttem, azt lehetettXDXD
ja, kösz a pecscet, megnézem

artschi
lõjj már bele a gravigun-nal...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Örm
Hello!
Itt mit kell csinálni? Sehogy sem tudom azt a kocsit eltávolítani az útról.

[/url][/img]

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

RelakS
A lift mozog, nem a fények 😄

Lehet hogy át kéne raknom normal-ra, hard-ról 😊
vedd meg a játékot, azt már patchelték hogy könnyebb legyen az a rész 😛

NA most mikor lekérem a liftet, vagyis megnyomom az e-t pl a kkor a lift felett lévõ kis ledek piros és fehér színben világítanak, de egyik sem mozog...
RelakS
Érdekes.
Ennek úgy kéne mennie, hogy követed a vezetéket, leszeded a fa lécet az ajtóról, majd mögötte a kapcsolót bekapcsolod. Ekkor ugye minden sötétbe borul. Itt vissza a lifthez, és kb 1-2 percig kell aprítani a zombibandát. Ekkorra kb a lift széééépen lassssan lekolbászol. Ott be a liftbe, aztán fel a felszínre. Ha nem így megy, akkor valami gebasz van.

ezzel semmit nem lehet csinálni, bannolt cdkulcsokat nem resetelnek.

pedig várunk rá!
A lift mikor vissza megyünk a kapcsolótol meg se mozdul.. 😞 nyomom a gombot e nem jön...
scorpeeon
Lenne 1 steammel kapcsolatos kérdésem: Van nekem egy steam accountom és egy eredeti HL2-m, + CS:S-em. Ezt az accountot nemrég ellopták, erre a steam supportal sikerült visszaszereznem. Igen ám, de VAC securitys szerverekbe nem enged be, mondván h cheateltem errõl az accountról... Soha életemben nem cheateltem szinte semmiben, majd csakis ez a legjobb hobbim, hogy cheatelgetek a neten, szóval biztos vagyok benne, hogy aki ellopta az accountomat, az cheatelt. Ezt meg is írtam a steam supportnak erre azt kaptam válaszul, hogy ezt nem tudják visszacsinálni, és tanácsként még azt a tippet is adták h maga az account lett bannolva VAC serverekrõl ezért ha veszek egy valve játékot valamikor, azt majd ne erre regeljem be, hanem nyissak egy újat, és arra, különben annak a multijának is búcsút inthetnék (legalábbis VAC servereken, és köztudott, hogy a szerverek 99,9%a VAC-os, kb. 2t szokott találni ami nem vacos és vannak is benne). Szóval a kérdésem az lenne, h mit lehet tenni ilyen esetben? Van e esetleg megoldás arra, hogy mivel nem a cdkulcs fertõzött, hanem az account, valahogyan kitörölni a cdkeyt (függetleníteni) ettõl a fertõzött accounttól, és egy új accountar beregelni? Vagy átruházni vhogy a cdkeyt? Vki tud segíteni, fontos lenne, nincs sok kedvem még1x megvenni 10ezerért ugyanazokat a játékokat...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

NA EZT MÉG MOST KIPRÓBÁLOM MARADJ LÉGYSZI ONLINE 😊
RelakS
Nos, megvárod, míg legyön a lift... Addig persze irtod a népet, meg világítasz, hogy Alyx tudja, hova kell lõnie.

HL-2 E1 update
Tessék ZELI!
Hát nagy örömhírt hozok, bizony sikerült nektek köszönhetõen! Végre látok mindent 😄
Maxon van minden, és megy is minden! Nagyon nagyon köszi, nélkületek már töröltem volna a gamet!
Így azért mindjárt játszhatóbb!
Szóval újra játszok, csakhogy elakadtam 😞 MEGINT 😞

Annál a résznél vagyok amikor Al... a liftet bügyköli ott lenn a zombiknál, és aztán meg felkapcsolunk egy kapcsolót, és egyszercsak özönleni kezdenek a ge..k Alig gyõzzük õket nekem már nincs munícióm, pedig beosztjuk õket, kettõt õ szed le én meg egyet plusz egy gránátot elveszek az egyiktõl...
De nem fogynak csak jönnek na most pontosan mit is kéne csinálni?
Mert ha már 30 után vagyunk, akkor kezdek parás lenni...
Minden valve-os játékhoz steam kell, ez frissíti ha patch van, kereshetsz szervereket, barátlista, stb.

Letöltöttem tört steammel a preloadot még a megjelenés elõtt, de most nem akarja leszedni a titkosítást, a steam szerverek most túlságosan terheltek hibaüzenettel. Van valami mód a titkosítás leszedésére? <<<<< Ez mire jó? Enélkül a progiknélkül nem lehet játszanni?

Nem😄

RelakS
Úgyértem, egy egész windows-t csak játékra (kolega egy egész gépet szentelt ennek <#idiota>)

Ugy érted egy particiot csak gamem-re?