10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• Shep
    Na nállam olyan gond van, hogy nem indul el, mert valami shaderakármi.dll hibát okozott ablakot dob ki, ez mi a fene?
  • grebber
    Faszán pedig minden koxon igaz HDR off hogy élsimitás legyen!
  • Rage47
    :D mind1 mondjuk úgyis megtudom nemsokára :)
  • SötétBarom
    Hibátlanul.
  • Rage47
    jól megy 7600gt-vel?
  • SötétBarom
    Második kép az WTF?
  • SötétBarom
    Egyszer jön atlas, akit egy ablakból látni, meg egyszer Ryan, meg a végén Tennenbaum.

Az, hogy az agyaddal, vagy telekinézissel, vagy sörétessel öldökölsz nem változtat azon, hogy folyamatosan hentelni kell.. Nincs más út.

Deus Ex-el esetleg játszottál?

nálam az az etalon. ahhoz képest pedig a bio elég gyenge eresztés.

Hogy ontopik is legyen egy kicsi, a HL2-ben az fogott meg, hogy meglepően sok helyszínt és hangulatot vonultatott fel.. A városi harcon át a futurisztikus börtönön keresztül egészen a kihalt országúton kocsikázásig volt benne minden (nem is beszélve Ravenholmról..), egyszerűen abbahagyhatatlan, és emiatt érzem úgy, hogy még nem csináltak jobbat*.. A Bio-t azért hagytam abba többnyire, mert aznap már nem volt kedvem tovább játszani (untam ugye..)

* kivéve ugye Deus Ex :D
  • scorpeeon
    Messze nem a folyamatos darálásról szól. Persze úgy is végig lehet játszani biztos. A Big Daddy-k pl. barátságosak, és a legtöbb helyzetben elég az agyadat használni, nem mindig a shotgun elővétele a legjobb megoldás. Meg van áldva ez a játék olyan dolgokkal, mint például telekinézis, fagyasztás, égetés, elektromosság, csak használni kell tudni őket. NPC-k meg hogy ne lennének benne? Találkozol többször szereplőkkel, és az ellenfeleke egymás ellen fordíthatod.
    "HENT->NAPLÓ HALLGAT->KÓD BEÜT->REPEAT.." ilyen egyszer fordul elő az egész játék során, nincs repeat. És a design+a szinkronok tényleg jól meg vannak csinálva, de velójában a történet az, ami viszi az egészet.
  • SötétBarom
    Nem hentjáték?! Hanem mi?

Most nem akarok belemenni, igen láttam, igen végignyomta, igen tetszett is valamennyire.. 7/10
    Már a topikjában is mondtam, hogy kb Doom szintű.. Nincs üresjárat.. Szinte csak folyamatos darálás.. (lehet, hogy easy-n nem) Más nem is lehet benne, mivel NPC-k nincsenek, kalandelemek szintén nincsenek, még egy kis nyomorult tengeralattjárózós minigame sincs benne.. HENT->NAPLÓ HALLGAT->KÓD BEÜT->REPEAT..

A design viszi a hátán az egészet (meg a kiváló szinkronok..)
  • Grass
    Egy kis help kéne a portálhoz. Utolsó elötto chapter-ben elakadtam:
    http://images.netbag.hu/20071011/16180813925.jpeg
  • Paranoia
    Kerti törpét más is megtalálta?:)
  • scorpeeon
    Mivel nem egy hentjáték, nem kell 500 féle ellenség bele. Mellesleg 3nál azért jóval több fajta van benne. Én találkoztam vízzel kapcsolatos effektekkel. Végigvitted te azt a játékot egyáltalán? Láttad full grafikán? Megértettél a történetéből bármit is?
  • SötétBarom
    Én kérek elnézést.
  • MerlinW
    Köszönjük értékes hozzászólásaidat. Majd értesítünk...
  • SötétBarom
    Télleg nagyon jó. Három féle ellenfél van :|
    Elég lapos többnyire.. Néhány helyen villan egyet-egyet, de szerintem semmi kiemelkedő.. A kedvencem a soha nem látott vízzel kapcsolatos effektek.. Ebből annyi igaz, hogy soha nem találkozol velük :D

HL2 anno sokkal nagyobb király volt.. És szerintem, ha ezt végignyomtam, ezt is jobbnak fogom tartani..
  • Gundark1234
    Nah, épp az imént értem az Ep2 végére. Az elég közepes Ep1 után ez megérdemli a *5-t. Rengeteget tudnék írni, de ugye a spoilereket mindenki utálja. A vége? Hát az eléggé mellbevágott. Ám ugye lesz harmadik rész, még reménykedem, hogy minden jóra fordul. Amúgy nem véletlen, hogy a Portal-al együtt adták ki. Majd meglátjátok.
  • MaSzKa
    a kedvenc játékom sokadik része megint megjelent
  • MaSzKa
    tegyél fel új driver-t ati.com nvidia.com
  • scorpeeon
    Jólvan, textúra és shaderek nélkül... Úgy szoktál játszani? Mert akkor még érthető lenne, amit mondasz, de senki nem játszik így, és textúrákkal+shaderekkel aligha fogod rá azt mondani, hogy csúnya. Mellesleg a Bioshock tipikusan nem az a játék, ami alá vettek egy jó engine-t és ennyi az egész játék. Nagyon is igényesen megcsinálták, és olyan hangulatot teremtettek, amit nem sok játéknak sikerült ezidáig. A Q3-as hasonlatot meg remélem nem úgy értetted, hogy a Q3 gagyi.
  • mergal
    Ja nem!
  • mergal
    És ha a feltelepített ep1 ből másolom be a cfg fájlokat? Az nem jó ugye?
  • Dodo55
    Szerintem az van, hogy a warez verzióból megint kispóroltak pár DX8-as cuccot, neked meg valamiért abban megy a játék.

Ha nem warez verziód van, akkor meg nem tudom, talán ALT+TAB-oltál, a CS:S akkor szokott ilyesmit csinálni. Ott a cubemap textúrák szoktak elszállni, és minden rózsaszínen tükröződik :D
  • Dodo55
    De tudják, ha a jobbik HDR van implementálva az engine-be.
    A jobbik az a régebbi. Ugyanolyan szép, mint az újabbik, csak kicsit többet kell programozni az implementálásához.
    Ráadásul az újabbik megeszik úgy 50-60% FPS-t, a régebbi meg 20-30%-ot, de még annyit sem.

Természetesen a Source Engineben a régebbi van, az Unreal Engine 3-ban meg az újabbik, de még ki se nagyon lehet kapcsolni. Egyedül talán a RoboBlitzben engedte teljesen kikapcsolni, és helyette az AA-t bekapcsolni.

Egyedül talán a MOHA volt az az UE3-as játék, ami nem nézett ki olyan szörnyen AA nélkül.
  • SötétBarom
    Be vagy tépve :|
  • SötétBarom
    Akkor nálam csoda van történve !
  • mergal
    Hát ez vicces! Akkor most leszedem egyenként aztán lesz valami. Beteszem ahova írtad.
  • Dodo55
    Akartam mondani, hogy miért nem olvasol vissza, de aztán láttam, hogy az elmúlt egy oldalon nagyjából már csak a warezolás megy...
    Menj vissza 1-2 oldalt, és ott olvasgass kicsit :)

Direkt ezért kértem, hogy finomabban, rövidebben a warezzal, hogy a játékról is legyenek hozzászólások, ne csak az indítási problémákról.
    Nem pedig azért, mert warezellenes vagyok. Mert NEM vagyok az. De azt utálom, amikor egyesek nyilvánosan szenvednek a warez verziókkal, ráadásul tök egyszerű dolgokkal, így kiszorítva a lényegesebb hozzászólásokat.
  • grebber
    De élsimitás se minekinél van ugye 6600-ak és 7600 ak pl nemtudják egyszerre a hdr-t + élsímitást :D
  • Ry0K3N
    Srácok nálam miért ilyen a víz alól?
  • gduck
  • MaSzKa
    valaki játszott már vele?
  • Dodo55
    :)
    Meg venni kell egy G8X/R5XX/R6XX VGA-t...

Ugyanis az NV4X/G7X kártyák nem támogatják egyszerre a Shader Model 3 HDR-t, és az FSAA-t.
  • SötétBarom
    A harmadik pedig, hogy ha a bioshockot belőném úgy, hogy egy szinten legyen ezzel, akkor kemény 12 fps-t produkálna..
  • Dodo55
    Jaja, akkor az lesz a gond. Gondolom kellenek neki az EP1 fájljai, de mivel nincs meg nem vagy rá jogosult. Ez egy elég nagy hiba a Valve/Steam részéről. De a gcf berakás sokaknak megoldotta.

Itt fent van a 2 EP1-es gcf: http://ep1.4shared.com

Miután letöltötted, és kicsomagoltad, tedd a steamapps mappádba a többi gcf közé.
  • SötétBarom
    Ugye ez meg a másik.
  • SötétBarom
    Ó persze...Egy bugnak köszönhetően (valami memory leakes cucc) sikerült látnom több ízben a bioshock über hányás fos lowpoly karaktereit textúra meg shaderek nékül.. Kb mint a quake3.. Gagyi.

Nem engine-en múlik, hogy mi-hogy néz ki, hanem az igényességen..
    Nem ronda a BiO, viszont ez van olyan szép, csak máshogy..
  • mergal
    Van dx9 ben is élsimítás. Bioshockban. Át kell nevezni az exe-t.
  • Dodo55
    Veri.
    Egy nagyon egyszerű dolog miatt: élsimítás. Az Bioshockban csak DX10 módban van. Ami egy óriása hiba, mert nélküle egyszerűen undorítóan néznek ki a dolgok szélei. Még egy régebbi játék elmegy AA nélkül, de a sok effekt a Bioshockban nagyon kiemeli a töredezett széleket.

Ellenben a Valve fogta, és egy régebbi, nehezebben leprogramozható, de ugyanolyan szép, ráadásul gyorsabb HDR technológiát tett a Source Engine-be, ami ennek köszönhetően akár egy régi SM2-es kártyán is viszi a HDR-t meg az AA-t egyszerre.
  • Soldiers
    a steamen hogy lehet megvenni?
  • mergal
    Black boxom van. De ez episode1 sajna nem eredeti, de fenn van.