10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#9743 Nem tudom, miért ebben a topikban beszélgetünk róla, de...
Megnéztem egy Black Mesa gameplay elejét.
Ilyen minőség egy hobbiból dolgozó csapattól?! A nagy nevek lesznek szívesek a lábuk nyomát is megcsókolni, mikor pénzért, munkaidőben gagyibb dolgokat hoznak össze! -
#9742 Ez már a teljes, csak az opcionális - ronda Alyx, stb - karakterek nincsenek benne a Lite-ban. Egyébként bármikor frissíthető lesz teljesre, lesz hozzá patch. -
#9741 Várjuk a fullos verziót és majd elkezdem megint! -
#9740 nem rossz, viszont túl sötét az egész játék, még maximum fényerőn is. Egyébként közepes gépem van és teljesen jól fut max. grafikán 1920x1080 (i5 2500k, 4bg ram, gtx560ti, win7 x64) -
RAMyMamy #9739 nagyon vicces volt -
#9738 Érted a viccet, mint mindig. -
RAMyMamy #9737 jó, ha 2 évente sikerül újrajátszanom a sorozatot, bocs már, hogy nem "fújom kívülről" és nem vagyok zseni angolból -
#9736 Passz, nem használok olyat:) Mondjuk ennyi év után illene kívülről fújni azt a 20 mondatot, amit a játék tartalmaz:)
Visszaolvasva, az előző verziók kisebb anomáliákkal, de működtek a fordítással. -
RAMyMamy #9735 magyarítással működik? -
#9734 Jó kemény a gépigénye :) Jó ez a source motor. Jól fellehet tuningolni :) -
#9733 Dettó. :) -
#9732 Na asszem megint végigviszem a hl2-t :D
-
#9731 Tölthető a Cinematic Mod 12
Még csak a Lite tölthető, azonban a teljes csupán annyiban különbözik, hogy benne vannak az opcionális karaktermodellek.
-
RAMyMamy #9730 teljes mértékben egyetértek veled. nekem se kell, hogy telefossák RPG és sandbox elemekkel, úgy nem lenne az igazi -
#9729 Még egyszer. HL nem az a játék. A Half Life egy ügyességi platform-cső-FPS és nem RPG. Nem is lesz az. Ne is legyen az. Ezzel az erővel, a Diablo 4 lehetne point&click kalandjáték. A Portal 3 pedig autószimulátor. Far Cry 2 pedig még viccnek is rossz. Borzalom az a játék. Ott a Borderlands, az olyan amit szeretnél. -
Dodo55 #9728 Ha értelmesen megcsinálják nem olyan rossz az.
Kell egy fő történetvonal ami mind a területek bejárhatóságát megszabja, mind a következő feladat/küldetés helyét egyértelműen meghatározza, esetleg még alakítja is a helyszíneket. Egyszóval ha csak annyira lesz openworld, hogy az a szabadság érzetéhez minimálisan szükséges szintet megüti, de egyáltalán nem hozza elő a "hova a faszba menjek most az 1000 hely közűl" jelenséget, plusz nem kell száz kilómétereket utazgatni örökké százszor bejárt útvonalakon, és a helyszínek is elég egyediek lesznek, akkor szerintem beleférne.
RPG elemek szintén így, kasztok, skillek, talentek egyértelműen kizárva, viszont pl a fegyverek és járművek terén elférne 1-2 elem. Na meg a questek, ha elég szorosan kötődnének a történethez szintén beleférnének. A dinamikus napszakok sem lennének rosszak, bár az a Source féle BSP formátummal kb lehetetlen, plusz a jelenlegi látványvilág is azért olyan amilyen, mert fix fényviszonyok vannak (az apróbb dinamikus fényeket leszámítva).
Ja és nyilván csakis FPS irányítással és kameranézettel ahogy eddig.
De ha ezeket így mind összehozzák valahogy (és azért sok mindent összehoztak már) akkor jó lehet ez higyjétek el. Meg egyébként is ott van, hogy "this one will also be action oriented", szóval eleve szó nincs itt szarráRPG-sítésről.
Egyébként eddig talán a Far Cry 2 az, ami a legközelebb járt ehhez az RPG elemes FPS stílushoz, csak abban is túlságosan nyílt (és nem túl változatos) a világ, plusz a történet nem valami nagy szám. -
#9727 Isten őrizz, hogy egy HL3 open world legyen. Az RPG elemekről nem is beszélve.. Ez nem az a cím.. -
Dodo55 #9726 Ha megtalálnak egy nagyon érzékeny egyensúlyt akkor jó lehet az hidd el.
Persze ha már az üzleti szempontokat nézzük, és RPG elemek, akkor benne van hogy MMO már tényleg hát...
Viszont eddig is voltak logikai feladatok, NPC-k, achik, ha ezeket viszik el kicsit RPG irányba az FPS elemek megtartásával, illetve az openworld dolgot is ésszerűen csinálják meg, nem pedig eszetlen "menj amerre látsz és vegyél fel össze-vissza minden questet" módra, akkor a történet megfelelő beépítésével kisülhet ebből valami egész jó is szerintem. -
RAMyMamy #9725 -
#9724 Nagyon nem kéne ez az RPG irány. Csináljanak egy "hagyományos" HL2 Ep3-mat aztán felőlem úgy cseszik el a HL3-mat ahogy akarják. -
Borg #9723 Ráadásul nyilvánvalóan jobb üzleti modell egy mikrotranzakciós, ezer dologgal kiegészíthető játék (akár f2p kezdettel), mintha mondjuk csinálnak egy sima single player HL3-at, amit aztán 60 dollárért adnak steamen. Utóbbi modellből manapság már nem lehet eléggé újszerűt alkotni, muszáj beleszőni az internetes közösségi elemeket, nem pedig külön MP-t csinálni. -
Dodo55 #9722 Az eddigi hírekhez képest vannak benne olyan dolgok, amikről eddig soha nem volt még szó (az RPG elemekre gondolok), ráadásul ezek nem tűnnek hülyeségnek ha azt nézzük, hogy a történet (még ha egyesek az ellenkezőjét is állítják) elég sokat tett hozzá a HL játékokhoz.
Sőt, egy ennyire sikeres játékvilágba, aminek sok helyen még nagyon homályos a története, viszont pont emiatt és az eddig ismert történet egyedisége miatt kurvára nem lenne hülyeség egy egyensúlyt megtalálva kicsit elvinni RPG irányba. -
#9721 Blablabla, mint minden évben:) -
Borg #9720 An anonymous source claims that Half-Life 3 is on the way.
A French gaming site reports that Half-Life 3 will be launched sometime after 2013, according to their source close to Valve.
This anonymous source claims that Half-Life 3 was originally supposed to be a pure shooter but over time evolved when developers introduced more gameplay elements. Like every Half-Life, this one will also be action oriented but it will include many RPG elements such as open world, quests and NPCs.
Also, the source states that this is the full Half-Life 3 game, and not just Half-Life 2: Episode 3.
As there have lately been tons of rumors about HL3, take this one with a grain of salt. What do you think? Is this the real deal or just another story for desperate Half-Life fans? -
#9719 az előtted lévő hsz-ben le is írták, mi az ami hiányzik, csak jól éreztem :) -
#9718 Mit vártál még? Az alap HL grafikai revamp után. Sem több, sem kevesebb. -
#9717 Xen-t külön készítik :) -
#9716 na végeztem is a black mesaval. Egyszerre nem ment végig, 2x kellett nekiülnöm :)
Egyébként csak nekem olyan, mintha hiányozna valami? -
#9715 Ez még mindig semmi, ahhoz képest, ami a csatornában lesz. Én ott majdnem dobtam egy hátast. Grafika 10/10-es nálam. -
#9714 Brutál ez a grafika! -
#9713 Pár kép az elejéről:
Interaktívabb, szebb, élettel telibb lett a játék! -
Dodo55 #9712 Még nem, én is ott kerestem először de nincs még fent. -
#9711 Steam-en meg nem elérhető? O_O -
#9710 OMG de gyors vagy. :D -
#9709 Már majdnem végigjátszottam:) -
#9708 Megjelent a Black Mesa!
http://gamepod.hu/hir/megjelent_a_black_mesa_source.html
Új reg, nem tudok még linket beszúrni! -
#9707 -
#9706 Ez igaz, de mindegyik őskövület!
-
#9705 pedig egy rakat ingyenes hl2 mod tölthető le steamről...
LINK -
#9704 24 óra elteltével 23%-on áll. Ha ez az óránkénti 1%-nyi növekedés megmaradna, akkor a megjelenésig bőven kész lesz.