Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nohab
Figyelj én normálisan leírtam, hogy mit kell csinálni. Tehetek én róla, hogy nem eredetiben van meg neked? Seggfej...
Köszi. Kicsit babrálni kellett vele de végül is tényleg megoldotta a helyzetem. Danke.

www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu

Pedig az sv_cheats 1, utána meg a god az kiveszi a halhatalanságot, már amennyiben elõtte ugyanezekkel a parancsokkal be lett kapcsolva.
Mert egyébként a god kapcsolja ki-be a halhatatlanságot.
Ez a senki nem mozog úgy tudom valami warez verzió hiba...
Amúgy asszem valami ai_disable 0 vagy valami ilyesmivel lehet megoldani.
HELP!!! Valahogy átállítottam a gamét mert nem sérül meg a karakterem. Sérthetetlen. De sajnos valami nagyokostól beszoptam, hogy a cheatek közül az sv_cheats god az kiveszi ezt és játszhatom tovább a történetet. Most már egyetlen karakter se mozog a játékban. Mindenki meg megdermedve áll a pályán.
Egy tutkó müködõ megoldás kellene arra, hogy hogyan lehet mindezt megszüntetni. Alapból utálok cheatelni és a játékot se szivesen kezdeném elörõl. Szeretném folytatni de így semmi értelme. Valaki irja már le nekem, hogy mindezt hogy lehet alapra visszaállítani, hogy mindenki halljon vagy éljen ahogy kell.
Köszi.

www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu

nincs

Hali!

Megvettem az Episode One-t, végig is játszottam, meg is érte az árát.
A kérdésem az lenne, h a Half-Life 2 Deathmatch-hez adtak ki bot-okat (mint pl a PodBot-okat az elsõ CS-hez), vagy nincs ilyesmi?

Köszönöm
Üdv

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

janos666
Abból itélve hogy a konzol így írja ki mit talál azt hittem ez is DiretSoundos és azért szar:
DS:stereo speaker configuration detected
Vista alatt csak 2.0-t enged beállítani és csak a CMSS miatt szól a mélynyomó.
Meg mintha valami X-fi tesztben is lett volna Half-Life 2 teszt is (ha nincs hardveres gyorsítása akkor felesleges lett volna).
Ha jól tudom õk vmi custom miles sound system megoldást használnak, és alapból nincs eax támogatás és hardveres gyorsítás benne.
ezt meg majd biztos frissítik a vistához, ha nem menne.

janos666
Van arra esély hogy az EP2-vel megjelenõ új engineben átáll a valve DirectSound-ról OpenAL-re? Csak mert addigra már sok ember gépén fennlesz a Vista és meglepetés lehet ha csak EAX nélkül, stereo módban hajlandó futni a játék egy Audigyi-n vagy X-fi-n...
Ja, ok, akkor félreértettem, azthittem, hogy a PC-s árát javítottad ki a második hozzászólásodban.

Az $50 az még tûrhetõ, bár az is sok azért kicsit.
A PC-s max. 50 dollár lesz.
A konzolosra értettem a 80-at. Ott 60-nál kezdõdik az alap játékok ára, de ebben a hl2-tõl ep2-ig minden benne lesz, úgyhogy lehet 80 simán.

$60-$80???
Az óriási szívás akkor...
Az olyan 12-16K Ft.
Remélem ez nem igaz...
Az episode I $20+áfa volt, HL2DM-el, és HLDMS-el, mondjuk az EP2+Portal kéne, hogy annyit érjen, mint az EP1+HL2DM+HLDMS, vagy egy kicsit többet, tehát az mondjuk úgy $20-$30, és akkor a Team Fortress kerülne $30-$50-be?

Ja és én a steames változatra gondolok, azt szeretném majd megvenni.
akarom mondani 60-80 körül.

40-50 dollár biztos lesz a black box, ennél nem nagyon lehet olcsóbban adni ennyi játékot, a konzolos orange box meg valószínüleg 60 lesz.

Az Episode II kb majd mennyi lesz?
Úgy tudom drágább, mint az EP1, de remélem $30-nál nem lesz drágább.
És remélem, hogy a preloadolóknak most is lesz egy kis kedvezmény 😊
DanielT
<#szomoru2>
sztem meg 3890ft bibibíí de lehet h. tévedek bár annyira nem számít 140 ft😊

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

DanielT
Buktad. 3750 Ft egy HL2.
ez most nem az episode one-hoz tartozik. megvan eredetiben a cs 1.6 meg a zero (anthology) és mikor raknám fel a hl2-õt ami nem eredeti<#szomoru1> akkor csak oda engedi rakni ahol a cs van... miután felraktam elindítom erre bejön a steamen belül az hogy vegyem meg a hl2-õt ... és ahova felraktam sehol egy hl2.exe hogy crackeljem😞 csak .ico 😞 valaki help me
MaxPayne
De légyszi akkor segítsetek hogy el tudjam indítani.

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

MaxPayne
milyen nfo-t? nem találtam nfo-t

azért, mert nem eredeti. és még az nfo-t sem olvastad el.

MaxPayne
Meg tudja mondani nekem valaki hogy miért van az, hogy
felraktam a HL2: Episode One-t és elindítom a játékot és
a síma HL2 indul el. Mi lehet a gond?

Nekem a Hl2 minden idõk legjobb Fps játéka. Egy játékban sem volt ekkora storyline és ennyire izgalmas játékmenet mint ebben.

Más :

A halflife.com címet 1 millio ! dollárért árulja egy rabló.
Idõközben megoldódott a probléma. Kellett egy javítás... 😊 Köszönöm a segítséget!

A természet igazságos: aki vak, az jobban hall, aki süket az jobban lát, akinek rövidebb az egyik lába, annak hosszabb a másik.

Újratelepítettem, de ugyanaz a probléma. Szomorú vagyok. 😞 Leszedek egy másik verziót. Hátha, ámbár ez sok embernek megvolt.

A természet igazságos: aki vak, az jobban hall, aki süket az jobban lát, akinek rövidebb az egyik lába, annak hosszabb a másik.

zeli
nem kell hozzá

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Erre nem gondoltam, ki fogom próbálni! A félreértések elkerülése végett azért megkérdezem, hogy ugye nem kell hozzá a sima HL2?

Qwerty4
telepítsd újra a játékot ha még idáig nem tetted, ha akkor sem jó akkor sztem játékhibáról van szó, szerezd meg máshonnan újból az Ep. One-t

Qwerty4

Sziasztok! Sokat olvastam vissza, de nem találkoztam még a következõ probléma megoldásával. Ebben szeretném a segítségeteket kérni. Végigjátszottam a HL2-t, fantasztikus volt, nagyon tetszett. Most az Episode 1 lett volna soron, de nem tudok új játékot indítani. Feltelepítettem, elindítottam és mikor az új játékra kattintok nem történik semmi. A játék sajnos nem eredeti. Ha tudtok, kérlek segítsetek!
Elõre is köszönöm!

bricsi01
Helló!

Az SDK nálam ugy fogadja be az Ep1-et mintha még 1 hl2dm-em lenne, s ezért nem tom felhasználni az ep1-es cuccokat.
Mit lehet a bug?

cikasz
óó igen!!
összehasonlitottam a hl2 és a steam gyökérkönyvtárát és a hl2 azonos könyvtáraiból átmásoltam a steam azonos könyvtáraiba.
Müködik köszi!!

http://www.akciofigura.hu

TSL16b
cikasz: Okozhatja a magyarítás is, nézd meg, amire válaszoltam.

köszi nem vok jó városnevekbení<#idiota>

Seattle, nem sietl 😊
a gond az az h. sietl-ben ahol a steam fõszervere van áramszünet volt de szerintem már gondtalanul megy mert már megjavították.

cikasz
Sziasztok.
Nekem ezt irja ki amikor beakarok jelentkezni a steam-re : Fatal Error : Failed to load platform modules
mi lehet a gondja?

http://www.akciofigura.hu

Nohab
Nekem meg 512 vel tökéletesen futott. Jó a HDR-t szeretem és bekapcsoltam igy néha egy kicsit megakadt.
Hát így visszaolvasva nem mondanám, hogy senki nem volt kíváncsi, de hogy rád nem, az biztos.
okok 1 nem voltunk rá kiváéncsiak 2 nem kell mind 2 hl2 topic-ba beírni

Olvastam, hogy sokaknak valamilyen hibaüzenetet ír ki a progi, eleinte nekem is "Runtime error"ok voltak néha mikor a pályákat töltötte be, egyszer aztán kilépett és azt írta, hogy kevés a virtuális memória (egészen pontosan 0-ra volt beállítva). 1 giga ram meléé betettem még másfél giga virtuális memóriát, és azóta nem csinálja 😉

Bocs ha már volt.
Nohab
Inkább nem nézem meg õket. Lelövik elõtte a poént...
steamen fentvan mind jó minõségben

Tsippsy2
Hát láttam én már nagyon várom!
Csak adják már ki 😊
Már vagy 3szor végigtoltam a meglévõ hal-lifos anyagokat 😊
Egyszerûen hihetetlen, és k*** jó!!!!!!!!!!!
Amúgy a google vidóban kutassatok, és találtok egy két finomságot a HL2 two episodhoz, olyan 60 perces anyag van szétszórva róla, és ez ro... jó lesz!!!!!!!

\"Az élet kellős közepén is a halál leselkedik ránk.\"

Ja de remélem nem tolják tovább az episode two-t mert akkkor sokan legyintenek egy nagyot, így is már kb.: majdnem egy évet halasztottak rajta..😞

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)

Nemcso
thx

Marad, és ha azok is olyan sikeresek lesznek mint az elsõ, akkor jön még több is.

Nemcso
És marad a tervezett 3 rész, vagy esetleg már ez is változott?

RelakS
Talán azért az a neve, hogy elsõ rész 😉

Bar az is igaz, hogy gyakoribb frissítést igértek

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Nemcso
Elég nyúlfarknyira sikerült ez az Episode One. <#rolleyes>