10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
Dodo55 #4711 Ne drivert cserélj, hanem 30 vagy 50 dollárt cserébe egy eredeti játékért, az megoldja. -
Haversrác #4710 Szasztok! miután leszedtem a helikoptert egy faszi bevitt valami garázsba ahol egy másik faszi valami roncsot hegeszt éppen, de az emberünk úgy néz ki mintha keresztre lenne feszítve és közbe hegeszt.
Találkozott már valaki ilyesmivel? Drivert cseréljek vagy mi? -
Dodo55 #4709 Jaja.
És úgy tűnik, hogy a netcode-jával is csináltak valamit, mert TF2-ben már egész hitelesek a találatok, és full szervernél is csak olyan 10-20%-al kevesebb az FPS, mint üres szerveren. Ez CSS-ben olyan 40-50% volt(a netcode kezelése sok procierőt vesz el, így kevés marad a renderelés vezérléséhez)
Remélem mihamarabb kijön az engine update a régibbi játékokhoz. -
#4708 VKIiii a Orange Box az hány fálj van benne? -
#4707 azért a szórsz motor megint bizonyított, hihetetlen, hogy egyre magasabbak a beállítások a hl, ep1, dark messiah, majd ep2 vonalon. na így kell motort írni, fejleszteni, optimalizálni. -
Dodo55 #4706 NEM BUG!
Warez verziót használtok azért van! De beleírom a FAQ-ba, és ezentúl ha megkérdezi valaki, törlöm. -
Dodo55 #4705 Igen, de a 2 külön annyiba kerül, mint az Orange Box, 20+30 dollár, az Orange Box meg 50, az meg 5 játék, nem 2. -
BzySid #4704 Én most tartok az autó megszerzésénél. Nem akadtam el, de feltűnt egy dolog. Már kétszer találkoztam rózsaszín fekete kockás csákánnyal, és amikor G-Man megjelenik egy ugyanilyen irodai székkel. Ezt látta már valaki? Mert elég nagy bug-nak tűnik.
-
Dodo55 #4703 Azért van, mert nem eredeti. -
#4702 Sziasztok!
Nálam minden oké leszámitva egy apróságot. Néha találok olyan tárgyakat pl fejsze ami rózsaszin szinben pompázik. Amúgy meg minden oké a programmal. Valaki belefutott ilyenbe? Amúgy a többi cucc szinével semmi gond. Nagy felbontásban nyomom de gondolom az nem gond. 1680x1050 max grafikával. -
#4701 úgya! -
Dodo55 #4700 Amúgy eddig mindenkinek az volt a véleménye, hogy nagyon jó lett, negatív véleményt nem hallottam, még a rövidségére is alig panaszkodtak, szóval szerintem biztosan be fog gyűjteni pár Az Év Játéka címet az EP2 :)
Mondjuk volt már 1-2 jó játék az évben, de számomra eddig ez volt a legjobb. -
Dodo55 #4699 Volt 1-2 spoileres hsz, töröltem őket.
Meg azokat is, amiben itt üzleteltetek mindenféle kis fájlokkal.
Miért nem tudjátok ezeket privát üzenetben intézni?
A ti érdeketekben is mondom, mert többen is megadtatok itt email címeket, szerintem ha holnap ömleni fog a spam rájuk, akkor ne csodálkozzatok.
A fontosabb infokat meghagytam, pl az alkalmazáshibára a megoldást.
De ez a parancsikonozás, meg start.bat üzletelgetés, meg honnan lehet letölteni a hl2.exe-t, meg honnan lehet a portal fixet letölteni már átlépett egy bizonyos határt, ráadásul egy csomó 1-2 szavas hozzászólásban írtátok le, amit le lehetett volna 1-ben is, és akkor nem foglal 10x annyi helyet. -
#4698 végigtoltam énis,és hát fúúúú,eszméletlen jó lett ez.komolyan ez kellett már,végre valami jó gamma is kijött,kúrvára nem csalódtam benne,voltak részek mikor ledöbbentem teljesen,főleg a vége az,az nagyon váratlan helyzet volt,és eléggé szomorú is,szegény alix :(
már alig várom a folytatást dehisz^^
minden szempontból 10/10-es a game! -
#4697 Nekem a HL1 a mai napig nem jön be.Pedig már vagy 3 x elkezdtem de mindig beleuntam. A 2. a király. -
#4696 Nem. -
#4695 Szevasztok!
Lenne egy kérdésem: Az a helyzet hogy nem akarom meg venni a full orange boxot, csak a portal és a TF 2 kéne, letudom öket szedni külön steamröl? -
#4693 hallod nekem addig stimmel hogy STEAM...abban van két kis fálj,bemásoljam közéjük? -
#4692 És igen! Újraindítottam és megy. -
#4691 igen ide:
C:\Program Files\Steam\steamapps\
ez a default elérési útvonala a GCF fájloknak. -
#4690 koszi szepen, akkor jatszok tovabb :) -
#4689 Na végre én is tudpok már játszani mert lejött a steam-ről elég nehezen de lejött. Játszottam most k vagy másfél órát de iszonyat jó nem csalódtam a half-life-ban ;) -
#4688 B@sszameg a qrvaélet, alkalmazáshiba, nem indul :S -
#4687 A CGF fájlokat bemásoljam valahová? -
#4686 Hátha vkinek kell:
[quote=kabuto01][quote=chungee]HELP!!!!
Nekem nem idul ezzel a hibával :(
http://images.netbag.hu/20071011/22371796603.jpeg[/quote]
Ékezetes mappában prudukálta nekem is ezt a hibát.Másold át valahova[/quote]
-
#4685 az Orange Box az hány fálj-os???? -
#4684 Basszus... Ez a játék aztán nem keveset foglal. Direkt közel 20 giga helyet csináltam neki, erre 4,5 giga önmagában betömörítve + 9 giga kitömörítve + 2 giga cod4 demó jött le az éjjel. Mire eszmélek? Van 2,5 giga szabad helyem... -
#4680 #4610 <---ezt a kommentet olvasd el
Rossz a sorrended tesó:
Előbb olvas
AZTÁN kérdez -
#4678 Egy kérdésem lenne, elakadtam egy helyen, mégpedig úgy nézz ki a helyzet, hogy, menekültem egy nagy rovartól(irtó gyors) ilyen kis lyukakon át .... leestem egy szintet, majd egy nagy terembe jutottam, mejnek a közepén van egy lift, a lift előtt van egy kar azt meg lehet húzni ... de nem történik semmi ..... fent meg aszem az az energia, gyógyitós lény vár, aki jött velem valaminek a megszerzeséért ... tehát ott a liftnél mit kell csinálni????? -
#4677 Szerintetek a magyarosítást mikor kezdik el??? -
#4676 Igen...
Ez dicséretes, mert nem sok helyen nézik el... -
#4674 mikor legelőször láttam életembe a half-life-ot 1999-ben mondom mi ez a sz@r (csak azt a metro-s ürge ment vagy 5percig nem vágtam mi van és letöröltem a gamet:-(
aztán 1 évvel késöbb hawernak kellett az opossing force
mondom ez meg mi, neki álltam játszani a Demo-jával és nagyon megtetszett mondom akkor visszaszerzem az 1. részt azzal kezdem
akkoriba ilyen gépem volt: amd k6-2 500 32mb sdram pc100 acorp5ali61 s3 savage4 sdram16mb agp4x és mivel ali chipset 1 szar volt ezért a játék nagyon szagatott de végig vittem normálon és utána az összes megjelent rész, mert az én szemembe ez lett a legjobb fps
nagyon jól összevan rakva, te csinálod a tröténete is fazsa meg hogy nincsenek pályák az is és összeségébe izgalmas
az a baj az új részek egyre rövidebbek emléxem az 1. rész 1 hónapig nyomtam
-
#4673 egyébként fasza a FAQ, mert tekintettel van azokra is akinek nincs pénze megvenni a játékot -
#4671 Isten vagy működik!!!!!!!!!!!! -
#4670 THX -
#4669 :) -
lokko #4668 Mé nem beszélünk már arról, hogy mi a fenét gerjeszt itt G-Man már megint? -
#4667 Nemtudom működik-e, (css-nél nekem működik) de próbáld meg a -steam -game ep2 után beírni a
-w 1024 -h 768
szöveget. vagy esetleg a
-w 800 -h 600
szöveget. -
#4666 Már megnéztem és jól sejtettem 1280x960 60Hz-nél fekete lesz a monitor és nem küld képet...
De miért indul így a játék...?
Valaki ha tud akkor segítsen... -
#4665 Megnéztem, de sajna ott sincs...
Mássképpen kellene visszavenni a felbontást, vagy Hz-et....