Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Mert egyébként a god kapcsolja ki-be a halhatatlanságot.
Ez a senki nem mozog úgy tudom valami warez verzió hiba...
Amúgy asszem valami ai_disable 0 vagy valami ilyesmivel lehet megoldani.
Egy tutkó müködõ megoldás kellene arra, hogy hogyan lehet mindezt megszüntetni. Alapból utálok cheatelni és a játékot se szivesen kezdeném elörõl. Szeretném folytatni de így semmi értelme. Valaki irja már le nekem, hogy mindezt hogy lehet alapra visszaállítani, hogy mindenki halljon vagy éljen ahogy kell.
Köszi.
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Megvettem az Episode One-t, végig is játszottam, meg is érte az árát.
A kérdésem az lenne, h a Half-Life 2 Deathmatch-hez adtak ki bot-okat (mint pl a PodBot-okat az elsõ CS-hez), vagy nincs ilyesmi?
Köszönöm
Üdv
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
DS:stereo speaker configuration detected
Vista alatt csak 2.0-t enged beállítani és csak a CMSS miatt szól a mélynyomó.
Meg mintha valami X-fi tesztben is lett volna Half-Life 2 teszt is (ha nincs hardveres gyorsítása akkor felesleges lett volna).
ezt meg majd biztos frissítik a vistához, ha nem menne.
Az $50 az még tûrhetõ, bár az is sok azért kicsit.
A konzolosra értettem a 80-at. Ott 60-nál kezdõdik az alap játékok ára, de ebben a hl2-tõl ep2-ig minden benne lesz, úgyhogy lehet 80 simán.
Az óriási szívás akkor...
Az olyan 12-16K Ft.
Remélem ez nem igaz...
Az episode I $20+áfa volt, HL2DM-el, és HLDMS-el, mondjuk az EP2+Portal kéne, hogy annyit érjen, mint az EP1+HL2DM+HLDMS, vagy egy kicsit többet, tehát az mondjuk úgy $20-$30, és akkor a Team Fortress kerülne $30-$50-be?
Ja és én a steames változatra gondolok, azt szeretném majd megvenni.
Úgy tudom drágább, mint az EP1, de remélem $30-nál nem lesz drágább.
És remélem, hogy a preloadolóknak most is lesz egy kis kedvezmény 😊
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
felraktam a HL2: Episode One-t és elindítom a játékot és
a síma HL2 indul el. Mi lehet a gond?
Más :
A halflife.com címet 1 millio ! dollárért árulja egy rabló.
A természet igazságos: aki vak, az jobban hall, aki süket az jobban lát, akinek rövidebb az egyik lába, annak hosszabb a másik.
A természet igazságos: aki vak, az jobban hall, aki süket az jobban lát, akinek rövidebb az egyik lába, annak hosszabb a másik.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Qwerty4
Elõre is köszönöm!
Az SDK nálam ugy fogadja be az Ep1-et mintha még 1 hl2dm-em lenne, s ezért nem tom felhasználni az ep1-es cuccokat.
Mit lehet a bug?
összehasonlitottam a hl2 és a steam gyökérkönyvtárát és a hl2 azonos könyvtáraiból átmásoltam a steam azonos könyvtáraiba.
Müködik köszi!!
http://www.akciofigura.hu
Nekem ezt irja ki amikor beakarok jelentkezni a steam-re : Fatal Error : Failed to load platform modules
mi lehet a gondja?
http://www.akciofigura.hu
Bocs ha már volt.
Csak adják már ki 😊
Már vagy 3szor végigtoltam a meglévõ hal-lifos anyagokat 😊
Egyszerûen hihetetlen, és k*** jó!!!!!!!!!!!
Amúgy a google vidóban kutassatok, és találtok egy két finomságot a HL2 two episodhoz, olyan 60 perces anyag van szétszórva róla, és ez ro... jó lesz!!!!!!!
\"Az élet kellős közepén is a halál leselkedik ránk.\"
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
Bar az is igaz, hogy gyakoribb frissítést igértek
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE