Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2: Nem lehetsz ekkora barom, hogy vennél egy eredetit mintsem hogy utánnakérdezz egy kódnak. Ha csak azért szólsz hogy mondjál vmit akkor inkább ülj a pofádon (kezeden). Mindenestere megbocsájtok... senki sem lehet tökéletes
ai_disable "0"
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
Amikor kijött ez a verzió úgy nyomtuk haverommal, hogy nem kapcsoltuk ki a játékot amig végig nem vittük. (a mentés miatt)
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Qwerty4
Qwerty4
v ki nem tudna segitteni mer az ep 1 -ben elakadtam még a 2. pájaszakasz elején amikor bemegyek az ajtón azt rá pár méterel mindig elsötétedik a képernyön ha meg hátramegyek akkor meg ismét látok mindent és sajna vakon nem tok továbhaladni egy gyorsan
ha valaki tudna egy savet küldeni annak nagyon örülnék
meg nem eggyszer telepitetem ujra meg probáltam más hogy is de a hiba meg maradt cimem ha segitene v ki :[email protected]
légyszi
Sztem ez a legjobb fegyver. A sima HL2ben azzal szórakoztam h dobozokból csináltam egy emelvényt a szabadban, annak a tetejére egy robbanós hordót, és arra lõttem pl úgy h közben megkerülje a házat, vagy átrepüljön a hídalat, meg ilyenek. 😊
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
vagy miután kilöttem azután is rá kell célozni?
nah még megpróbálom köszi
Qwerty4
2007 nyarára tolták el a Half Life: Episode 2 megjelenését - jelentette be Doug Lombardi, a Valve marketing managere.
Úgy tûnik, ez a Team Fortress 2 és a Portal csúszását is ereményezi majd, ez a két játék ugyanis a dobozos verziókban is benne lesz. A három játék fejlesztésérõl egyébként egy érdekes Lipcsében készült interjút olvashattok itt. Hát... ez van srácok, így legalább ukrán barátainknak nem kell aggódniuk: nem lesz riválisa a S.T.A.L.K.E.R.-nek. (Hacsak nem "nyaralnak" végül õk is, de erre már gondolni sem merünk! 😮 )
gamestar.hu
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...