Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Irigy.
olcsóbb a hl2 mint egy rekesz sör :|

Kösz szépen. Mondd a címet és postázom a rekesz sört.
1: Sikerült elolvasnom a topic címet, ezért is nem a popómagazin fórumába írtam.
2: Nem lehetsz ekkora barom, hogy vennél egy eredetit mintsem hogy utánnakérdezz egy kódnak. Ha csak azért szólsz hogy mondjál vmit akkor inkább ülj a pofádon (kezeden). Mindenestere megbocsájtok... senki sem lehet tökéletes
Mindenhol elõfordult a hl2/cfg/autoexec-t nyisd meg jegyzettömbel ezt ird be : ai_norebuildgraph "1"
ai_disable "0"

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)

ILLNeo
Ezzel a problémával már találkoztunk egy páran: Rossz a warezod, régebbi verzió feltörésénél ez volt az egyik alapvetõ probléma. Töltsd le egy újabb warezt...
Amikor kijött ez a verzió úgy nyomtuk haverommal, hogy nem kapcsoltuk ki a játékot amig végig nem vittük. (a mentés miatt)

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

boccs 1 rossz helyen jársz mertt ez az episode-ok topic-ja 2 vedd meg eredetiben mert úgy egyszerûbbb nem kell ezzel szöszmötölnöd legalább.

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Hy! Van egy gondom: HL2-nél mikor betöltök egy korábbi mentést a játék kiirja hogy A.I. Disabled és stilszerüen kikapcsolja az A.I.-t. Régen felvolt irva mit kell beirni vmit vhova (tán a configba) de az rég volt. Ha valaki kisegitene nagyon megköszönném...
váááááááááááááá ez szemétség!!!!!!!!!!!pedig nem rég még úgy volt h. mostanában jön aztán 2007 január február és most 2007 nyara????!!!! ajánlom ám h. jó leegyen (és persze hosszú!!)na mind1 addig csak ellesszek v.mivel bár nem hinném h. a hl nél jobb fps kijön addig nah majd élek a tuningolós autós játék szenvedélyemnek

nyarára* d:

wesker24
Most olvastam a sajnálatos hirt hogy a Half-Life 2 Episodes Two játékot elhalasztották 2007 nyarára !!! Egyéb okot nem mondtak hogy miért halasztják el !!! <#gun><#gun>
Már rég '07 nyárára halasztották.

nah elvileg 2007 január végén má lesz episode 2 én már vágom a centit😄 de az lesz nagyon szar ha olyan rövid lesz mint az ep 1 az tartott nekem 4-4és fél óráig (kényelmes tempóban)

akyyy
<#eljen>nah ez jó hír nekem

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

hehe

CaviaR
Sötét van? Lol, talán kapcsold fel a lámpád . Úristen...

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

aha köszi csak mert most van egy 5 cd-s verzsön nah azt megkérem haverom h. szedje le lassú netem miatt😄

Qwerty4
Hát sajnálom azt nem tudom megmondani, hogy pont hányas verzió vagy torrentet sem tudok ajánlani.Én az egyik havertól kaptam már tavaly a DVD Install verzió feldarabolását 4 CD-re.Így elég frappáns az instalálása:1 CD - 2 CD - 1 CD - 3 CD - 1 CD - 4 CD - 1 CD.

Qwerty4

nem semmi cheatet felraktam és egybõl jelntkezet a gond jah meg elõtte még fel kellett rakni a steam-et de sztem nem az volt a gond....de ha nem eredetiben van meg akkor meik verzió volt/van meg sztem segítene h. mondjuk azzal próbálkoznék

Qwerty4
nincs meg eredetiben...egy kérdés:vmi cheatet használtál?az talán okozhat gubancot.

Qwerty4

jah és nem tudsz v.mi megoldást a problémámra vagy neked eredetiben volt vagy hogy???

Qwerty4
OK, most már értem<#eljen>

Qwerty4

nem nem te félreérted én toltam a hl2-t egy jó darabig csak volt az a gondom h., ha kiléptem és visszaléptem és betöltöttem a mentést akkor semmi mesterséges intwelligencia mindenki áll és semmi nem történik.viszont haveromnál x-boxon egy csomó pályát átvittem sõtt (sajnos)le is lõttem magam elõtt a "vége" poént de sebaj (gondoltam h. ha úgyse viszem végig a hiba miatt akkor lássam a végét) a történet az naggyából világos viszont a hl1 et isa toltam majdnem végig (annak meg köcsög oszt társ lelõtte a végét szal inkább a nehézség és a nincs is már értelme felfogás miatt a vége fele abbahagystam)kieg bõl pedig eggyet se toltam de annyira nem is hiányotak (az ep1 és társai nem számítanak nálam kieg.nek)

Qwerty4
te érdekesebb vagy mint én, én a HL1-et meg kiegészítõit nem játszodtam, de te még a HL2-õt sem, na mind1, de azért játszodd ki, mert ott van a lényeg, vagyis a legizgalmasabb részek, az Ep. One közel sem olyan érdekes mint az alap HL2<#smile>

Qwerty4

nah ez jó kis gamma volt talán kjiviszem a sima lh2-t is bár haveromnál már minden pályán toltam egy kicsit de talán mutat újjat történetileg😄

hell
v ki nem tudna segitteni mer az ep 1 -ben elakadtam még a 2. pájaszakasz elején amikor bemegyek az ajtón azt rá pár méterel mindig elsötétedik a képernyön ha meg hátramegyek akkor meg ismét látok mindent és sajna vakon nem tok továbhaladni egy gyorsan
ha valaki tudna egy savet küldeni annak nagyon örülnék
meg nem eggyszer telepitetem ujra meg probáltam más hogy is de a hiba meg maradt cimem ha segitene v ki :[email protected]
légyszi
nah végig lett tolva a végén állati feelinges az mikor a strider elõl kell futni (legalább az ellen már tuudtam h. hogy kell használni a rakétavetõt😄)

CaviaR
Fedezék mögül fellövöd az égbe, majd kiugrasz és ráirányítod a lézert. Hardon nekem kidõlt asszem 5 találatból.

Sztem ez a legjobb fegyver. A sima HL2ben azzal szórakoztam h dobozokból csináltam egy emelvényt a szabadban, annak a tetejére egy robbanós hordót, és arra lõttem pl úgy h közben megkerülje a házat, vagy átrepüljön a hídalat, meg ilyenek. 😊

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

azt hidtem ez ilyen nyomkövetõs

tudom de rálövöm a tankra és elkanyarodik
vagy miután kilöttem azután is rá kell célozni?

te irányítod a rakétát a célkereszttel.

húú én odanyomtam vagy 5 öt és semmi hatás bár lehet h. nem találta el de pontosan céloztam csak az a gond h. kanyarog a rakéta
nah még megpróbálom köszi

Qwerty4
2-3 rakéta elég bõven neki

Qwerty4

3-7 nehezsegi szinttol fuggoen

hány rakéta kéne bele?

én lövöm rakétával mint állat és mégis nyugisan soroz tovább engem.......

Qwerty4
én rakétával kilõttem jó messzirõl, a mellette levõ katonákat kinyírtam

Qwerty4

jah és még 1 kérdés a vége fele az 5 dik chapternek mikor az embereket kell átvinni egyik házból a másikba a 3adik csoportnál ott van egy ilyen tank szerû kocsi amit ki kéne írtsak vagy ahogy az a csávó mondta"take out the APC" ott mit kéne csinálni? mert ha távol vok tõle akkor rakétát lõ ha meg közel vok akkor legépstukiz.

Qwerty4
én is pont itt akadtam el<#vigyor>

Qwerty4

jah hopp ok értem mostmár köszi

CaviaR
A kapcsoló melett van egy hosszúkás rács amire ha rámész belesüllyed a vízbe. Nekifutsz sprinttel és átugrasz szembe arra a darab rácsra ami elött van egy szikrázó doboz. Innen jobbra egy csõre, onnan át a kabinhoz ha jól emléxem.

hello tudna v.ki segíteni? az 5 dik chapterb en járok ott mikor leesek egy helyre ahol víz van és be kell kapcsolni az áramot ekkor sok plafonról lelógó undoemány lesz ott és ha belemegyek a vízbe akkor elhalok mit lehetne csinálni itt???

Qwerty4
A fasz kivan, már augusztus óta várom és jövõ év közepén lesz csak vmi belõle<#boxer><#falbav>

Qwerty4

kirol
Megjött! Rohadjanak meg.

DanielT
Ha igaz, akkor elmehetnek a picsába!
artschiatwork
A Half Life 2: Episode Two nyaralni megy
2007 nyarára tolták el a Half Life: Episode 2 megjelenését - jelentette be Doug Lombardi, a Valve marketing managere.

Úgy tûnik, ez a Team Fortress 2 és a Portal csúszását is ereményezi majd, ez a két játék ugyanis a dobozos verziókban is benne lesz. A három játék fejlesztésérõl egyébként egy érdekes Lipcsében készült interjút olvashattok itt. Hát... ez van srácok, így legalább ukrán barátainknak nem kell aggódniuk: nem lesz riválisa a S.T.A.L.K.E.R.-nek. (Hacsak nem "nyaralnak" végül õk is, de erre már gondolni sem merünk! 😮 )

gamestar.hu

akyyy
eredeti hl topikban volt rola szo, alul a keresõt használd és olvasgasd kinek mit ajánlottak. a consollal kell mit kezdeni!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

hát nem is kell 6 évet várni, mint a hl2-re 😊

Na ennyit arról, hogy majd frankón félévente jelentetik meg a kisseb részeket, hogy ne kelljen annyit várni.<#schmoll2>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...