10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#4664 Azokat még nem láttam, de este megint nekiugrok a játéknak és meglesem. THX. -
#4663 Sorry :(
Egyébként nem sok minden van lelőve, mert pár percet játszottam, és az eléggé a legeleje, amit láthattál. -
#4662 Szerintem nem sokat. -
#4661 megnéztem a videot fasza
csak így most előre láttam bennne 1 csomo mindent:-( -
#4660 THX -
#4659 "Az első episode-ban felrobbant létesítmény..."
Akkor ideje végig vinni.
-
#4658 Szerintem ez nem nagy szám HL2 és Episode 1 is így néz ki....
Részemről a PORTAL ami eladja a játékot, meg TF2...arra szerintem többen kiváncsiak...
Azé 1x végignyomom....jah és mi van az episode 1 végén, mert azt nem vittem végig...? -
#4656 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Dobdj bele egy gránátot... -
#4655 kovecses,bent vagyok a lézernél, ott mit kell csinálni? ha kapcsolgatok 1 gombot akkor kinyilik 1 szekrény de nemtudom mit kell vele csin -
#4654 Este még gyorsba kipróbáltam és megihletett egy ilyen rövid film elkészítésére:
HL2EP2.zip (20Mb - wmv)
(Nem kell fikázni a minőséget, abszolut amatör munka) :) -
#4653 nagyon jó gamma,most kicsit pihenek,elfáradtam ^^ -
#4652 Half Life:
A játék a kietlen Új-Mexikóban, a fiktív Black Mesa Kutatóintézet (Black Mesa Research Facility) jelentős részben föld alatti épületkomplexumában játszódik, mely sok vonatkozásban emlékeztet az amerikai Los Alamos Nemzeti Laboratóriumra és a harci repülőgépeket fejlesztő titkos bázisáról ismert 51-es körzetre is. A játék főhőse Gordon Freeman elméleti fizikus, túlélője (és részben előidézője) egy tudományos kísérletnek, amely félresikerül, amikor egy váratlan „kényszerrezgés-gerjedés” (resonance cascade) szétszakítja a dimenziókat elválasztó közeg szövetét, így egy Xen nevű bolygóról származó idegen lények támadják meg a Földet.
Freeman, igyekezvén elmenekülni a rendkívüli károkat szenvedett komplexumból, hamarosan rá kell, hogy jöjjön, két tűz közé került: egyrészt a idegen lények vadásznak rá, másrészt a veszélyes környezetben bevetett harci különítmény (Hazardous Environment Combat Unit), melynek feladata, hogy eltussolja a balesetet – likvidálja Freemant és a többi életben maradt tudóst. A játék során többször felbukkan egy G-Mannek nevezett rejtélyes alak, hogy megfigyelje (és irányítsa) Freeman előrehaladását. Freeman végül a túlélő tudósok és biztonságiak segítségével keresztülvágja magát a Black Mesa rejtelmes Lambda Komplexumáig (Lambda Complex), ahol átmenetileg megmenekült tudósok Xen világába teleportálják, ahol el kell pusztítania azt a lényt, amely szándékosan nyitva tartja a dimenzióhasadék ottani oldalát.
Half Life 2:
Az eredeti Half-Life, amelyet 1998. november 19-én adtak ki, legnagyobbrészt a Black Mesa Kutató Intézménynek nevezett civil és katonai laboratórium-komplexumban játszódik. Egy kísérlet során, a kutatók véletlenül egy baleset folytán „kényszerrezgés-gerjedést” (resonance cascade) idéznek elő, amely portált nyit a Black Mesa és a Xen nevű, földönkívüliek által lakott dimenzióba. A Xenről agresszív élőlények özönlenek a Black Mesaba a dimenziókapun keresztül és mindenkivel végeznek, akit csak találnak. A játékos dr. Gordon Freemant irányítja – aki egyike azon kutatóknak, akik résztvettek a tragikus kimenetelű kísérletben – a létesítmény elhagyására tett kísérletei során. A játék végén Gordon a Xenen végez a Nihilanthtal, aki nyitva tartotta portálkapu Xen felőli oldalát, majd állást kap a titokzatos G-Mantől. Freemant G-Man végül sztázisba (mélyalvásba) helyezi.
Half-Life azt a vonalat viszi tovább, amelyikben Freeman elfogadja G-Man ajánlatát. A Half-Life 2 ott veszi fel a történet fonalát, amikor G-Man felélesztette Gordont a sztázisból, és feltette egy vonatra, amely City17-be viszi őt, meghatározatlan idővel a black mesa-i incidens után. Hivatalos források szerint a játék 10 évvel az első rész után játszódik (Mark Laidlaw író és a fejlesztők szerint), míg a Half-Life 2: Episode One hivatalos honlapja a cselekményt "majd' két évtizeddel" a Half-Life történései utánra helyezi.
Half Life 2 Episode One :
A játék egyedülálló módon, epizodikus rendszerben, három részletben jelenik meg, mintha egy szétdarabolt harmadik rész lenne. Az első részben Gordon Freemannek ki kell menekülnie City 17-ből, a Citadella ugyanis időzített bombaként kezdett el viselkedni, és bármikor felrobbanhat. Gordon és segítőtársai igyekeznek minél több embert kimenteni, de az átmenetileg megzavarodott Combine Hadsereg is rendezi sorait, és igyekszik visszavenni az ellenőrzést. A sztori során számos rejtély is felbukkan, ezek közül a legizgalmasabb kérdés az, hogy mi történt Breen-nel.
Half Life 2 Episode Two:
Az első episode-ban felrobbant létesítmény egy teleport kaput nyitott meg amin idegen lények juthatnak át, ezt próbálják hőseink bezárni egy rakétával. De a kilövésig hosszú az út... -
#4651 Nem tudom, de sokkal szebb a játék mint az előzők, főleg a nyílpuska... -
#4650 Akkor rossz helyen gugolsz, én igy csináltam meg... -
#4646 lenne egy kérdésem: használ a játék dx10-es effekteket?
néhol azt olvastam, hogy igen, de nem erősítette meg senki
(a gépemen 1280*1024 -en full grafikán simán fut
radeon x1800xl, 2gb ram, amd3800x2) -
#4645 de ha gugolok,akkor észrevesz a gépfegyver -
#4644 Végignyomtam az összes hl-t de nem emlékeztem rá hogy a négernek kampós a lába... :D -
#4643 CTRL folyamatosan, lehet nem hasalás, csak gugolás, mind1... -
#4642 nem játszottál a hl2-vel? -
#4641 nem,de mivel hasalok? -
#4640 No Cheat please, főleg notarget, haverom jól megszívta miatta, nem tud tovább menni, kezdtheti elölről, hihi, megérdemelte! -
#4639 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hasalva kell mászni az autók között, sok helyen az autokon át kell mászni még el nem érsz addig az épületig ahol lő a sok kék lézer. Ugye nem chateltél? Mert ha igen akkor a notargetet kapcsold ki haverom is úgy járt hogy ezmiatt nem tuudott tovább menni. -
lenta #4637 Köszi szépen! -
#4636 hogy kell megcsinálni azt amikor ien kék lézer néz mindent meg 1 puska? annál a résznél van mikor bent hegeszt 1 pali valami kocsit és kiengednek -
#4634 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de, pont ez a lényeg, ha lelökted a kocsikat le kell ugrania hídról a földre, a kocsid felöli oldalon, aztán vissza beülsz a kocsib, nyomod a gázt meg a turbót és átugratsz a csaj felöli oldalra... -
lenta #4631 Valaki segítsen! Annál a résznél tartok, hogy a csaj fedez mesterlövészpuskával, én meg kijutok 1 hídra, na a hídról nem tudok hova menni, mert ha lelököm a kocsikat akkor felemelkedik, de így se tudok átugrani -
#4628 igen -
#4627 bocsi nincs kedvem viszaolasni...
kijött a gém? -
#4626 és miután bementem egy térre ahol vannak elhagyott vonatok meg segitenek nekem katonák és lő a helikopter fojamatosan a csaj meg elmegy akkor mit csináljak?? -
#4623 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Halottról vagy jót vagy semmit! :( Ráadásul az Ölte meg akit kiengedtél... És van egy haverja is, nem tudom honnan került elő, de ketten vannak... Pont úgy szívták ki az agyát mind a csillagközi invázióban a főnök bogár ... (THE END) To Be Continued -
#4622 Az öreg négernek, a csaj apjának mióta van kampós lába? -
#4621 kedvenc jelenetem 3.0 :) -
#4620 kedvenc jelenetem... -
#4619 Gravity puskával lődd ki a gömböt, aztán majd jönnek az ürgék, azokat szedd le, majd ha jön a helikopter autóvaL MENEKÜLJ, MERT NEM TUDOD LELŐNIO SEMMIVEL... -
#4618 nézz be a játék mappájába vagy ott ahol a profilod van és keress egy olyan fijl-t amiben ezek a beállítások vannak rögzítve...ez csak egy tipp, nekem még nincs telepítve, de lehet hogy ilyen ini file-szerűségekben lehet kutakodni... -
#4617 Itt vmi gebasz van,mert a faszi crucifix pózban van,meghalt a script, töltsd újra az állást -
#4616 ez -
#4615 itt mit kell csinálni? -
#4614 Ne aggódj, nekem is kellett kicsit nézegetnem mire rájöttem anno :) Nincsmit! :) -
#4613 Most már tudom...
1280x960 60Hz-en akar elindulni, amit valszeg nem támogat a monitorom, és a logo után mindjárt kikapcsol!!!
Hogy tudnám ezt visszább állítani, ha nem látom a játék menüjét?