Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eredeti?
sziaztok segítsetek légyszi nem indul el az episode one azt írja ki hogy: engine error
platform error: module to initialize.
Mit tegyek?
HALF - LIFE 2

Köszönöm!

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

A menüben a háttérben láthatod a játék nevét.

Sziasztok! Megszereztem a Half Life 2-t csak az a baj hogy nem tudom hogy az Episode One vagy csak az eredeti Half Life 2. Mi a különbség? Lécci irjátok le

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

hogy néznek ezek ki? :<
marad a steames vásárlás.

artschiatwork
pázdet <#szomoru1>

neeee ez már a sokadik halasztás ezt neeee ez ezért mégis csak rendesen kimutatja h. gabe newell és a brigája (akik amúgy marha jó játékfejlesztõk) jól elbszták ezt az epizódikus dolgot.......

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Seth
fákk<#wilting>

PSN ID.: Beegabor

janos666
Ha a játék adott pontján esik szét akor nem a gép/driverek hanem a fileok a hibásak. BOntsd ki újra a rar-okat, ha úgyse jó töltsd le újra.
Provizion verzió és fent van az update 1. De azért köszi

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

janos666
Ha eddig semmi gonja nem volt akkor hibás a játék. Bontsd ki / telepítsd újra, ha nem nyert töltsd le újra. Vagy ha provision akkor elõtte próbaképp update1.
janos666
Ha utálod a stalkereket ajánlom a Half-Life 2 beta változatát. Azon van egy pálya ahol veszélyes stalkerek vannak. Sokkal durvábban néztek ki és veszélyesebbek lettek volna. Kerestem azt a régi mozgó gif-et amit csináltam róla, de nem találom.
Sziasztok!
Most keztem el játszani a játékot, még az elején tartok. Az a gondom hogy megyek egy folyosón, és elérek egy "ajtóhoz" ami mögött (amiben) nincs semmi olyan mint ha pixelhibás lenne a játék (ugyanolyan sárga bent minden és ahogy forgatom az egeret úgy maszatolódik el az egész. Remélem érthetõ voltam. Tud valaki segíteni?

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Hát, már tényleg jöhetne, de nagyon.
Már olyanokat is hallani, hogy csak nyár vége.
Hát az szörnyû lenne.

És az a legérthetetlenebb benne, hogy a videók alapján nagyon sok kész van belõle, meg a Portal is biztos kész már teljesen, szóval...

Bár az, hogy ilyen sok kész van belõle, és még mindig nem jött ki, egy dologra enged következtetni: sokkal hosszabb lesz, mint az EP1.

Ja és remélem a stalkereket ebbõl már kihagyják, mert még mindig utálom õket :D
TreDoR
Ha idén nem jelenik meg az episode 2, akkor egy valamit elért a Valve, bebizonyította, hogy az episodeos rendszer x*rt se ér. Csak kár sztem, hogy ezt pont a half-life-al kellett eljátszani, naon szerettem ezt a történetet.<#szomoru1> Miért mindent a valve akar letesztelni, nem értem. Kiváncs vok legközelebbi húzásuk mi lesz, ha már a hlt így el**xták!!!!

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

janos666
Elég kár, mert gondolom a többmagos procikat támogató enginet is eltolják majd az EP2-vel való updatere ahogy eredetileg tervezték...
nem a szárnyakat kell lõni ez egyx tévhiz lõj bele a közepébe ahol ilyen fehér szar világít és elõújönnekk a forgó valamik "fémlemnezek" amiket dettó leszedsz és után még 1 a közepébe és nah azt mnej meglátod mi lesz a vége....

CaviaR
Novemberben még úgy állt a dolog, h idén nyárnál korábban biztosan nem jön. Valami kényszerszünetrõl is hallottam, szal sztem idén már nem lesz. :(

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

RocKY2
Eltolták nyárra.

crazyclone
mikor is lenne az a február??? szerintem episode 2 idén nemis lessz

Doom 4
kéreklek szépen rossz helyre írtál mert én ilyenre a simában emlékszek és amúgy az energia gömbökkel a fémlemezeket kell lõni és ha azok le esnek akkor bele lõsz 1-et és kész

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

sziasztok

egy kis segítségre lenne szükségem.
már full a végén vagyok a játéknak, ahol a teleport tetején a lengõ szárnyakat kéne lõni (gondolom energiagömbökkel mert csak graviy gunom van) de hiába lövöm, nem csinál semmit - nem robban fel vagy szakad le vagy ilyesmi. az energiagömb lepattan róla a szárny meg csak liffeg. a legfelsõ szinten vagyok, mögöttem ott áll (persze egy üveg mögött) Alyx, kétoldalt ilyen csövek vannak ahol száguldanak fel az energiagömbök, és nem tom mit kéne csinálni. Hozzá kell tennem, a játék tört, de nem hiszem hogy ez probléma lenne.

\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php

Rakétavetõvel.
Sziasztok!
Tudna nekem valaki abban segíteni,hogy az álomáson hogyan lehet kinyirni a szörnyet miután egy ajton beengettem a lányt.
Válaszokat elõre is köszönöm .
RocKY2
ja értem:D majd valahonnan megszerezzük a filmet:D

bigfoot
nézzd meg a filmet,benne van a néger ipse,róla mintázták a hlben lévõ tudóst

RocKY2
Nem értelek...

bigfoot
éjszaka a múzeumba nézzétek meg!benne van a hl es csávó,a csajszi apja

"When gamers race to the store in late summer for Episode Two, they'll be faced with two choices."

MICSODA????
KÉSÕ NYÁR????
köszi
kb ugyanaz lesz a gépigénye.

kb. sem lehet tudni?
gyere vissza úgy fél év múlva, és megmondjuk.

hali. hülye kérdéssel fordulok hozzátok. az epizod one tökéletesen futott a gépemen. az epizod two mennyivel igényel izmosabb gépet?? köszi az ÉRTELMES vállaszokat..
a valve játékok eddig mindig idõben ott voltak a magyar boltokban.

Igen számít, mert nem akarom, hogy esetleg az legyen, hogy preorderelem steamen, hogy megjelenéskor játszhassak már, erre a boltban is ott lesz megjelenés elõtt egy nappal, de az dobozos, és ugyanúgy mondjuk este 7-kor már engedi aktiválni.

Szóval nem akarok rossz döntést hozni azzal kapcsolatban, hogy steam-est, vagy bolti dobozost vegyek.
most ez komolyan számít?

Tehát már ott volt a boltokban este 7-kor?
Hmm vagy talán úgy volt, hogy már megvehetted aznap, de csak 7-kor aktiválhattad?
ugyanakkor jelent meg

Akkor az brutó $50, tehát ~10000Ft.
Amúgy ugye ez a blackbox steamen is kapható lesz?
Mert ha csak boltban, akkor valószínüleg drágább lesz itt nálunk, és várni is kell rá többet. Bár mondjuk az EP1 5000 volt, ami annyi, mint a steamen, tehát lehet, hogyha ez is annyi lesz, mint a steamen, akkor megéri várni rá.

Amúgy az EP1 hány nappal késõbb jelent meg a magyar boltokban, mint a steam-en?

Bár lehet, hogy erre is lesz ilyen preorder kedezmény, akkor meg lehet jobban megéri a steames.

Na mindegy, majd meglátjuk :)
na megvannak a fix árak:

* Black (PC only) - $39.99 - HL2: Episode 2, Team Fortress 2, & Portal
* Orange (PC, 360, & PS3) - $59.99 - Half-Life 2, HL2: Ep 1, HL2: Ep 2, Team Fortress 2, & Portal

Szóval te is csak egy nagyokos vagy mi ? Egér van a kezed alatt és nyomod az fps-t már nagy az arc mi ? Hát ennyit tudtok. Akit lenagyokosoztam azt csak azért tettem, mert nem müködött az cheat elsõre de másodikra sem. Ebbõl adódóan gondoltam hogy elírt vagy nem tudta jól amit ír. Én meg már azon voltam hogy cseszhetem az egészet mert ujjat nem kezdek ... de már tök mindegy ... a game elindult én meg elnézést kértem de ha ez mem elég le vagy tojva .. húúúzá vissza a HL edhez és nyamnyogjál rajta lenézve mindenki mást akinek a pelenkájában nincs HL. Ennyit tudtok. Tisztelet a kivételnek.

www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu

takraj
"when it's done"

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

TreDoR
Hi! Tudom, hogy a Black Mesa Source nem az epizódok része, de tud valaki valamit a megjelenése dátumáról?

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Na azé ti szerettek ám csesztetni emberkéket.<#violent>

Nohab
Helyesen látod.
nem azért vagy seggfej hanem azért mert nohab megpróbált neked segítzeni te meg lenagyokosozod nah ezek után sztem már duplán sggfej vagy további jó hl-ezést.......mellékesen ez a hl2 episode-k topicja a half-life 2 topicba írja ha az alap játékkal van bajod...

Naácsi. Azért mert nem a polcról emeltem le és használom azért még nem vagyok seggfej. Azt meg hogy mi hogy müxik a cheatek terén már engedtessék meg hogy ne legyek ennyire jártas mert eleve utálom ha cheatelni kell. De ez van. Tehát mégeccer köszi a segítséget mint írtam megoldódott a kérdés. A szivacsa csak az volt hogy amikor beírtam a kódot rosszabb lett a szitu mint volt. Én meg azt hittem a kód volt rosz. Sorry ha neked ez nem tetszett ... csá.

www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu