10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#4755 ilyen configon nem is szabad neki sztem :D nekem high-med beállítás 1280*768 és nem szaggat. csak mikor először kapcsolom fel a flasht akkor beáll egy percre :K -
#4754 egész jó a motor ... mit egész nagyon jó
minden HIGH és abszolute nem szaggat ... -
#4752 Ezt miért írja ki? -
#4751 mountappfilesystem() failed -
#4750 ez általános probléma -
#4749 Az Aperture Sciencet úgy képzelem el mint valami BlackMesa gonosz ikertestvérét xD az is ilyen tudományos cucc csak ez nem tart be etikai meg nemtom milyen szabályokat :D (Portálban a szövegek durvák xD) -
daneelolivaw #4748 nagyon köszönöm az infót.
az aperture science a portalba is van, ezek szerint egy dimenzióba játszódik a két játék? :O -
Dodo55 #4747 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nagyjából arról van szó, hogy Mossman valami északi bázison van, de megtámadják őket. Viszont a felvétel végén Kleinerék észreveszik a Borealis nevű hajót. Annyit mondanak róla, hogy az Aperture Science csinálta, és hogy kicsit túlzásba vittek 1-2 dolgot, nem tartottak be alapvető dolgokat. A hajó azonban eltűnt, de most ezek szerint előkerült. Aztán azon vitatkoznak, hogy fel kéne használni a Combine ellen, vagy pedig elpusztítani, mert veszélyes. Meg hogy Eli menjen -e, vagy ne megmenteni Mossmanéket.
És egy kis további info, de VIGYÁZAT, HATALMAS SPOILER A JÁTÉK VÉGÉRŐL:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Mielőtt Eli meghal, miközben az Advisor odatartja maga elé, hogy megszippantsa, azt ordítja neked, hogy pusztítsd el minden áron a Borealist.
-
daneelolivaw #4746 üdv!most tartok ott, hogy elértem white forestbe, és megnéztük azt a felvételt, amit a citadellából hoztunk, de nem nagyon értem,miről beszéltek. valaki össze tudná nekem foglalni spoilerben? -
Dodo55 #4745 Pontosan. De még 1-2 olyat is meghagytam, ami nem volt spoiler tagbe téve(de nem is volt hatalmas spoiler, csak kisebb), viszont a hozzászólás más dolog miatt fontos volt. -
#4744 lol:D -
#4743 szerintem nem naon értitek egymást -.-
én értelmezésem szerint: Dodo olyan hszeket törölt amiben spoiler volt nem spoiler tagek közt... szal ahol [ spoiler ] [ /spoiler ] tagben a szöveg azok megmaradtak. ahol viszont nem alkalmaztak iylet az törölve lett ^^
#4737-re jó taktik? ^^ -
#4742 Nem kötelező senkinek elolvasni mi áll a spoiler alatt...
ezért van a spoiler -
Dodo55 #4741 Igen, állítólag mindenkinek ilyen. Én nem emlékszem ilyesmire konkrétan, valószínűleg mert az antlionok írtásával foglalkoztam, nem arra figyeltem, hogy gyógyulok -e, vagy sem. -
Dodo55 #4740 LOL!
A spoiler az maga az olyan dolog, ami elárul valami fontosat a történetről, így rontva azok játékélményét, akik még nem jutottak el oda, és így előre megtudják mi fog történni.
Erre van a spoiler tag, amibe az ilyesmiket lehet írni, így véletlenül nem fogod elolvasni, csak ha akarod.
Én olyan hozzászólásokat töröltem, amik erős spoiler információkat tartalmaztak, de voltak spoiler tagbe téve. -
#4739 a SPOILERREL MIA BAJ? pONT AZÉRT SPOILER HOGY NE ZAVARJON MÁSOKAT.
nO cOMMENT -
#4738 Valaki #4724-re!! -
#4737 Pff... nagoyn jó EP2 :D de nagyon felhúztam magam -_- ez a Striderírtós rész nemmegy :S hülye lázadótársak a rakétával valamiért sebezhetetlen Stridereket, ahelyett hogy inkább lőnék az idegesítő Huntereket, amik szétlövik a Magnuss cuccaim :K ha netán nem lövik le, akkor meg valamiért leesik a striderről :'( pedig már odáig eljutttam hogy a dropshipek hozzák őket :'( de valahogy mégis van mellettük hunter -_- rakétám ugye nincs mert az elfogyott a korábbi hunterekre és minden ammo elfogyott... az épületek fele lerombolva... gravgunnal hozzájuk vágom a 1,5-2 méteres 3/4 méter átmérőjű fatönköt, és semmi bajuk :\\\ meg aztán mást nemtok mit rájuk kúrni .... jah de azokat a bombákat, amik szintén nemérnek az év világon semmit :\ -
#4736 meg van ... oda TOLTAM ismétlem toltem a gyogyitó lényt az ajtóhoz és kinyitotta .... mekkora BUG :) -
Dodo55 #4735 Menj oda, és lesz valami ajtó, amit majd kinyitnak.
Legalábbis úgy emlékszem. -
#4734 próbáltam ... pontosabban??? -
Dodo55 #4733 Ahonnan bejöttek, arra menj. -
galik #4732 Sikerült emberek elindítottam az ep 1-et. Ugyanugy kell mint az ep 2-t csak nem ezt írod be a célmezőbe hogy hl2.exe" -steam -game ep2 hanem hl2.exe" -steam -game episodik -
#4731 Ismét leragadtam, mégpedig a SILO 2 -ben, elment a csajszi a doki meg az egész banda a falsh -el, én kinyirtam mindenkit, megnyomtam a zöld kart... bezáródot a kapu, és útána jön egy olyan gyógyitó, egy medik , és a csajszi .... utána nem toom merre kéne menni, mindenki jön utánam, de nem toom merre .... kérlek segitsetek"! -
#4730 Nekem működőképes...az E1
Mié nem FTP-zel...az működik... -
galik #4729 Hát köszi. Akkor majd megveszem valamikor ha lesz zsé. Addig végigjátszom az ep2-t -
Dodo55 #4728 Az lehetetlen.
Ugye eredeti?
Ha nem akkor nem tudunk segíteni, az EP1-ből 1000 féle warez verzió jött ki, nagy részük működésképtelen. -
Dodo55 #4726 Kattints kettőt a nevére a Steamben, menni fog. Ha nem, akkor töröld a steamapps\felhasználóneved\Half-Life 2 Episode One mappát, ekkor a Steam újra kiextractálja majd a szükséges fájlokat a gcf-ekből. -
galik #4725 Nem is írja hogy episode1 pedig az -
#4724 Nekem van egy bug amikor SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az a lény ápolja a csajszit.Na ott van egy orvos odamegyek hozzá és mondja fogjam a medkitet de nem ad semmit pedig nyujtja a kezét :(
Nálatok is van ilyen probléma?? -
galik #4723 Elindítom az episode 1-et és el is indul de mintha a Sima Half Life2 indulna -
#4721 Erre igen pontos és részletes útmutatót fogsz kapni... -
galik #4720 Hello mindenkinek. Segítsen valaki! Nem akarok addig játszani az ep2-vel amig az ep1-et nem játszottam végig. Az viszont nem indul el -
Dodo55 #4719 Rossz topic, itt kérdezd: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1153329052 -
Dodo55 #4717 -
keepernext #4716 Ha bírom ami a FAQ-ba le van írva:A cél mappa blabla -
keepernext #4715 A megadott modul nem található.Ez mi? csináltam parancsikont -
#4714 Gyerekek HL2 PORTAL RULEZZZZ!!!!!!!!!!! -
#4713 Vazze, 1, azaz EGY hozzászólást kellett volna visszaolvasni! -
#4712 Én nem találkoztam vele!