Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
platform error: module to initialize.
Mit tegyek?
Köszönöm!
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
hogy néznek ezek ki? :<
marad a steames vásárlás.
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Most keztem el játszani a játékot, még az elején tartok. Az a gondom hogy megyek egy folyosón, és elérek egy "ajtóhoz" ami mögött (amiben) nincs semmi olyan mint ha pixelhibás lenne a játék (ugyanolyan sárga bent minden és ahogy forgatom az egeret úgy maszatolódik el az egész. Remélem érthetõ voltam. Tud valaki segíteni?
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Már olyanokat is hallani, hogy csak nyár vége.
Hát az szörnyû lenne.
És az a legérthetetlenebb benne, hogy a videók alapján nagyon sok kész van belõle, meg a Portal is biztos kész már teljesen, szóval...
Bár az, hogy ilyen sok kész van belõle, és még mindig nem jött ki, egy dologra enged következtetni: sokkal hosszabb lesz, mint az EP1.
Ja és remélem a stalkereket ebbõl már kihagyják, mert még mindig utálom õket :D
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
egy kis segítségre lenne szükségem.
már full a végén vagyok a játéknak, ahol a teleport tetején a lengõ szárnyakat kéne lõni (gondolom energiagömbökkel mert csak graviy gunom van) de hiába lövöm, nem csinál semmit - nem robban fel vagy szakad le vagy ilyesmi. az energiagömb lepattan róla a szárny meg csak liffeg. a legfelsõ szinten vagyok, mögöttem ott áll (persze egy üveg mögött) Alyx, kétoldalt ilyen csövek vannak ahol száguldanak fel az energiagömbök, és nem tom mit kéne csinálni. Hozzá kell tennem, a játék tört, de nem hiszem hogy ez probléma lenne.
\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php
Tudna nekem valaki abban segíteni,hogy az álomáson hogyan lehet kinyirni a szörnyet miután egy ajton beengettem a lányt.
Válaszokat elõre is köszönöm .
MICSODA????
KÉSÕ NYÁR????
Szóval nem akarok rossz döntést hozni azzal kapcsolatban, hogy steam-est, vagy bolti dobozost vegyek.
Hmm vagy talán úgy volt, hogy már megvehetted aznap, de csak 7-kor aktiválhattad?
Amúgy ugye ez a blackbox steamen is kapható lesz?
Mert ha csak boltban, akkor valószínüleg drágább lesz itt nálunk, és várni is kell rá többet. Bár mondjuk az EP1 5000 volt, ami annyi, mint a steamen, tehát lehet, hogyha ez is annyi lesz, mint a steamen, akkor megéri várni rá.
Amúgy az EP1 hány nappal késõbb jelent meg a magyar boltokban, mint a steam-en?
Bár lehet, hogy erre is lesz ilyen preorder kedezmény, akkor meg lehet jobban megéri a steames.
Na mindegy, majd meglátjuk :)
* Black (PC only) - $39.99 - HL2: Episode 2, Team Fortress 2, & Portal
* Orange (PC, 360, & PS3) - $59.99 - Half-Life 2, HL2: Ep 1, HL2: Ep 2, Team Fortress 2, & Portal
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu