10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• armageddon666
    ilyen configon nem is szabad neki sztem :D nekem high-med beállítás 1280*768 és nem szaggat. csak mikor először kapcsolom fel a flasht akkor beáll egy percre :K
  • Mr Manson
    egész jó a motor ... mit egész nagyon jó
    minden HIGH és abszolute nem szaggat ...
  • Gerbill
    Ezt miért írja ki?
  • Gerbill
    mountappfilesystem() failed
  • Rage47
    ez általános probléma
  • armageddon666
    Az Aperture Sciencet úgy képzelem el mint valami BlackMesa gonosz ikertestvérét xD az is ilyen tudományos cucc csak ez nem tart be etikai meg nemtom milyen szabályokat :D (Portálban a szövegek durvák xD)
  • daneelolivaw
    nagyon köszönöm az infót.
    az aperture science a portalba is van, ezek szerint egy dimenzióba játszódik a két játék? :O
  • Dodo55
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Nagyjából arról van szó, hogy Mossman valami északi bázison van, de megtámadják őket. Viszont a felvétel végén Kleinerék észreveszik a Borealis nevű hajót. Annyit mondanak róla, hogy az Aperture Science csinálta, és hogy kicsit túlzásba vittek 1-2 dolgot, nem tartottak be alapvető dolgokat. A hajó azonban eltűnt, de most ezek szerint előkerült. Aztán azon vitatkoznak, hogy fel kéne használni a Combine ellen, vagy pedig elpusztítani, mert veszélyes. Meg hogy Eli menjen -e, vagy ne megmenteni Mossmanéket.

És egy kis további info, de VIGYÁZAT, HATALMAS SPOILER A JÁTÉK VÉGÉRŐL:

Mielőtt Eli meghal, miközben az Advisor odatartja maga elé, hogy megszippantsa, azt ordítja neked, hogy pusztítsd el minden áron a Borealist.
  • daneelolivaw
    üdv!most tartok ott, hogy elértem white forestbe, és megnéztük azt a felvételt, amit a citadellából hoztunk, de nem nagyon értem,miről beszéltek. valaki össze tudná nekem foglalni spoilerben?
  • Dodo55
    Pontosan. De még 1-2 olyat is meghagytam, ami nem volt spoiler tagbe téve(de nem is volt hatalmas spoiler, csak kisebb), viszont a hozzászólás más dolog miatt fontos volt.
  • jakewyler
    lol:D
  • armageddon666
    szerintem nem naon értitek egymást -.-

én értelmezésem szerint: Dodo olyan hszeket törölt amiben spoiler volt nem spoiler tagek közt... szal ahol [ spoiler ] [ /spoiler ] tagben a szöveg azok megmaradtak. ahol viszont nem alkalmaztak iylet az törölve lett ^^

#4737-re jó taktik? ^^
  • kovecses
    Nem kötelező senkinek elolvasni mi áll a spoiler alatt...

ezért van a spoiler
  • Dodo55
    Igen, állítólag mindenkinek ilyen. Én nem emlékszem ilyesmire konkrétan, valószínűleg mert az antlionok írtásával foglalkoztam, nem arra figyeltem, hogy gyógyulok -e, vagy sem.
  • Dodo55
    LOL!
    A spoiler az maga az olyan dolog, ami elárul valami fontosat a történetről, így rontva azok játékélményét, akik még nem jutottak el oda, és így előre megtudják mi fog történni.

Erre van a spoiler tag, amibe az ilyesmiket lehet írni, így véletlenül nem fogod elolvasni, csak ha akarod.

Én olyan hozzászólásokat töröltem, amik erős spoiler információkat tartalmaztak, de voltak spoiler tagbe téve.
  • kovecses
    a SPOILERREL MIA BAJ? pONT AZÉRT SPOILER HOGY NE ZAVARJON MÁSOKAT.

nO cOMMENT
  • grebber
    Valaki #4724-re!!
  • armageddon666
    Pff... nagoyn jó EP2 :D de nagyon felhúztam magam -_- ez a Striderírtós rész nemmegy :S hülye lázadótársak a rakétával valamiért sebezhetetlen Stridereket, ahelyett hogy inkább lőnék az idegesítő Huntereket, amik szétlövik a Magnuss cuccaim :K ha netán nem lövik le, akkor meg valamiért leesik a striderről :'( pedig már odáig eljutttam hogy a dropshipek hozzák őket :'( de valahogy mégis van mellettük hunter -_- rakétám ugye nincs mert az elfogyott a korábbi hunterekre és minden ammo elfogyott... az épületek fele lerombolva... gravgunnal hozzájuk vágom a 1,5-2 méteres 3/4 méter átmérőjű fatönköt, és semmi bajuk :\\\ meg aztán mást nemtok mit rájuk kúrni .... jah de azokat a bombákat, amik szintén nemérnek az év világon semmit :\
  • zeus89
    meg van ... oda TOLTAM ismétlem toltem a gyogyitó lényt az ajtóhoz és kinyitotta .... mekkora BUG :)
  • Dodo55
    Menj oda, és lesz valami ajtó, amit majd kinyitnak.
    Legalábbis úgy emlékszem.
  • zeus89
    próbáltam ... pontosabban???
  • Dodo55
    Ahonnan bejöttek, arra menj.
  • galik
    Sikerült emberek elindítottam az ep 1-et. Ugyanugy kell mint az ep 2-t csak nem ezt írod be a célmezőbe hogy hl2.exe" -steam -game ep2 hanem hl2.exe" -steam -game episodik
  • zeus89
    Ismét leragadtam, mégpedig a SILO 2 -ben, elment a csajszi a doki meg az egész banda a falsh -el, én kinyirtam mindenkit, megnyomtam a zöld kart... bezáródot a kapu, és útána jön egy olyan gyógyitó, egy medik , és a csajszi .... utána nem toom merre kéne menni, mindenki jön utánam, de nem toom merre .... kérlek segitsetek"!
  • DarkSector
    Nekem működőképes...az E1
    Mié nem FTP-zel...az működik...
  • galik
    Hát köszi. Akkor majd megveszem valamikor ha lesz zsé. Addig végigjátszom az ep2-t
  • Dodo55
    Az lehetetlen.
    Ugye eredeti?

Ha nem akkor nem tudunk segíteni, az EP1-ből 1000 féle warez verzió jött ki, nagy részük működésképtelen.
  • Dodo55
    Kattints kettőt a nevére a Steamben, menni fog. Ha nem, akkor töröld a steamapps\felhasználóneved\Half-Life 2 Episode One mappát, ekkor a Steam újra kiextractálja majd a szükséges fájlokat a gcf-ekből.
  • galik
    Nem is írja hogy episode1 pedig az
  • grebber
    Nekem van egy bug amikor
    az a lény ápolja a csajszit.Na ott van egy orvos odamegyek hozzá és mondja fogjam a medkitet de nem ad semmit pedig nyujtja a kezét :(

Nálatok is van ilyen probléma??
  • galik
    Elindítom az episode 1-et és el is indul de mintha a Sima Half Life2 indulna
  • Rip
    Erre igen pontos és részletes útmutatót fogsz kapni...
  • galik
    Hello mindenkinek. Segítsen valaki! Nem akarok addig játszani az ep2-vel amig az ep1-et nem játszottam végig. Az viszont nem indul el
  • Dodo55
    Rossz topic, itt kérdezd: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1153329052
  • Dodo55
  • keepernext
    Ha bírom ami a FAQ-ba le van írva:A cél mappa blabla
  • keepernext
    A megadott modul nem található.Ez mi? csináltam parancsikont
  • DarkSector
    Gyerekek HL2 PORTAL RULEZZZZ!!!!!!!!!!!
  • Rip
    Vazze, 1, azaz EGY hozzászólást kellett volna visszaolvasni!
  • dante3
    Én nem találkoztam vele!