10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• Bagoly81
    faq, info olvasás, nemkell telepiteni....
  • Bagoly81
    mikor a kocsival megyek és a radar mutat hl ikonokat azok mik?
  • Gideon Wieth
    setup file 'gameinfo.txt' doesn't exist in subdirectory 'hl2'.
    check your -game parameter or VCONFIG setting

Ezt írja ki ha nem csinálok parancsikont, de az valamiért nem sikerül
    HL2 nincs még meg mellé
  • armageddon666
    szerintem ha unleashedes relase akkor mennie kéne magában... a játékra nem lesz panaszod :P warez tudásom itt kifújt ^^ pre-purchased original rulz :D
  • Gideon Wieth
    még egy kérdésem lenne. Megvan a Portal, unleashed verzió //sajnos nem tudom megvenni :( de ha lesz rá pénzem és látom h jó játék ígérem megveszem//
    Szal megvan viszont a Half Life episode 2 még nincs meg, most csorog lefele. lehet addig nélküle Portal-ozni ? És hogyan kell elindítani ? mert nekem sehogyse megy a parancsikonos módszer, lehet én csinálok rosszul valamit. Beírná valaki ide mit kell tartalmaznia pontosan a célmezőnek ? :)
  • Gideon Wieth
    sziasztok!
    Valaki kipróbálta már a portal-t ? :)
    Milyen a játék ? Nah és a Half Life 2 ? Olvastam h erdőben játszódik ? Ennek kifejezetten örülök, de milyen lett ?
  • armageddon666
    ha a 2 antlionra gondolsz, azok megölhetők könnyen. dobáld meg őket mindenfélével amit találsz, és a testük lődd ne a páncéljuk. meg ha fut feléd akkor mikor relative közel ér akkor sprintelj odébb.

utána a vortigaunt kinyitja neked a liftet, onnan megoldod sztem :D

• DJ Skyline
    ez baromi jó
  • Snecie Smicie
    Amikor leérek a völgybe, és a bánya két oldalából előjönnek azok a nagydarab szörnyek, merre tovább? Látok az egyik bánya bejárata mellett egy liftrendszert, de sehogy nem tudok bejutni, a 2 szörny meg lelőhetetlen.

A pálya neve Freemens's akármi..
  • strebacom
    A második rész mérföldekkel jobb mint mint az elsö, olyan mint a HL2 alap játék......
  • armageddon666
    pontosan senki nem tudja. van egy HLstory-s oldal. Abban van egy elég jó elmélet meg történet leírás is :) EP2 még nincs benne. Ma megint megpróbálkozom a strideres résszel :K nincs senkinek semmi tippje hozzá? :S kezdjem előről azt a részt, vagy próbáljam meg 3 épülettel befejezni? Hunterekkel mit kezdjek? röptibe is lelövik a bombáim :(
  • zeus89
    valaki elárulná nekem ki is ez a Gman ?? minden részbe beszél pár mondatot, mintha valami vizió lenne ... meséljetek már többet róla :)
  • matrix5
    ha monitor felbontás hiba akkor a régi VGA ámmal mért ment??? a cs source???
  • woy
    haha egy kis érdekesség,ha volt már vagy ha szerintetek nem ide való akkor bocsi

link
  • woy
    barney merre lehet
  • MaSzKa
    ott a megoldás 7.10
  • MaSzKa
    AKINEK nem indulna az rakja fel a legújabb Catalystot 7.10 mert abba bent van a Steam is

nekem így volt jó

ati.com
  • Seth
    az a jeladó ^^
  • woy
  • rush21
    Nekem kifagy mikor elkezdené tölteni a menüt.
    Ati X1950XT 7.9 catalyst.(parancsikonnál átírtam):(
  • PunkZoli
    azokat csak szétkell verni a dobozukat :D szépmagyarmondat:D
  • RaKmaTakaTa
    Miután megvan a kocsiban a radar, a kék aksi-szerű cuccokkal mit kell csinálni?
  • DarkSector
    Jah bocsesz...
    Azé nem tudtam, asszittem ez egybe van vagy mi...
    Na mindegy azé mostmá itt hagyom, mert nem tudom kitörölni...
  • Dodo55
    Van külön Portal topic, inkább oda rakd.
  • DarkSector
    Half-Life 2 Portal kedvcsináló!
  • Dodo55
    De bőven változott annyit, hogy a régi verzióval ne legyen gond, az újjal meg igen.
  • scorpeeon
    Pár óra játék után kijelenthetem, hogy nem lett gyenge játék. A grafikájától kicsit féltem, mert a HL2 mai szemmel már kicsikét elavult és féltem, hogy ez is hasonló lesz, de szerencsére az engine rengeteget fejlődött. Végre dinamikus árnyékok vannak, a shaderek is sokkal-sokkal szebbek, és nem kamu csiilogások vannak, mint eddig, hanem valósan az tükröződik aminek kell. És mindezidáig maga a játék is nagyon jó: izgalmas és változatos.
  • Seth
    az engine attól még ugyanaz, csak hozzáraktak még 1-2 effektet,amik amúgy is kikapcsolhatóak. Pl a HDR (ja ezt cs is tudja ^^) a motion blur,real time shadow
  • r4pt0r
    A felbontást nem bírja a monitorod szerintem.
  • Dodo55
    Tévedsz. Nem ugyanaz az engine.
    A CSS a Source Engine 7-es verzióját használja, ez meg a 11-est...
  • bitbandita
    Ja, és kurva jó a gamma, meg fogom venni
  • matrix5
    hali
    nekem lenne egy kis problémám
    kicsomagolom a game et átirom a parancsikont el indul rendesen bedobja a valve logoját és utána kikapcsol a monitrom de a játék megy tovább megy a zene meg minden de a monitor kikapcsol
    most ujitotam gépet és a cs source az ment a régi gépemen és amikor kilet cserélve a gép akkor ugyan ezt csinálta mint most a hl2 nél és ha jóltudom mindkettö gammát ugyan azzal a motorral csinálták szal gondolom ugyan az elnne a probléma
    8800 GTS video kártyám van a régi pedig egy ati radeon 9600 volt
    pls segitsetek
  • bitbandita
    MountAppFilesystem problémához: kiegészíteném macesz hsz-ét: igaza van, de nem kell leszedni újból. Ott van az a két hiányzó fájl, csak valamiért a WinRar nem tömöríti ki. Megoldás: a ***.rar-t EGYEDÜL kijelölöd és nyitod meg a WinRarral: láss csodát ott a hiányzó két fájl... szívesen.
  • felony
    levettem mediumra,és semmit sem javult a helyzet.Más ötlet(azon kívül,hogy vegyem meg az eredetit)?
  • Seth
    árnyékot vedd le mondjuk mediumra.Ha elemlámpázol az zabálja ilyenkor a gépet
  • felony
    Sziasztok!Leszedtem a játékot és sikerült is elindítani,de idegesítően akadozik.Az biztos,hogy nem azért mert gyenge a gépem.Valakinek valami ötlete ezzel kapcsolatban?
  • macesz
    FIGYELEM !! Akinek még mindig a [ MountAppFilesystem failed ] problémája van akkor most elmondom a megoldást !
    Nah ugyebár van 13 .gcf kiterjesztésű fájlunk vagyis annyinak kellene lennie én is így voltam tnap aztán láttam h írták h 13-nak kell lennie nekem meg csak 11 volt le kellett szednem újból és megvolt az a 2 ami hiányzott és most megy a game :P a batos indítóval !
    nekem ezek hiányoztak:

- source 2007 shared models.gcf
    - source 2007 shared sounds.gcf

De hogy ellenőrizni tudjátok itt van mind a 13:

Remélem sokat segítettem !
  • daneelolivaw
    húha,végigvittem,nagyon jó volt,egyik legjobb játék(sorozat),amivel valaha is játszottam, a történet nagyon el van találva, és a végén, amikor a striderek ellen mentem és beindult a zene, az valami fantasztikus volt. Az év(mit év-évtized) egyik legjobb játéka szerintem) De nem nagyon értettem, hogy Gman-ről akkor mi derült ki pontosan?
  • bitbandita
    Nekem ugyanezzel nem indul
  • Bagoly81
    igen nálam is high minden core duo e2160 8600gt 2 giga ram 1680*1050 be megyek 16:10 be 8* szürés, bloom és ritkán esik 25 alá de ha esik is játszható ilyennel még nemtalálkoztam :D és ez a 2. játék ami ténleg szép nincs tele felesleges efektekkel.
    jah és végre van "napfény" nemcsak szük sötét sikátorokban vagyunk ahol nézelödhetünk az árnyékunkba.