10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• Dante73
    Kicsit nekem is kezdett már sok lenni a barlangokból, de pont akkor gondoltam erre, mikor vége is lett ennek a résznek. Történet egyenlöre nem igazán jött le nekem, de meg vagyok elégedve eddig vele!

Dante.
  • matrix5
    minden autot lökjek le?????
  • Seth
    lökd le az autókat gravigunnal,
  • PhantomAss
    felmászol a híd korlátjára egy kis létrán ami az oldalán van
    átugrasz a híd másik felére
    autókat tologatod
    híd átbillen
    visszaugrasz
  • PhantomAss
    az eljén én is ezt gondoltam
    mondom milyen hülyeség ez félig vagyok azt' hülye giliszták meg bogarak ellen hentelek
    de:
    várj amíg kiérsz a barlangokból
    utána visszatér az igazi hl2 feeling
    komolyan mondom ez az egyik legszebb, legütősebb, legeredetibb játék amivel az elmúlt évben jétszottam
    megérte rá várni
    nemtom hogy fogják ezt überelni...
    a grafika hihetetlen, és végre egy játék amit radeonra optimalizáltak
    (nálam 1280*1024ben full grafon 50-60fps-el futott)
    az összes u3 engine-t használó játék elbújhat szégyenében
  • matrix5
    ott tartok amikor a hid majdnem leszakad és libikokázni kell vele ahogy az autokat tologatom és nemtudom hogy merre kéne menni
    léci segitsetek
  • heringer
    Jó van de lőszerem az meg nem nagyon van.
  • Humesz
    :))) Inkább meg se szólalok!
  • Rage47
    kinyírni mindet és továbbmenni.

#4990-es kérdésekre a válasz engem is érdekelne:)
  • heringer
    Hy.itt járok van 2 nagy bogár és közbe jönnek a kicsik mit kell csinálni
  • w77d
    mentségemre legyen szólva: ez az első ilyen eset itt az sg-n
  • w77d
    hupsz, ezt benéztem, bocsi
  • maori721
    SETH!!PhantomAss!!
    Thanks a megoldást!Ez a gravigun néha csodákra képes!Most már haladok előre a "Pokol Útján".Veszetül jó ez a járgány:):)Tiszta dízzájnoss!!:)Igen formatervezett.Az év autoja lehetne.Pláne a szerelője ki a levegőben valamit hegeszt:)

• adios
    Jaja az nekem is.Állandóan állítgattam fel a gépágyúkat,mert a bogár-roham állandóan felborította amikor odaért:D
  • ATi0021
    Végre én is végig vittem az ep 2-t. A VGA-m hoz kaptam Black Box-ban. Nekem nagyon tetszett. Nekem eddig ez a rész tetszett a legjobban. Nagyon jó, megéri az árát. A Dodge egyszerűen lenyűgözö.
    Már csak egy kérdésem maradt. Mi is történt Judith-al? És G-Man miről beszélt nekünk? Mert ezeket nem értettem teljesen. Ja és mikor jön a folytatás?
  • laca133
    Szerintem ne fél óra alatt mondj véleményt hadd hogy bepörögjön a játék :D hidd el a vége igazi HL lessz :D
  • Rage47
    nekem az a rész is tetszett:) főleg mikor együtt védtünk:)
  • MagyaR
    heló, nemtom szó volt-e már róla de nagyon sokaknak memóriahibával lép ki a gamma, erre ez a megoldás:

Akiket kidobja a játék memória hiba miatt, azok a korábban leírtak alapján egyszerűen csak tegyék azt, hogy átrakják a gammát egy ÉKEZET NÉLKÜLI mappába, vagy egyszerűbb megoldás ha átnevezik a mappát valami másra (ÉKEZET NÉLKÜLIRE) és menni fog.

Nekem ez volt a hiba és most jó! Persze ne felejtsétek a parancsikonba átírni az átnevezett mappát.

Nekem JÁTÉKOK mappában volt eddig a játék, azt átneveztem JATEKOKOK-ra azt a parancsikonban is átírtam a JÁTÉKOK-at JATEKOK-ra azt most jó.

Nah elég szájbarágósan írtam le.
  • BiG G
    nagyon is ismerem, és amit mondtam, 2008 karácsonya az nem hivatalos időpont:) csak ha azt vesszük alapul hogy 1 év és 3 hónap telt el a két epizód megjelenése között, és tartják az ütemet a valve-s srácok akkor van realitása annak a dátumnak:)
  • Code92
    hát látom nem bnagyon ismered a valve-t :) ha v.mit beígérnek xyz időponra akkor örülhetünk ha megjelenik xyz+1 év időpontban csak h. matekosan fejezzem ki a fájdalmam :)
  • BiG G
    akkor ne játssz vele! ;D
  • Code92
    attól függ h. mi köt le, pl ha belegondolok akkor az alap hl2 talán trélleg jobb volt, mikor előszöür toltam, ez kicsit másabb lehet h. a környezet miatt :)
  • BiG G
    Nem hinném hogy két évet kéne rá várni, az Episode One 2006 júniusában jelent meg, az Episode Two 2007 októberében, ezek alapján az Episode Three 2008 karácsonyán már a markunkban lehet :)
  • Rip
    "márkálya"???
    Ülj le, nyelvtanból egyes.
  • NeoMaN
    Én imádom az FPS-eket, imádom a HL1-t, imádom a HL2-t.
    DE rövidke játék után (30-40 perc) az én véleményem:
    nevetséges, gagyi, csúnya, uncsi

Semmi, de SEMMI nem volt benne idáig ami méltó lenne a HL névhez. Pláne 2007-ben. Barlangban bolyongani ahol világító kukacok adják a HP-t....meg betámadnak az ízeltlábúak és tartsuk a frontot....
    Nekem ez nagyon uncsi.
  • Code92
    naja
  • Rage47
    ez nem vicces:(
    :))
  • Code92
    nah végigtoltam :) az ep3-ra meg várhatunk még 2 évet :D:D:D
  • Facek
    Fuck csak most küldtem el XD
  • Facek
    Ajánlom, előtte gyüjtsd össze a körülötted lévő apró tárgyakat meg a robbanos hordókat oda ahova azok nem tudnak bemenni aztán menj oda ahonnan jön az első, kapásbol told az arcába az ott lévő hordót meg ha sikerül a közelben lévő másik kettőt is vágd neki. Utána irány bele a körbe és onnan dobáld őket.
    Nekem hard-on elég sokáig tartott, vissza is töltötem a pálya elejére és csak gravigunnal mentem hogy ne fogyjon a töltény.
  • scorpeeon
    Okok, közben meg is lett. Annyira nem volt nehéz, amikor bent maradtam és onnan lőttem kifelé, kirohanni volt öngyilkosság közéjük :)
  • Dodo55
    Igen, simán öld meg őket. Alul van valami lelógó izéjuk, arra próbálj lőni, úgy vettem észre ott egész jól sebződnek.
  • scorpeeon
    Most jutottam ki az erdőbe, 2 antguard-al vagyok megáldva. Ezeket próbáljam meg simán megölni? (ami nem lesz egyszerű, mivel komolyabb fegyóm nincs, a legkomolyabb egy shotgun) Vagy vmi más dolgot kéne itt csinálni?
  • keepernext
    Akko most mi lesz?Öngyilok?szegény
  • gabesz012
    Kevés?? Talán nem kéne pazarolni. :) Ja, igaz ehhez a játékhoz kell egy kis logika is. :P (mire jó a gravi gun, meg a súlyos tárgyak?) Még csak a felénél járok, de nagyon cool, csak sajna ez is elég rövid (Hl-ből sosem elég...). Az őrszemeket meg egyébként elég könnyű kinyírni; először lőttem őket mint a hülye, meg dobáltam rájuk a hordókat, de persze mindig sikerült magamat is megsebezni a robbanásokkal, aztán meghaltam. Második nekifutásra a kerekeket dobáltam nekik; ha ügyes az ember egy lövéssel is le lehet teríteni őket (a lábukra kell célozni)!
  • robert200611
    Játék közben álandóan kilép alkalmazáshiba miatt.valaki járt már így?
  • robert200611
    Én is most voltam ott és nekem se ment fel az életem.
  • w77d
    inkább szar a márkálya :)
  • KlinikaHUN
    éreztem,hogy ki leszek röhögve már tervben van a gép csere..
    szóval kicsi a táp szerinted?
  • Gideon Wieth
    amugy nem tom mi a baj a parancsikonos indítással, tökéletesen működik.
    Én azt szeretném kérdezni, hogy amikor a barlangban vagyok, megjött az a sok pirosfuraszemű figura, akik villámokat szórnak, és jön a sok bogár, mindig kapok a medikustól egy csomó Medcit-et. Vagyis mondja hogy itt van meg oda is adja. de nem megy fel tőle az életem. Kell valamit csinálni ? vagy realese verzsön átka ?