10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#4963 jó ez a játék csak kevés benne a lőszer -
#4962 áh nem bírok ki megint 2 évet!:SS legalább kicsit jobb befejezése van, mint az Ep1-nek... eszméletlen jól megcsinálták ezt a részt is, grat :) -
#4961 -
#4960 Amúgy meg Humesz, csak a 13 éves fiamnak segítek, és nem haragszom, mé haragudnék.... -
#4959 Nem, én csak simán átugrottam, mikor felemelkedett.
Mééé ? Kocsival kellett volna ugrani ? -
#4958 Ok, bocs ha megbántottalak, de az hogy hogy megyünk át a hídon ugyanolyan hülye kérdés, mint a parancsikon! Biztos van aki elakad (bár nem értem hogyan) de ha csak annyit gondolkoznál ameddig ide beírsz akkor rájönnél a válaszra. Ne add fel, gondolkozz, játsz, és ne rontsd a saját játékélményed olyan kérdésekkel amikre te is rájönnél. Ha nem, akkor továbbra is: ne játsz vele! -
#4957 A Postal még dos-os volt, DosBox-szal el tudod indítani.
De hogy jön ez ide? -
#4956 azzal ugrattál át a hídon, vagy hol a rákba hagytad? -
#4955 gondolkozz kicsit:
a fegyvert amivel a helit le tudod lőni ő maga adja (dobálja)
és még ha a gravigunt is használod...
-
#4954 Dodo ! Nincs ott kocsi, esküszöm, csak egy konténer, meg az az áramfejlesztő ... -
#4953 igen, de legyen ez a végszó! -
Dodo55 #4952 Ha beleülsz a kocsiba, a Vortigaunt elméletileg kinyitja azt a nagy kaput. -
#4951 Hello
Annyi lenne a kérdésem,hogy a gcf fájlok és az episode 2 mappa mehet e egy mappán belülre?
Tehát fölösleges pl a gcf fájlokat a c meghajtóra a 300 megás episode 2 mappát meg mondjuk a d meghajtóra tenni igaz? mehet mindkettő a c meghajtóra 1 mappába? -
#4950 menekülni kell előle. Aztán majd ha odaérünk a többi ellenállóhoz(miután ledöglött a kocsi)a bombákat amit szór,azokat kell gravigun-nal nekidobálni -
#4949 Igaz !
Mellesleg engedtessék meg azoknak is a kérdezés lehetősége, kedves Humesz, akik nincsenek megáldva oly fantáziával, mint Te, esetleg nem látnak át elsőre olyan számodra logikusnak tűnő helyzetet, amire nálad pár másodperc csupán a gondolkodási idő.
Mint Dodo is elmondta, és mint mindannyian tudjuk, ez egy fórum , ahol azért gyűlünk össze, hogy esetleg egymáson segítsünk, tehát, kedves Humesz, hagyjuk meg ezt a kellemes érzést, mármint hogy segíteni tudunk és segíteni hajlandók vagyunk egymásnak !
Szóval ! Mit is kell csinálni a híd után ? -
#4948 ott a pont -
maori721 #4947 Hi all!
Meg mondaná valaki,hogy hogyan kell leszedni a helikoptert?Mert már egy Stingerel rég végeztem volna vele,de az sajna nincsen kéznél:)Milyen fegyvert kell használni?És hova kell vele lőni,melyik részére a helikopternek?
Thanks! -
Dodo55 #4946 Na akkor
-Én nem tudok többet leírni a FAQ-ba a parancsikonos dologgal kapcsolatban, MERT EREDETIM VAN, de ha valaki szépen leírja, belerakom.
-Ez a topic nem arra van, hogy kizárólag a parancsikonos hülyeségről szóljon, az elmúlt 1 oldalon csak minden 4. hozzászólás nem arról szólt, úgyhogy a hasznos információt nem tartalmazó parancsikonos hozzászólásokat töröltem, és törölni is fogom ezentúl. Nem igaz, hogy egy ilyen apró problémát nem tudtok önállóan megoldani. Bezzeg torrentezni, meg smsweb oldalakról letölteni tudtok. Akkor a Windows egyik legalapvetőbb funkcióját is megtanulhatnátok normálisan használni.
Sajnálom, de akik azért jönnek ide, hogy a játékról tudjanak meg dolgokat, illetve a játékról beszélgessenek, azoknak marhára útban vannak a parancsikonos hozzászólásaitok.
Tudom, hogy kicsit bekeményítettem, de kénytelen voltam. A legelején megmondtam, hogy nyugodtan lehet warezolni, de csak mértékkel. De egyesek ezt a mértéket pofátlanul átlépték. Próbáltam finoman szólni, de egyesek ugyanúgy folytatták.
Értsétek meg, hogy NAGYON ZAVARÓAK azok a hozzászólások, amikben olyan problémákra kértek segítséget, amik AMATŐR hibák miatt történtek, és utána ha nem kaptok választ/törlik a hozzászólásotokat, akkor még ti vagytok felháborodva, pedig az illegális softwarehasználat minősül BŰNCSELEKMÉNYnek, nem pedig a hozzászólás felett átugrás, vagy annak törlése. Persze megértem én a magyar helyzetet, mint mondtam, nekem sem volt egyszerű összeszedni rá a pénzt, de én ha warezolok, akkor nem várom el senkitől, hogy segítsen működésre bírni a cuccot. -
#4945 Persze, ne legyen kevesebb hsz, csak az értetlen hsz-ok legyenek kevesebbek, ami egy kiegészített FAQ-al talán valóra válhat (az eddigiért is grat Dodo55). Ilyenek, hogy hogy menjünk át a hídon, hogy öljem meg ... istenem az ilyen minek játszik vele :) A parancsikon témára meg mindenki rá van állva, de visszaolvasni már nem tud! -
#4944 sziasztok FAQ-ba belehet írni a Postal elindítási módját ? :) -
#4943 Segítsetek !
A szétszakadt hídon nagy nehezen átjutottam, kiengedtem a csajt meg azt a lényt, de fogalmam nincs , mit kell tennem, ugyanis ezek ketten csak állnak és bámulnak, körbejártem 1000-szer, de nem látok semmit, amin el lehetne indulni. Segítsen valaki légyszíves ! -
#4942 Hali!
Elakadtam, ahol egy helikopter lő ránk (van rajtam meg alyxen kívűl még néhány fickó) Csak rohangálok össsze vissza, de nem találok semmit ami ötletet adna. Tudja valaki, hogy ott mi a teendő?
-
matrix5 #4941 te egy isten vagy XD
most el indult és megy
nagyon köszi a segitséget
mek játszani -
Dodo55 #4940 Akkor valaki írja le, mert én jobban nem tudom, ugyanis nincs warez verzióm, és nem is áll szándékomban letölteni csak azért, hogy leírást csináljak hozzá!
Amúgy a gcf fájloknak a steamemu.ini-ben megadott helyen kell lennie elméletileg, ha ez az a steamemu, amit én is ismerek. -
matrix5 #4939 oké kiprobálom és meg látjuk milesz
köszi a segitséget -
#4938 Így indítsad a játékot:
a " -steam -game ep2 -w 1024 -h 768"....így már lesz képed!!!!!!
Ez azért van, mert akkora felbontásban akar indulni, amit nem bír a monitorod...Én is így jártam....
Asszem 1280x960-ban...
De megnézheted jobbegérgomb az asztalon majd tulajdonságok...
Itt tedd 1280x960-ra, majd alkalmaz, és látni fogod, hogy itt is kikapcsol a monitor, mert valami miatt nem vágja...
Várj 15mp-et, és autómatikussan visszaáll 1024-re...
Jó játékot! -
Dodo55 #4937 Codegen táp XD
Nem kevés neki a 400W, csak a 400W-os Codegen táp leadhat úgy 250-et... -
matrix5 #4935 már probáltam a driveret kiprobáltam azzal amit alapbol adtak ozzá meg a leg ujabb drivert is kiprobáltam de ugyan azt csinálja
és nem tft monitorom van
egy régi 17" os crt birja az 1280*1024 es felbontást
de nekem 1024*768 ban fut 85Hz n
álitsam át 60Hz re?? -
#4933 Nézd, szerintem olyan, hogy túl jó hozzá, olyan nincs. Fasza kis vga-d van, én is olyat akarok venni majd. Esetleg vga driver? Ha a legújabbod van, ki kéne próbálni egy régebbivel, vagy fordítva. Gondolom tft-d van, az meg 60Hz-en megy, szal freki gond se nagyon lehetne. -
matrix5 #4932 játszottam vele nem szagatot
és minden gépen megy amin eddig kiprobáltam csak az enyémen nem amiben egy 8800GTS van
lehetséges hogy a video kártya tul jó? vagy hogy a monitorom nem tudja azt amit a videokártya?? -
keepernext #4931 A megadott modul nem található (Faoled loaf launch dll)vááá -
#4929 Aham, de nyomtad is vele valamennyire? Nem akadt vele a játék nagyon?
A monitor-kikapcsolás nem valami nem támogatott frekvencia miatt lehet? -
matrix5 #4927 norb: Ati Radeon 9600 as kari
és simán el indult a valve logo után nem kapcsolt ki a monitor rendesen bejött a menü és nyomtam egy newgame et és simán el indult
-
matrix5 #4925 nekem igy el indult ahogy leirtam de a valve logo után kikapcsol a monitorom
erre nincs seninek ötlete hogy miért csinálja????
mert már nagyon ideges vok hogy nemtok játszani -
#4924 matrix5: hogy futott a játék Radeon 9600-on? Milyen kari potosan? -
matrix5 #4923 ha valkinek a kicsomagolásal lenne a baja
15 gcf fájlnak kell lenie és egy "half-life 2 episode two" nevü mappának
-
matrix5 #4922 ha valkinek még mindig nem menne:
kicsomagolod a játékot valhova
meg nyitod a half-life 2 episode two nevü mappát
rányomsz a hl2.exe nevü fájl ra jobb gombal
küldés >> (asztal)parancsikon létrehozása
rákatintasz jobb gombal arra a parancsikonra amit kiraktál az aztalra
tulajdonságok
de dob egy ablakot
fölül van 3 fül
rányomsz a parancsikon nevü fülre (középsö)
a cél bol kitörölsz mindent!!!!!
és ezt irod be:
hl2.exe -steam -game ep2
enter
én el inditod a parancsikont
-
#4919 válasz ment! -
#4918 Half Life 2 Episode Two FIX READNFO-ViALUK
Ez elvielg javít valamit a játékon, lehet próbálgatni. Van, akinek enélkül is minden fasza, de van olyan, akinek csak ezzel indult el. Egy külföldi torrent oldal szerint. -
#4917 még lenne egy kérdésem,hogy ugye nem kell az ep2-höz a hl2?