10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• DarkSector
    Ez mi?
    Cheat-el a ?
    Légdeszkázni is lehet?
  • adios
    Hello!
    Tudnátok nekem küldeni egy mentést onnan ,hogy a gyártelepen mászkálunk,amikor a sok fejtámadós zombit kellett legyőzni egy raktárban.Lekellett sajna szednem az Ep2-t de a mentéseimet is töröltem.
    e-mail:[email protected]
    Előre is THX!!!!
  • DarkSector
    Ez gázos...
    Lemeztöredezettség...lapozófájl...gép újraindítása...ha más nem, akkor tedd újra a rendszert...nálam az segített ilyen hibáknál..
    De próbáld meg ha több ramod van, akkor mindig 1-et betenni, vagy másik ramot....
    Ha minden játéknál ez van, akkor memória hiba....
  • Darkjether
    Sziasztok neharagudjatok hogy iet irok a fórumra de nekem a hl 2 ep 2(nem eredeti)szal unleashed verzió a parancsikonos változtatást meg csináltam elis indul a játék szal addig megy míg azt a képet mutatja hogy 1 kopasz fickónak csap van a nyakábaaztán mikor beakarna jönni a menü kiír 1 hibaüzenetet pontosan ezt ...szóval mittudnék tenni hogy neírja ki?? (és mégeccer bocs hogy ezzel zaklatom a népet de má nagyon jáccanom kell vele.-I NEED HELP!-
  • DJ Skyline
    mivel ez a legaktívabb HL topik most, így itt teszem fel a kérdést!
    de! nem a lehurrogásokra vagyok kíváncsi, hanem a megoldásra, tehát aki csak "okos" kommentekkel bombázna majd a lámaságom miatt, az le se írja, mert nem érdekel! köszönöm! aki tud segíteni az írjon! nos, anno megvettem a HL2-őt mikor megjelent, aktiváltam, stb! ennek már jóideje! de, mit lehet tenni akkor ha nem tudom se a felhasználónevem, se a jelszavam, se az emailt amire regisztráltam! illetve azt már sikerült kideríteni, hogy mi az email cím meg az account! csak a jelszó kéne, de azt nem tudom sajna! amire gondoltam azok meg nem működnek, az email címet meg nem lehet beregisztrálni, mert azt írja hogy foglalt! ugyanis tökre elfelejtettem hogy beregisztráltam azzal az email címmel, de mivel nem volt szükségem rá, így töröltem anno! kérdés, mit lehet tenni ilyenkor, ha tudom a felhasználónevem, de nincs email címem, se jelszavam! újat lehet regelni, de kiírja hogy a serial number már aktiválva van, mikor aktiválnám a játékot értelemszerűen!
  • Shep
    Prey-el persze, de igazából az annyira nem fogott meg, hogy 1-2 momentumon kívül semmire nem emlékszem belőle, pedig végigvittem. A Halot 3 nincs PC-re, az 1-el játszottam ,de az jó nagy nulla designos akármi volt, egyforma textúrák tömkelege.
  • DarkSector
    Vagy Jericho....
  • crazyclone
    nos ennek nem volt oly látványos a vége és szomoru is volt de mintha hosszabb játékmenette volt mint az episode1nek és az uj efektek elég jol feldobják a gammát kiváncsi leszek a következőbe hogyan oldják meg a telet sok sikert a valvos srácoknak és gratula ...
  • Alwares
    Áhh ez semmi. Játszottál te már Prey-el, vagy inkább Halo 3-al? Na abban van gusztustalanság :D
  • Dynamic
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A másik hídrészre gyalog átugrani, a túlsó végén lévő autóroncsokat gravifegyverrel lehajigálni, minek következtében a hídrész libikóka módjára átbillen.Vissza az autóba és jííháááá...
  • Shodan
    A történetről lehet valahol olvasni magyarul?, mert egy-két dolog nem tiszta.
  • Shodan
    átugrasz,kocsikat átlököd a másik oldalra és átbillen a híd.
  • Dodo55
    Átmenni a hídon.
  • Tatyla

itt mi a feladat?
  • Shep
    OK kösz, ez a barlangos rész elég undorító volt szerintem.
  • daneelolivaw
    most kábé a harmadánál tartasz, ha jól számolom
  • Shep
    Ott tartok, hogy megmentettük Alyxot kinyírtam a két guardiant és megyünk fel a lifttel, innentől még ugye sok van hátra? (remélem)
  • Shep
    Nem
  • mergal
    Sziasztok!

Ha átteszem a steam mappát egyik particióról a másikra akkor újra le kell töltenem a játékokat?
  • daneelolivaw
    amúgy az a mondata, amiben szerepel az experience,humanity,crowbar,és steel corridor, azt ti hogyan fordítottátok le magatoknak?
  • Rage47
    áh köszi, pont ez jutott eszembe, h meg kéne keresni:)
  • daneelolivaw
    itt van az említett gman-jelenet: link
  • Rage47
    én annyit nem bírok benne, hogy nem értem a kifejezéseit:P
  • Dodo55
    Meg ez a when you see your father szöveg is érdekes.
    A father szó előtt vár egy csomót. Lehet nem is Eli Alyx apja?
  • daneelolivaw
    jah,értem. tényleg nem nagyon értettem, amit mondott akkor,szal akkor bukott az elméletem :)
    amúgy nekem kedvenc karakterem gman, imádom a titokzatosságát meg a beszédstílusát meg mindent :D
  • Rage47
    jah én is észrevettem a remegést a hangjában, érdekes volt.
  • Dodo55
    Ez hatalmas hülyeség
    Ha értenéd amit mond, amikor megjelenik, tudhatnád, hogy véd titeket, és sajnálja, hogy mást nem tehet azon kívül már, hogy rajtunk tartja a szemét. Mert vannak valami korlátozások. Érdekes, egyébként, hogy a vége felé, kb a restrictions szótól kezdve remeg a hangja. "Risssz-trikk-ssööönssz"
    "Priper, fffor ánforszín kkkánszíkvensziz"

Eleve kicsit furcsán beszél, de ennyire nem szokott. Meg a szövege első felét még normálisan mondja el. Ahogy azt mondja, hogy "váz ö króóó...-bár" az nagyon lol :D
  • heringer
    Köszi már sikerült.Most autóval kéne ugratni vagy nem tom.
  • daneelolivaw
    van egy olyan sejtésem, hogy gman bepöccent,amiért az ep1-be fogva tartották, ezért állt bosszút (mondta is az ep1 elején: ezért még számolunk)és küldte ránk az advisorokat
  • Rage47
    azon a "talán"-on van a hangsúly, senki nem tudja...:))
  • daneelolivaw
    oks,köszi
    szal sztem gman küldte ránk a végén azokat az advisorokat,ami azt jelentheti,hogy gman a cmobine-nak dolgozik (talán)
  • motyodlee
    sziasztok!
    a portal egy önmagában is játszható game, vagy kell alá a hl2 is?
  • Rage47
    akkor dobáld neki a hordókat vagy amit találsz :) ütögesd pajszerrel...
  • Rip
    Makrók gombra bejön az instrukció.

(spoiler) Spoiler szöveg (/spoiler)

() helyett []

• Rip
    SPOILER
    Ha olyan információkat akarsz megosztani egy játékról vagy filmről, ami rontaná a dolog élvezhetőségét azok számára, akik a későbbiekben fogják megnézni, feltétlenül használd ezt a taget. A szöveg láthatatlanul, háttérszínnel fog megjelenni, így csak az olvashatja el, aki kijelöli.
    Spoiler szöveg
  • daneelolivaw
    emberek, hogy kell spoiler-hogyishívjákot csinálni,ami csak akkor jelenik meg, ha kijelöljük?
  • Snecie Smicie
    Bejutottam a föld alá egy pajtaszerűségbe ahol egy hipnotizált faszi van,
    viszont ott megakadtam, mert hiába építek dobozókból "lépcsőt", feljutni nem tudok.
    Itt egy kép az adott helyszínről:
    kép
  • matrix5
    jah mostmár meg van
    nemtudtam hogy a kocsiba belehet szálni
    köszi a segitséget
  • matrix5
    lelöktem minden autot át bilent a hid eddig már el jutottam ne de most merre?? át ugrani nemtudok
  • Seth
    igen, akkor majd szintbe áll, kocsival át tudsz ugratni a túloldalra