Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CaviaR
Fiatalkorú, neki az OTP-nél tök ingyen van a Visa kártya és a számla. 18 fölött lesz 400Ft körül.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

És a visa-t meg a mastercardot, a világon szinte mindenhol elfogadják???
Höm, de a kamat az mennyi??Xd 4%??

Nekem havi ~100.
A bankkártyadíj(VISA Classic) meg évi 4000.

Szóval megéri.
Oks, az rendben, oct 8 . án leszek 14...
Na de, ha azon nincs zsé, akkor csak vesztességes, de a számlavezetési(vagy milyen)díj, az havi ~2-3 k.

14 év fölött már lehet rendes, teljesértékû bankszámlád, rendes bankkártyával.
nem.

aloha!
nem lehet tudni, hogy az Episode 2-ben pontosan milyen xeniekkel találkozunk az erdõben? Mondjuk, ha a bullsquid, vagy a houndeye vagy akármelyik régi ismerõs source-osra tuningolt változata visszatérne..😄 merthogy ugyebár ezek elõl menekültek be a városokba az emberek, mi meg pont hogy onnan menekülünk kifelé, csak találkozunk valamelyikel, nem?
Hehe..
De én kiskorú vagyok..
Na mind1...
Majd csak egyszer meglesz a gépem, oszt megkérem muttert adja oda egy kicsit az övét.

Igen. Elég régóta már.
De annyira nem kiadó, mint általában a kiadók, inkább csak forgalmazó.
De akkor is biztos van annyi beleszólása, hogy visszafogassa a PC-s verziókat addig, amíg konzolra is megcsinálja a Valve.
kirol
Ezt próbálta már valaki: Half-Life 2 Awakening modifikáció

Ez megy mindegyik verzióval?

Rip
Áááááh, muszáJ!

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Rip
Nem nagy dolog csináltatni. Nekem O*P-s webkártyám van, MasterCardnak felel meg, és eddig mindenhol elfogadták neten (a steamen is).

Még 1000 éve csináltattam, hogy fizethessem az Anarchy Online havidíját 😄 De azóta számtalanszor jól jött, sztem érdemes megcsinálni.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

janos666
Muszály lesz maradni, mert nemrég kezdték el teríteni a blackbox kuponokat az AMD X2900XT-vel...
_Atti_
miért már az ea adja ki a nem steames változatot?

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

😞 szívatás....

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

De nekem nincs bankártyám..
Ez a baj...

Szerintem steamen marad a Blackbox.
De,de b@zmeg, akkor minek vettem meg a hálidéj pakkot???

jah ok mostmár értem thx

Na.
Érdekes ez az új hír.
Azt mondja, hogy lesz 3 külön kód.
Steamen ugye ilyen nincs, szóval steamen vagy marad a Black Box is, vagy pedig nem, de én esélyesebbnek tartom, hogy marad, mert steamen általában mindig is lehetett külön kapni olyanokat, amit boltban csak egyben.
hogy érezzük a különbséget

eredeti: Valve targets October for Episode Two, TF2 and Portal
magyar: Októberben érkezik a Half Life 2: Episode Two

Tavaly õsszel idén nyárra, év elején meg õszre/télre halasztották. Ezek után októbernél sokkal jobbat remélni se lehetett. de ez is csak egy céldátum, nem feltétlenül lesznek kész akkora, nem is ígérik ezt, csak általában ez lemarad a magyarra fordított cikkeknél, mert pl. a gamestar keményebb ha nagy betûkkel írhatják ki a (nem)tuti infókat a fõoldalra. Csak egy becslés, nem kell azzal jönni majd a következõ halasztásnál hogy hazudnak, mert nem. 2003 szeptember 30. óta konkrét idõpontot nem hallhattál még tõlük befejezetlen játékoknál.

bocsi , le vok maradva tehát 2007 télrõl volt szó és elõre hozták októberre?

épp hogy elõrehozták, volt szó télrõl is.

újjabban eltolták az episode 2 megjelenését októberre, ez már pofátlanság......de attól még várom a gammát..

lwb
pontosan az ilyen lehúzós hozzáállás erõsíti a kalózkodást.
eddig az alap HL2-t és az ep1-et is megvettem eredetibe. a 2-n most erõsen elgondolkodtam. nincs nagy kedvem mégegyszer kifizetni azt, amit egyszer már megvettem, köszönöm szépen.

"The Black Box has been cancelled," said Doug Lombardi, Valve's director of marketing. "We're going to have one package, The Orange Box, available on the PC (US$49.99) as well as the 360 and PS3 (US$ 59.99). In addition to the three new products -- Portal, Team Fortress 2, and Half-Life: Episode Two -- The Orange Box will also contain the full version of Half-Life 2 and Half-Life 2: Episode One. Those who purchase the PC version of The Orange Box will get three separate Steam product codes: One for the three new games, one for HL2, and one for Episode One. This way a PC Orange Box owner can give away their Half-Life 2 or Episode One unused Steam product codes if they don't need a copy of those games. We are excited to deliver the highest value of new gaming content ever offered in one box."

pff

Ah, köszi. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

sõt, dx6-ot is, de ahhoz már nem csinálják meg a játékokat rendesen 😛

dx7-ig visszamenõleg mindent támogat az engine.

Egy nagyon <#lama> kérdés: úgy tudom DX10-es lesz. Ugye ez nem azt jelenti hogy csak Vista alól fog futni, azaz tudni fogja a DX9-et is és XP alól is menni fog?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

"Habár februárban téli megjelenéssel riogattak minket a Valve és az Electronic Arts emberei, Doug Lombardi ma bejelentette a remélhetõleg tartható, végleges dátumot.

Az úriember ugyanis elmondta, hogy csapata októberre tervezi a Half-Life 2: Episode Two, illetve vele egyetemben a Team Fortress 2 és a Portal megjelenését. Tervezi. A dátum ugyanis végleges, de még nem biztos: könnyen csúszhatnak a srácok még egy-két hónapot. Remélhetõleg efféle hírrõl nem kell majd beszámolnunk a jövõben. Lombardi szerint egyébként már csupán az utolsó simítások és némi grafikai csicsázás vár az új kiegészítõre."

Grat. Nem tudom mit kell csinálni 5 hónapig egy kész játékkal. PS3-ra portolni? Mert csak az tartana addig. Ja, igen azt. Remélem egyszer csõdbe megy az EA az ilyen szemétségei miatt... Mindenesetre én hozzájárulok majd azzal, hogy a Steamen veszem meg, nem a boltban. És azt mondom, hogy ti is tegyétek ezt, ha van bankkártyátok, mert:
-Olcsóbb
-Hamarabb hozzájuttok
-Minden pénz a fejlesztõnek megy
-Segítitek az EA bukását
-Ma már mindent szar dvd tokban adnak ki, ahhoz meg lehet borítót nyomtatni, szóval már a doboz sem indok a bolti megvétel mellett.
BF109
Nem, XP Prtof. És elég friss, a múlt héten ghostoltam újra...

Fleko: A legújabb Catalyst van rajta... Egyébként a hangra gyanakszom, lehet, amiatt szaggat, mert leginkább akkor baszakodik, mikor vmi extrém hanghatás, helikopter, robbanások stb, van a játékban. Megnézem h az Abit IS7 es alaplap intehrált hangkarijához van e friss driver...

asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23

Ez nem igaz, ami nekem van egy régebbi abban sis 650 es integrált vga van, és elindul, de annyi, hogy 10 mp/1 fps az az 0,1 fps...

esetleg cserélgess drivereket, mert egyáltalán nem kéne szaggatnia ilyen kártyán.

Ugye nem Vista alól próbálod.
Mert az alatt katasztrófa a Source Engine jelenleg...
BF109
Celeron D 330 2,66 GHz. Csak azért csodálkozom, mert a játék tokján ilyen konfig van feltüntetve, h 1.2 proci 256 Ram meg D7-es videeokártya, a 9600 xt meg D9-es...
Az online lövöldözésrõl meg ne is beszéljünk, érvezhetetlen annyira szaggat, pedig elég jó a latency... Érdekes, h a COD 2 simán fut multiban is, nem szereti a HL2-õt a gépem sajnos...
Van még egy Acer notim, lhet, h felrakom arra, de valszeg azon meg el se indulna, mert csak integrált Intel 950-es grafikus csippje van:-(

asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23

igen
Regisztráltál accountot?
Beírtad a regisztrált felhasználónevet, és jelszót?

Csak mert a hozzászólásaidból úgy veszem ki, hogy nem...
de már elõtte sem mûködött
precision
két lehetõség van, rossz felhasználónevet/jelszót írsz be...kérj jelszóemlékeztõt (password recovery vagy forgot password néven lesz) a másik hogy a tört steames mókád után törölték az accot...ha ez utóbbi van akkor úgy mondják hogy ciki, sry

Bazinga!

na
hogy értsétek nekem nem jeletkezik be ezért nincs olyan ablakom mint nektek és már az õrület határán állok
precision
create a new account -ra menj ha nincs accountod a steamre, ha van akkor jelentkezz be és utána #3609
ha nincs akkor csinálj egyet és utána #3609

Bazinga!

okés köszi de ez a problémámat nem oldotta meg
nekem csak ilyen van
Steam Buster?<#falbav>

Az egy tört Steam!

Na gyorsan csinálj egy másik accot, és tegyél fel eredeti steamet, mert én biztos nem mernék egy eredeti játékot arra az accra beregelni, amit elõtte egy tört steammel használtam.
megpróbálom elindítani a játékot és ezt írja ki "invalid or corrupt background texture materials/console/background01.vtf"
tommygiant
Ha a legfrissebb Steam verzió van meg, akkor ezt meg kéne találnod:

Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!