Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Höm, de a kamat az mennyi??Xd 4%??
A bankkártyadíj(VISA Classic) meg évi 4000.
Szóval megéri.
Na de, ha azon nincs zsé, akkor csak vesztességes, de a számlavezetési(vagy milyen)díj, az havi ~2-3 k.
nem lehet tudni, hogy az Episode 2-ben pontosan milyen xeniekkel találkozunk az erdõben? Mondjuk, ha a bullsquid, vagy a houndeye vagy akármelyik régi ismerõs source-osra tuningolt változata visszatérne..😄 merthogy ugyebár ezek elõl menekültek be a városokba az emberek, mi meg pont hogy onnan menekülünk kifelé, csak találkozunk valamelyikel, nem?
De én kiskorú vagyok..
Na mind1...
Majd csak egyszer meglesz a gépem, oszt megkérem muttert adja oda egy kicsit az övét.
De annyira nem kiadó, mint általában a kiadók, inkább csak forgalmazó.
De akkor is biztos van annyi beleszólása, hogy visszafogassa a PC-s verziókat addig, amíg konzolra is megcsinálja a Valve.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Még 1000 éve csináltattam, hogy fizethessem az Anarchy Online havidíját 😄 De azóta számtalanszor jól jött, sztem érdemes megcsinálni.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Ez a baj...
Érdekes ez az új hír.
Azt mondja, hogy lesz 3 külön kód.
Steamen ugye ilyen nincs, szóval steamen vagy marad a Black Box is, vagy pedig nem, de én esélyesebbnek tartom, hogy marad, mert steamen általában mindig is lehetett külön kapni olyanokat, amit boltban csak egyben.
eredeti: Valve targets October for Episode Two, TF2 and Portal
magyar: Októberben érkezik a Half Life 2: Episode Two
eddig az alap HL2-t és az ep1-et is megvettem eredetibe. a 2-n most erõsen elgondolkodtam. nincs nagy kedvem mégegyszer kifizetni azt, amit egyszer már megvettem, köszönöm szépen.
"The Black Box has been cancelled," said Doug Lombardi, Valve's director of marketing. "We're going to have one package, The Orange Box, available on the PC (US$49.99) as well as the 360 and PS3 (US$ 59.99). In addition to the three new products -- Portal, Team Fortress 2, and Half-Life: Episode Two -- The Orange Box will also contain the full version of Half-Life 2 and Half-Life 2: Episode One. Those who purchase the PC version of The Orange Box will get three separate Steam product codes: One for the three new games, one for HL2, and one for Episode One. This way a PC Orange Box owner can give away their Half-Life 2 or Episode One unused Steam product codes if they don't need a copy of those games. We are excited to deliver the highest value of new gaming content ever offered in one box."
pff
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Az úriember ugyanis elmondta, hogy csapata októberre tervezi a Half-Life 2: Episode Two, illetve vele egyetemben a Team Fortress 2 és a Portal megjelenését. Tervezi. A dátum ugyanis végleges, de még nem biztos: könnyen csúszhatnak a srácok még egy-két hónapot. Remélhetõleg efféle hírrõl nem kell majd beszámolnunk a jövõben. Lombardi szerint egyébként már csupán az utolsó simítások és némi grafikai csicsázás vár az új kiegészítõre."
Grat. Nem tudom mit kell csinálni 5 hónapig egy kész játékkal. PS3-ra portolni? Mert csak az tartana addig. Ja, igen azt. Remélem egyszer csõdbe megy az EA az ilyen szemétségei miatt... Mindenesetre én hozzájárulok majd azzal, hogy a Steamen veszem meg, nem a boltban. És azt mondom, hogy ti is tegyétek ezt, ha van bankkártyátok, mert:
-Olcsóbb
-Hamarabb hozzájuttok
-Minden pénz a fejlesztõnek megy
-Segítitek az EA bukását
-Ma már mindent szar dvd tokban adnak ki, ahhoz meg lehet borítót nyomtatni, szóval már a doboz sem indok a bolti megvétel mellett.
Fleko: A legújabb Catalyst van rajta... Egyébként a hangra gyanakszom, lehet, amiatt szaggat, mert leginkább akkor baszakodik, mikor vmi extrém hanghatás, helikopter, robbanások stb, van a játékban. Megnézem h az Abit IS7 es alaplap intehrált hangkarijához van e friss driver...
asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23
Mert az alatt katasztrófa a Source Engine jelenleg...
Az online lövöldözésrõl meg ne is beszéljünk, érvezhetetlen annyira szaggat, pedig elég jó a latency... Érdekes, h a COD 2 simán fut multiban is, nem szereti a HL2-õt a gépem sajnos...
Van még egy Acer notim, lhet, h felrakom arra, de valszeg azon meg el se indulna, mert csak integrált Intel 950-es grafikus csippje van:-(
asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23
Beírtad a regisztrált felhasználónevet, és jelszót?
Csak mert a hozzászólásaidból úgy veszem ki, hogy nem...
Bazinga!
hogy értsétek nekem nem jeletkezik be ezért nincs olyan ablakom mint nektek és már az õrület határán állok
ha nincs akkor csinálj egyet és utána #3609
Bazinga!
Az egy tört Steam!
Na gyorsan csinálj egy másik accot, és tegyél fel eredeti steamet, mert én biztos nem mernék egy eredeti játékot arra az accra beregelni, amit elõtte egy tört steammel használtam.
Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!