10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#9784 A nagy francot, én már meg is vettem. -
hungaryws #9783 FAKE -
#9782 -
#9781 Először az EP3 jön! -
#9780 :D -
RAMyMamy #9779 április 1? -
#9778 Half-Life 4 megerősítve. -
#9777 1 új üzenet: Hirtelen az hittem valami dx11-es agyontesszalált cinematic modod jelentettek be! -
#9776 -
:D -
#9774 Nem tudja valaki, hogy hogy lehet a cinematic mod-ra ráheggeszteni a magyarítást? Hova kell bemásolni a file-okat? -
#9773 sztem simán ki lehetne venni, ugyse jönnek már ide olyanok akik warezolnának, stb... :D -
#9772 ehhez képest nem mindenkinek böki ki a szemét, és kérdezget warezt :D -
#9771 A bannerről beszél.
Tényleg elég rossz ez a sötétszürke/sötétpiros kombináció, az én szememet is idegesíti. Ne nézz oda :) -
#9770 Hol látsz itt warezt vagy tiltott dolgot? -
#9769 Szerk:
Hibás a főoldali link, itt a helyes:
CM 12.20 FULL
8,6GB
CM 12.21 Patch
200MB -
#9768 Ez a szöveg piros színnel csak nekem irritálja a szemem és alig tudom elolvasni: A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK! ? Vagy azért vált ki ilyen hatást nálam, mert színtévesztő vagyok? -
#9767 Cinematic Mod 12 Full
Van végre torrent is, és csak 2,5GB -
Dodo55 #9766 [Törölve: Orosz, feltehetően génmódosított szerverek katalógusának linkje]
Javíts ki ha tévedek plz, de én ennek így nem láttam értelmét (és létjogosultságát a fenti piros kiírás értelmében) egy singleplayer játékszériával foglalkozó topicban.
Mindenesetre ha nem lenne egyértelmű, most pontosítok is egy kicsit azon a szövegen. -
#9764 Videó az Episode 4(!)-ből. Természetesen kukázták ezt a projektet is az ep3-al együtt. -
#9763 Tudom, még vagy 11 éve, hogy végignyomtam :)
Az eredetit, persze :D -
#9762 én leszedtem,de elég rövid sajna:( -
#9761 Nem egyszerű letölteni. A Shacknews-cikkben levő linkről talán sikerül.
-
#9760 not available :(
Sem a zip, sem az installer -
#9759 neked is boldog karácsonyt! -
RAMyMamy #9758 mert a black mesa is kell hozzá -
#9757 Ez mi lenne?
-
#9756 Felraktam steamre. SDK 2007 is. De nincs a játékok között. :S -
#9755 BMS: Uplink
Ezt hogy kell telepiteni? nekem nem sikerült :S -
#9754 Értelek, senki sem beszélt MMO-ról a megalapozatlan pletykákon kívül. Még a játékról is csupán a kiszivárgott artwork-ök miatt tudunk. Tehát minden csak találgatás. Még az sem biztos, hogy a Valve játéka lesz, hiszen aki az artwork-öket készítette már egy ideje nem Valve alkalmazott. -
#9753 Én nem következtetek rühellek mindent ami mmo és nincs benne rendes single! -
#9752 Ez csak egy pletyka pletykája. Február óta kering a neten, senki sem tud semmit, tehát felesleges következtetéseket levonni. -
#9751 hl3 helyett azért jó lesz nem? :D -
#9750 Valahol azt olvastam mmo lesz azt meg dugják fel maguknak -
#9749 Stars of Barathrum ... -
#9748 Igen, nálam működik. -
#9747 Nektek belép a steam. Nekem connectingel már 1 órája. :S -
#9746 ahogy látom egyébként a cm12-ben árvariálták kicsit a pályákat is (legalábbis az előző cm-verziókat nem próbáltam, lehet hogy azokban is volt ilyen).
Pl. az erőműben berendezett laborban ahol találkozunk Eli-vel ott van Alyx szobája is, ágy és fürdőkád, és egy sörétes puskát is fel lehet venni ott.
Tetszik kég benne hogy van ironsight, és mp5-ös van az mp7 helyett.
Még csak Ravenholmban vagyok d kicsit ez a pálya is egyszerűbbnek tűnik. -
#9745 Jól dolgoznak csak .eci lassan -
#9744 Így van :D Jól mondod, helyes :)