Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakS
laszt kószt mindenkinek ingyér van, ha minden igaz

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Én a tecsóba vettem nemrég.
Lost Coast meg ingyenes akinek ati kártyája van.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

KB 2 éve így hívom azt a patkánytenyészetet.

lamase
na ezt nem tudtam, úgy gondoltam az összes cdkey ugyan olyan,csak a cs miatt vettem meg a hl2-t.

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Blekk Síp
Nem tudom, lehet a tiéd is, de már hallottam pár helyen. 😄
Mármint itt sg-n.
Nah, megveszem Steamen, nem fogok itt tovább veszõdni vele... =)

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Tecsó??Ez nem az én dumám??wtf..^^
Szerintem már úgy nem nagyon fox találni, mivel az valami lim. ed. (?)volt asszem.

igen

lamase
elnéztem a topicot hl2-be akartam irni, de ha már itt járok mondom. nagyon régen vettem egy hl-t, annak a keyevel csináltam accot, ott simán megjelent a cs a my gamesbe. 4ezerért vetem 576-ba holiday packot, és csak hl2 van fenn, meg lost coast,stb, cs sehol, normális ez?

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Blekk Síp
Voltam miskolci mediaban, sajna nincs...
Lehet megnézem a Tecsóban is 😄

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Most a GotY 6000 huf, abban van CSS.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Jó lett a Banner, mit jó nagyon jó!!!<#eljen><#eljen><#eljen>

Egy kicsit konkrétabban plz.
Mivel ez az Episodes topic, ezért megvan az esélye, hogy te az Episode 1-ra gondoltál. Ahhoz nem jár CSS. Meg mostmár lehet kapni olyan sima HL2-t is, amihez nem jár. Az kerül kb 4-5 ezerbe. Amihez adnak(Game of The Year Edition), az sajnos még mindig 10 körül van.

Szóval: Sima vagy Ep1, és mennyibe került?
Ha a 10k-s HL2, akkor valami gond van, mutathatnál egy screenshotot a steamedrõl, de az account neved takard ki, mert jobb azt se kiadni nyilvánosan, mivel nagy segítség az account tolvajoknak.
lamase
hl2felraktam dvdrõl de a steambe nem látom a counter-strikeot, mi a baja?

akyyy
<#eljen><#eljen><#eljen>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

janos666
Ja, ha messzirõl nézed a képet olyan mintha valaki épp átdõlne a híd peremén (ahol a strider fejére lóg az E alsó szára...). <#vigyor2> (amúgy tetszik)
jó lett a banner

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Noninnyó
Frankó lett a banner, grat Dodo. A játék megérdemli, hogy normális legyen a fóruma is, ezért sok sikert házigazdi fronton 😊.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Havi 119???Az egész elviselhetõ.

A FAQ-ot mindjárt bõvítgetem kicsit, de valószínüleg nem sok új lesz most benne. Ha jön új EP2 info, akkor várható majd nagyobb bõvítés. Az EP1-es részt bõvíthetem 1-2 dologgal, ha akarjátok, csak mondjátok mi kéne még bele. Mondjuk egy magyar végigjátszás linket asszem teszek bele most.

(Másik kérdésedre: 119 forint a számlavezetési díj, Erste Bank, Lakossági elektronikus számlacsomag)
artschi
zsír <#eljen>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

zeli
fasza lett a banner<#eljen>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

A fákkjú az mikor lesz bõvítve?

Faxa, az is hogy zázigazdi vagy mag a banner is...
Jah, még 1 kérdés, a számlavezetési díj az neked mennyi???

Házigazda lettem.

Elsõ lépésként lecseréltem a bannert, amennyiben nem tetszik, vagy tudtok jobbat, szóljatok.

A lecserélés elsõdleges oka az volt, hogy a régi banner Episode 1-es volt, de a topic meg már egy ideje Episodes topic, és az új banneren egyrészt az episodes szöveg van, másrészt a háttér már az Episode 2-bõl való.
A pics@ba már, ahova a szöveget ezt is írom....Mielõtt lenyomom a mehet gombot...

Új bannert, meg ilyesmit tervezek, ha én leszek. A checkbox az a bepipálható izét jelenti, olyan meg nincs, szóval szerintem te valami másra gondolsz 😄
OKÉ, én 1 et értek, de akkor, kéne nyú banner, és valami háttér, ahova meg írunk a "checkbox" ott meg a háttér olyan legyen, hogy ...
Na mind1, majd...

Na.
Lassan rendbe kéne tenni a topicot, mire az EP2 kijön.
Ezalatt értem:
-Kéne egy házigazda
-FAQ-ot bõvíteni kéne(én írtam), ehhez szívesen fogadnék 1-2 javaslatot.

Én vállalnám a házigazdaságot.
Elõnyös dolgok velem kapcsolatban:
-Steamen elõ fogom vásárolni az EP2-t, ezért a megjelenés pillanatában már meglesz nekem.
-A Steamhez, és a Source Enginehez eléggé mélyen értek.
-A FAQ-ot én írtam, szóval a kezemben van a teljes hozzáférés hozzá
-2 topic házigazdája vagyok, panasz nem volt rám még, és mint fórumozóra se volt rám komoly panasz, igaz néha amikor ideges lettem túlzásokat írtam, vagy nyíltan kimondtam valamivel kapcsolatban a negatív véleményemet(úgy gondolom ez mindekivel elõfordul néha), de a viselkedésemmel nem volt gond soha, büntipontot soha nem kaptam még.
-Segítõkész vagyok, tehát az értelmes, jogos kérdésekre, megpróbálok válaszolni, a problémák megoldásában megpróbálok segíteni.
RelakS
Én? Eddig ezt még senki sem állította <#idiota>

Höm..Ezt PM be tárgyaljátok meg, ne itt rontsátok a levegõt...

Jaja. Most már, a holiday pack az 3900, maiben van, hl1 source,hl2, hl2 ep 1, hl deatmach, stbstb...

De minek neked a Lost Coast, ha a HL2 nem érdekel?
Sõt volt néhány nap, amikor 3000-ért HL2+EP1-et kaptál, HL2-t meg 2000-ért.
RelakS
Hülye! XD
3000 Ft! XD 3k Ft XD

Az mindet nem érdekel....
"A WAREZ TÉMÁK, WAREZZAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK KERÜLENDÕK!"

DarkSector
Valszeg nagy szar az enyimé....és 103...mb

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Ezzel mind egyetértek, de nehogy már pénzt adjak egy pályás szar kiegészítõért.....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Neszivass...
3 k a game...

Hát akkor sajnáljuk, nem tudunk segíteni.
Amúgy nem vagyok warezellenes, de ami jó játék, azt csúnya dolog letölteni.
Másrészt viszont ha már valaki warezol, akkor tegye, de ne nyilvánosan kérjen segítséget. Ha már megspórolta a pénzt, akkor oldja meg maga a problémákat.
DarkSector
Eredetibe nem veszem meg ezért a szarért az egész HL2 játékot.....
Ha nem megy eredeti nélkül, akkor meg mi ez amit leszedtem a netrõl???

próbáld eredetivel
vagy felejtsd el, nem éri meg az a szar pálya a szenvedést

DarkSector

Külön nem is fog.
Steambõl indítsd. Ha megvetted a HL2-t, vagy EP1-et, vagy mittudoménmégmihez jár, akkor ott van a steamben, feltelepíted(letölti a steam), és utána indíthatod.
DarkSector
Bocsesz, mert csak 113 mb......

DarkSector
Én leszedtem egy 300mb-nyi adatot, de nem megy külön....

Nem kiegészítés, külön játék.
Egyszerûen letöltöd steammel, és elindítod, nem kell semmit "rátenni".
DarkSector
Csõtök csak itt tudom megkérdezni hogy a Lost Coast kiegészítést hogy használjam?
Ráteszem a sima HL2-re és HL2.exe hibát ír ki!De miért?
HELP!!!!!!!!

bocsi de kicsit rossz helyen jársz....a sima hl2 topicban tedd fel a kérdésed.
egyébként asszem ott a szkréényt grevivel arréb kell lökni ésmögötte lesz egy szellõzõnyílás...

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Hello!
Megakdtam a játékban!
Ahol a csaj rátalált az apjára, és egy kalitkában van. Most elküldött engem és Õ irányítja a dolgokat. Ajtó és egyebek. Na itt a második ajtót nem tudom kinyittatni!
Help please!!!

ASUS M2N SLI-Deluxe ,-, AMD Athlon 64 4200+ ,-, 4*1 GB PQI RAM ,-, 250 GB SAMSUNG SataII ,-, ASUS ATI X1950PRO/256Mb

Hehehe..
Akkor eztet nemsokára el is intézem...
És lesz garry's modom, és nem gazdagítom, a faxxopó íé-t!!!XD