10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#5096 parancsort egészítsd ki: -dxlevel 90
hátha segít -
#5095 hi
Arra lennék kíváncsi hogy miért nem tudom futtatni dx9ben ?
(Ep1-ben ment rendesen)
Mi lehet a hiba? DirectX vagy Driver frissítés esetleg ? :\ (Radeon9600Pro)
Furcsáltam játék közben hogy ilyen randa ezért bementem az adv beállításohoz és ez fogadott:
Ötlet? -
#5094 a hozzád közelebbi részen lenyomod a kocsikat a szakadékba (ha szembe vagy a híddal, akkor bal oldalt ki tudsz menni a híd mellé, a létrán fel és onnan átugrasz a hídra), átugratsz a kocsival, félrelököd az egyik autót a másik végén, hogy elférj és átugratsz -
kokos #5093 De most valaki segithetne nekem is ....Portal 15 pálya..azthiszem kibanagyot kell ugrani?Vagy mit, portáltam már a menyezet alá és a gödörnél ugrottam de nem érek el odáig leesek a padlóra.tudom elég lámaság de már fáradt vagyok és nehéz már gondolkodni!Kösz
-
#5092 Azt nem tudjátok hogyan lehe a gcf fájlokból a zenéket kimásolni meg iesmiket?
Előre is köszi hello -
Geroka16 #5090 Hi!
nkm is a hídnál van a problémám...hogy kell átugratni??? megvárjam amig 2é törik a hid vagy előbb kell nayon gyorsan csinálni??? hogy ugrassak át? -
#5089 Azzal futnak, minden egyes Steam-update-nél frissül az összes Source motoros játék. Csak azért nem látszanak olyan szépnek meg okosnak mint pl az Episode Two, mert azokat az újításokat amiket egy új verziójú Source-motor hoz, be kéne implantálni a meglévő játékokba is, ezt pedig nem teszik meg.
Egy látványos példán szemléltetve: hiába HDR-képes már a Source-motor, a sima HL2-ben egy deka HDR-t sem láthatsz, mert "nem tették bele a pályákba". Remélem így már érthetőbb a dolog. -
#5087 Ez engem is érdekelne... -
#5084 És még 1 kérdés is a végére: Az eddig kiadott Source játékokat (HL2, CS:S) nem lehet valahogy ezzel a turbózott Source enginnel futtatni? -
#5083 Nah, végigjátszottam, nagyon nagyon jó játék volt, minden várakozásomat felülmúlta, pedig nem akármilyen játékot vártam :) Egyedül én is a játékidőre vagyok mérges: 4 óra. Az tény, hogy legalább annyira igényes, mint egy akármilyen film, és sokkal szórakoztatóbb, de egy játéktól azért több játékidőt várok. Azzal nem is lenne baj igazából, hogy 4 órás, mert az epizodoknak ez a lényege elméltileg, hogy ne legyen hosszú. Viszont akkor adják ki hamarabb, sokkal hamarabb. Ennek a játéknak ha jól emlékszem, kb 1 éve meg kellett volna jelennie, és az az időpont sem volt túl korai, amikor bejelentették. Kiváncsi vagyok, hogy milyen "unforseen consequences"-ek lesznek itt még :) Csak jöjjön az az EP3. -
daneelolivaw #5082 ez engem is érdekelne -
Egerwin #5081 Nem tudjátok, hogy van-e az episode 2-höz soundtrack?
-
#5080 Kiegészítem a véleményem:
Időközben végigtoltam a portalt is, hatalmas gém.. Kár, hogy az is rövidke.. De veszett jó. :)Főleg a vége..
Mostmár ultra kíváncsi lettem, mi lehet azon aSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hajón :) -
#5078 Hy all!
Hát tegnap este végig vittem a HL2 Episode Two-t. Tetszett de sajnso nagyon rövid, de viszont nagyon élvezetes volt! Még egyenlőre a warezt probáltam ki de már előrendeltem az Half-Life 2 Orange Box-ot. Szerintem 12K FT-ért nagyon megéri az a 5 game (+ még ha jól emlékszem 2db mini játék). A warez-ban vannak hiányosságok (pl.: textúrák hiányoznak, a kocsi motorjából a venti...) de gondolom ti is észrevetéttek. Nekem az a két rész tetszett amikor a Dog legyőz egy Stridert meg amikor a Stridereket kell ölni.
Bye all! -
#5077 Gondolom minden 2. ember már belinkelte -akkor bocsi pls del- de ha még nem volt, most akadtam rá:
-
#5076 nekem hardon se volt több szerintem 6 óránál -
#5075 4 óra annak aki rohan és "lazsál" Próbáld hard-on, van az 12 óra is. -
dApRo #5074 nagyon rövid volt, de tetszett -
#5073 okés akkor majd holnap kipróba,azt meglátjuk -
#5072 Mivel csak Vista-t használok így Vista. Tökéletesen megy rajta. -
#5071 szerinted Vista vagy XP?
-
#5070 Én nyomtam -
zso23 #5069 Mert kell hozá a Portal.FIX-Unleashed fájl, és akkor jó lesz... -
#5068 valaki nyomja Vista alatt? -
daneelolivaw #5066 úgy értem, sztem majd két évet kell majd várnunk az episode trhee-re -
#5065 Mivan? -
daneelolivaw #5064 két évet akartál mondani,ugye? :D -
#5063 Kicsit most felb@szta az agyamat a gém.. Ez valami pofátanul rövid.. Alig volt 4 óra... :|
Btw. G-man legnagyobb arc :D
A vége meg tiszta szar.. Azt hittem legalább aSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hajóig eljutok, és megtudom végre mi a hekk van vele.. :| Mind1 majd 1 év múlva :S -
#5058 Sziasztok!
Tudtok valamit a készülő magyarosításról?
Egyáltalán lesz-e a legújabb részhez, ha igen kb. mikor?
Az előző részekhez elég gyorsan elkészült és igen jó lett, remélem most is így lesz!
-
#5056 lesz ott egy mappa is :) ... ja és akit érdekel GMAN az ezt olvassa el, rajtam sokat segitett:)
http://en.wikipedia.org/wiki/G-Man_(Half-Life) -
#5054 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!el kell jussál ahoz a házig amiből lő az a lézer ... bemész és megnyomsz egy gombot, kinyilik egy panel, oda meg belöksz egy gránátot :) -
#5053 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.youtube.com/watch?v=vk8IdP-upKY végre dekódóltam megamba ezt a gman videót :) ... a vége a lényeg, hogy majd meglátja a csaj az apját és az nem lesz kellemes ... hát igy is történt, de honnan tudd mindent GMAN előre... és, hogy jelenik meg vizióként??? valaki irja már le ki ez, esetleg volt e valami szerepe a half life 1 be mert azt nem játszottam ... -
#5052 Így reggel rögtön segítséget kérek!
Van egy rész ahol roncs autók közt lapítok. lézeres nyomkövetők írtják a zombikat. Itt nem tudok továbbjutni. Egész közel jutottam a lézerekhez, de ott mindig kinyírnak. Merre kell itt meni, mi a teendő?
-
#5051 Hello
Az mitől lehet,hogy nem indul a játék,de nem ír ki semmi hibát,egyszerűen nem is tölti be!? -
#5050 Itt a megoldás -
Dodo55 #5049 Amúgy hogy kell? Mert sok speedrunban láttam, de nekem soha nem sikerül.
Mit kell csinálni? -
#5048 kíváncsi leszek a 3ik epizódra.szerintem még breem életben van ,mert az alap hl2-ben amikor beszélt az egyik advisoral akkor gazdatestről volt szó.ugye tudjátok hogy mire gondolok? -
r4pt0r #5047 Itt van a 2 jelenet ahol G-man megjelenik (a 3. amikor a 2 perces video van.)
első
második -
#5046 Bunny Jump...
Még nem hallottam erről..
Ez egy bug a játékban? -
PunkZoli #5045 bunny jumpol:) nem csal