Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lost Coast meg ingyenes akinek ati kártyája van.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Mármint itt sg-n.
Nah, megveszem Steamen, nem fogok itt tovább veszõdni vele... =)
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Szerintem már úgy nem nagyon fox találni, mivel az valami lim. ed. (?)volt asszem.
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Lehet megnézem a Tecsóban is 😄
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Mivel ez az Episodes topic, ezért megvan az esélye, hogy te az Episode 1-ra gondoltál. Ahhoz nem jár CSS. Meg mostmár lehet kapni olyan sima HL2-t is, amihez nem jár. Az kerül kb 4-5 ezerbe. Amihez adnak(Game of The Year Edition), az sajnos még mindig 10 körül van.
Szóval: Sima vagy Ep1, és mennyibe került?
Ha a 10k-s HL2, akkor valami gond van, mutathatnál egy screenshotot a steamedrõl, de az account neved takard ki, mert jobb azt se kiadni nyilvánosan, mivel nagy segítség az account tolvajoknak.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
(Másik kérdésedre: 119 forint a számlavezetési díj, Erste Bank, Lakossági elektronikus számlacsomag)
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Jah, még 1 kérdés, a számlavezetési díj az neked mennyi???
Elsõ lépésként lecseréltem a bannert, amennyiben nem tetszik, vagy tudtok jobbat, szóljatok.
A lecserélés elsõdleges oka az volt, hogy a régi banner Episode 1-es volt, de a topic meg már egy ideje Episodes topic, és az új banneren egyrészt az episodes szöveg van, másrészt a háttér már az Episode 2-bõl való.
Na mind1, majd...
Lassan rendbe kéne tenni a topicot, mire az EP2 kijön.
Ezalatt értem:
-Kéne egy házigazda
-FAQ-ot bõvíteni kéne(én írtam), ehhez szívesen fogadnék 1-2 javaslatot.
Én vállalnám a házigazdaságot.
Elõnyös dolgok velem kapcsolatban:
-Steamen elõ fogom vásárolni az EP2-t, ezért a megjelenés pillanatában már meglesz nekem.
-A Steamhez, és a Source Enginehez eléggé mélyen értek.
-A FAQ-ot én írtam, szóval a kezemben van a teljes hozzáférés hozzá
-2 topic házigazdája vagyok, panasz nem volt rám még, és mint fórumozóra se volt rám komoly panasz, igaz néha amikor ideges lettem túlzásokat írtam, vagy nyíltan kimondtam valamivel kapcsolatban a negatív véleményemet(úgy gondolom ez mindekivel elõfordul néha), de a viselkedésemmel nem volt gond soha, büntipontot soha nem kaptam még.
-Segítõkész vagyok, tehát az értelmes, jogos kérdésekre, megpróbálok válaszolni, a problémák megoldásában megpróbálok segíteni.
"A WAREZ TÉMÁK, WAREZZAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK KERÜLENDÕK!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
3 k a game...
Amúgy nem vagyok warezellenes, de ami jó játék, azt csúnya dolog letölteni.
Másrészt viszont ha már valaki warezol, akkor tegye, de ne nyilvánosan kérjen segítséget. Ha már megspórolta a pénzt, akkor oldja meg maga a problémákat.
Ha nem megy eredeti nélkül, akkor meg mi ez amit leszedtem a netrõl???
vagy felejtsd el, nem éri meg az a szar pálya a szenvedést
Steambõl indítsd. Ha megvetted a HL2-t, vagy EP1-et, vagy mittudoménmégmihez jár, akkor ott van a steamben, feltelepíted(letölti a steam), és utána indíthatod.
Egyszerûen letöltöd steammel, és elindítod, nem kell semmit "rátenni".
Ráteszem a sima HL2-re és HL2.exe hibát ír ki!De miért?
HELP!!!!!!!!
egyébként asszem ott a szkréényt grevivel arréb kell lökni ésmögötte lesz egy szellõzõnyílás...
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Megakdtam a játékban!
Ahol a csaj rátalált az apjára, és egy kalitkában van. Most elküldött engem és Õ irányítja a dolgokat. Ajtó és egyebek. Na itt a második ajtót nem tudom kinyittatni!
Help please!!!
ASUS M2N SLI-Deluxe ,-, AMD Athlon 64 4200+ ,-, 4*1 GB PQI RAM ,-, 250 GB SAMSUNG SataII ,-, ASUS ATI X1950PRO/256Mb
Akkor eztet nemsokára el is intézem...
És lesz garry's modom, és nem gazdagítom, a faxxopó íé-t!!!XD