10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#5349 az tényleg nem nehéz... :) hozzájuk vágod az összes robbanós hordót, ha ki akarod lihegni magad kicsit odarohansz a bekeritett nagy doboló izéhez, eltervezed hogy mit fogsz csinálni és nyomás. a hordók után már csak pár lövés kell bele :) -
#5348 rohadt sokat kell beléjük lőni. Először használd ki a tereptárgyakat, hordókat, köveket, aztán utána egy két közeli shotgun (könnyű kiismerni a mozgásukat, én ott futkostam előttük ^^ ) -
ricseee #5347 en ugy hiszem hogy ott mar meg kell olni :D ez mar tul van azon amikor kihozza azt a tolyast onan a melybol itt mar a lany is ott van es adhatok egy tippet jo lesz azokat a robbano hordokat dobigalni belejuk:D
azzal a szep kis magneses csuzlival:P -
rolika43 #5346 császtok!
Na én belejöttem a hl2Ep2-be, de elakadtam!
A 3. chapter után járok egy kicsivel, amikor jön kettő ilyen bazi nagy "szörny" szerűség, és a többi kis csáprágó köcsögök! ott mit kell csinálni?
Akármit nekivágok, belelövök, akármi nem pusztul meg az a két nagy dög!
Pls valaki segítsen, este tovább akarom játszani!!
Előre is köszi!
Üdv:
Roland -
#5345 Akko jobban kelett volna "látnod" ugyanis normálisan elmagyarázta, hogy nem szabad megölni..... -
gyuri12 #5344 vizuális típus vagyok. "hiszem ha látom"
(gy.k. nem volt felirat) -
Dodo55 #5343 A warez verzió hibája, nem lehet vele mit csinálni, max megvenni eredetiben. -
#5342 grewitiwel lökd le a roncskocsikat, azt wissza a saját werdádhoz... -
pinterto #5341 Ott át tudtam menni, csak utána vége a hídnak! -
#5340 tessék -
#5339 nem tom miert enm jelenik meg a kep, pedig a link jo, talan, hogy .PNG ? -
#5338 nekem is ilyen "keresztre feszitett" emberekkel van bajom. olvastam ,hogy azt javasoljatok, hogy korabbi mentesbol induljak ujra. akarmiylen korabbi mentest toltok be amikor ide jutok ez fogad. MI A TEENDO? esetleg van vkinek egy ezutani mentese, ami pont ezutan lett mentve F6-al?
-
#5337 gyalog ugorj át !!! balra a hid korlátján tucc átugorni -
pinterto #5336 De a híd ketté van törve, az autóval nem tudok átugratni, mert nem egy szintben van!!
-
#5335 Ja, biztos úgy is jó, én csak élveztem, hogy repkednek lefelé a kocsik! -
runner78 #5334 Én ennél a résznél a régi HL2-ből kiindulva, az autókat átcsoportositottam a hid másik felére, igy átbillent...de amugy tényleg csak lelökni kell és már lehet is átugratni a kocsival. -
#5333 ugorj át a hídra és dobáld le róla a kocsikat, és át tudsz menni! -
pinterto #5332 Kellene egy kis segítség! Ott akadtam el a második pályán ahol van egy híd, és rajta egy autó amibe be is tudok szálni! Itt mit kell csinálni? -
#5331 nagyjából igen:) -
Hoz_Hun #5330 Én tegnapvettem meg steamen. Ma fogom elkezdeni tegnap csak belenéztam.
Egy kérdés, Alyx végig velünk lesz mint az Ep1-ben? Mert az nekem nagyon bejött, remélem sokat rohangálunk vele. -
#5329 thx!! -
#5328 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!dobj bele gránátot -
#5327 Nem tom kikapcsolni a fegyót, csak felnyitni a fedelét annak ,ami a zombikra lő, és a katonák üzemeltetik. -
#5326 Na akkor irány játszani! -
keepernext #5325 Kösz rendes vagy! -
keepernext #5324 Jééé sikerülta cfg fájlokat kellett betenni a játék előtti mappába.Hááát..lol -
#5323 Mit csináltál miután leszedted? -
keepernext #5322 Valaki segítsen már egy hete nem tom elindítaniMost kivételesen azt írja ki:Mount app filesystem failed.Tudom nincs warez de 1 hete ezzel szenvedek má 2-szer letöltöttem. -
#5321 Alien spanod direkt kihangsúlyozza h ne öld meg (ha nem vágod az angolt akkor bocs) -
#5320 http://www.steampowered.hu/
Amúgy nagyon isten a játék, btw nem vágom ki viszi végig 3 óra alatt... én Direkt lassan viszem hardon hogy tovább tartson -
gyuri12 #5319 nekem az örző előli rohangálás nagyon nem tetszett.főleg mert aszittem,hogy ki kell nyírni,és minden lőszerem elment rá( full sátgán skuló, vagy 40 pisztoly, 2 tár géppityu és 1 gránát, 2 kézigránát)
vices volt,hogy csak azután jöttem rá,hogy nekem menekülni kéne,és elkezdtem futni,.és 12 healthel éltem túl:D -
#5318 Hja és mégegy szó. Gratulálok a Valve fejlesztőinek, hogy ma már közepes gépemen(AMD64 3400+, 1gb Ram, 7800Gt) minden maxon gyönyörűen futott egy akadás nélkül...A többi játékfejlesztő becsókolhatna és példát vehetne(lásd pl company of heroes kiegészítő gépigénye az alapjátékhoz képest stbstb.)
Szóval kellemes csalódás. -
#5317 Végigtoltam énis.
Egy nagy bajom van a játékkal...Az, hogy toltam volna még legalább 20 órát...Finomság ez ezerrel csak rövidke. Asszem úgy fogok én majd később hl2t játszani, hogy mikor kijön az episode3(ha lesz, nem nagyon követtem az eseményeket) akkor felrakom Alapjátékot+Ep1-2-3 at és egybe végigzúzás. Így mire belemelegedik az ember vége...Striderírtás volt. -
#5316 hát nem tudom de a helike bombákat kurvára nem dobál csak szétlövi a seggemet na mind1 azért köszike -
#5315 spoilerbe legközelebb -
#5314 Mert ha valahol elakadnak, nem állnak meg egy picit és gondolkodnak vagy esetleg néznek körül részletesebben, hanem futnak segítségért a topicokba. -
#5313 Én is végiggurultam rajta (10 óra évezet volt, a szokásos bámészkodással)
Szokásosan címszavakban:
- A sztori nem mondom hogy fantáziadús volt, de elment,
- Source fejlesztések klasszak lettek, optimalizálás csillagos ötös,
- "Színészi játék" egyre jobb
- Alyx-történés az elején nagyon megdobta a játékot.
- Barlangos területek, úszni nem tudó állatok, őrző előli rohangálás csillagos ötös:)
- Végén a Striker harc nagyon durva lett, egyetlen bajom hogy kicsit elhúzták. Mindenesetre normal fokozaton eltököltem vele 1-2 órát:)
- A legvége elég erőltetett dráma, viszont látványos. (mellesleg ha 2-3 évente adják ki az epizódokat, igen ge*iség cliffhanger-t rakni a végére:D)
Bug-ok amiket észrevettem:
- 2 helyen textúrahiba (első G-Man bőrfotelja, másik utána nem sokkal a falon)
- keresztrefeszített emberek:) -
#5312 Inkább gondolkodni kellene, mert egyáltalán nem bonyolult a játék, és olyan dolgokat kell csinálni ami már ezer más játékban is volt. -
#5311 amúgy igaza van Dodónak abban, hogy tényleg kiakasztó ha minden második hozzászólásban a warezhibák miatt nyavajog vki (főleg hogy nincsenek is ilyen hibák:O), amikor jó nagy piros betűkkel ki van írva hogy a warez téma kerülendő
(esetleg a gyakoribb elakadási pontok -fogaskerék, helikopter, stb- megoldásait röviden le lehetne írni a faq-ban, bár nemtom volna-e értelme, elolvasná-e vki, hiszen egyszerűbb írni egy kommentet mint visszaolvasni kettőt)
-
#5310 Ha az az amire gondolok, akkor a gravity gunnal kapkodd fel a bombákat amiket ledobál és dobáld neki a helinek.