Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2 féle GCF kezelõ program van:
-GCF készítõ
-GCF böngészõ, amivel ki lehet extractálni a fájlokat belõle

Azonban elég ha az új modelleket berakod a játék megfelelõ mappájába, és akkor azokat fogja használni a GCF-ekben lévõk helyett, szóval teljesen felesleges azokat nagy nehezen módosítani, sõt a steam valószínûleg kapásból letöltené újra az eredeti fájlokat, és visszaírná õket.
Jaffa 2843
hi valaki nenmtud egy olyan progit amivel GCF fileokba tudok kicserélni fájlokat? HL2 modelleket szeretnék cserélni

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Nem lesz DX10-es. Volt róla szó, de végül nem lett.
Evogordon
<#nemtudom>

De aszem dx10-es lett szal nõt 😄

mennyit nõt ep2 gépigénye kb az ep1 hez képest?
Evogordon
ja..

zeus89
EPISODE 2 MEGJELENÉS: 2007. október 10. <<< ????? ténleg ekkor jelenik meg??? és ténleg tovább fejlesztett törési fizika lesz benne????

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

RelakS
Én pl már megvettem 😛 (Steam+Átutalás+Prepurchase rulz)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Bence94
mikor vehetem már meg<#vigyor1><#phone><#vigyor>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Hát ja, eredetileg 2006 Q4-rõl volt szó.
janos666
Szerintem meg inkább 1 évvel is képesek elõbbre kitûzni mint kéne.
gman906
A VALVE ritkán hoz elõre megjelenést.<#hehe>

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

Ja, annyi volt.
janos666
Elõrehozták a megjelenést? Vagy régen is október 10 volt?
Nincs.
Te viszont reményeim szerint kapsz egy kis demot a reklámozók sorsából 😄
Ennek a játéknak van demója?

9 nap 21 óóóóóóra szal kb 10 nap és megyek a boltbaaaaaaa jeeeee 😊

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Bence94
jólvan valve szépen javítgatja a team fortress 2-õt.már aéig várom hogy megvehessem.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Rip
Mozgásban azért másabb (szebb) lesz ez.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

CaviaR
Amilyen részletesen kidolgozott minden, olyan csúnyák a textúrák. 😞 Azok a hatalmas pixelek meg talán csak az átméretezés miatt lehet.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Soldiers
hát nem tudom majd meglátjuk nemsoká jön

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Egy-két kép az Orange Box-ból!
Én szebbre számítottam kíváncsi vagyok nektek mi a véleményetek!
hát jó.. azért csaklesz valami.. köszi
festéktüsszentő
Itt van leírva:
http://hl2faq.uw.hu/

festéktüsszentő
Ilyen volt az alapjátékban is, letiltódik a mesterséges intelligencia.
Azt hiszem konzollal kellett inditani es utána már jó volt.
HL2.exe - console

Akkor meg arra van a kijárat, bocs.
Mert egyértelmû, hogy a hibát az okozza, hogy nem eredeti. De itt senki nem fogja neked a warez verziódat javítgatni.

Nem ellenzem a magáncélú warezt, mert a magyar körülményekhez képest elég szörnyûek a software-árak, de ha már úgy döntöttél, hogy letöltöd, megvétel helyett, akkor egyedül próbáld megoldani a dolgot, vagy legalábbis ne ilyen nagy, nyilvános fórumon kérj ehhez segítséget.
nem eredeti.. torrentröl szettem.. de nemvolt rá panasz.. pedig sok hozzászólás volt.
Szerintem én szoktem valamit elrontani benne 😞
And5
Mérgemben letöröltem. :/ Na majd ha lesz helyem ahoz végig kell nyomnom mást.

Eredeti?
próbáltam már aztis hogy azt a fejezetet teljesen elõröl kezdem..:S de akkor is ez a vége.. ugyhogy valamit szerintem én baszokel mindig.. de nemtudom mit és hol 😞
nem nem nyitja ki... :S nem nagy üveg ablak van hanem 3 kicsi 😊 de ez lényegtelen... nemnyitki semmit.. megse szolal csak néz.. forgolodik jobbra-balra:S lehet azért mert meghalt 1 vagy 2 lázadó társa mikor kisértem át? valami ötlet? mert ez a szobába ragadás nemjön be...

ja és mikor benvagyunk már nemharcolnak a vonaton.. addigra eltünnek.. vagy meghallnak
RelakS
Alyx nem nyitja ki a nagy üvegablak melletti ajtót?
(elvileg kéne egy nagy üvegablaknak lenni, ahonnan látod a vonaton harcoló népeket)

naaa 😊 köszönöm..

Az 5. fejezet elején: Exit 17 a neve..

Pár lázado társamat átkell kisérnem egy kisebb csatatéren egy nagy garázsba.. mikor mindenkit átkisértem alyx is kiszáll a géppuska mögül kb 4 en beállunk egy folyosó végi szobába alyx ránk zárja az ajtót és ennyi 😊 innen nincs tovább.. nemtudok kijutni. mitkellene tennem?
RelakS
Elõször csak az érdekli, tud-e valaki segteni. Hogy miben, az csak utána lesz érdekes <#idiota>

zombeeka
Segítene ha leírnád hol akadtál el!<#circling>

Irgum-burgum :)

hello. új vagyok itt! Tudna segíteni valaki?
Probléma: Hl2 episode 1 ben elakattam egy résznél, de elég keményen, és nemszeretnék csalni😊

Ha valaki hajlando lenne segíteni az jelezze kérem.. itt, vagy emailben, vagy msnen. email: [email protected]
Rip
Gondolom ott van valami írva a command line-ba

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

nem tudom de ugy indul tuti nekem is ez volt a probléma!!!!!!!!!!!!
And5
Ha START menübõl inditom mivel lesz másabb ?

Caps lock, és bazi sok idegesítõ felkiálltójel nélkül is megérti.
A START MENÜBÖL INDIDSD!!!!! ÉS FUT
Nekem is ez volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hehe én majd októberben 😊 nem voltam elõrendelõ 😞

az a baj h. nem eredetivel játszol, vagy ha már warezolsz akkor figyelni kell h. jót szedj le.

And5
Felraktam az Episode One-t és amikor rámennék, hogy New Game nem történik semmi csak visszalép a fõmenübe. Mi lehet a baj ?

Rip
ÁÁhh, vak vagyok ,sorry!

AZt hittem, már átmentem a másik topicba 😄

Rip
Na, nyomtam egy kicsit!

Elsõ benyomások nagyon jók, visszajön a régi feelingje!

Hangulatos, tele van jó ötletekkel (ráközelít és kimerevíti annak a képét, aki megöl, egy csomó statisztikát vezet rólad, stb.)

Amúgy ilyen kevesen játszanak vele innen?

(vagy csak most is mindenki játszik, hehe)

artschiatwork
hajrá 😊

Evogordon
Én már nyomatom 😊

Tombi
ehhe skacok én még a 98-as pc-X ben láttam képeket a játékbol.
durva az tuti, és anno én is vártam a játékot !
majd 10 év kellett 😊

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/