Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-GCF készítõ
-GCF böngészõ, amivel ki lehet extractálni a fájlokat belõle
Azonban elég ha az új modelleket berakod a játék megfelelõ mappájába, és akkor azokat fogja használni a GCF-ekben lévõk helyett, szóval teljesen felesleges azokat nagy nehezen módosítani, sõt a steam valószínûleg kapásból letöltené újra az eredeti fájlokat, és visszaírná õket.
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |
Te viszont reményeim szerint kapsz egy kis demot a reklámozók sorsából 😄
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Én szebbre számítottam kíváncsi vagyok nektek mi a véleményetek!
http://hl2faq.uw.hu/
Azt hiszem konzollal kellett inditani es utána már jó volt.
HL2.exe - console
Mert egyértelmû, hogy a hibát az okozza, hogy nem eredeti. De itt senki nem fogja neked a warez verziódat javítgatni.
Nem ellenzem a magáncélú warezt, mert a magyar körülményekhez képest elég szörnyûek a software-árak, de ha már úgy döntöttél, hogy letöltöd, megvétel helyett, akkor egyedül próbáld megoldani a dolgot, vagy legalábbis ne ilyen nagy, nyilvános fórumon kérj ehhez segítséget.
Szerintem én szoktem valamit elrontani benne 😞
ja és mikor benvagyunk már nemharcolnak a vonaton.. addigra eltünnek.. vagy meghallnak
(elvileg kéne egy nagy üvegablaknak lenni, ahonnan látod a vonaton harcoló népeket)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Az 5. fejezet elején: Exit 17 a neve..
Pár lázado társamat átkell kisérnem egy kisebb csatatéren egy nagy garázsba.. mikor mindenkit átkisértem alyx is kiszáll a géppuska mögül kb 4 en beállunk egy folyosó végi szobába alyx ránk zárja az ajtót és ennyi 😊 innen nincs tovább.. nemtudok kijutni. mitkellene tennem?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Probléma: Hl2 episode 1 ben elakattam egy résznél, de elég keményen, és nemszeretnék csalni😊
Ha valaki hajlando lenne segíteni az jelezze kérem.. itt, vagy emailben, vagy msnen. email: [email protected]
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Nekem is ez volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AZt hittem, már átmentem a másik topicba 😄
Elsõ benyomások nagyon jók, visszajön a régi feelingje!
Hangulatos, tele van jó ötletekkel (ráközelít és kimerevíti annak a képét, aki megöl, egy csomó statisztikát vezet rólad, stb.)
Amúgy ilyen kevesen játszanak vele innen?
(vagy csak most is mindenki játszik, hehe)