10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
haxoror #5837 Mert Alyx az anyja!
Mondom én, gman Gordon fia, egyértelmű!
-
#5836 Gmannek teccik Alyx ;) -
#5835 Gman sztem gonosz...Miért nem mentette meg Eli-t??Alyx-ot bezzeg a HL2 végén megbírta menteni vagy én már nem értek semmit....Sunyi gonosz -
gregtom6 #5834 akkor szegény Gordon borult elme,ha már fizikai kivetülése van a tudatának:) Én maradok az eredeti álláspontomnál,miszerint Gman egy másik földönkívüli faj küldöttje emberi formában,akik a Combine-ok megállításán fáradoznak.
2 kérdés,amire nem kaptam eddig választ:
A hl2-höz letöltött modokat hogy tudom elindítani?a Steamen keresztül?mert a SteamApps mappába telepíti,de hogy indítsam el,részletesen pls leírni.
A teljes magyarítása a hl2ep2-nek mikorra várható?(ami nem béta,és tartalmazza a kommentárokat is) -
#5833 Huh micsoda elméletek születtek Gmannel kapcsolatban:D Elleszünk ezzel az Ep3-ig látom xD -
#5832 hoppánem kérdőjel kell...na mindegy -
#5831 Gman: Gordon, Im your father?
Gordon: BOOM HEADSHOT!!!!!
xDxD -
haxoror #5830 Szerintem meg még a Valve-osok sem döntötték el hogy ki is gman, lehet Government man, Gordon man, Gay man, akármi...
főleg ha az időutazást is belekeverik akkor bármi megtörténhet:
Gman: Gordon, im your father !
Gordon: NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO THIS IS MADNESS!!!!!
Gman: Madness? THIS IS SPARTAAAAAAAA !
-
#5829 Azt mondta Alyx a heli az működik
Am Gman szerintem Gordon belső gondolatai. Vagy talán a jó vagy rossz tudata... jó kérdés -
#5828 -
#5827 amúgy még megmagyarázhatják,h miért nem szólhatott eddig bele. lenne 1 csavar az biztos :D -
#5826 :D ja -
haxoror #5825 Gman: Gordon, im your SON !
Gordon: WTF??????!!!!! -
#5824 Ha kigyakoroltad magad, bármikor tovább mehetsz. -
#5823 ja,h ezt csináltad :D pedig ez a cél :) -
#5822 eltalálod pl a testét és belelősz valamilyen fegyverrel ( a bombába). ennyi -
deicide #5821 Üdv..
A nevekkel hadilábon álok..probálom körül irni miröl van szó!
A gyakorló résezn vagyok ahol a nagy magas 3 lábú akármit a gravi puskámmal kell megcélozni..jól csinálhattam mert hátrébb vitte ezt a nagy valamit újra csak dobálom és lövöm de meddig kell ezt egyáltalán csinálni..?
vagy hová kell dobni a gömböt a nagy 3 lábú "villágok harca" proba babán..? -
#5820 jó jó csak 1 tipp volt :D. ha már összeesküvéseket elemezzük :D -
gregtom6 #5819 és egyébként se csinált eddig szinte semmit Gman,csak megfigyel minket.Egyértelmű,h talán csak a jövőben fog minket segíteni
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!már gondolkodik rajta,az ep2-ben mondta,és sztem talán az ep3-ban fog minket segíteni. Ja és a Borealishoz valószínű,nem gyalog fogunk menni,a vortigauntok megjavítják a helikoptert,vagy teleport egy ahhoz közeli eszkimófaluba:)meglátjuk,h ez mennyire lesz igaz jövőre:) -
gregtom6 #5818 Ha így lenne,eleve megakadályozta volna a hl1-ben a resonance cascade-et(a balesetet a tesztkamrában) -
#5817 a vége az ,h gman lesz gordon csak visszament az időben és változtatni próbálja az eseményeket :P -
gregtom6 #5816 Magyarítás mikorra készül hozzá(kommentárral együtt)mert csak azzal együtt akarom khmmmkikhmmírkhmmmni(kapar a torkom :) ) -
#5815 Nekemk a flechettes cuccot akkor pipáltam ki, mikor egy hunterhez hozzávágtam egy farönköt ... tele a kis dárdáival -
#5814 hoppácska -
#5813 ja bocsánat, nem is ordítja hogy No, csak elkerekednek a szemei, mivel nincs hangja :D -
gyuri12 #5812 neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
#5811 Gman: Gordon, im your father !
Gordon: NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!! -
gyuri12 #5810 :D -
#5809 OMG ez durva, bele sem gondoltam még, sztem ez nagyon is lehetséges:)
összehasonlítás -
#5808 köszönöm a gyors válaszokat :) -
#5807 a kocsit rá kell bizergálni a lyukra a gravifegyverrel -
#5806 A gravity gun segítségével zárd el a kijáratot ahonnan jönnek tucatszámra a "bogarak".Az autókat kell odamozgatni. -
#5805 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt kell csinálni, hogy a gravity gunnal autóroncsokat kell a bogárlyukakra tolni, így nem tudnak előjönni, és nem zavarják meg az ajtónyitást. -
Dodo55 #5804 Lökj rá egy autót a lyukra. -
#5803 sziasztok, - most játszom az episode one -al, és kellene egy kis segítség. Elakadtam valami garázsszerű helyen, ahol egy tekerentyűt el kell forgatni miközben egy lukból bogarak támadnak - fél órája próbálkozom, de mindig elhalálozok. Visszaolvastam, de konkrétan erre nem találtam választ. Sz'al, mit is kell itt csimnálni? -
#5802 igen... -
#5801 Hát persze, az egész jó volt, de mégis számomra ezek a kiemelkedő élmények ebből a részből. -
#5800 akkor tehát véhigjátszottam,az eleje nagyon xar volt a közepe-közepes a vége az meg bruti jó....
-
#5799 Magyarosítás készül hozzá? -
#5798 Nekem úgy ahogy van az egész játék bejött :). Kell bele mindig nyomasztó rész is (zombik vagy bogarak), kell autós kaland, kell helikopteres, citadellás-portálos, és kellenek trükkös részek is. Mindezek együtt hozzák meg az igazi Half-Life-os fílinget.