Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A játék a kietlen Új-Mexikóban, a fiktív Black Mesa Kutatóintézet (Black Mesa Research Facility) jelentõs részben föld alatti épületkomplexumában játszódik, mely sok vonatkozásban emlékeztet az amerikai Los Alamos Nemzeti Laboratóriumra és a harci repülõgépeket fejlesztõ titkos bázisáról ismert 51-es körzetre is. A játék fõhõse Gordon Freeman elméleti fizikus, túlélõje (és részben elõidézõje) egy tudományos kísérletnek, amely félresikerül, amikor egy váratlan „kényszerrezgés-gerjedés” (resonance cascade) szétszakítja a dimenziókat elválasztó közeg szövetét, így egy Xen nevû bolygóról származó idegen lények támadják meg a Földet.
Freeman, igyekezvén elmenekülni a rendkívüli károkat szenvedett komplexumból, hamarosan rá kell, hogy jöjjön, két tûz közé került: egyrészt a idegen lények vadásznak rá, másrészt a veszélyes környezetben bevetett harci különítmény (Hazardous Environment Combat Unit), melynek feladata, hogy eltussolja a balesetet – likvidálja Freemant és a többi életben maradt tudóst. A játék során többször felbukkan egy G-Mannek nevezett rejtélyes alak, hogy megfigyelje (és irányítsa) Freeman elõrehaladását. Freeman végül a túlélõ tudósok és biztonságiak segítségével keresztülvágja magát a Black Mesa rejtelmes Lambda Komplexumáig (Lambda Complex), ahol átmenetileg megmenekült tudósok Xen világába teleportálják, ahol el kell pusztítania azt a lényt, amely szándékosan nyitva tartja a dimenzióhasadék ottani oldalát.
Half Life 2:
Az eredeti Half-Life, amelyet 1998. november 19-én adtak ki, legnagyobbrészt a Black Mesa Kutató Intézménynek nevezett civil és katonai laboratórium-komplexumban játszódik. Egy kísérlet során, a kutatók véletlenül egy baleset folytán „kényszerrezgés-gerjedést” (resonance cascade) idéznek elõ, amely portált nyit a Black Mesa és a Xen nevû, földönkívüliek által lakott dimenzióba. A Xenrõl agresszív élõlények özönlenek a Black Mesaba a dimenziókapun keresztül és mindenkivel végeznek, akit csak találnak. A játékos dr. Gordon Freemant irányítja – aki egyike azon kutatóknak, akik résztvettek a tragikus kimenetelû kísérletben – a létesítmény elhagyására tett kísérletei során. A játék végén Gordon a Xenen végez a Nihilanthtal, aki nyitva tartotta portálkapu Xen felõli oldalát, majd állást kap a titokzatos G-Mantõl. Freemant G-Man végül sztázisba (mélyalvásba) helyezi.
Half-Life azt a vonalat viszi tovább, amelyikben Freeman elfogadja G-Man ajánlatát. A Half-Life 2 ott veszi fel a történet fonalát, amikor G-Man felélesztette Gordont a sztázisból, és feltette egy vonatra, amely City17-be viszi õt, meghatározatlan idõvel a black mesa-i incidens után. Hivatalos források szerint a játék 10 évvel az elsõ rész után játszódik (Mark Laidlaw író és a fejlesztõk szerint), míg a Half-Life 2: Episode One hivatalos honlapja a cselekményt "majd' két évtizeddel" a Half-Life történései utánra helyezi.
Half Life 2 Episode One :
A játék egyedülálló módon, epizodikus rendszerben, három részletben jelenik meg, mintha egy szétdarabolt harmadik rész lenne. Az elsõ részben Gordon Freemannek ki kell menekülnie City 17-bõl, a Citadella ugyanis idõzített bombaként kezdett el viselkedni, és bármikor felrobbanhat. Gordon és segítõtársai igyekeznek minél több embert kimenteni, de az átmenetileg megzavarodott Combine Hadsereg is rendezi sorait, és igyekszik visszavenni az ellenõrzést. A sztori során számos rejtély is felbukkan, ezek közül a legizgalmasabb kérdés az, hogy mi történt Breen-nel.
Half Life 2 Episode Two:
Az elsõ episode-ban felrobbant létesítmény egy teleport kaput nyitott meg amin idegen lények juthatnak át, ezt próbálják hõseink bezárni egy rakétával. De a kilövésig hosszú az út...
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
néhol azt olvastam, hogy igen, de nem erõsítette meg senki
(a gépemen 1280*1024 -en full grafikán simán fut
radeon x1800xl, 2gb ram, amd3800x2)
GOOBY, pls
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!
Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
PSN ID.: Beegabor
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
1280x960 60Hz-en akar elindulni, amit valszeg nem támogat a monitorom, és a logo után mindjárt kikapcsol!!!
Hogy tudnám ezt visszább állítani, ha nem látom a játék menüjét?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Tudtam, hogy ennyire gyökér vagyok, de most már biztos is vagyok benne !
Kösz még1szer !
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
fordulj meg, és nem messze találsz egy kis tócsát, benne egy gépezet roncsával, ott fekszik rajta/mellette egy fogaskerék, amit megfogsz a gravity gunnal és beteszed a képen látható masina középére, ahonnan láthatóan hiányzik a kérdéses fogaskerék.
Nagyon sajnálom, de sajnos nem tudom ezt megcsinálni, mi a fenét kell
itt ??? Segítsen valaki légyszi.
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Az lenne a kerdesem, hogy most azt a 13 file-t, nem kell berakni vhova a half-life 2 episode two mappan belulre?
Elõre is köszi.
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
De most van helyette másik gond. A radarral felspécizet kocsival mentem egy ideig, majd jelzett a radar és a csaj mondta álljak meg. Körbenéztem mindent, megöltem mindenkit és nem történik semmi, egyik épületbe sem lehet bejutni! Kérdés hogyan tovább?
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Nálam BF2142-nél még máig is kidob ezzel pedig natúr XP-vel próbáltam..
Ez nem ram hiba, ha más játéknál nincs ilyen....
Nálam csak 1 játéknál van ez....