10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• haxoror
    Mert Alyx az anyja!
    Mondom én, gman Gordon fia, egyértelmű!

• RocKY2
    Gmannek teccik Alyx ;)
  • berczely
    Gman sztem gonosz...Miért nem mentette meg Eli-t??Alyx-ot bezzeg a HL2 végén megbírta menteni vagy én már nem értek semmit....Sunyi gonosz
  • gregtom6
    akkor szegény Gordon borult elme,ha már fizikai kivetülése van a tudatának:) Én maradok az eredeti álláspontomnál,miszerint Gman egy másik földönkívüli faj küldöttje emberi formában,akik a Combine-ok megállításán fáradoznak.
    2 kérdés,amire nem kaptam eddig választ:
    A hl2-höz letöltött modokat hogy tudom elindítani?a Steamen keresztül?mert a SteamApps mappába telepíti,de hogy indítsam el,részletesen pls leírni.
    A teljes magyarítása a hl2ep2-nek mikorra várható?(ami nem béta,és tartalmazza a kommentárokat is)
  • Rage47
    Huh micsoda elméletek születtek Gmannel kapcsolatban:D Elleszünk ezzel az Ep3-ig látom xD
  • RocKY2
    hoppánem kérdőjel kell...na mindegy
  • RocKY2
    Gman: Gordon, Im your father?
    Gordon: BOOM HEADSHOT!!!!!

xDxD
  • haxoror
    Szerintem meg még a Valve-osok sem döntötték el hogy ki is gman, lehet Government man, Gordon man, Gay man, akármi...

főleg ha az időutazást is belekeverik akkor bármi megtörténhet:

Gman: Gordon, im your father !

Gordon: NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO THIS IS MADNESS!!!!!

Gman: Madness? THIS IS SPARTAAAAAAAA !

• RocKY2
    Azt mondta Alyx a heli az működik
    Am Gman szerintem Gordon belső gondolatai. Vagy talán a jó vagy rossz tudata... jó kérdés
  • Kandurex
  • reaper4
    amúgy még megmagyarázhatják,h miért nem szólhatott eddig bele. lenne 1 csavar az biztos :D
  • reaper4
    :D ja
  • haxoror
    Gman: Gordon, im your SON !

Gordon: WTF??????!!!!!
  • Blekk Síp
    Ha kigyakoroltad magad, bármikor tovább mehetsz.
  • reaper4
    ja,h ezt csináltad :D pedig ez a cél :)
  • reaper4
    eltalálod pl a testét és belelősz valamilyen fegyverrel ( a bombába). ennyi
  • deicide
    Üdv..

A nevekkel hadilábon álok..probálom körül irni miröl van szó!

A gyakorló résezn vagyok ahol a nagy magas 3 lábú akármit a gravi puskámmal kell megcélozni..jól csinálhattam mert hátrébb vitte ezt a nagy valamit újra csak dobálom és lövöm de meddig kell ezt egyáltalán csinálni..?
    vagy hová kell dobni a gömböt a nagy 3 lábú "villágok harca" proba babán..?
  • reaper4
    jó jó csak 1 tipp volt :D. ha már összeesküvéseket elemezzük :D
  • gregtom6
    és egyébként se csinált eddig szinte semmit Gman,csak megfigyel minket.Egyértelmű,h talán csak a jövőben fog minket segíteni
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    már gondolkodik rajta,az ep2-ben mondta,és sztem talán az ep3-ban fog minket segíteni. Ja és a Borealishoz valószínű,nem gyalog fogunk menni,a vortigauntok megjavítják a helikoptert,vagy teleport egy ahhoz közeli eszkimófaluba:)meglátjuk,h ez mennyire lesz igaz jövőre:)
  • gregtom6
    Ha így lenne,eleve megakadályozta volna a hl1-ben a resonance cascade-et(a balesetet a tesztkamrában)
  • reaper4
    a vége az ,h gman lesz gordon csak visszament az időben és változtatni próbálja az eseményeket :P
  • gregtom6
    Magyarítás mikorra készül hozzá(kommentárral együtt)mert csak azzal együtt akarom khmmmkikhmmírkhmmmni(kapar a torkom :) )
  • RelakS
    Nekemk a flechettes cuccot akkor pipáltam ki, mikor egy hunterhez hozzávágtam egy farönköt ... tele a kis dárdáival
  • warass
    hoppácska
  • Seth
    ja bocsánat, nem is ordítja hogy No, csak elkerekednek a szemei, mivel nincs hangja :D
  • gyuri12
    neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  • Seth
    Gman: Gordon, im your father !

Gordon: NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!
  • gyuri12
    :D
  • Rage47
    OMG ez durva, bele sem gondoltam még, sztem ez nagyon is lehetséges:)
    összehasonlítás
  • tibor16
    köszönöm a gyors válaszokat :)
  • Seth
    a kocsit rá kell bizergálni a lyukra a gravifegyverrel
  • Qwerty4
    A gravity gun segítségével zárd el a kijáratot ahonnan jönnek tucatszámra a "bogarak".Az autókat kell odamozgatni.
  • Noninnyó
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azt kell csinálni, hogy a gravity gunnal autóroncsokat kell a bogárlyukakra tolni, így nem tudnak előjönni, és nem zavarják meg az ajtónyitást.
  • Dodo55
    Lökj rá egy autót a lyukra.
  • tibor16
    sziasztok, - most játszom az episode one -al, és kellene egy kis segítség. Elakadtam valami garázsszerű helyen, ahol egy tekerentyűt el kell forgatni miközben egy lukból bogarak támadnak - fél órája próbálkozom, de mindig elhalálozok. Visszaolvastam, de konkrétan erre nem találtam választ. Sz'al, mit is kell itt csimnálni?
  • Qwerty4
    igen...
  • Qwerty4
    Hát persze, az egész jó volt, de mégis számomra ezek a kiemelkedő élmények ebből a részből.
  • LackoMester
    akkor tehát véhigjátszottam,az eleje nagyon xar volt a közepe-közepes a vége az meg bruti jó....
  • Mr Manson
    Magyarosítás készül hozzá?
  • Noninnyó
    Nekem úgy ahogy van az egész játék bejött :). Kell bele mindig nyomasztó rész is (zombik vagy bogarak), kell autós kaland, kell helikopteres, citadellás-portálos, és kellenek trükkös részek is. Mindezek együtt hozzák meg az igazi Half-Life-os fílinget.