Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Találkozott már valaki ilyesmivel? Drivert cseréljek vagy mi?
És úgy tûnik, hogy a netcode-jával is csináltak valamit, mert TF2-ben már egész hitelesek a találatok, és full szervernél is csak olyan 10-20%-al kevesebb az FPS, mint üres szerveren. Ez CSS-ben olyan 40-50% volt(a netcode kezelése sok procierõt vesz el, így kevés marad a renderelés vezérléséhez)
Remélem mihamarabb kijön az engine update a régibbi játékokhoz.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Warez verziót használtok azért van! De beleírom a FAQ-ba, és ezentúl ha megkérdezi valaki, törlöm.
Nálam minden oké leszámitva egy apróságot. Néha találok olyan tárgyakat pl fejsze ami rózsaszin szinben pompázik. Amúgy meg minden oké a programmal. Valaki belefutott ilyenbe? Amúgy a többi cucc szinével semmi gond. Nagy felbontásban nyomom de gondolom az nem gond. 1680x1050 max grafikával.
AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD
Mondjuk volt már 1-2 jó játék az évben, de számomra eddig ez volt a legjobb.
Meg azokat is, amiben itt üzleteltetek mindenféle kis fájlokkal.
Miért nem tudjátok ezeket privát üzenetben intézni?
A ti érdeketekben is mondom, mert többen is megadtatok itt email címeket, szerintem ha holnap ömleni fog a spam rájuk, akkor ne csodálkozzatok.
A fontosabb infokat meghagytam, pl az alkalmazáshibára a megoldást.
De ez a parancsikonozás, meg start.bat üzletelgetés, meg honnan lehet letölteni a hl2.exe-t, meg honnan lehet a portal fixet letölteni már átlépett egy bizonyos határt, ráadásul egy csomó 1-2 szavas hozzászólásban írtátok le, amit le lehetett volna 1-ben is, és akkor nem foglal 10x annyi helyet.
már alig várom a folytatást dehisz^^
minden szempontból 10/10-es a game!<#eljen>#eljen>
Lenne egy kérdésem: Az a helyzet hogy nem akarom meg venni a full orange boxot, csak a portal és a TF 2 kéne, letudom öket szedni külön steamröl?
o_O -,-\'
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
C:\Program Files\Steam\steamapps\
ez a default elérési útvonala a GCF fájloknak.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
HELP!!!!
Nekem nem idul ezzel a hibával 😞
http://images.netbag.hu/20071011/22371796603.jpeg
Ékezetes mappában prudukálta nekem is ezt a hibát.Másold át valahova
Fákjúal!
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Rossz a sorrended tesó:
Elõbb olvas
AZTÁN kérdez
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Ez dicséretes, mert nem sok helyen nézik el...<#eljen>#eljen>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
aztán 1 évvel késöbb hawernak kellett az opossing force
mondom ez meg mi, neki álltam játszani a Demo-jával és nagyon megtetszett mondom akkor visszaszerzem az 1. részt azzal kezdem
akkoriba ilyen gépem volt: amd k6-2 500 32mb sdram pc100 acorp5ali61 s3 savage4 sdram16mb agp4x és mivel ali chipset 1 szar volt ezért a játék nagyon szagatott de végig vittem normálon és utána az összes megjelent rész, mert az én szemembe ez lett a legjobb fps
nagyon jól összevan rakva, te csinálod a tröténete is fazsa meg hogy nincsenek pályák az is és összeségébe izgalmas
az a baj az új részek egyre rövidebbek emléxem az 1. rész 1 hónapig nyomtam
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
-w 1024 -h 768
szöveget. vagy esetleg a
-w 800 -h 600
szöveget.
De miért indul így a játék...?
Valaki ha tud akkor segítsen...
Mássképpen kellene visszavenni a felbontást, vagy Hz-et....
Egyébként nem sok minden van lelõve, mert pár percet játszottam, és az eléggé a legeleje, amit láthattál.
csak így most elõre láttam bennne 1 csomo mindent:-(
Akkor ideje végig vinni.
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Részemrõl a PORTAL ami eladja a játékot, meg TF2...arra szerintem többen kiváncsiak...
Azé 1x végignyomom....jah és mi van az episode 1 végén, mert azt nem vittem végig...?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
HL2EP2.zip (20Mb - wmv)
(Nem kell fikázni a minõséget, abszolut amatör munka) 😊