10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• Yoda001
    te warezzal akarod nyomni steamen keresztül? lol
  • mikrofonhead
    Sziasztok!

Megvan Nekem az Episode 1 de nemtudom elkezdeni a játékot, mert amikor belépek, mindent beállítgatok és New Game-re nyomok akkor nem kezdi el betölteni az első pályát hanem visszalép főmenübe...egyszerűen nemtudom mi lehet a gondja...Tudnátok segíteni?Előre is köszönöm :)
  • fanatifo
    Szaisztok!

Bocsi nemakarok warezolni csak egy pár válasz kellene nekem!

Az a steammaps mappa holvan mert feltelepítettem a steamot és nincsen ilyen...

vagy valaki elmondaná nekem hogy akkor hogy menne nekem a játék mert a főmenübe belép simán de az új játékot nem inditja el...

köszi előre is a választ
  • JaSoN HuNTeR #5879
    EP1 be is van xD
  • Lazlo
    szijasztok! megvettem az orange box változatot. a hl2 ep1 és a team fortress2 kifagy 20perc játék idő után.......a hl2 ep2nempróbáltam még 6000gt-m van és 1giga ramom de sztem ennek semmi köze mivel anno hl2velsem volt......legújabb nvidia driverem van 163.71 asszem ez a leg újabb.....nemtom miért vagy de idegesít nagyon valaki nemtud valami emgoldást?
  • sorrow

A wikipédián jól összefoglalnak mindent, amit G-Man-ről tudni lehet.
    GMAN
  • haxoror
    Asszem 9,6G volt nekem
  • rcsaby
    Meg mondaná valaki mennyit csomagol ki.Mert elkezdtem kicsomagolni,volt 8GB szabad helyen és kevés volt.
  • sorrow
    Ha jól tudom 3x tűnik fel a játékban (EP2.) G-MAN.
    Az első epizódban 1x sem, míg a HL2-ben 12x.
  • mickeymano
    Sziasztok!
    A HL2 EP2-ben amikor átjutok a romos hídon és kiengedem a csajt meg azt az "izét" az ajtón, mit kell csinálni?
    csak állnak ott és nem modndanak semmit, nem segítenek...
    az "izé2 csávó mindíg beindította a generátort, most vmiért nem akarja...
    HELP plz !
  • RelakS
    Rosszul tudod, xp-n frankón megy
  • bauer15
    hello bocs ha nem ide tartozik meg lehetne ldani hogy A half Life1-el is játszhassak?
    mert ha jól tudom Xp-n nem megy
  • RelakS
    G-MAN feltűnéseket néztétek? :D

Most sztúrtam ki a romos hídon, amin később át kell ugratni :)
  • JaSoN HuNTeR #5869
    Ikszdé :D G-Man az nem elképzelt alak mivel Hl1be mindig ott dumált a Profeszorokkal :D:D:D De amugy G-MaN egy földönkivüli csak emberi alakba van. xD
  • sorrow

A Half-Life 1 kiegészítő lemezek mennyire történetcentrikusak ?
    (úgyértem tudunk meg belőlük fontos infókat a Half Life univerzumról??)
  • Rip
    ... Annyira nem bonyolult:

HL1 (ez nincs az orange boxban, de ez az első rész)
    HL2
    HL2:Episode 1
    HL2:Episode 2

Portal, TF2 az előbbiektől lényegében függetlenek, mindegy, mikor játszod őket.
  • TomBond
    Köszi! Igen! A kérdésem az lett volna hogy milyen sorrendben követik egymást az epizódok. Már amennyiben kapcsolódnak egymáshoz!

Rage47: Köszi!
  • DarkSector
    Egyszerre jöttek ki...
    Ezt vetted meg.
    Ezek nem régi játékok gazdaságos kiszerelésben, hanem új kiegészítések a HL2 mellé.
  • Rage47
    logikusan Half Life 2 -> Episode 1 -> Episode 2
  • TomBond
    Van egy láma kérdésem:
    Megvettem az Orange Boxot. Milyen sorrendben játszam őket végig? (azaz milyen sorrenden jöttek ki a játékok?) Nem igazán követtem nyomon a kiadásokat.
  • sorrow
    Ma du. én is végigvittem, sokkal összeszedettebb, tartalmasabb mint az ep.1. , normal fokozaton nem volt valami nagy kihívás, kivéve a stridereket a végén, de ha rájössz a taktikára az se nehéz.
    Igazán tehettek volna bele néhány elakadós részt, no mindegy.
    Bár az alap HL2 óta nem sok újdoság került bele, de legalább megvan benne ugyanaz a ritmus.
    Hosszú idő óta egy játék ami kellemes kikapcsolódást adott.
  • Darkjether
    Ordon Free és G-Man gyereke lessz Gordon Freeman
  • Dodo55
    Plz picit mostmár hagyjátok ezt a G-Man témát, mert kezd átmenni egyre elmebetegebb elméletekbe :D
  • Darkjether
    de persze tom h hülyeség de lehetne okos rájövetel is
  • berczely
    Ordon Free az is egy másik ember az Ep3-ban benne lesz
  • berczely
    gordon agyszüleménye...nagyon sújosan beteg freeman sztem...még látja is néha gmant...Sztem képzeletbeli barátja!
  • Noninnyó
    Hát ez LOL
  • Darkjether
    Tudjátok mi jutott eszembe szarás közben??!!G-man= (G)ordon Free(MAN)
  • Simaji
    Hi!

Egy érekes oldal: http://members.shaw.ca/halflifestory/ ami szerintem egy pár kérdésre választ adhat. Igaz Angol.

Bye!
  • Dodo55
    Lassan 2 hete kijött, de azért a játék egyik lényeges pillanatát még mindig nem kéne lelőni...
  • Dodo55
    Nem, G-Man létezik, nem csak képzeljük, ugyanis:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Eli-al már akkor kapcsolatba lépett, amikor mi még kb a vonaton ültünk a HL1 elején
  • Darkjether
    Tibcsi figyelj lődd a bogarakat mint a szar eközben az első kocsit lődd rá az 1 ik lukra ahogy mész fel lessz még 1 kocsi majd a legtetején találsz megin csak 1 et :) utána maj rájössz...szivesen:D
  • tibor16
    sziasztok, - restellem, de megint nnem tudok tovább jutni (episode 1), megint egy másik amolyan aluljáró rész, csak most van vagy 3 bogárluk, az emeletre kell feljutni (gondolom) amolyan gerendákon. Próbáltam eltömni a lukakat, de csak 1 autó van. Mi a fenét kell csinálni? - mire feljutok annyira lemegy az életem, hogy a kijáratot innen nem is találom. Előre is köszi a segítséget...
  • Darkjether
    Szerintem a g-man 1 földönkívüli faj küldöttje akit Michael Jackson plasztikai sebészei átoperáltak, de az ő faja undorítónak találja az embereket és emiatt a g-man nemtud aludni és ezér olyan karikásak a szemei és azér segít Gordonnak , hogy végre visszaoperálhassák és aludhasson...szerintem
  • RocKY2
    Muszály lesz! Elvégre az lesz az utsó Episode
  • berczely
    Reméljük az Ep3 sok kérdésünkre választ ad!
  • RocKY2
    rosszat álmodott na:D
  • berczely
    Gonosz...mert az ep1 elején ott mérgeskedik amikor a Vortigauntok bevédenek azza la lila pajcsukkal...
  • RocKY2
    és mivan ha Gman szól a vortiknak?
  • gregtom6
    Alyxot a Vortigauntok mentik meg,Gman eddig semmibe se szólt bele,és csak a hl1 végén lép kapcsolatba velünk,addig és ezután is szinte kizárólag figyel minket.