10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#5882 te warezzal akarod nyomni steamen keresztül? lol -
mikrofonhead #5881 Sziasztok!
Megvan Nekem az Episode 1 de nemtudom elkezdeni a játékot, mert amikor belépek, mindent beállítgatok és New Game-re nyomok akkor nem kezdi el betölteni az első pályát hanem visszalép főmenübe...egyszerűen nemtudom mi lehet a gondja...Tudnátok segíteni?Előre is köszönöm :) -
fanatifo #5880 Szaisztok!
Bocsi nemakarok warezolni csak egy pár válasz kellene nekem!
Az a steammaps mappa holvan mert feltelepítettem a steamot és nincsen ilyen...
vagy valaki elmondaná nekem hogy akkor hogy menne nekem a játék mert a főmenübe belép simán de az új játékot nem inditja el...
köszi előre is a választ -
#5879 EP1 be is van xD -
Lazlo #5878 szijasztok! megvettem az orange box változatot. a hl2 ep1 és a team fortress2 kifagy 20perc játék idő után.......a hl2 ep2nempróbáltam még 6000gt-m van és 1giga ramom de sztem ennek semmi köze mivel anno hl2velsem volt......legújabb nvidia driverem van 163.71 asszem ez a leg újabb.....nemtom miért vagy de idegesít nagyon valaki nemtud valami emgoldást? -
sorrow #5877
A wikipédián jól összefoglalnak mindent, amit G-Man-ről tudni lehet.
GMAN -
haxoror #5876 Asszem 9,6G volt nekem -
rcsaby #5875 Meg mondaná valaki mennyit csomagol ki.Mert elkezdtem kicsomagolni,volt 8GB szabad helyen és kevés volt. -
sorrow #5874 Ha jól tudom 3x tűnik fel a játékban (EP2.) G-MAN.
Az első epizódban 1x sem, míg a HL2-ben 12x. -
#5873 Sziasztok!
A HL2 EP2-ben amikor átjutok a romos hídon és kiengedem a csajt meg azt az "izét" az ajtón, mit kell csinálni?
csak állnak ott és nem modndanak semmit, nem segítenek...
az "izé2 csávó mindíg beindította a generátort, most vmiért nem akarja...
HELP plz ! -
#5872 Rosszul tudod, xp-n frankón megy -
#5871 hello bocs ha nem ide tartozik meg lehetne ldani hogy A half Life1-el is játszhassak?
mert ha jól tudom Xp-n nem megy
-
#5870 G-MAN feltűnéseket néztétek? :D
Most sztúrtam ki a romos hídon, amin később át kell ugratni :) -
#5869 Ikszdé :D G-Man az nem elképzelt alak mivel Hl1be mindig ott dumált a Profeszorokkal :D:D:D De amugy G-MaN egy földönkivüli csak emberi alakba van. xD -
sorrow #5868
A Half-Life 1 kiegészítő lemezek mennyire történetcentrikusak ?
(úgyértem tudunk meg belőlük fontos infókat a Half Life univerzumról??) -
#5867 ... Annyira nem bonyolult:
HL1 (ez nincs az orange boxban, de ez az első rész)
HL2
HL2:Episode 1
HL2:Episode 2
Portal, TF2 az előbbiektől lényegében függetlenek, mindegy, mikor játszod őket. -
TomBond #5866 Köszi! Igen! A kérdésem az lett volna hogy milyen sorrendben követik egymást az epizódok. Már amennyiben kapcsolódnak egymáshoz!
Rage47: Köszi!
-
#5865 Egyszerre jöttek ki...
Ezt vetted meg.
Ezek nem régi játékok gazdaságos kiszerelésben, hanem új kiegészítések a HL2 mellé. -
#5864 logikusan Half Life 2 -> Episode 1 -> Episode 2 -
TomBond #5863 Van egy láma kérdésem:
Megvettem az Orange Boxot. Milyen sorrendben játszam őket végig? (azaz milyen sorrenden jöttek ki a játékok?) Nem igazán követtem nyomon a kiadásokat. -
sorrow #5862 Ma du. én is végigvittem, sokkal összeszedettebb, tartalmasabb mint az ep.1. , normal fokozaton nem volt valami nagy kihívás, kivéve a stridereket a végén, de ha rájössz a taktikára az se nehéz.
Igazán tehettek volna bele néhány elakadós részt, no mindegy.
Bár az alap HL2 óta nem sok újdoság került bele, de legalább megvan benne ugyanaz a ritmus.
Hosszú idő óta egy játék ami kellemes kikapcsolódást adott. -
Darkjether #5857 Ordon Free és G-Man gyereke lessz Gordon Freeman -
Dodo55 #5856 Plz picit mostmár hagyjátok ezt a G-Man témát, mert kezd átmenni egyre elmebetegebb elméletekbe :D -
Darkjether #5855 de persze tom h hülyeség de lehetne okos rájövetel is -
#5854 Ordon Free az is egy másik ember az Ep3-ban benne lesz -
#5853 gordon agyszüleménye...nagyon sújosan beteg freeman sztem...még látja is néha gmant...Sztem képzeletbeli barátja! -
#5852 Hát ez LOL -
Darkjether #5851 Tudjátok mi jutott eszembe szarás közben??!!G-man= (G)ordon Free(MAN) -
#5850 Hi!
Egy érekes oldal: http://members.shaw.ca/halflifestory/ ami szerintem egy pár kérdésre választ adhat. Igaz Angol.
Bye! -
Dodo55 #5849 Lassan 2 hete kijött, de azért a játék egyik lényeges pillanatát még mindig nem kéne lelőni... -
Dodo55 #5848 Nem, G-Man létezik, nem csak képzeljük, ugyanis: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Eli-al már akkor kapcsolatba lépett, amikor mi még kb a vonaton ültünk a HL1 elején -
Darkjether #5847 Tibcsi figyelj lődd a bogarakat mint a szar eközben az első kocsit lődd rá az 1 ik lukra ahogy mész fel lessz még 1 kocsi majd a legtetején találsz megin csak 1 et :) utána maj rájössz...szivesen:D -
#5846 sziasztok, - restellem, de megint nnem tudok tovább jutni (episode 1), megint egy másik amolyan aluljáró rész, csak most van vagy 3 bogárluk, az emeletre kell feljutni (gondolom) amolyan gerendákon. Próbáltam eltömni a lukakat, de csak 1 autó van. Mi a fenét kell csinálni? - mire feljutok annyira lemegy az életem, hogy a kijáratot innen nem is találom. Előre is köszi a segítséget... -
Darkjether #5845 Szerintem a g-man 1 földönkívüli faj küldöttje akit Michael Jackson plasztikai sebészei átoperáltak, de az ő faja undorítónak találja az embereket és emiatt a g-man nemtud aludni és ezér olyan karikásak a szemei és azér segít Gordonnak , hogy végre visszaoperálhassák és aludhasson...szerintem -
#5844 Muszály lesz! Elvégre az lesz az utsó Episode -
#5843 Reméljük az Ep3 sok kérdésünkre választ ad! -
#5842 rosszat álmodott na:D -
#5841 Gonosz...mert az ep1 elején ott mérgeskedik amikor a Vortigauntok bevédenek azza la lila pajcsukkal... -
#5840 és mivan ha Gman szól a vortiknak? -
gregtom6 #5838 Alyxot a Vortigauntok mentik meg,Gman eddig semmibe se szólt bele,és csak a hl1 végén lép kapcsolatba velünk,addig és ezután is szinte kizárólag figyel minket.