Ateizmus, antiklerikalitás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köztük is van épp olyan okoskodó, aki csak a divat miatt csinálja
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
1 emberrel élik le az életük, nem 100al, és mivel az az egy ember valószínüleg nem AIDS-es, nem kapják el.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
(egyes feltételezések szerint indiában öregedett meg)
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
"Bizonyára semmi köze nincs a pedofiliához annak, hogy egész életükben recskára vannak itélve." -> Nem is önkielégíthetnek, ha nem tudnád..
én úgy tudom, hogy jézus mondott olyat, hogy aki isten országát (az igazságot) keresi annak hátra kell hagyni mindent (a családját is)
azt hiszem ezért nem létesíthetnek kapcsolatot
Bizonyára semmi köze nincs a pedofiliához annak, hogy egész életükben recskára vannak itélve.
Van egy tippem...
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
Isten miért engedte, hogy ilyen ember szóljon az õ nevében? hogy lett belõle püspök?
Érdekes. Vajon akkor miért derül ki egyre többrõl hogy mégis... és vajon hányról nem derült ki az elmúlt évszázadok során...
Az persze elõ sem fordulhat, hogy a TÁRSADALOM büntetésétõl félnek jobban, mint istenétõl.. mert ugye elõbbi kézzel fogható, utóbbi meg kitudja lesz e egyátalán... erre mondják hogy bort iszik de vizet prédikál, vagy valami hasonló.
én már nem bírom követni
Tudod mi az a fajirtás? A modern háborúkban volt ilyen? A világháborúkban volt ilyen? A keresztes hadjáratokban volt ilyen?
Próbálom úgy mondani, hogy megértsd... az amit te csinálsz, az nem vitatkozás, nem érvelés, hanem közenincs baromságokkal vágsz vissza mindenre.
Nem tudom, miért léptek ki annyian, talán azért, amiért én is ki akarok, mert eccerûen zavar az, hogy egy olyan egyház tekint a tagjának, amely közösségnek köze sincs hozzám?
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
még bushénak is
a technika fejlõdött, nem az emberek!
(sõt személy szerint a kard kard ellen harcot igazságosabbnak is tartom, ha már választani kell
mondjuk egy csatát most is a gazdagabb (jobban felszerelt) csapat nyeri)
Fújjj.