77
-
Ryu77 #36 Skacok ez gyalázat.
Még szép hogy elviszi a 9700 pro... -
#35 én majd a GTA4-et fogom beszerezni az biztos.
ez a motor még nem annyira tökéletes, eltűnő autók, azt én sajnos nem tudom neki megbocsátani :)
tudom ezért kövezés jár csak mondom :)
de minden másban ő a király :) -
#34 Vannak már olyan fanatikusok, akik a megjelenés után beszerzik PC-re (eddig megvolt nekik PS2-őn), aztán PSP-re (persze mind eredetiben), és utána még intravénásan fogják maguknak beadni a GTA: SA-t, és közben ügyelnek a GTA: SA tabletták szedésére. Én azt hiszem, csak PC-re szerzem meg. IDEVELE!!!!!!!!!!!!! -
#33 csak kap6nám már a kezeim közé a játékot... Rég vártam már ennyire valaminek a megjelenését :P -
#32 akkor mostmár béke honol a topigban :)
azaz mégsem!!!! jöjjön már ki!!! ;) -
#31 Igaz :-) -
bulls23 #30 Már nagyon várom hogy megtudaj szerezni
-
#29 Ja, de az enyémen is el fog szaladni... -
#28 rosszul hangsúlyoztad :)
előtte írtam, hogy a VC 2 CDre fért fel, és az SA meg csak egy DVD-re. ez éppen az ellenkezőjét jelenti. az értelmezésem szerint.
de a lényeg a lényeg, 1 DVD-s lesz.
és remélhetőleg nem DL-es :) -
#27 Ehh :) bocsi
Nadeakkoris matrix :) -
#26 6800 Pro. Az jó. :) -
SirLord #25 most készülök venni egy uj videokártyát....
de nem nagyon értek hozzá mejik a jo...
és mennyi az ára kb????
valaki help me!!! -
#24 m@trix a cikkíró:) -
#23 a cikk íróra gondoltam, mintha kevésnek találná az egy DVD-t :-O -
#22 tom ;) -
#21 oké én nem téged akartalak baxtatni félre ne érts csak elmondtam a véleményem... -
#20 "mit várt ez?"
ki? én? -
#19 et most muszály volt. én körülbelüli hardvert mondtam, megy szerintem amúgy egy 9200 is na. -
#18 9550SE-n is! -
#17 "csak egy DVD-re fér fel"
Íííígyah, mit várt ez ? 20 DVD-t ? -
#16 a VC-nek sem kellett egy izomgép, mint a cikkemből is láthatod, egy 9700-es atin is elszambázott fullon, szóval a fennti konfig felül van értékelve.
szóval nem lesznek nagy igényei az biztos. én egy 2-es processzor-ra és 512MB memóriára tippelek ajánlott követelményként. mellé egy 9600-os ati vagy egy hasonló erősségű nVidia (pl FX5900). ezzel szerintem minden fullon szaladhat, de amilyen jól beállítható volt a VC gyengébb géppel is el fog menni. -
#15 nem én forszíroztam, a képek alapján nekem még felül is múlja az elvárásaimat. -
#14 Hát nemtom szerintem pont ez az a játék ahol nem az fog izgatni hogy mennyire mosott a textura.
Az atmoszférája ugyis meglessz és az a lényeg... -
#13 Mennyivel kell majd vajon erősebb gép neki mint Vice City-nek? -
#12 "Az a megerősítés, hogy június 7-én Amerikában megjelenik a játék, feledtet minden bosszúságot." -
gpont #11 miert megjelent mar pc re a gta san andreas? -
Caponee #10 Gyere adok neked egyet.Mármint egy dvd olvasot. -
#9 de :) (persze lehet lesz, mondjuk 5CD-s verzió is, de tudomásom szerint a fő megjelenési adathordozó az DVD) -
#8 Először a MOH Pacific Assault, mosmeg ez, mostmár rohattul szeretnék egy DVD olvasót:P
(vagy az a kijelentés, hogy csak dvd-re fér majd fel ugye nem jelenti azt, hogy csak DVD-s verzió lesz kapható?) -
#7 meg említeném a verdákat, nem mosott végre a textúrájuk -
#6 A boltoknál tényleg látni különbséget, de másutt nem nagyon. -
#5 a PS2 kijelzője és a monitor között sztem van különbség... szerintem az útszéli boltok sokkal kidolgozottabbak, mint a VC-nél, nekem csak a hasonlítási alapom, PS2-n nem gémeltem az SAval. -
#4 "több újítást is beleraktak a PC-s verzióba. Példának okáért az azonnal észrevehető szép, nagy felbontású textúrákat."
Akárhogy is meresztettem a szememet, de egy fia nagyfelbontású textúrát nem láttam. Pont ellenkezőleg, ugyanolyan homogén minden, mint PS2-n. -
#3 karaj -
#2 nem ám! :) -
Keldor #1 nah nem is rossz