77
  • Ryu77
    Skacok ez gyalázat.
    Még szép hogy elviszi a 9700 pro...
  • M@TriX
    én majd a GTA4-et fogom beszerezni az biztos.
    ez a motor még nem annyira tökéletes, eltűnő autók, azt én sajnos nem tudom neki megbocsátani :)
    tudom ezért kövezés jár csak mondom :)
    de minden másban ő a király :)
  • reménytelen
    Vannak már olyan fanatikusok, akik a megjelenés után beszerzik PC-re (eddig megvolt nekik PS2-őn), aztán PSP-re (persze mind eredetiben), és utána még intravénásan fogják maguknak beadni a GTA: SA-t, és közben ügyelnek a GTA: SA tabletták szedésére. Én azt hiszem, csak PC-re szerzem meg. IDEVELE!!!!!!!!!!!!!
  • mousee
    csak kap6nám már a kezeim közé a játékot... Rég vártam már ennyire valaminek a megjelenését :P
  • M@TriX
    akkor mostmár béke honol a topigban :)
    azaz mégsem!!!! jöjjön már ki!!! ;)
  • bertino
    Igaz :-)
  • bulls23
    Már nagyon várom hogy megtudaj szerezni
  • reménytelen
    Ja, de az enyémen is el fog szaladni...
  • M@TriX
    rosszul hangsúlyoztad :)
    előtte írtam, hogy a VC 2 CDre fért fel, és az SA meg csak egy DVD-re. ez éppen az ellenkezőjét jelenti. az értelmezésem szerint.
    de a lényeg a lényeg, 1 DVD-s lesz.
    és remélhetőleg nem DL-es :)
  • bertino
    Ehh :) bocsi

Nadeakkoris matrix :)
  • UNREG
    6800 Pro. Az jó. :)
  • SirLord
    most készülök venni egy uj videokártyát....
    de nem nagyon értek hozzá mejik a jo...
    és mennyi az ára kb????
    valaki help me!!!
  • NEOreg3
    m@trix a cikkíró:)
  • bertino
    a cikk íróra gondoltam, mintha kevésnek találná az egy DVD-t :-O
  • M@TriX
    tom ;)
  • Guer
    oké én nem téged akartalak baxtatni félre ne érts csak elmondtam a véleményem...
  • M@TriX
    "mit várt ez?"
    ki? én?
  • M@TriX
    et most muszály volt. én körülbelüli hardvert mondtam, megy szerintem amúgy egy 9200 is na.
  • bertino
    9550SE-n is!
  • bertino
    "csak egy DVD-re fér fel"

Íííígyah, mit várt ez ? 20 DVD-t ?
  • M@TriX
    a VC-nek sem kellett egy izomgép, mint a cikkemből is láthatod, egy 9700-es atin is elszambázott fullon, szóval a fennti konfig felül van értékelve.
    szóval nem lesznek nagy igényei az biztos. én egy 2-es processzor-ra és 512MB memóriára tippelek ajánlott követelményként. mellé egy 9600-os ati vagy egy hasonló erősségű nVidia (pl FX5900). ezzel szerintem minden fullon szaladhat, de amilyen jól beállítható volt a VC gyengébb géppel is el fog menni.
  • M@TriX
    nem én forszíroztam, a képek alapján nekem még felül is múlja az elvárásaimat.
  • Guer
    Hát nemtom szerintem pont ez az a játék ahol nem az fog izgatni hogy mennyire mosott a textura.
    Az atmoszférája ugyis meglessz és az a lényeg...
  • smv
    Mennyivel kell majd vajon erősebb gép neki mint Vice City-nek?
  • NEOreg3
    "Az a megerősítés, hogy június 7-én Amerikában megjelenik a játék, feledtet minden bosszúságot."
  • gpont
    miert megjelent mar pc re a gta san andreas?
  • Caponee
    Gyere adok neked egyet.Mármint egy dvd olvasot.
  • M@TriX
    de :) (persze lehet lesz, mondjuk 5CD-s verzió is, de tudomásom szerint a fő megjelenési adathordozó az DVD)
  • NEOreg3
    Először a MOH Pacific Assault, mosmeg ez, mostmár rohattul szeretnék egy DVD olvasót:P

(vagy az a kijelentés, hogy csak dvd-re fér majd fel ugye nem jelenti azt, hogy csak DVD-s verzió lesz kapható?)
  • M@TriX
    meg említeném a verdákat, nem mosott végre a textúrájuk
  • UNREG
    A boltoknál tényleg látni különbséget, de másutt nem nagyon.
  • M@TriX
    a PS2 kijelzője és a monitor között sztem van különbség... szerintem az útszéli boltok sokkal kidolgozottabbak, mint a VC-nél, nekem csak a hasonlítási alapom, PS2-n nem gémeltem az SAval.
  • UNREG
    "több újítást is beleraktak a PC-s verzióba. Példának okáért az azonnal észrevehető szép, nagy felbontású textúrákat."

Akárhogy is meresztettem a szememet, de egy fia nagyfelbontású textúrát nem láttam. Pont ellenkezőleg, ugyanolyan homogén minden, mint PS2-n.
  • báttyó02
    karaj
  • M@TriX
    nem ám! :)
  • Keldor
    nah nem is rossz