Új GTA San Andreas infók

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

UNREG
6800 Pro. Az jó. 😊

most készülök venni egy uj videokártyát....
de nem nagyon értek hozzá mejik a jo...
és mennyi az ára kb????
valaki help me!!!

NEOreg3
m@trix a cikkíró😊

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

bertino
a cikk íróra gondoltam, mintha kevésnek találná az egy DVD-t :-O

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

M@TriX
tom 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Guer
oké én nem téged akartalak baxtatni félre ne érts csak elmondtam a véleményem...

M@TriX
"mit várt ez?"
ki? én?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
et most muszály volt. én körülbelüli hardvert mondtam, megy szerintem amúgy egy 9200 is na.

bertino
9550SE-n is!

bertino
"csak egy DVD-re fér fel"

Íííígyah, mit várt ez ? 20 DVD-t ?

M@TriX
a VC-nek sem kellett egy izomgép, mint a cikkembõl is láthatod, egy 9700-es atin is elszambázott fullon, szóval a fennti konfig felül van értékelve.
szóval nem lesznek nagy igényei az biztos. én egy 2-es processzor-ra és 512MB memóriára tippelek ajánlott követelményként. mellé egy 9600-os ati vagy egy hasonló erõsségû nVidia (pl FX5900). ezzel szerintem minden fullon szaladhat, de amilyen jól beállítható volt a VC gyengébb géppel is el fog menni.

M@TriX
nem én forszíroztam, a képek alapján nekem még felül is múlja az elvárásaimat.

Guer
Hát nemtom szerintem pont ez az a játék ahol nem az fog izgatni hogy mennyire mosott a textura.
Az atmoszférája ugyis meglessz és az a lényeg...

smv
Mennyivel kell majd vajon erõsebb gép neki mint Vice City-nek?

Starcraft + Diablo III - esemve

NEOreg3
"Az a megerõsítés, hogy június 7-én Amerikában megjelenik a játék, feledtet minden bosszúságot."

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

miert megjelent mar pc re a gta san andreas?
Gyere adok neked egyet.Mármint egy dvd olvasot.

M@TriX
de 😊 (persze lehet lesz, mondjuk 5CD-s verzió is, de tudomásom szerint a fõ megjelenési adathordozó az DVD)

NEOreg3
Elõször a MOH Pacific Assault, mosmeg ez, mostmár rohattul szeretnék egy DVD olvasót😛

(vagy az a kijelentés, hogy csak dvd-re fér majd fel ugye nem jelenti azt, hogy csak DVD-s verzió lesz kapható?)

M@TriX
meg említeném a verdákat, nem mosott végre a textúrájuk

UNREG
A boltoknál tényleg látni különbséget, de másutt nem nagyon.

M@TriX
a PS2 kijelzõje és a monitor között sztem van különbség... szerintem az útszéli boltok sokkal kidolgozottabbak, mint a VC-nél, nekem csak a hasonlítási alapom, PS2-n nem gémeltem az SAval.

UNREG
"több újítást is beleraktak a PC-s verzióba. Példának okáért az azonnal észrevehetõ szép, nagy felbontású textúrákat."

Akárhogy is meresztettem a szememet, de egy fia nagyfelbontású textúrát nem láttam. Pont ellenkezõleg, ugyanolyan homogén minden, mint PS2-n.

báttyó02
karaj <#smile>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

M@TriX
nem ám! 😊

nah nem is rossz<#eljen>
← ElőzőOldal 2 / 2