Új GTA San Andreas infók

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szevasztok hogy lehet berakni a játékba autókat motorokat stb.?
danny94
Tuti, h nem viszi el a gémet!!!

gabikamionos
ram

Kállai Gábor szeretek focizni traktort vezetni de mégjoban a gépezés

gabikamionos
ez az uj gétéa és van egy kérdésem ez a gép jo a GTA4-hez Ati readon 9600 256MB,2,5GB ran és még van egy proceszor az nem magos az baj.

Kállai Gábor szeretek focizni traktort vezetni de mégjoban a gépezés

bocsika az elõbbi levélben elírtam:IMG Tool 2.0
hello tudom ez egy hülye kérdés de nem tudok az IMG Toll 2.0 - ba betenni autokat. Itt az e-mail címem ahova tudtok nekem választ írni:[email protected]
n3whous3
Nigga' game foreva'

<#violent><#gun><#violent><#gun><#eljen><#eljen><#eplus2><#hehe><#ticking><#ticking>

púúúúú

<#banplz><#violent><#banplz><#violent><#banplz><#violent><#banplz><#violent>
Tüntetést oszlatunk
<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>
<#violent><#violent><#violent><#violent>
<#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent>
GTA
nekem Ati Radneon 9600, 2x 512 MB Ram(a többit nem tom)úgy vitte ,mint a szart(éééééérted?!)

<#banplz><#violent><#gun><#email><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent>
helena bluberly (vagy valami ilyesmi) falu(a többit nem tom)
Valaki nem tudja megmondani hogy lehet csajt fölszedni hogy a barátnõd legyen?(nem prostit)
???

...and may the force be with you!

Valaki nem tudja hol lehet olyan kocsit szerelni amivel lehet rabolni?
RaST
Magyar nyelvü végigjátszást hol találok ?

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

A GTA: SAN ANDREAS kódjai:
A kódokat játék közben kell beírni:
LXGIWYL - Fegyver csomag 1, zsenge eszközök
KJKSZPJ - Fegyver csomag 2, profi eszközök
UZUMYMW - Fegyver csomag 3, legsirályabb eszközök
HESOYAM - Élet, páncél, $250
OSRBLHH - Megnöveli a körözöttségi szintet két csillaggal
ASNAEB - Törli a körözöttségi szintet
AFZLLQLL - Napos idõ
ICIKPYH - Még naposabb idõ
ALNSFMZO - Változó idõ
AUIFRVQS - Esõs idõ
CFVFGMJ - Ködös idõ
YSOHNUL - Gyorsabban múlik az idõ
PPGWJHT - Gyorsabb játékmenet
LIYOAAY - Lassabb játékmenet
AJLOJYQY - Járókelõk egymást támadják
BAGOWPG - Kókusz lesz a fejeden
FOOOXFT - Mindenki felvegyverkezik
AIWPRTON - Rhino
CQZIJMB - Bloodring Banger
JQNTDMH - Rancher
PDNEJOH - Racecar
VPJTQWV - Racecar
AQTBCODX - Romero
KRIJEBR - Stretch
UBHYZHQ - Trashmaster
RZHSUEW - Caddy
CPKTNWT - Minden kocsi felrobban
XICWMD - Láthatatlan autók
PGGOMOY - Tökéletes kezelhetõség a jármûveknek
SZCMAWO - Öngyilkosság
ZEIIVG - Minden lámpa zöld
YLTEICZ - Agresszív autósok
LLQPFBN - Pink traffic
IOWDLAC - Black traffic
AFSNMSMW - Boats fly
BTCDBCB - Fat (háj)
JYSDSOD - Max Muscle (izom)
KVGYZQK - Skinny
ASBHGRB - Elvis mindenütt
BGLUAWML - Gyalogosok megtámadnak rakétavetõvel
CIKGCGX - Tengerbuli
MROEMZH - Banda tagok mindenütt
BIFBUZZ - Banda tagok uralják az utcákat
AFPHULTL - Ninja Theme
BEKKNQV - Slut Magnet
BGKGTJH - Csak ócska autók az utakon
GUSNHDE - Csak luxus verdák az utakon
RIPAZHA - Repülõ autók
JHJOECW - Huge Bunny Hop
JUMPJET - Hydra
KGGGDKP - Vortex Hovercraft
JCNRUAD - Ütközöl és robbansz
COXEFGU - Minden autó NO2-vel
BSXSGGC - Cars Float Away When Hit
XJVSNAJ - Mindig éjfél
OFVIAC - Narancségbolt 21:00
MGHXYRM - Villám
CWJXUOC - Homokvihar
LFGMHAL - Giga nagy ugrás
BAGUVIX - Örökélet
CVWKXAM - Soha nem fogy el a levegõnk (víz alatt)
AIYPWZQP - Ejtõernyõ
YECGAA - Jetpack
AEZAKMI - Soha nem köröznek
LJSPQK - Hat csillagos körözöttségi szint
IAVENJQ - Giga nagy ütés
AEDUWNV - Soha nem leszel éhes
IOJUFZN - Riot Mode
PRIEBJ - Funhouse Theme
MUNASEF - Adrenalin mód
WANRLTW - Kifogyhatatlan lõszer
OUIQDMW - Pontos célzás jármûrõl is
THGLOJ - Kisebb forgalom
FVTMNBZ - Csak vidéki jármûvek
SJMAHPE - Recruit Anyone (9mm)
BMTPWHR - Vidéki gyalogosok és jármávek, 2 fajta uncsi ruhában
ZSOXFSQ - Recruit Anyone (Rockets)
OGXSDAG - Max Respect (tisztelet)
EHIBXQS - Max Sex Appeal (nemi vonzalom)
VKYPQCF - Taxik NO2-vel
NCSGDAG - Hitman In All Weapon Stats
VQIMAHA - Minden vezetési képességünk maxra ugrik
OHDUDE - Hunter
AKJJYGLC - Quad
AMOMHRER - Tanker Truck
EEGCYXT - Dozer
URKQSRK - Stunt Plane
AGBDLCID - Monster
Mi került ezen 2 millába ?
Az én gépem se sokkal gyengébb, és tokkal-vonóval befért bruttó 500K-ba. Ráadásul az 1 éve volt, azóta a TFT árak felezõdtek.

Én már kipróbáltam. A64 3000+, 1G RAM, R9700. Közepes beállításokkal, élsimítás nélkül megy. Már eddig is gondolkodtam, hogy venni kéne új kártyát, mert csak elmúlt már 2 éves, de most már tuti biztos, hogy kell. Csak jönne már ki végre az új széria.

Ja, és 1 rétegû a DVD. Legalábbis az, amirõl a biztonsági másolatot készítettem, az az volt.

Kemény vagy attila170 ....<#mf1>
mousee
a hozzászólásból ítélve te biztosan 1 nagyon okos és magas iq számmal rendelkezõ emberke lehecc 😛P

Amúgy San Andreas... Netrõl ma reggel jött le, és sztem nagyon kúl..kicsit szokatlan, de jó 😛

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Nyomorékok vagytok!Szarrágó buzik!
Szerintem király!
mousee
Na, ma kijött amerikában, holnapután itt lesz európában is... kúl 😛

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

valakinek megvan a xxx2? kéne

a mán csecs nekem
geforce6800 ultra van 512 mb videorammal
3.66ghz p4 proci
3 gb ram
vajon fog menni 600gb hdd
összérték 2 milla

most az õ konfigjával aztán télleg lehet menõzni,9600 pro kb minden második embernek az van
reménytelen
Persze, persze... nézd már meg, ugyanazt a motort használja, mint a VC, csak még kicsit csiszoltak rajta...
Idézet egy PcDome-os fórumozótól: "Ha egy kartonlapra ráírod helyesírási hiba nélkül, hogy "EZ EGY VIDEÓKÁRTYA", akkor azon is elfut."
Nem menõzés!!! Csak most látom hogy ezzel próbálták nem tudom miért de azt hittem ez az alapkövetelmény😄😄!!

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

Rolesz ezt menõzésnek szántad? Vagy csak nem volt jobb dolgod? A neten tisztén elolvashatod, hogy maximális felbontásnak mik az alapkövetelményei.<#email>
Remálem ezen menni fog:
3000mhz-es Proci
1 GB PC3200 RAM
Ati Radeon 9600 Pro 256 Mb

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

MODERÁLÁST!!! MODERÁLÁST AKARUNK!!! MEG FLAMEET!!! Komolyan gyerekek! Kinõttünk már ebbõl, nem? Eston! Szóval ha a barátnõd ronda, akkor kötelességed szépnek mondani, és ha valaki azt merné mondani, hogy "hááát, nem túl szép", akkor beverni az arcát, de minimum elküldeni az anyjába. Viszont ez a szabály <b>csak</b> barátnõkre vonatkozik. Shalom.
M@TriX
ha rosszul értelmezed a mondatot, mert belém akarsz kötni arról nem tehetek. ha téged ez tesz boldoggá, hajrá! 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Palinko
elég sok infot megtaláltok itt!
egyépként ez az oldal nem csak SA-al foglalkozik,az összes gta rész rajta van <#circling><#violent>
"a PS2 kijelzõje és a monitor között sztem van különbség... szerintem az útszéli boltok sokkal kidolgozottabbak, mint a VC-nél, nekem csak a hasonlítási alapom, PS2-n nem gémeltem az SAval."
Suta gyerek!!! A PS2-t rá lehet kötni a MONITORRA. Hasonlítási alapon hogyan , ha még nem is játszottál vele HÜLYE GYEREK... ÁÁÁÁ...kikészülök az ilyenektõl... MIÉRT KELL BASZTATNI A PS2-söket állandóan????????

M@TriX
utóbbi mondat, pontosan.
reménytelen: tudtommal sima DVD-n jön ki, ez szerintem 100%, mert az engine nem foglal nagy helyet és az extra audionak is elég lesz a maradék pár GB.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

reménytelen
Nem tudja valaki, hogy szimpla vagy dupla rétegû DVD-n jelenik meg?
Érdekes módon a VC jobban futott, mint a GTA3, valószínûleg jobban sikerült az optimalizálás, pedig elvileg nagyobb lenne a gépigénye.Személyes tapasztalataim szerint BÕVEN elég neki egy GF4 MX440, de butítva még egy GF 2-n is elfutkorászik.Egy korábbi cikk szerint u.a. a grafikus motorja az S.A-nak is,mint a V.C-nek, csak kihozták belõle a max. tartalékokat is.<#nyes>
Hi én várom már a legjobban😊
sweech
télleg nem lenne rossz 😊

reménytelen
Mondom, hogy a Geforce 4 MX 440-en is elfutan szerintem. Van egy osztálytársam, akinek az van, ha megjelenik a SA, megkérdezem, hogy fut-e neki rajta... <#nyes>
Skacok ez gyalázat.
Még szép hogy elviszi a 9700 pro...
M@TriX
én majd a GTA4-et fogom beszerezni az biztos.
ez a motor még nem annyira tökéletes, eltûnõ autók, azt én sajnos nem tudom neki megbocsátani 😊
tudom ezért kövezés jár csak mondom 😊
de minden másban õ a király 😊

reménytelen
Vannak már olyan fanatikusok, akik a megjelenés után beszerzik PC-re (eddig megvolt nekik PS2-õn), aztán PSP-re (persze mind eredetiben), és utána még intravénásan fogják maguknak beadni a GTA: SA-t, és közben ügyelnek a GTA: SA tabletták szedésére. Én azt hiszem, csak PC-re szerzem meg. IDEVELE!!!!!!!!!!!!!
mousee
csak kap6nám már a kezeim közé a játékot... Rég vártam már ennyire valaminek a megjelenését 😛

M@TriX
akkor mostmár béke honol a topigban 😊
azaz mégsem!!!! jöjjön már ki!!! 😉

bertino
Igaz :-)

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Már nagyon várom hogy megtudaj szerezni
reménytelen
Ja, de az enyémen is el fog szaladni... <#smile>
M@TriX
rosszul hangsúlyoztad 😊
elõtte írtam, hogy a VC 2 CDre fért fel, és az SA meg csak egy DVD-re. ez éppen az ellenkezõjét jelenti. az értelmezésem szerint.
de a lényeg a lényeg, 1 DVD-s lesz.
és remélhetõleg nem DL-es 😊

bertino
Ehh 😊 bocsi

Nadeakkoris matrix 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Oldal 1 / 2Következő →