273
Fehér a Füst! Új a Pápa!
-
#221 pf, politics sux. del&ga -
#208 mert kib*szottul OFF!!! -
#203 Ha a Közel-Keleten és Észak-Afrikában elterjed a demokratkius államforma és megszűnneka diktatúrák és ezzel együtt egy csomó gócpont, megtörténhet, hogy ez a balfasz Bush még az évszázad embere lesz! -
#199 remélem befejeztétek. -
#187 ot. -
#185 htx -
#184 Bocs, lebuktam :) -
#182 nem a véleményilvánitásért jár ban, hanem a flémért, egymás
"inzultálásért", stb.. -
#181 Tudjátok hogy kell új pápát választani?
H. ne tudja meg a régi. :) -
#179 Ez igaz lehet, illetve az első része.
Bár csak a történelemkönyvekből tudjuk, de akkoriban valóban ezt művelte az egyház az emberekkel, azonban ennek vége, a múltat (ha már a kommunizmust elfelejtettük :) el lehet felejteni. Főleg ezt a távoli múltat.
Manapság ez már nem létezik. -
VogonJeltz #177 Okés. Vége. Barátok leszünk.:) -
#175 ne miattam, és ne VogonJeltz, hanem magad miatt fejezd be. mert ezeket sztem minimum kitörlik, de ha igy folytatod, akkor lehet hogybüntetést is kapsz, szal a te érdeked, nem az enyém. -
VogonJeltz #174 Taranov: Primitív embernek fölösleges magyarázni, hogy primitív, mert úgysem fogja megérteni, hosz primitív. Ha olvastad volna amit írtam, nem csak az elbutult agyadból kiszálló miazmás dogmatikus gennygombócot böfögnéd itt elénk, láthatnád, hogy erősen elhatárolódom mindenféle oldalakra állástól. Nem úgy, mint a hozzád hasonló faszkalapok. Nekem kurvára nem jelent semmit, úgyhogy akár baszogathatsz is, csak szánalmas vagy, hogy ilyen szarokon töröd megad. Ki a faszt érdekel, hogy melyik pöcsfejű párt paprikajancsija mondja meg a frankót? Téged. -
#173 akkor is volt hülyeősember, okosősember, meg törzsvezérősember. OO -
#172 Komolyan mondom, az ősközösségben jobb volt az összetartás az emberekben. Felesleges olyan dolgokon vitatkoznotok, amiket halvány esélyetek sincs megváltoztatni. -
#170 miért változott volna? :) akkoris emberek éltek meg ma is. -
VogonJeltz #169 Mikike: Tetszett. Télleg! :) Keblemre cimbora!:) -
#167 be kéne fejezni. -
VogonJeltz #166 Nem. Téged érezlek annak. -
#165 egy másik fórumban ezt írta valaki a középkorról:
"Volt a nagyon nagy többség, akiket szándékosan szellemi sötétségben tartottak a magukat isten szolgáinak nevező emberek, nehogy már elkezdjenek gondolkodni, hogy velük hogy kib...tak. Azután voltak az előbb említett, magukat isten szolgáinak tartó emberek, akik nyilván nem voltak ostobák, hogy másfél évezreden keresztül hülyíteni tudták a többi embert (sokukaz mind a mai napig). Harmadjára ott voltak azok a csöppet sem ostoba emberek, akik átláttak a szitán és nem tetszett neki a parasztvakítás, nos ők vagy befogták a szájukat, vagy máglyára kerültek.
"
vogonj és barátai(?) hozzá(állás)szólásait elnézve azóta sem változott semmi -
#163 röviden -
#161 http://index.hu/politika/kulfold/paparatzi603/ -
#160 és forditva, ez mind mind igaz... -
#159 Nem, tolerancia, udvariasság, tisztelet. -
#157 Mit értesz egyházi tanításon? Biblia? Túlvilág? Istenbe vetett hit? -
VogonJeltz #156 Laky, téged szopatnak.:) -
#155 akkor "átvertek" :)
na mind1
tehát #149 -
#154 Szerintem csak hülyeségből írta be... -
#153 Ez így van. De miért baj?
Nézzék inkább a tévét?
A szülők akkor nevelik jóra a gyereket, ha részben az egyház tanításait nevelik beléjük. -
#152 A lap nem jeleníthető meg.
ha jól látom külföldi, úgyhogy magyarul, ha lehet :))))
plshtx -
VogonJeltz #151 www.thewayoflife.com -
#150 nagyon megköszönném :) -
#149 nem tud valaki az "életútjára" linket adni?
vagy ha valaki tudja, akkor azt leírhatná :)) -
Nem kéne belekeverni a politikát, bár tudom, hogy mindig is sok koze volt a keresztenyseghez -
#147 nemazért törli, hanem mert tilos politizálni a forumon. -
VogonJeltz #146 Fúúú, tényleg! Még ez mekkora köcsögség! Oldalakra állni!
Különben meg ne csak azért járj templomba, hanem, hogy jó esetben megdugjon a pap a sekrestyében.:) -
#145 Miért járnak templomba? Hogy a pap bácsi megmondja nekik, hogy kire kell szavazni (ez az esetek 99,9%-ban a Fidesz). Apám szemtanúja volt, amikor 2002-ben Sopronban a pap megmondta a frankót, aztán jött 4 busz a templom elé és vitte a hívőket szavazni!! Tudom, hogy a moderátor Fideszes és éppen ezért törölve is lesz ez a hozzászólás, de azért jólesett leírni. -
VogonJeltz #144 Ez jó:) -
#143 Ne a pap nevelje jóra a gyereket, hanem a szülő, nagyszülő.
Néhány éve voltam templomban és úgy éreztem, hogy a templom olyan az időseknek, mint bölcsöde, óvoda a kicsiknak: társaságban vannak, elénekelgetnek, addig sem unatkoznak.
-
VogonJeltz #142 Taranov: Inkvizíció?:) Bár gondolom nem tapasztaltad.:)
Tudom, hogy szar, meg mindenki ezzel jön, ne vedd komolyan. Csak a spanyolt. Mert senki sem számít a spanyol inkvizícióra.:)