273
Fehér a Füst! Új a Pápa!
  • Taranov
    Jó, a jehovistákat én sem szeretem, mert agresszívak és meg akarnak dumálni, de a katolikus egyházzal semmi bajom és semmi rossz tapasztalatom nincsen.
  • VogonJeltz
    Ja, és Franco kedvéért:

Pápa akárki lehet. Nem is kell megkeresztelkedve lennie. Egyébként meg hülyeség ez a más is kap lehetőséget duma. Ez nem ki mit tud bazzeg! Így is eléggé szar, hogy vannak akik még 2000 éves hiedelmek szerint képesek élni, de legalább akkor olyan valaki vezesse már ezt a birka bagázst akinek van valami távlati terve is azon kívül, hogy meg fog halni. Akkor miért nem egy kómában fekvő, homloklebeny amputáció utáni zombit választottak meg? Ez nekem ilyen időhúzásnak tűnik. Most választunk egy pápát, aki úgyis bemondja az unalmast rövid időn belül, addigra meg eldöntjük, hogy ki mennyire tudta lekenyerezni a bíborosokat, és az lesz a zsír pápa. Én egyébként II. Morgan Freemannek szurkoltam, de nem lett négus pápa. Pedig az is fasza lett volna. Mindegy, addig kihúzzuk a nácival is.:)
  • VogonJeltz
    ...aán...
  • VogonJeltz
    Kánánba? Ki vezet? Kit?
  • VogonJeltz
    Biztosan vannak rendes, jóravaló papok is. És vannak rendes jóravaló keresztények is. Soha nem az emberrel van bajom, mikor ilyeneket írok, hanem az intézményesített vallással. Bár abban nem értek egyet, hogy nem népbutítás, mert az. Persze, tudom, hogy amit a pap mond az nem mindig jó, meg nem mindig kell vele egyetérteni, de akkor meg mi a fasznak járjanak templomba az emberek. Én úgy hívom, hogy vannak hívők, meg egyházasok. Az egyházasok a buta csürhe. Akiknek minden vasárnap a pofájába vágják, hogy birka (bárányok, pásztor)az meg bólogat, hogy igen-igen.
    Ki merem jelenteni, hogy ateista vagyok, bár nem a szó mindennapi értelmében, ugyanis hajlamosak összemosni ezt a fogalmat a kommunizmussal. Képes vagyok ugyanakkor bizonyos határig tolerálni minden embert, és még csak azt sem mondom, hogy nekem van igazam. Viszont ha Jehovák jönnek a házba, azokat úgy rúgom, ki hogy szétesik a fejük...:)
  • mikike
    de legalább ő okos és elvezet minket a kánaánba
  • mikike
    mint például a...
    ami nem jut eszedbe?
  • Taranov
    De az, hogy valaki keresztény, nem jelenti azt, hogy be van butítva. Ez a kisvárosokban egyáltalán nem butítás, csak egy közösség, ahol az emberek ismerik és jobb esetben szeretik egymást, hetente egyszer eljárnak a templomba, néha esküvőt tartanak stb.
    Ez már rég nem butítás (a középkorban elismerem, hogy az volt), csak egy program az emberek életében.
    Ezen kívül azt gondolom, hogy a fiatalokat jóra neveli, akkor is, ha később nem lesznek mélyen hívők.
    Ismerek pár papot, köztük azt is, aki megkeresztelt, meg voltam főként papokkal nyaralni a Balatonon, nekem csak az jött le az egészből, hogy rendes emberek és jó társaság. Engem ugyan nem akartak butítani.
  • VogonJeltz
    A pápa kurva táp. Lvl 2000-es katolikus főpap. Mana regeneration 300/sec. Hp regeneration 500/sec. Immunis a sátánizmusra, szenteltvízre, TV-re, babra. Ebolát kimozogja, AIDS-re meg chanceToGet:0,000001%.
    Van neki Lvl 200-es Mass Hypnotization varázslata, amit mindig elnyom húsvétkor a tömegre.
    Nostradamus jóslatokban aki meg hisz az még nagyobb pöcs mint a keresztények. A Nostradamus jóslatok ugyanis változnak a politikai, gazdasági, társadalmi helyzettől függően. Aki nem hiszi lapozgasson át egy 1980 előtt kiadott ún. Nostradamusi jóslatgyűjteményt. Ez ugyanolyan népbutítás mint a keresztény hit. Pont.
  • torrente
    Egyszer elindul az Ebola a dzsungelekből, nincs az a pápa, meg ima, ami megállítaná!
  • Ottto
    Namost nemtom hol olvastátok hogy Nostredamus azt jósolta hogy egy fekete pápa hozza el a világvégét, tudtommal Nostredamus azt jósolta hogy a világvégét egy nukleáris háború fogja okozni 2000ben (Szovjetek fogják kilőni Izraelt és akkor game over)
    Namost azt is megjósolta hogy 1999 Decemberéig, ha Clinton (azaz Mr. President) lépéseket tesz hogy ez ne következzen be, akkor nemfog.

Hogy ezután mi lesz, azt nemtom, eddig terjed az ismeretem, lehet hogy van ebben a négerpápa-világvlge dologban valami, de asszem nemveszek róla tudomást, ha jön a vég akkor eljön, most mit parázzak miatta. Bár szerintem ez az egyetlen olyan dolog amit tényleg képtelenség megjósolni

[URL=http://www.freerepublic.com/forum/a37eef0140b90.htm]Amúgy találtam egy cikket ahol leírták a "nukleáris háború" jóslatot[/URL]
  • cement
    :DD
  • batman
    Én úgy tudom, hogy egyszerűen a Wermacht tagja volt, egy katona és kész. Amúgy meg Vlala-val egyetértek, minek boncolgatni a múltat mindig...
  • szanics
    Nagyon helyes, hogy ő lett a Pápa!
  • Tetsuo
    1értelmű volt h Ratzingert választják meg, a fejlett világban veszítik a legtöbb hívet, az EUban kell megerősíteni az egyház szerepét, következetesnek kell lenni a konzervatívizmusban.. stb. Jah és a Hitler-jugend tagság nem kizáró ok.
  • Esrohnoil
    666 abból a szövegből is kijön ami a pápa fejdíszére van írva.
    Ha kiveszed belőle azokat a betűket, amik megfelelnek egy római számnak, majd ezeket összeadod, 666 jön ki eredményül. Tuti véletlen egybeesés.
    Nézzetek utána ha nem hiszitek.
  • The Garrett
    Amugy picit el vannak tévedve az emberek. Ülünk tesómmal és nézzük a szíenen-t mikor választják a pápát. Érdeks volt hogy mit gondol tesóm az eseményről: ( egyikőnk se jár templomba meg ilyenek, szal kb mint kívülálló néztük a dolgokat.)

Ő azthitte megválasztják a pápát, aki majd szépen kiáll az erkélyre és elkezd majd mosolyogva integetni a "nép" fele mint valami filmsztár vagy elnök... Ezt mások is így gondolták? Mert akkor már tényleg nemtöbb a pápai cím, mint 1 neves médiaszemélyiség...
  • The Garrett
  • Cat #117
    MTV1, Este c. musor, D.Toht Kriszta a Vatikanbol, elmeseli, mi hogy tortent.

"Amikor felszallt a fust, az emberek eljeneztek, aztan elhallgattak.

Amikor azonban megszolaltak a harangok, a Szent Peter teren elszabadult a pokol..."

• sweech
    nem :DDDD
  • ThePartyFace
    És hasznos is!!4
  • sweech
    szentem érdekes...
  • sweech
    78...
  • ThePartyFace
    Ne haragudj, de te valami jós vagy?
  • N1ggA
    79 éves a pápa, ez nem lesz olyan hosszu ideig míg 2. pál pápa volt
  • Frank99
    egy valaki tuti nem lesz emiatt öngyilkos.

ÉN.
  • Tikal #109
    miközben az arany budin szarik szerinted eszébe jut az afrikai gyerek akinek ennie sincs mit? ...
    és legalább egészséges az uj pápa vagy 5 év mulva megint füstölő?
  • Frank99
    "sokak szerint a dogmatizmus, és konzervatizmus embere" (index.hu)

aha. csinálják csak, nem kell itt változás, áááá...

majd tör előre szépen a Hitgyülekezet és társai.

azt hiszik, hogy száz évekkel ezelőtti dogmákkal (cölibátus, abortusz, kotongumi stb..fenntartása) lehet ebben a világban léteznie ennek a vallásnak?

jujjjjjjj...
  • Tikal #107
    ugyan mit vártatok egy toleráns egyháztol, délamerikai netán fekete pápát? :DDD
    annyira azért nem megértőek... szépen nézett volna ki egy brazil a fehér köntösben...

képmutatás az egész, felesleges hacacáré az irányitásra... pff
  • Frank99
    volt younge náci gyerek.
    nagyon érdekes....
  • Davidus
    kiderült
  • N1ggA
    úgy értem, hogy kiderült-e ki lesz II. Janos Pal pápa utódja
  • Davidus
    felgyujtjak a bekegalambot
  • Tikal #102
    az a fehér füst hogy keletkezik? elnyomtak egy nagy békespanglit? :D
  • ThePartyFace
    Amint meghal a mostani...

Komolyan mondom, tiszta bigbráder^^
  • N1ggA
    mikor lesz h. ki az uj papa?
  • nemcsakfeel
    világvége:
    -net gerinchálózata szétég az imperialista reklámok miatt,
    -távvezetékek kiégnek
    ezután mindenki öngyilkos lesz.
  • _Atti_
    ez egyszerüen elkerülhető nem fognak néger pápát választani azt kész..
  • ThePartyFace
    :D
  • cyrus #96
    ja, de azt csak egynek fog bejönni, de annak nagyon :D