Fehér füst!Új Pápa!

Oldal 1 / 6Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
LOL, ezt most olvastam.
Okos a kiscsaj 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Aquli
Valamennyire abban a könyvben is megjelenik, de én nem csak arra gondoltam. Több könyvben is ír errõl, például a Hold Tragédiájában is, ha jól emlékszem.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Gorvik
emberek akart lenni

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

Gorvik
Gondolom az Alapítvány címû könyvben megjelenõre gondoltál. Sajnos rossz példa, mert ott a vallás ötvözõdik a tudománnyal.
Jó is lenne egy olyan világ, még ha az embrek ott is birkák.

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

reménytelen
Azt hiszem, ezt a pápa kérdést egy füst alatt elintézik...
Taranov
Töröltek üzeneteket, de nem az elsõ 90-et.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Aquli
Olvassatok néhány Isaac Asimov könyvet. Érdkes felfogása van a vallásról, amivel mellesleg egyetértek.
Semmivel sem több a vallás, mint egy eszköz az aktuális társadalom vezetõi kezében, amivel irányíthatóbbá, esetleg elégedettebbé tehetik a népet. Ez persze nem zárja ki azt, hogy a vallás jó is lehet.
Ez az én véleményem.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Pigo
de sztem kiktörölték me én a 266 os üziut írom és a általnos eszmébe meg nem ez a szám van.

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

joebacsi
nem törölték ki, csak van egy ilyen bug, hogy néha nem tudsz visszalapozni (valami adott esemény okozza, csak azt pont nem tudom).

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Esrohnoil
Sztem elég ha ezt megmutatod neki:
666, the number of the Beast

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Pigo
jha

Esrohnoil
Köszi, ez nem jutott hirtelen eszembe. 😊
Legalább ideírhatták volna h. miért töröltek.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Pigo
Val'szeg kitörölték a politizálás miatt.

Esrohnoil
De 200 hozzászólás/lap van nálam beállítva, mivel egész gyors a netem, de akkor sem jelenik meg az oldalválasztó kis rubrika ha lejjebb veszem.

Pigo
Tánb mert a 3. oldalon vannak <#falbav>

Pigo
Tán ezért me nem õ olvassa hanem egy csicskása!<#nyes>

mikike
miért ne olvasná el az emiljét?

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

és el is olvassa mi?
<#mf1><#mf1>
mikike
állítólag már lehet írni az új pápának
nem tudja valaki a mail címét?
meg akarom tõle kérdezni, hogy tudja-e, hogy malachias jóslata szerint õ az utolsó elõtti pápa
és hogy szerinte mit jelent az, hogy "olajfa dicsõsége"?
ööö
és le tudná valaki fordítani ezt az egészet angolra?

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Taranov
élhet 100 éves koráig 😊

[Walaki]D`Lair
Nem lesz az új pápa se sokáig, 77 éves...<#wilting>

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Esrohnoil
Miért nem látom az elsõ 90 hozzászólást?

kár, hogy fingod sincs a régió helyzetérõl,problémáiról...

Pigo
torrente menje és csinálj egy másik ingyenes fórumon egy baloldalas Topicot vagy menj Oroszországba!neked való

torrente
Zárd már be! Nem látod, hogy senki sem szól hozzá a témához?
Ja és ne felejtsd el bezárni az sg kb 4/5 topicját, mert mindenhol másról is van szó, mint maga a topic-cím. A 2 büntetõpontot meg szépen leszedheted, mert nem sértettem meg senkit. Kultúráltan megvitattuk véleményeinket. Tudod mikor illett így cenzúrázni? Egy rendszerrel korábban. Mert te is Fideszes vagy és tiltod a szabad vélemény-nyilvánítást, azért ne felejts el Matrix-nak is adni 2 bpontot, mert õ is politizált (vagy vedd el tõlem is a 2-õt)! Mérjél egyenlõen!

A politizálást be kellene fejezni, különben bezárom a topikot.
PResident Evil
elég lesz...

torrente
Én csak annyit akarok, hogy az egyházak ne politizáljanak (akkor is ezt mondanám, ha ezzel a jelenlegi kormánypártoknak kedvezne). Tartsanak misét, beszélgessenek az emberekkel, énekeljenek, tegyenek olyan dolgokat, ami templomba való. A politizálás a politikusok dolga, amelyet a parlamentben és a helyi önkormányzatokban végezhetnek.
Na mindegy, én úgy is el akarom hagyni az országot, mert itt nem érzem jól magam. Akik meg maradnak, öljék meg egymást. Jó magyar szokás szerint.

M@TriX
ott vagyok a "témában", de sajnos itt mindenki ember, a pap nem egyenlõ a hívõvel. szóval ne az egyházat esetleg Istent hibáztasd. mint minden munkahelyen, itt is van "aljanépe"

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

torrente
Ne csak jobboldali újságot olvass, rádiót halgass, jobboldali emberrel beszélj és egybõl kiderül, hogy nem egyedi eset! Sõt!

torrente
Sajnos még egy részét sem láttam. Elmesélnéd mirõl szól?

torrente
Mindenki ismeri ezt a népdalt és ennek a szövgét. Ettõl féltem, hogy smiley kirakása nélkül lesz egy pár agyatlan aki nem érti a viccet és be fogja írni, hogy az nem is úgy van! Gratulálok "Savanyú" Lala!

cuuurva viccesek vagytok...

az a páva, te nagyon hülye

Akit érdekel: link
M@TriX
egy esetbõl messzemenõ következtetéseket levonni, Barátok köztön gyúrt agyra utal.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

torrente
Ismeritek azt a népdalt, hogy
"Felszállott a pápa,
vármegye házára."
?

Láma!
np.😄

ThePartyFace

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Pyx
pf, politics sux. del&ga

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Láma!
mert kib*szottul OFF!!!

torrente
Ha a Közel-Keleten és Észak-Afrikában elterjed a demokratkius államforma és megszûnneka diktatúrák és ezzel együtt egy csomó gócpont, megtörténhet, hogy ez a balfasz Bush még az évszázad embere lesz!

Láma!
remélem befejeztétek.

Pigo
ot.

Laky
htx <#worship>

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Taranov
Bocs, lebuktam 😊

Láma!
nem a véleményilvánitásért jár ban, hanem a flémért, egymás
"inzultálásért", stb..

Esrohnoil
Tudjátok hogy kell új pápát választani?
H. ne tudja meg a régi. 😊

Taranov
Ez igaz lehet, illetve az elsõ része.
Bár csak a történelemkönyvekbõl tudjuk, de akkoriban valóban ezt mûvelte az egyház az emberekkel, azonban ennek vége, a múltat (ha már a kommunizmust elfelejtettük 😊 el lehet felejteni. Fõleg ezt a távoli múltat.
Manapság ez már nem létezik.

Oldal 1 / 6Következő →