Kiterjedt reklámhadjáratot tervez a Microsoft

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

neonlight
ha az apple portolna a macos-t x86-ra, az lenne az apple vege. lehuzhatnak a rolot. nem hulyek, nem veletlenul nem portoljak, pedig nem lenne tul nagy melo, mukodo darwin beta mar igy is van.

Tölem aztán reklámozhatja magát amennyit akarja. Törjön le a kezem ,ha m$-t használok.
smv
Nekem soxor döglõdik, ezelõtt Win98 volt, ahhoz képest tényleg isten.

Starcraft + Diablo III - esemve

concrete
van kattintásszámládó program? ez érdekelne

ICS 4.0.4 --------------> JB 4.1.0

azt nem mondom, hogy egyetlen igaz, de az is igaz, hogy most már 2 éve nyúzom és semmi bajom sincs vele. nem döglik és a gui felülete az az egyetlen része ami miatt mind a mai napig nem váltottam másik OS-re. Mondjuk az is igaz, hogy én napjában 7-8 ezret minimum kattintok 😊

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

Laci73
OmegaRed: Ez sajnos nem ilyen egyszerû. A MicroSoft marketing-gépezete (amely szinte korlátlan anyagi forrásokkal rendelkezik) képes elhitetni az emberek többségével hogy számukra a Win rendszerek az igaziak.
...és portolnák a MacOS-t x86-ra vagy x86-64-re...
Létezik Unix alapú megoldás x86-ra: úgy hívják Linux. Betonstabil és gyors.

Punker: mit értesz "rendes" alatt? 😊 Ha az ablakban felugráló piros körökre és apró sárga háromszögekre gondolsz, azok ott lesznek, ne félj.

Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket

Punker
rendes 64 bit-es XP jönne már ki végre.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Omegared
Na jah... Az lenne a Microsoft vége ha az Apple villantana végre, és portolnák a MacOS-t x86-ra vagy x86-64-re...
Mind a kettõvel dolgozom minden nap, és bár az XP-vel sincs semmi bajom, de azért a MacOS-X az igazi.

← ElőzőOldal 2 / 2