Snooker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nézem folyamatosan, már a legeleje óta
azért azt nem mondanám,hogy nagyon jó,mert rengeteg a hiba. és nem csak itt,hanem gyakorlatilag minden mérkõzésen. nagyon sok a hullámzó teljesítmény, selby,higgins, egyedül akit ki lehet emelni szerintem az Trump. õ folyamatosan jól játszik, remélem döntõbe kerül

How much can you take,before you snap?

jazzy
Higgins - Sullivan, a gigászok csatája! Nagyon jó összecsapások mennek remélem nézitek! Most mondjuk csak az Eurosport 2-n megy snooker. de Selby nagyon kapaszkodik, remélem megnyeri.
Azért pont Ronnie-t hasonlítottam Ebdonhoz, mert Ronnie a kedvencem, másrészt pedig Ronnie nem igazán kedveli Ebdont(fõleg õt). Nem véletlenül....Igen, jó a megfontoltság, de a túlzott megfontoltság már nem. Szerintem Ebdon eltúlozza kicsit a gondolkodást.

Igen, az jó volt, a maximum break-es díjas kérdés. Na látod, pont ezekért a dolgokért kedvelem Ronnie-t. Ha akarja, akkor megcsinálja, ha akarja, akkor nem, mikor milyen kedve van. Ez tetszik. 😊

jazzy
Tény, hogy Ebdon lassan játszik, emlékszünk ugye a VB döntõjére 2006-ban Dott ellen... na azon tényleg majdnem elaludtam, szörnyû volt. Ugyanakkor nem gondolom, hogy a megfontoltság gond, legalább én is át tudom gondolni, hogy én mit csinálnék a helyében.

Ronnie nagyon jó játékos, de õ egy ilyen etalon.. hozzá hasonlítani másokat egy fura dolog, nincs még egy játékos aki 1 golyó lelökése után megkérdezi van-e maximális break-ért díj, aztán megcsinálja..
Húzza az idõt. Olyan lassan snookerezik, hogy indegesítõ. Nem úgy, mint Ronnie. Ronnieban van élet, Ebdonban nincs...Ronnie egybõl a lényegre tér, nem ezer évig nézegeti azt a golyót, amit tök egyszerû belökni. Ebdon a leglassabb játékos a snookerben és feszültséget okoznak a meccsei az emberben. Tudod, én a játékot szeretem nézni és nem azt, ahogy a játékos "egy óráig" nézeget egy darab golyót, hogy hova löki....hát kb. ennyi lenne. Külsejérõl nem beszélek, mert az nem idevaló téma...

jazzy
Mi a baj vele?
Na, már csak õ hiányzott Magyarországra....pont õ, akit a legjobban utállok. Remélem, sose találkozom össze vele....

REALista
Nem is tudtam hogy magyar felesége van.Na mostantól akkor neki is szurkolok.😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

jazzy
Peter Ebdon mostantól Budapesten él, ez kemény 😊
jazzy
Bizony, nagyon durva volt, érdemes
húú, mi volt tegnap a döntõben, nem akarok spoilerezni, nézzétek meg az eurosporton,amikor ismétlik
hihetetlen jó volt

ma két meglepetés is van
elsõ fordulóban ronnie és carter is kiesett 😞

20.30tól kezdõdik eurosport2-n az uk championship
http://www.worldsnooker.com/uk_champ10_news.htm?tid=172

REALista
Basszus én meg félálomba voltam...:S

baszki én pont lemaradtam 😞
még jó,hogy ezt fogják ismételni állandóan

jazzy
Na aki nem nézte a Eurosportot sajnálhatja. Hihetetlen.

Megszületett Ronnie O'Sullivan 10. 147es breakje.

Belökött egy pirosat, egy feketét, aztán megkérdezte a játékvezetõt, hogy mennyit fizet a 147 és aztán megcsinálta pár perc alatt..
Dupi30
hogy kell képet feltenii?

LFS World név: Dániel(hunn)

Dupi30

jazzy
Szerintem hagyd
Dupi30

Dupi30

Dupi30

Dupi30

Dupi30
[/img]

Met
döbbenetes...

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

REALista

jazzy
Na most pont lemaradtam nyert Allen 13-11-re?
Hajrá fiúk!<#smile>

Met
<#nyes>

Ági89
És ha jól emlékszem akkor is 18-8ra nyert 😄

~\"Nem szeretem, hogy a fogaim előreállnak. Ettől eltekintve tökéletes vagyok\" Freddie ~Helyesen: Romani ite domum! :) ~Skide godt! {Piszok jó! :)}

Igen.
Furcsa egy dolog, ezért is tetszik nekem.

Met
észrevettétek, hogy Selby mielõtt lök, jobbra balra mozgatja picit a fejét? mint a cobra

Dejó, már Mark Selbynek is van saját oldala!

Met
azt se tartom kizártnak, hogy ugyan az a csóka volt 😊

Én is gondoltam már erre. 😄D

Met
lehet õ küldi õket 😄

Tudom.<#smile>
Úgy látszik, hogy szerencsét hoz neki. 😊

Met
lol
2004-ben is volt ilyen, akkor is Ronnie volt a döntõs 😄

Met
sajnos kimaradt 😊
a lényeg, hogy Ronnie megnyerte

láttátok mi volt most? mielõtt elkezték volna a döntõ esti részét, beszaladt egy nézõ anyaszült meztelenül, és mikor el akarták kapni, bebújt a snooker asztal alá - hát komolyan mondom LOL

mindezt úgy, hogy most Hendry is kifejezetten magas színvonalon játszik
(csak már túl nagy a hátránya)

én nem igazán szeretem Ronnie-t, de amit csinál az lehengerlõ, csak úgy szórja a 100-as breakeket (meg a zsinórban 50 felettieket) <#worship>

Met
Tegnap látszott rajta, hogy nem nagyon van kedve játszani, vártam mikor sétál ki 😄

Ági89
asszem 7-kor még játszanak.
12-4! Ronnie 1-4-rõl jött fel 😄 zsinórban 11 frame az nem semmi

~\"Nem szeretem, hogy a fogaim előreállnak. Ettől eltekintve tökéletes vagyok\" Freddie ~Helyesen: Romani ite domum! :) ~Skide godt! {Piszok jó! :)}

Met
Most lett vége, 11-4-re Ronnie vezet.
Ma még játszanak?

jazzy
Pedig nem tûnik túl esélyesnek Ronnie nagy formában van.. 2x130+ 2 frameben..
REALista
Én Hendry-nek szurklok.😊

Met
Ronnie elég bizonytalanul kezdett, Hendry (számomra) meglepõen jó formában van, amint lehet támad. Kicsit bajban voltam, hogy kinek drukkoljak de megoldottam, annak szurkolok aki éppen az asztalnál van<#zavart1>

Met
Ha Ronnie megint kisétál mecs közben, kimegyek és feldugom a dákóját a seggébe de szemét leszek és nem krétázom be a végét<#eplus2>