675
TYPE=\'application/x-shockwave-flash\' PLUGINSPAGE=\'http://www.macromedia.com/go/getflashplayer\'>

Magyarország egyre nagyobb számú snooker-rajongói, egyesüljetek!

• Chris Lowe
    Vannak olyan emberek akik szeretik a fájdalmat...meg a sóskát. Egyébként Dott a vb döntőhöz képest kifejezetten gyors.
  • ReszegKoldus
    Nem is ez a jó benne, hanem az, ha ezzel kizökkenti Ronniet :)
  • LasDen #393
    abban semmi jó nincs, ha valaki 300x körbemássza az asztalt mielőtt lőne egyet...megfontoltság jó, de nem ennyire :D
  • ReszegKoldus
    Pedig ez a legjobb, kár, hogy valószínűleg egyik se jut elődöntőbe, hogy őrületbe kergesse és elverje Ronniet (már ha egyáltalán ő eljut odáig).
  • Chris Lowe
    Fúú de szar ez az Ebdon - Dott! Ez a két játékos ki tud kergetni a világból. (azt a döntőt nem felejtem, ha valaki ott kezdte a snooker nézést az hamar megunta).
    Csodálkoztam is, hogy Sullivan Ebdonnal gyakorolt...
  • Stockbauer33 #390
    Még Robertson-t is ide tenném mert amit műveltek Selby-el az a profi liga legjobbjába teszi őt is.Vagy Graeme Dott kifárasztaná 4-5 óra gondolkodással és onnan már sima ügy :))))
  • Stockbauer33 #389
    Higgins, Williams, Selby azért megtudja szorongatni a tökeit de most úgynéz ki jó formában van
  • sirdond
    -m :)
  • sirdond
    trummp
  • ReszegKoldus
    Akkor senki, de (szerencsére) ilyen ritkán van.
  • Chris Lowe
    Azaz igazság, ha komolyan veszi és koncentrációt sem veszít akkor nem tudom ki tudja megverni... Talán Selby, de arra se tennék pénzt.
  • LasDen #384
    ha döntőig menne, sőt meg is nyerné, az igen...1 év kihagyás után lazán maga mögé utasít mindenkit...az nem lenne semmi
    de szerintem nem jut döntőbe...
  • Stockbauer33 #383
    Remélem egy fasza kis döntővel tér vissza.Eddig hibátlan :)
  • Chris Lowe
    Snooker vb!
    Bónusz Ronnie O'Sullivan!!
  • r4pt0r
    Huh azért jól tolta Ding ezt a pár napot. Remélem kitart a lendülete még jó sokáig. 99%os belökés, azért az se kevés. :D
  • ReszegKoldus
    Volt, nagyon jól játszott.
  • Stockbauer33 #379
    Nagyon köszi .Aki feltöltötte a videói között találtam Paul Hunter-t(R.I.P) is.Én még láttam játszani és mindenki mondta h volt olyan tehetséges mint a Ronnie v Stephen Hendry
  • fuszhi
    Nekem tetszik az is amikor így játszanak.
  • fuszhi
    Én csináltam hirtelen felindulásból egy 3D snooker asztalt.Azt hiszem kijelenthetjük, hogy jó sport ez a snooker.
  • REALista
    Nem semmi!
  • sirdond
    én a tavalyi vb-n szerettem meg a játékát,élvezetes nézni. nyilatkozni nem láttam még,de nekem nem tűnik unszimpatikusnak.
    másik fiatalabb játékos, akit még bírok az Liang Wenbo. bízok benne,hogy jövőre megmutatja,hogy mit is tud.
  • LasDen #374
    én Trumpot nem kedvelem...valahogy olyan unszimpatikus :D
    de Hendry is ahogy bekezdett aszittem begyalogol a döntőbe....
  • sirdond
    én is Ronnienak szurkolok, a másik ágon pedig Trumpot láttam volna szívesen a döntőben.egyébként, úgy átlagban mindig ennyit hibáznak a játékosok, olyan 90% körül van Carter pot success-e,ami azért elég jó, egyszerűen Ronnie tényleg olyan jó, hogy, ha belejön és ott van fejben, akkor nincs aki megverje.

amúgy szerintem se hozza be innen Carter, főleg amilyen stresszelős típus (bár idén épp az ellenkezőjét mutatta).
  • LasDen #372
    mondjuk az igaz...már az első naptól azt látni rajta, hogy nagyon koncentrált...én alapvetően Ronnienak szurkolók, de mivel ezt a döntőt akartam így semmikép nem leszek csalódott a végén :DD

Carter így még felzárkózni sem tud, ha ilyeneket kihagy...
  • sirdond
    szerintem annyira nincsen, csak ronnie játszik kiemelkedően jól.
  • LasDen #370
    nekem is beremegett volna :DD
    Carter sajnos teljesen szét van csúszva...
  • sirdond
    szegény Michaela Tabb,hogy beleremegett a keze :)
  • sirdond
    amit a 4. perctől kezdve művel az egyszerűen tényleg hihetetlen, gyakorlatilag rá sem készül és úgy löki be a lehetlent :D
  • jazzy
    A 3 falas barna utántól el se hiszem. PS! :D
  • sirdond
    egy elképesztő ronnie break tegnap délutánról:
  • sirdond
    carter tuti belerúgott most az asztalba,hogy leessen az a piros
  • sirdond
    nézte valaki a délutáni etapot? azt látom,hogy ronnie vezet 5:3-ra,ennyivel jobb is volt?
  • jazzy
    Ez jó oldal! Köszi.
  • sirdond
    eurosport player fizetős. szerintem,ha valakinek nincs eurosport 1-2 talán annak megéri,de amúgy nem hinném

magyar streamet itt is kereshetsz és ha nincs kérni is lehet
  • jazzy
    Nem volt tv adás valamiért és neten akartam nézni de nem találtam épkézláb magyar eurosport streamet, az eurosport player meg vagy fizetős, vagy csak simán nem ment nekem, így angolul kellett néznem..
  • sirdond
    nem, sima eurosporton néztem
    először a 2es adta azt a meccset, de mivel ronniék hamar végeztek így átment az 1esre
  • jazzy
    Eurosport playeren nézed?
  • sirdond
    anyám, milyen ív snookert kapott a kapitány :D
    szétrobban az idegtől
  • sirdond
    izgalmas volt, nem gondoltam volna,hogy trump elveszti 4 frames előnyből.
    ráadásul mikor 4 snookerből 3mat ledolgozott :D
  • REALista
    Nem semmi volt ez a Carter-Trump meccs.Főleg a végjáték...