Snooker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azért azt nem mondanám,hogy nagyon jó,mert rengeteg a hiba. és nem csak itt,hanem gyakorlatilag minden mérkõzésen. nagyon sok a hullámzó teljesítmény, selby,higgins, egyedül akit ki lehet emelni szerintem az Trump. õ folyamatosan jól játszik, remélem döntõbe kerül
How much can you take,before you snap?
Igen, az jó volt, a maximum break-es díjas kérdés. Na látod, pont ezekért a dolgokért kedvelem Ronnie-t. Ha akarja, akkor megcsinálja, ha akarja, akkor nem, mikor milyen kedve van. Ez tetszik. 😊
Ronnie nagyon jó játékos, de õ egy ilyen etalon.. hozzá hasonlítani másokat egy fura dolog, nincs még egy játékos aki 1 golyó lelökése után megkérdezi van-e maximális break-ért díj, aztán megcsinálja..
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
hihetetlen jó volt
elsõ fordulóban ronnie és carter is kiesett 😞
http://www.worldsnooker.com/uk_champ10_news.htm?tid=172
még jó,hogy ezt fogják ismételni állandóan
Megszületett Ronnie O'Sullivan 10. 147es breakje.
Belökött egy pirosat, egy feketét, aztán megkérdezte a játékvezetõt, hogy mennyit fizet a 147 és aztán megcsinálta pár perc alatt..
~\"Nem szeretem, hogy a fogaim előreállnak. Ettől eltekintve tökéletes vagyok\" Freddie ~Helyesen: Romani ite domum! :) ~Skide godt! {Piszok jó! :)}
Furcsa egy dolog, ezért is tetszik nekem.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Úgy látszik, hogy szerencsét hoz neki. 😊
2004-ben is volt ilyen, akkor is Ronnie volt a döntõs 😄
(csak már túl nagy a hátránya)
12-4! Ronnie 1-4-rõl jött fel 😄 zsinórban 11 frame az nem semmi
~\"Nem szeretem, hogy a fogaim előreállnak. Ettől eltekintve tökéletes vagyok\" Freddie ~Helyesen: Romani ite domum! :) ~Skide godt! {Piszok jó! :)}