Snooker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én a tavalyi vb-n szerettem meg a játékát,élvezetes nézni. nyilatkozni nem láttam még,de nekem nem tûnik unszimpatikusnak.
másik fiatalabb játékos, akit még bírok az Liang Wenbo. bízok benne,hogy jövõre megmutatja,hogy mit is tud.

How much can you take,before you snap?

LasDen
én Trumpot nem kedvelem...valahogy olyan unszimpatikus 😄
de Hendry is ahogy bekezdett aszittem begyalogol a döntõbe....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

én is Ronnienak szurkolok, a másik ágon pedig Trumpot láttam volna szívesen a döntõben.egyébként, úgy átlagban mindig ennyit hibáznak a játékosok, olyan 90% körül van Carter pot success-e,ami azért elég jó, egyszerûen Ronnie tényleg olyan jó, hogy, ha belejön és ott van fejben, akkor nincs aki megverje.

amúgy szerintem se hozza be innen Carter, fõleg amilyen stresszelõs típus (bár idén épp az ellenkezõjét mutatta).

LasDen
mondjuk az igaz...már az elsõ naptól azt látni rajta, hogy nagyon koncentrált...én alapvetõen Ronnienak szurkolók, de mivel ezt a döntõt akartam így semmikép nem leszek csalódott a végén 😄D

Carter így még felzárkózni sem tud, ha ilyeneket kihagy...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szerintem annyira nincsen, csak ronnie játszik kiemelkedõen jól.

LasDen
nekem is beremegett volna 😄D
Carter sajnos teljesen szét van csúszva...

szegény Michaela Tabb,hogy beleremegett a keze 😊

amit a 4. perctõl kezdve mûvel az egyszerûen tényleg hihetetlen, gyakorlatilag rá sem készül és úgy löki be a lehetlent 😄

jazzy
A 3 falas barna utántól el se hiszem. PS! 😄
egy elképesztõ ronnie break tegnap délutánról:

carter tuti belerúgott most az asztalba,hogy leessen az a piros <#hehe>

nézte valaki a délutáni etapot? azt látom,hogy ronnie vezet 5:3-ra,ennyivel jobb is volt?

jazzy
Ez jó oldal! Köszi.
eurosport player fizetõs. szerintem,ha valakinek nincs eurosport 1-2 talán annak megéri,de amúgy nem hinném

magyar streamet itt is kereshetsz és ha nincs kérni is lehet

jazzy
Nem volt tv adás valamiért és neten akartam nézni de nem találtam épkézláb magyar eurosport streamet, az eurosport player meg vagy fizetõs, vagy csak simán nem ment nekem, így angolul kellett néznem..
nem, sima eurosporton néztem
elõször a 2es adta azt a meccset, de mivel ronniék hamar végeztek így átment az 1esre

jazzy
Eurosport playeren nézed?
anyám, milyen ív snookert kapott a kapitány 😄
szétrobban az idegtõl

izgalmas volt, nem gondoltam volna,hogy trump elveszti 4 frames elõnybõl.
ráadásul mikor 4 snookerbõl 3mat ledolgozott 😄

REALista
Nem semmi volt ez a Carter-Trump meccs.Fõleg a végjáték...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

http://www.worldsnooker.com/page/NewsArticles/0,,13165~2396104,00.html
érdekes újítás

Ez a fiatal (16 éves) lengyel srác nagy tehetségnek tûnik<#eljen>...szerintem a jövõben még találkozni fogunk vele...
Kacper Filipiak

ma kezdõdött a PTT-EGAT Snooker World Cup 2011
páros verseny, 200000 dollár jár a gyõztes párosnak, nem semmi
érdekesnek tûnik, eurosport közvetíti

http://snookerinfo.ingyenweb.hu/keret.cgi?/2011_es_tornak/2011_worldcup.html

nonicks
talán jövõre sikerül neki<#eljen>

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

jazzy
Grat Higginsnek a 4. címéhez, Trump egyszerûen elidegeskedte, olyanokat hibázott, hogy a hajamat téptem, még én amatõr alatti amatõr is belöktem volna... 😞

De még van ideje, hiszen nagyon fiatal. Szimpatikus játékos.
Hát, nem jött össze a bravúr, de azért gratulálok mindkét játékosnak

én is 😊
hosszú idõ óta az egyik legjobb snooker torna,amit nézek és ehhez nagyban hozzá járul Trump is.De itt a döntõben mindketten jók

jazzy
Tiszta ideg vagyok mindjárt mentõ visz el 😄
jazzy
Én nagyon izgulok a srácért
délután kicsit bealudt Trump és Higgins így újra vezethet, de remélem kellõen kipihente magát ahhoz,hogy mostantól minden frame-t õ nyerjen 😊

én meg sajnos a döntõ elsõ felét nem fogom látni, mert csak este 10 körül érek haza, de hajrá Trump, nagyon szimpatikus játékot nyújtott eddig.
ha mindkét játékos úgy játszik, ahogy a torna eddigi meccsein,akkor sima Trump gyõzelmet jósolok,ha Higgins kicsit feljavul, akkor viszont nagyon szoros lesz.

jazzy
Na sajnos tegnap nem volt annyira idõm nézni csak bele-belenéztem, Trumpnak nagyon örülök, Williamsnek nem jött össze, de már nagyon várom a döntõt.
nem hiszem el* akart lenni :/
kár,hogy nem sikerült, pedig milyen szép lett volna,ha így kezd

nem hiszem,hogy Mark Williams 147-et fog lökni 😄

hasonlóan színvonalas döntõt kérek,mint amilyen ez a Ding vs Trump elõdöntõ volt! azt hiszem ezt a meccset még sokáig fogják emlegetni

úristen mit játszik Ding és Trump
a mai frame-ek egyelõre eddig zseniálisak. reméljük a hátralévõ frame-ekre is marad a színvonal

Kurucz Laci bá szavaival élve: " Trump ma brutális" 😄

jazzy
Ilyet sem láttam még sosem, hogy kimentek 😄

De sajnos elbukta... nagyon szomorú vagyok, mindegy grat Dingnek.

Mostmár viszont megnéznék egy Trump - Williams döntõt.
hát nem jött össze Selbynek 😞

kiélezett a vége, Selby húgyhólyagja sem bírta 😄

jazzy
Olyan... álmosnak néz ki
reméljük.bár azt sem értem,hogy ezt a 21. frame-t hogy bukta el?

jazzy
Na csak kikapott Ronnie, de remélem Selby nyer.
jazzy
Ahogy most így visszajöttek nem változott.. így tényleg Higgins nyerhet.
http://www.worldsnooker.com/page/Drawspage/0,,13165~2330003,00.html

ronnie,hát nem is tudom, szeretem a játékát (bár ki nem?), de motiválatlan és céltalannak tûnik, csak úgy játszik, nincs meg benne a tûz.

jazzy
Oké, most mondják, hogy folytatódik a másik euron, most értek vissza a játékosok.

Nem vagyok én abban biztos, hogy Higgins elveri O'Sullivant, sõt.. szerintem Sullivan döntõs lesz idén, remélem Selby ellen. (bár nincs most így elõttem ki-kivel játszik elõdöntõt de azt hiszem õk nem)
nézek közben scoreboard-ot, de azért köszi

jazzy
írjak neked egy eredményt, vagy majd megnézed az ismétlést ha lesz?
igen, sajnos Trump-ban még nincs meg a rutin ilyen nagyobb versenyekhez, és mivel fiatal hosszú távon állandó teljesítményt nyújtani. szóval a múltkori torna és még az itteni menetélis is, szerintem nem fogja tudni megnyerni. ahogy mondod,fejben elfárad

Selbyben bízok én is, nekem olyan kiegyensúlyozottnak tûnik a játéka, még,ha hátrányban is van, hatalmas potenciál van benne,akármikor képes nyerni. Jövõre egész biztosan átveszi az elsõ helyet.

A másik ágon inkább Higgins-t mondanám döntõsnek, bár Williams-et jobban szeretem.

Sajnos most nem tudom nézni, mert nincs eurosport2, az 1esen meg mûkorcsolya megy 😞

jazzy
Trump nagyon ügyes, elég szépen rávert Dott-ra is, szerintem minden esélye megvan, hogy döntõs legyen, de nem vagyok benne biztos, hogy bírni fogja agyban.

Összességében én Selbyben bízok, szerintem jó játékos és ha összekaparná magát végre simán meg tudná nyerni ezt a vbt.

Igazad van viszonylag sok a hiba de szerintem összességében színvonalasak a meccsek, bár némelyik nagyon lassú.. Mcleod..