675
TYPE=\'application/x-shockwave-flash\' PLUGINSPAGE=\'http://www.macromedia.com/go/getflashplayer\'>
Magyarország egyre nagyobb számú snooker-rajongói, egyesüljetek!
-
sirdond #435 akárkivel szoktam beszélgetni snooker-ről mindenki azt mondja, hogy nem szereti Trump-ot, szóval annyira nem nagy kedvenc szerintem. -
#434 Mindenki (kivéve az enyém) nagy kedvence Trump, csinált egy remek hibát, ami után egy rakás pirosat kellett visszaraknia a játékvezetőnek a helyére.
A következő próbálkozását inkább nem is kommentálom :D -
#433 mi történt? meccset nézek, így nem látom :D -
#432 Jó lesz visszarakni ezt :D -
sirdond #431 lol, eirian williams :DD -
#430 Na jó, legyen King, engem meg lehet győzni :D
Lehetne White-Davis döntő, olyan már úgyis rég volt :) -
sirdond #429 nope -
#428 Remélem Carter, Davis, Bingham, Murphy, Fu, Milkins, Walden, White, Ding, Hawkins közül kerül ki a győztes.
Mondjuk egy White nevű vb győztes már "kijárna" :D -
sirdond #427 selby is kiesett. ő lett volna az egyik favoritom, de így azt mondom,hogy trump nyeri meg a tornát. -
Chris Lowe #426 Nah Fu belehúzott, Trump 3 frame-et ült végig, este ez még jó meccs lehet. -
#425 Ez volt még jó tegnap :D
-
sirdond #424 lol -
sirdond #423 én is pont elkapcsoltam :D -
#422 kiszólt egy nézőnek, hogy csöndesedjen vagy a következőnél mehet. erre a tag visszaszólt valamit, és azonnal ráküldte a biztonságiakat :D -
#421 Ááá és pont nem láttam, mi volt? :D -
#420 Brandon Moore nem szarozik...kibaszta a nézőt, mint macsakát szarni :D -
#419 White ilyen játékkal elődöntős.
És hajrá Fu! :D -
sirdond #418 trump és white elég szolidnak látszik így a 2. mérkőzésük alapján -
#417 előfordul :D -
sirdond #416 :DD -
#415 -
sirdond #414 volt már ugyanilyen megmozdulása régebben is? :D -
sirdond #413 szerintem, ha ezt a frame-et behúzza, akkor még van esélye. nem egy rossz játékos -
#412 Én Michaela Tabbon röhögök, ha jól láttam megint felkapta a fehéret, mint 3 éve :D -
#411 viszont kellően komolyan veszi a játékot és jól is játszik. de visz egy kis showt is az egészbe...
biztos, hogy látjuk még eleget a tagot :D -
sirdond #410 pont most akartam beírni én is,hogy mekkora figura :D -
#409 tényleg jó arc ez pimpong :D kár hogy a vb ennyi volt neki... -
Stockbauer33 #408 Nagyon jó Trump -
#407 durva kik estek ki már az első körben...Higgins, Maguire vagy Williams... -
#406 Utolsó kéket meg csukott szemmel próbálta belökni :D -
Chris Lowe #405 Jaja, bár az utolsó előtti frame-ben nem merte bevállalni a barnát pedig már akkor megnyerhette volna. Végülis izgalmassá tette, így, hogy döntő frame-ben küldte haza maquire-t. -
#404 Ennek a Dechawat Poomjaengnek megjegyzem a nevét, bár nem egyszerű :D -
#403 lesz még elég meccs :D -
#402 Ez így csalódás, hogy ilyen hamar végeztek :D -
#401 Már ha nem lett volna neki elég maga a játék, amit közelről láthatott. -
#400 Közben rájöttem, hogy ő a délutáni Higgins-Davis meccset vezette, Terry Camilleri volt az a szerencsés, aki Ebdonéknál volt, de valószínűleg bevett egy doboz altatót és kinyúlt :D -
#399 azé még nincs olyan későn :D -
#398 Leo Sculliont szerintem már fel se tudták kelteni, úgyhogy Michaela Tabb vette át a helyét :D -
#397 Ebdonék remélem döntő frame-ig játszanak, az eltartana hajnali 2-ig is a tempójukat nézve.
Egyébként nem tudom ki látta délután, a thaiföldi srác jó arc és jól is játszott :D -
#396 Én se szeretem túlzottan azt a lassú játékot, de annyi előnye lenne pl. most, hogy még mindig menne az adás :D