675
TYPE=\'application/x-shockwave-flash\' PLUGINSPAGE=\'http://www.macromedia.com/go/getflashplayer\'>
Magyarország egyre nagyobb számú snooker-rajongói, egyesüljetek!
-
#475 jah visszajött Trump, de nem is vártam mást...szerintem lazán meglesz az a 30 frame :D -
sirdond #474 csak döntetlen lett végül, pedig nem gondoltam volna -
#473 ronnie adja az ívet neki rendesen... -
sirdond #472 kösz a válaszokat, eurosporton nagyon dicsérték a mérkőzést, bízok benne, hogy fogják még ismételni.
óriási videó, jó nézni a régi ronniet -
#471 Versenyen nem annyira jó ez szerintem, bár erre szerintem ő is rájött, bemutató meccsen elmegy :D
Összefoglaltam röviden :)
Trump nem szimpatikus valóban, Ronnienál csak azt nem szeretném, ha vb-t nyerne :D -
#470 -
Chris Lowe #469 Jól gondolom, hogy Trump sem a kedvenced? :-)
Mert ezt itt eléggé leegyszerűsítve írtad, hozzá lehet tenni, hogy safety játék eszméletlen mint ahogy az ebböli menekülés is. Voltak hibák, de inkább a kőkemény taktikus snooker ment. Jó meccs volt! -
#468 Trump mák mák mák, Murphy pech pech pech :D -
sirdond #467 most értem haza pár perce, már a döntő frame-ben a sárgára löktek.
valaki összefoglalná röviden, hogy hogyan alakult ez a délutáni etap trump és murphy között? -
Chris Lowe #466 Kinek jobb a feje... -
Chris Lowe #465 Heh egy nyolcvanvalamennyi itt egy ott és jöhet a döntő frame. -
Chris Lowe #464 Trump Murphy komoly játék, most 11:11 iszonyú jól játszanak mindketten. -
Chris Lowe #463 Uff szegény bingham...11:1..pedig tényleg jó idén bingham, persze várható volt, hogy kikap csak mondjuk számoltam egy 13:8 vagy valami hasonló eredményre, erre asztalhoz sem szagol.
Trump szépen feljött a másik meccsen! -
r4pt0r #462 Hát tényleg borzalmas amiket letol. Ha van is hiba, az is tuti hogy úgy fog megállni hogy szerencséje van. Ha így megy tovább, szinte biztos a vb győzelme. -
sirdond #461 igen, tényleg nincsenek rá jelzők, annyira jól játszik -
Chris Lowe #460 Ha kiesik Trump akkor Ronnie besétál a kupáért. Különösen most amit mutat bingham ellen... -
sirdond #459 trump elég jót bulizhatott tegnap -
#458 Higginst azért eltiltották fél évre, amikor az a pletykalap gyanúba keverte, akkor gondolom sok ember "snooker tisztáságába vetett hite" meginogott :) -
Chris Lowe #457 Valszeg bedurrant a saját bénázásától, de persze nem magyarázni akarom. Egyébként csodálkozom, hogy még nem nagyon borult a bili, valamilyen szinten a snooker-ben jelen lehet a bunda. Ez is határeset. -
#456 Azt hiszem ennek a meccsnek a vége volt az "utolsó csepp" :D -
Stockbauer33 #455 Hát Ronnie eddigi játéka után bent van a csocsi egy elba..tt lökés után.Ezt Ronnie meg nyerte -
sirdond #454 bírom, hogy carter milyen fejeket vág mindig :D
most is mikor leült egy hiba után: "ez a frame-et is elbuktam basszus" -
#453 Én leginkább csak egy újabb vb címe ellen vagyok, nehogy már megközelítse Hendryt, Davist...
Amúgy olyat is olvastam pár éve, ha jól emlékszem, hogy odafingott ellenfele orra alá, ugye itt a vb-n egymás mellett ülnek, hát ennek is van hátránya bőven :D -
Chris Lowe #452 Vannak ilyen típusok, kevésbé tud beilleszkedni a showbizniszbe. Túrja az orrát amikor unatkozik vagy a szájában turkál. Leszarja, mert megteheti. Ugye anno volt olyan meccse asszem Hendry ellen, hogy egész egyszerűen a felénél kivonult és hazament. Vagy az asztal szélén kötötte a cipőjét...
Igazából ha kicsit komolyabban venné akkor unalmas lenne az összes meccs, mert folyton nyerne... mert a tehetsége megkérdőjelezhetetlen. Most így hirtelen raikonnen jut eszembe, ő is ilyen beleszarós.
Egyébként nem csodálom, hogy nem szereted, azért durva kivonulni a frame közepén. -
#451 Ezért "ábrándultam ki" belőle már pár éve. -
Chris Lowe #450 Jaja kis Ronnie parádé. -
sirdond #449 Ronnie elég jól nyomja az "egy fal közepeket" :D -
Chris Lowe #448 Szépen ellopta Carter a 13. frame-et. Kicsit unott feje van Sullivan-nek, ha itt a 14-ben kiegyenlít Carter akkor akármi is lehet. -
#447 A Bingham-Davis meccs se valami gyors
-
Chris Lowe #446 Egyébként a safety játék csillagos ötös volt a meccsen! -
Chris Lowe #445 Akkor majd én... Gondolkozott másfél percet és szétbombázta a pirosakat... Ezt lehetett volna a nyolcadik másodpercben is. :-D
Amúgy sajnáltam, hogy ilyen hamar végelett elnéztem volna még egy kicsit. Tény, hogy mostmár Trump a legesélyesebb a vb-re, bár sok függ a leendő Sullivan elleni meccsen. -
#444 egyszerűen nem szimpatikusak..nem szeretem őket nézni, győzni látni, semmit :D -
sirdond #443 haha, nagy figura :D
csodálom,hogy azt nem vágták bele, mikor "megdugta" az egyik lyukat :D -
#442 Mr. Poombastic :D
-
sirdond #441 nekem nem annyira kedvencem, de elismerem, hogy tényleg nagyon jó játékos -
#440 Higginst szerintem sokan nem szeretik és a pár évvel ezelőtt "botránya" csak olaj volt a tűzre. Én bírom :D -
sirdond #439 Mark J. Williams? vele mi a baj? és Higgins-szel?
Ebdon-t még megértem,de Doherty-t sem, zseniális játékos volt. -
#438 Ezzel én is így vagyok, bár én a felsoroltakat is bírom, csak nem minden játékost szeretnék vb győztesként látni :D -
#437 Én a legtöbb játékost bírom
a kivételek Higgins, Williams, Ebdon és a mutáns harcsa ken doherty .D -
sirdond #436 murphy v trump győztese megnyeri a vb-t