675
TYPE=\'application/x-shockwave-flash\' PLUGINSPAGE=\'http://www.macromedia.com/go/getflashplayer\'>
Magyarország egyre nagyobb számú snooker-rajongói, egyesüljetek!
-
sirdond #515 nem titkolta, csak eddig senkinek nem mondta -
sirdond #514 :DD
ez tuti kamu :D -
#513 mondjuk ez se semmi -
#512 és ezt 10 évig titkolta?
-
sirdond #511 http://www.bbc.co.uk/sport/0/snooker/24487819 -
#510 Azért sok jóra ne számíts, csak poén, hogy ezzel nyertek :D -
sirdond #509 ah, pont lemaradtam a végéről. na majd yt -
#508 Na ez az igazi, hogy ilyen lökéssel nyer a "világ többi része" :D -
#507 Kovács Géza László se hallgatja, amikor beszólítják a játékosokat? :D -
sirdond #506 vagy mégsem, most is törbórnnak mondják -
sirdond #505 ugyan, csak két betű
amúgy nem valószínű -
#504 Már legalább 10 éve foglalkoztat a kérdés, hogy vajon van-e más is Kurucz Lászlón kívül, aki Cliff Thorburn nevét törbórnnak ejti :) -
sirdond #503 ne felejtsétek el, hogy ma és holnap Legends Cup -
#502 2003-04-05-06-ban szerintem nem volt :D -
#501 most így hirtelen nem is emlékszem, hogy láttam-e már olyan VB döntőt, ahol a végén a győztes nyakában nem lógott legalább egy gyerek :D -
#500 manapság már semmit sem lehet biztosra venni :D -
#499 Nyilván, de erősen kétlem, hogy a hétvégi meccsek fent lennének már a neten :D -
#498 a net tele van velük..válogass :D -
Stockbauer33 #497 -
#496 Alig várom a hétvégét, hogy végre kedvemre való játékosokat lássak :D -
sirdond #495 szerintem nem szégyen. Ronnie egy zseniális játékos, valószínűleg soha nem lesz még egy ilyen és egy olyan rekordot állíthat fel, amit senki nem fog majd megdönteni jó pár évtizedig (vagy talán semmikor).
ez most nem "fanboyság" akar lenni, de ami tény, az tény. az eredményeket el kell ismerni
arról nem is beszélve,hogy ez mekkora reklám a sportágnak -
#494 arról ő már nem tehet :D -
#493 Ja én nem is azt mondom, hogy nem érdemli meg, hanem hogy baj, mert szerintem a snookerre (meg a többi játékosra) nézve szégyen, hogy ilyen megtörténhet :D -
#492 akkor a sporttv orrbaszájba chiefst nyomna :D
de akárhogy is. kihagyás ide v oda, megérdemli, hogy megnyerje. ahogy bárki megérdemli, ha a döntőbe jut. Hawkins is most. Azt hittem Ronnie lazán leveri, de tovább tartotta magát, mint gondoltam volna. -
#491 Más se hiányzik, hogy most már ezt is kelljen hallgatni minden közvetítésben, vonuljon is vissza, csak most már végleg :D
Meg közben szépen lépjen életbe a szabály, hogy x tornán kötelező részt venni, ha valaki a vb-n akar játszani.
Roppant reális példa, de képzeld el, ha a komplett Chiefs kihagyna egy évet, aztán 16-0-ás alapszakasz után Super Bowlt nyernek, Faragó Ricsi mit szólna :D -
#490 baj?? verjék meg és akkor nem ő nyeri...
megérdemli.... -
Chris Lowe #489 Nyugi megint visszavonul.
Van egy ötletem mikor comeback-el újra... -
Chris Lowe #488 Volt szó a közvetítés alatt valamikor, hogy lehet pont jót tett neki a kihagyás. Feltöltődött, kevésbé akadt ki ha kihagyott valamit stb.
Szal az, hogy kihagyott egy évet másnak előnytelen lehet de neki pont ellenkezője. -
#487 Épp ezért is baj, hogy megnyeri.
-
#486 Hát, innentől már csak le kell játszani, de ez már nem kérdéses kié lesz...
lehet Ronniet nem szeretni, de nem sokan vannak, akik 1 év kihagyás után ilyen könnyedén húznák be...gratula neki :) -
#485 Azt hitte hogy sunyi fing lesz de tévedett...:D -
#484 te jó égg van ám hangja :DD -
sirdond #483 köszi -
#482 valamivel jobb minőség
-
sirdond #481 eddig jó a döntő, villámgyorsan játszanak.
ez meg kimaradt nekem :D
-
#480 Ronnie nem csak hogy jól játszik, de Trump is, amit lehet azt elbassza és nincs szerencséje sem....
mindegy...ez volt az igazi döntő... -
Chris Lowe #479 Igazából nekik kéne a döntőben lenniük... -
#478 amíg Ronnie vezet, addig nem lesz itt baj...hiába jön fel Trump, utána mindig hozza a kötelezőt Ronnie
de, jó meccs ez... -
#477 Lassan lesz újraújraállítás
Én jobban szeretem ezt, mint a 10 perces frameket :D -
#476 te jó ég Hawkinsék hogy a sarokba terelték az összes pirosat :DD