Snooker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
jah visszajött Trump, de nem is vártam mást...szerintem lazán meglesz az a 30 frame :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

csak döntetlen lett végül, pedig nem gondoltam volna

How much can you take,before you snap?

LasDen
ronnie adja az ívet neki rendesen...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kösz a válaszokat, eurosporton nagyon dicsérték a mérkõzést, bízok benne, hogy fogják még ismételni.

óriási videó, jó nézni a régi ronniet

ReszegKoldus
Versenyen nem annyira jó ez szerintem, bár erre szerintem õ is rájött, bemutató meccsen elmegy :D

Összefoglaltam röviden :)
Trump nem szimpatikus valóban, Ronnienál csak azt nem szeretném, ha vb-t nyerne :D

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

LasDen
http://www.youtube.com/v/K-E0MEBdhEc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Jól gondolom, hogy Trump sem a kedvenced? :-)
Mert ezt itt eléggé leegyszerûsítve írtad, hozzá lehet tenni, hogy safety játék eszméletlen mint ahogy az ebböli menekülés is. Voltak hibák, de inkább a kõkemény taktikus snooker ment. Jó meccs volt!

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

ReszegKoldus
Trump mák mák mák, Murphy pech pech pech :D

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

most értem haza pár perce, már a döntõ frame-ben a sárgára löktek.
valaki összefoglalná röviden, hogy hogyan alakult ez a délutáni etap trump és murphy között?

Kinek jobb a feje...

Heh egy nyolcvanvalamennyi itt egy ott és jöhet a döntõ frame.

Trump Murphy komoly játék, most 11:11 iszonyú jól játszanak mindketten.

Uff szegény bingham...11:1..pedig tényleg jó idén bingham, persze várható volt, hogy kikap csak mondjuk számoltam egy 13:8 vagy valami hasonló eredményre, erre asztalhoz sem szagol.

Trump szépen feljött a másik meccsen!

Hát tényleg borzalmas amiket letol. Ha van is hiba, az is tuti hogy úgy fog megállni hogy szerencséje van. Ha így megy tovább, szinte biztos a vb gyõzelme.

igen, tényleg nincsenek rá jelzõk, annyira jól játszik

Ha kiesik Trump akkor Ronnie besétál a kupáért. Különösen most amit mutat bingham ellen...

trump elég jót bulizhatott tegnap

ReszegKoldus
Higginst azért eltiltották fél évre, amikor az a pletykalap gyanúba keverte, akkor gondolom sok ember "snooker tisztáságába vetett hite" meginogott :)

Valszeg bedurrant a saját bénázásától, de persze nem magyarázni akarom. Egyébként csodálkozom, hogy még nem nagyon borult a bili, valamilyen szinten a snooker-ben jelen lehet a bunda. Ez is határeset.

ReszegKoldus
Azt hiszem ennek a meccsnek a vége volt az "utolsó csepp" :D

Hát Ronnie eddigi játéka után bent van a csocsi egy elba..tt lökés után.Ezt Ronnie meg nyerte

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

bírom, hogy carter milyen fejeket vág mindig :D
most is mikor leült egy hiba után: "ez a frame-et is elbuktam basszus"

ReszegKoldus
Én leginkább csak egy újabb vb címe ellen vagyok, nehogy már megközelítse Hendryt, Davist...
Amúgy olyat is olvastam pár éve, ha jól emlékszem, hogy odafingott ellenfele orra alá, ugye itt a vb-n egymás mellett ülnek, hát ennek is van hátránya bõven :D

Vannak ilyen típusok, kevésbé tud beilleszkedni a showbizniszbe. Túrja az orrát amikor unatkozik vagy a szájában turkál. Leszarja, mert megteheti. Ugye anno volt olyan meccse asszem Hendry ellen, hogy egész egyszerûen a felénél kivonult és hazament. Vagy az asztal szélén kötötte a cipõjét...
Igazából ha kicsit komolyabban venné akkor unalmas lenne az összes meccs, mert folyton nyerne... mert a tehetsége megkérdõjelezhetetlen. Most így hirtelen raikonnen jut eszembe, õ is ilyen beleszarós.
Egyébként nem csodálom, hogy nem szereted, azért durva kivonulni a frame közepén.

ReszegKoldus
Ezért "ábrándultam ki" belõle már pár éve.

Jaja kis Ronnie parádé.

Ronnie elég jól nyomja az "egy fal közepeket" :D

Szépen ellopta Carter a 13. frame-et. Kicsit unott feje van Sullivan-nek, ha itt a 14-ben kiegyenlít Carter akkor akármi is lehet.

ReszegKoldus
A Bingham-Davis meccs se valami gyors <#taps>

Egyébként a safety játék csillagos ötös volt a meccsen!

Akkor majd én... Gondolkozott másfél percet és szétbombázta a pirosakat... Ezt lehetett volna a nyolcadik másodpercben is. :-D
Amúgy sajnáltam, hogy ilyen hamar végelett elnéztem volna még egy kicsit. Tény, hogy mostmár Trump a legesélyesebb a vb-re, bár sok függ a leendõ Sullivan elleni meccsen.

LasDen
egyszerûen nem szimpatikusak..nem szeretem õket nézni, gyõzni látni, semmit :D

haha, nagy figura :D
csodálom,hogy azt nem vágták bele, mikor "megdugta" az egyik lyukat :D

ReszegKoldus
Mr. Poombastic :D
http://www.youtube.com/v/jydpNgfGBpU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

nekem nem annyira kedvencem, de elismerem, hogy tényleg nagyon jó játékos

ReszegKoldus
Higginst szerintem sokan nem szeretik és a pár évvel ezelõtt "botránya" csak olaj volt a tûzre. Én bírom :D

Mark J. Williams? vele mi a baj? és Higgins-szel?
Ebdon-t még megértem,de Doherty-t sem, zseniális játékos volt.

ReszegKoldus
Ezzel én is így vagyok, bár én a felsoroltakat is bírom, csak nem minden játékost szeretnék vb gyõztesként látni :D

LasDen
Én a legtöbb játékost bírom
a kivételek Higgins, Williams, Ebdon és a mutáns harcsa ken doherty .D

murphy v trump gyõztese megnyeri a vb-t

akárkivel szoktam beszélgetni snooker-rõl mindenki azt mondja, hogy nem szereti Trump-ot, szóval annyira nem nagy kedvenc szerintem.

ReszegKoldus
Mindenki (kivéve az enyém) nagy kedvence Trump, csinált egy remek hibát, ami után egy rakás pirosat kellett visszaraknia a játékvezetõnek a helyére.
A következõ próbálkozását inkább nem is kommentálom :D

LasDen
mi történt? meccset nézek, így nem látom :D

ReszegKoldus
Jó lesz visszarakni ezt :D

lol, eirian williams :DD

ReszegKoldus
Na jó, legyen King, engem meg lehet gyõzni :D

Lehetne White-Davis döntõ, olyan már úgyis rég volt :)

nope

ReszegKoldus
Remélem Carter, Davis, Bingham, Murphy, Fu, Milkins, Walden, White, Ding, Hawkins közül kerül ki a gyõztes.
Mondjuk egy White nevû vb gyõztes már "kijárna" :D

selby is kiesett. õ lett volna az egyik favoritom, de így azt mondom,hogy trump nyeri meg a tornát.

Nah Fu belehúzott, Trump 3 frame-et ült végig, este ez még jó meccs lehet.