AS Roma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forzajuve5
hétvégén végetek
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!

szanics
Na várjunk, azért ez a 91 millió font a következõ két évben jön, és csak egy részét tudjuk igazolásra költeni, a többibõl a játékosokat is fizetni kell, stb.
A lényeg, hogy végre lesz pénz, és a vezetõség lát ebben a csapatban lehetõséget, ezért erõsítések mellett dönt. Remélem, végre posztokra igazolunk, bár szvsz egyetlen poszton kell erõsítés: BEFEJEZÕCSATÁR kell!!!

Egy Toni-szintû támadó kéne, aki bever mindent, de legalábbis az akciók nagy részét befejezi! Montella már túl van a csúcson, Nondához sokkal nagyobb reményeket fûztünk, aztán sérült volt a fél szezon alatt, Okaka pedig még csak 16 éves, így rá nem lehet terhet rakni.

Szóval egy Iaquintát el tudok képzelni a csapatban - ez reális cél, benne is van a kalapban -, de nem lenne rossz Pippo sem. Kár, hogy neki ennyire megy a Milanban, mert így nem fogják elengedni.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Taranov
Totti szintû csatárt? Szerintem 3 Totti szintû támadót lehet venni ennyiért, a nyáron legértékesebbnek tartott játékos, Shevchenko átigazolási díja is "csak" 70 millió font. (vagy euró, ami nem mindegy)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

gabber_saviola
dehogy izgulok, lazán döntõzünk 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

totti10
A Roma közel 91 millió fontot kap az elkövetkezendõ két évre a Mediaset televíziós társaságtól és várhatóan ennek bizonyos részét elérhetõvé teszik az átigazolásokra, hogy Luciano Spalletti megerõsíthesse a csapatát.
ebbõl a pénzbõl már lehet egy Totti szintû csatárt venni

hajrá,lilák!

szanics
mármint a teher...
látom, Te már most izgulsz ^^

gabber_saviola
rajtatok a tehet 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szanics
Kevés lesz ez, ne tapsolj olyan lelkesen! 😄

gabber_saviola
<#taps>

MnAdI
huh nem volt egyszerû a meccs!!!
Foraz Roma!!!<#eljen><#worship>

http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE

McFrost
pedig mit szurkútam a kocsogoknak😛

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

szanics
ajjajj, ez nehéz szülés volt
de így legalább bejött az olasz szelvény, megmentettem a hétvégét ezzel meg azzal, hogy a Bayernre raktam egy ezrest. Így +1500 körül zártuk a hetet.

gabber_saviola
hinni a templomban.....jah meg a bannert is ez az ellendrukker csinálta 😊

Taranov
Ja, én eddig aszittem, hogy ellendrukker vagy, oszt ide jársz balhézni 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

gabber_saviola
71' AS Roma <2 - 1> Messina
7' <1 - 0> S. Perrotta
16' S. Sullo
24' G. Sculli
56' <2 - 0> A. Aquilani
68' <2 - 1> A.D. Napoli
Copyright © 1998-2006 LiveScore.com

MnAdI
nagyon szivesen!

http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE

gabber_saviola
köszönöm a választ

nem az okoska nem Én vagyok...én csak egy moderátor vagyok itt, és Szanics az egyik szájberbarátom azért járok ebbe a topikba, de majd magadtól is rájössz -.-

csoki

MnAdI
1épként magamtól jöttem!!!
de már látom te vigy itt az okoska!<#lama><#papakacsint>

gabber_saviola

<#lama><#papakacsint>

MnAdI
Tõlem kérded Szépreményû!?😄😛

gabber_saviola
csoki
Te magadtól jötték az esgére, vagy Szanics szedett össze vhol? 😛

MnAdI
Már most 1:0 (Protta) jó lesz!!!
Forza!!!<#ravasz1><#violent>

MnAdI
Úgy is megvejük a Pelermót mi daráztok!!!
FORZA AS ROMA!!!<#gun>

gabber_saviola
😄DDDDDDDddddddddd

jah, asszem

szanics
Ó bazmeg, sejtettem, hogy elõbb-utóbb megszólalsz.
De ez a 23 perc kívül van a szintidõn, így nem ígérhetek semmit a végeredményt illetõen.
Jövõ héten vihetem a gépet? 😄

gabber_saviola
olasz kupában végállomáshoz érkeztetek ....

szanics
semmi gond, cserébe intézd el, hogy megnyerjük! 😊

takibalint
Szerintem sem volt 11-es. A negercsavo szep muesest bemutatott. Ezek utan a boronak tuti nem fogok drukkolni az UEFA kupaban

Elnézést kérek <#vigyor2>

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

szanics
Azért az Olasz Kupát ne felejtsük el!

Az elsõ meccsen egy 11-essel nyertek aminek a megítélése nem egyértelmû, szerintem nem volt az.Ennek a pozitív oldala, hogy már csak a bajnokságra kell koncentrálni.
FORZA ROMA

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

takibalint
Meg az elso meccs elott egy angol ujsagban olvastam a Boro edzojenek nyilatkozatat, miszerint tudja, hogy a Roma eselyesebb, de ok mar kivertek a Laziot, es most is meglepetesre keszulnek. A rohadt anyukat bejott nekik.

totti10
Basszátok meg már Chivu is megsérült.....<#szomoru1><#gonosz3>

hajrá,lilák!

gabber_saviola
<#szomoru1>

REALista
2:1-re nyert a Roma az UEFA kupában de sajnos idegenben lõtt góllal kiesett!!!<#szomoru1>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

totti10
Arsenal, Chelsea, Manchester United, Bayern Munchen és a Werder Bremen is érdeklõdik a fiatal tehetség Okaka Chuka iránt.

hajrá,lilák!

szanics
Szerintem nem jön, nálunk rózsásabb helyzetben lévõ csapatok is megkörnyékezték már. De azért nem lenne rossz, viszont Chivuért Abbiati szerintem rossz üzlet. Doni mostanában nem véd rosszul, megy a vb-re is (bár védeni nem fog).

MnAdI
Én azt olvastam hogy lehet jön Pires Arsenaltol!
Szerintetek jön?
Abbiati jöhet nyugottan!

totti10
A Milan állítólag szeretné megszerezni Cristian Chivut a Romától úgy, hogy cserébe Christian Abbiatit és Pasquale Foggiat adná.

hajrá,lilák!

totti10
lényegtelen, majd rómába meglássátok hogy mi lessz.... <#gun>

hajrá,lilák!

szanics
Nem hallani róla, de a gyenge teljesítményt nyújtó játékvezetõket általában 1-2 meccsre leveszik a mûsorról.
Ami Curci faultját illeti: sajnos szerintem az volt, hiába tette fel a kezét, sajnos akadályozta a támadót a továbbfutásban.

takibalint
A Middlesborough elleni meccset senki nem latta? Az a 11-es amivel a Boro nyert, az minden volt csak nem szabalytalansag. A birohoz azert lenne egy ket barati szavam. Tenyleg tudja valaki, hogy mit csinalnak a biroval az UEFAnal FIFAnal, ha nagy hibat vet egy mecsen? MIndig csak jatekosok meg edzok eltiltasarol halani, birokerol sosem. Az nem eleg, ha bocsanatot kernek utolag, mert nem valtoztatja meg az eredmenyt. Nos? Valakinek info??

Taranov
Totti hiányzik, meg nagy ba, hogy megszakadt a nyerési sorozat.

szanics
én nem tudom, segíts 😛P

MnAdI
Áááááá nem hiszem el kikaptunk 1 Ascolitól!!!<#mf3><#boxer><#violent><#falbav><#gun>Mivan a csapattal
5let???

Taranov
Mi történt itt?
Eredményjelzést kérek.

totti10
empoli-chievo 2-0<#vigyor1>

hajrá,lilák!

totti10
empoli chievo 1-0<#vigyor1><#wow2>

hajrá,lilák!

totti10
palermo udine 2-0
tavaly udine 4-edik volt, most kiesik <#vigyor1>

hajrá,lilák!

McFrost
nem bizony, de a múltból nem élünk meg!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8