7165
  • takibalint
    Pedig kiakartam menni egy Romam meccsre. Basszus.

A Chelasea-rol csak annyit, hogy a hetkozi forduloban (szerdan) kikapott 2:1-re attol a Middlesborough-tol, aki kiverte ugye tavaly a Romat az UEFA kupabol, es aki az elso bajnoki forduloban 3:2 re kikapott az ujon Readingtol. Mourinho nem kicsit volt merges a jatekosaira.

• a zsírkereskedő
    az inter sokkal szarabb de abból a szempontból nem játszik h olasz... de nem a valencia hanem az inter a leggyengébb messze a leggyengébb első kalapos csapat
  • szanics
    Hogy a Werder nem jó? Apám, tavaly 1 percen múlt, hogy nem verték ki a Juventust, idén pedig ha lehet, még erősebbek lettek.
  • jbal
    na innen tovább lehet jutni
  • capy
    áhh a Shakhtart nem akartam, ott játszik még Aghahowa?
  • Kanál
    werder azert ennyire nem jo
  • szanics
    Elnézve a csoportjukat nem nagyon lehet őket részrehajlással vádolni. :D
  • capy
    azért az se rosz hogy szinte csak a Barca-sok sorsoljak a 06/07-es BL-t:)
  • capy
    Eddig jól állunk srácok, nem szeretném ha nagyon keletre kéne utaznia a csapatnak, tovább kell jutni a csoportmérkőzéses zónából!
  • szanics
    Most látom csak. Szvsz a 4. kalap keményebb, mint a 3.
  • szanics
    Barca, Chelsea, Bremen. Ez a halálcsoport eddig.
  • REALista
    A Chelsea szerintem jelenleg jobb csapat mint a Barca de majd meglátjuk!!!
  • szanics
    Olimpiakoszt kaptuk.
  • szanics
    Nem hinném. Mourinho gyűlöli a Barcát, mert jobb csapat. Tavaly is már reklamált, amikor másodszor is megkapták őket a 16 között.
    Érezte, hogy most ki fognak esni.
  • szanics
    3. kalapból Bremen, Sporting elment, ez is jó...
  • REALista
    Vagy inkább Rijkaard foghatja a fejét...
  • szanics
    Hi-hi...
    Barca, Chelsea egy csoportban. Mourinho foghatja a fejét...
  • szanics
    Semmi gáz, a Valencia volt a legkönnyebb az 1. kalapból. Eddig ok.
  • REALista
    A Valencia nagyon megerősödött a nyáron!!!
  • capy
    Valencia, ezaz
  • capy
    kezdődik a sorsolás, jó lenne ha Liverpoolt vagy Valeca-t kapnank
  • szanics
    Spalletti tart a milánói csapatoktól

Luciano Spallettinek, az AS Roma trénerének nincsenek illúzói a közelgő bajnoki szezonnal kapcsolatban, és esélyesebbnek tartja a Milant és az Intert a bajnoki cím megszerzésére, mint saját együttesét.

Ahogy közeledünk az átigazolási szezon végéhez, az aggódó hangok is egyre hangosabbak Rómában. Ehhez csatlakozott most a mester is, aki már másodszor fogalmaz meg a sajtón keresztül burkolt kritikát a klub vezetőivel szemben.
    "Nem nézhetjük hülyének az embereket, be kell vallanunk, hogy a milánói csapatok jóval nagyobb játékerőt képviselnek nálunk" - mondta Spalletti a Corriere dello Sportnak adott nyilatkozatában. - "Ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy a csapat esélytelennek tartja magát a küzdelemben, hiszen David Pizarro leigazolásával jelentősen erősödtünk a középpályán, ami pedig a támadójátékunkat javíthatja nagymértékben."
    Pizarrón kívül három világbajnok is a Farkasokat erősíti majd: Totti, De Rossi és Perrotta megtartása is sikerült a római klubnak.
    "Remélem, hogy a világbajnoki hangulatot ők hárman átültetik majd a Romába is, erre nagy szükségünk lenne. Kicsit aggódom Totti állapota miatt. Súlyos sérülést szenvedett, és azt hiszem, hogy el kell még telnie egy kis időnek, mire a régi formáját mutatja majd. Még úgy is, hogy minden rendben zajlott a nyári felkészülésénél" - adta hozzá a tréner, aki reméli azt is, hogy legalább Mirko Vucinic megszerzését véglegesíteni tudja a klub a napokban. - "Vucinic remek támadó, aki nagy hasznára lehetne a csapatnak. Vele vagy nélküle kezdjük a szezont, egyvalamivel vigyáznunk kell: nem tűzhetünk ki irreális célt a csapat elé, mert az végzetes összeomláshoz vezethet."
    Az AS Roma idei első tétmérkőzését szombat este játssza majd, amikor az Inter ellen lép pályára idegenben, az Olasz Szuperkupa döntőjében. A trófea sorsa ezen az egy mérkőzésen dől el.

www.channel4.com
  • szanics
    Alvarezt a Livorno szeretné

A Livorno bejelentkezett az AS Románál a Farkasok középpályásáért, Edgar Alvarezért.

Marco Cassetti érkezésével Alvarez helye bizonytalanná vált a klubnál, és 100 000 fontért a Roma hajlandó lenne egy évre kölcsönadni a középpályást.
    A Livorno mellett a Messina és a Cagliari is jelezte érdeklődését.

www.tribalfootball.com
  • Atesz89
    az olasz sajtó azt hiszem
  • szanics
    A Fiorentina leigazolná Ferrarit

Alig 12 órával azután, hogy nyilvánosságra került: az AS roma megválna néhány játékosától, a Fiorentina máris jelezte, hogy Matteo Ferrarit szívesen látná soraiban.

Az olasz válogatott játékost, akinek azonban római szereplése eddig nagy csalódást okozott, Marco Di Loreto helyére igazolnák le a lila-fehérek.
    A Fio trénere, Cesare Prandelli addig ugyanis nem hajlandó megválni Di Loretótól, ameddig a klub nem igazol a helyére egy játékost.
    Az átigazolás akadálya az lehet, hogy Ferrari jelenleg a Farkasok egyik legjobban kereső játékosa, aki minden bizonnyal nem szívesen mondana le fizetése nagyrészéről egy esetleges átigazolás érdekében.

www.tribalfootball.com
  • Atesz89
    a felkészülés során nem jáccottak ellenük a legjobbjaink...
  • Taranov
    És ki mondta, hogy 27?
  • kuktabá
    az h állitolag nem 21 hanem 27éves... de ez fasság szal...

am Martinszbéjbe mámma gyünk orvosira Newcastlebe mijo
  • jbal
    felkészülési meccsen kikaptunk tőlük
  • a zsírkereskedő
    így van mindenki verhető...
    egy jó totti perrotta de rossi mancini montella 5ösfogat bárkit képes szétzilálni!
    csak kisrepülő most már végigjátszhatna egy teljes szezont kb 20-24gól a ligában az nagyszerű lenne tőle..mondjuk megint egy 4-es a lazionak stb:) nagyon örülnék:D
    azt hiszem az volt életem egyik legjobb meccse a 99es bl-döntő meg az a lazio elleni alázás
  • a zsírkereskedő
    hát tudod leégett a nyílvántartás meg polgárháború volt...(ez csak szemléltetés) a szülők meg amúgyse tudnak számolni... így könnyen lehet h kisfiunk 12helyett csak 8éves:D
  • szanics
    Persze, minden további nélkül, de azért én szívesen elkerülném őket... :D
  • Taranov
    Egyre kevésbé tetszik, ami itt a bundabotránnyal kapcsolatos ítéletek körül zajlik.
    Nem értem, hogy miért nem lehet példaértéku, szigorú ítéletet hozni, ha az már bebizonyosodott, hogy az érintett 4 csapat bunos volt.

Mi volt egyébként a gond Martins életkorával? Sajnos az előzményeket nem olvastam.
  • gabber_saviola
    szvsz még a Barcát is verni tudnátok
  • Atesz89
    A nagyok közül én inkább a Valenciat látnám a Roma mellett ők a leginkább verhetőek talán...
  • szanics
    Mindez elképzelhető, bár röhejesnek tartom, hogy a FIFA gyakorlatilag zsarolásra szólítja fel az olasz szövetséget.
    Nem vagyok jogász, így nem tudom a lehetséges következményeket, de az a sanda gyanúm, hogy ha az olasz csapatokat emiatt kizárják, akkor kártérítésért lehet perelni...
  • takibalint
    Mai angol lapok azt irjak, hogy 10 milliot fiztne a Newcastle Martinsert. MA erkezett angliaba az Inter vezetosege. Amugy en orulnek, ha egy londoni csapat kerulne a Roma csoportjaba.

De azert varjatok meg a Bl-el, most jon a fekete leves:
    Szerdán a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség hivatalos levélben fordult az olasz szövetséghez (FIGC), amelyben közölte: ha a FIGC nem tudja rávenni a Juventust arra, hogy elálljon a polgári pereskedéstől, kitiltják az olasz klubcsapatokat és a válogatottakat a FIFA és az UEFA égisze alatt zajló tornákról.
    „A FIGC-nek jövő szerda délig van ideje arra, hogy közölje velünk, hogyan akarja meggyőzni a Juventust, vagy megtiltani a Juventusnak, hogy polgári bírósághoz forduljon” – nyilatkozta Andreas Herren, a FIFA szóvivője, aki azt is elmondta, hogy ha a torinói klub mégis bírósághoz fordul, akkor a FIFA úgynevezett sürgősségi bizottsága „felfüggesztheti az olasz szövetség és az alá tartozó csapatok nemzetközi szereplését.”
  • szanics
    Il Romanista, 2006. augusztus 24.

1. Ma sorsolnak a BL-ben - a nagyok közül egy biztosan ellenfelünk lesz a Barcelona, Real, Valencia, Liverpool, Arsenal, Manchester hatosból.

2. A Juve a Serie A-ban marad? NE! - az utolsó esélyét próbálja megragadni a Juve, hogy ne büntessék meg a bundaügy miatt. Rossi, Petrucci, Melandri: riadó!"

3. Már alig van jegy a Szuperkupa-döntőre - Pizarro ott lesz, Aquilani is rendben van.
  • szanics
    Totti szombaton dönt a válogatottságról

Roberto Donadoni, az olasz válogatott szövetségi kapitánya és Francesco Totti szombaton, a Szuperkupa-döntő előtt találkoznak Milánóban. Az AS Roma középpályása itt közli döntését a kapitánnyal a válogatottsággal kapcsolatban.

Még a vb előtt Totti kijelentette: ez a világverseny lesz az utolsó számára az olasz nemzeti csapatban, a győzelem után azonban már úgy nyilatkozott: elképzelhető, hogy még nem vonul vissza a válogatottságtól.
    Az új kapitány, Roberto Donadoni természetesen számít Tottira, így szombaton Milánóban találkoznak, hogy személyesen beszélgessenek a jövőről.
    "Beszéltem Francescóval telefonon, és abban állapodtunk meg, hogy szombaton a San Siróban leülünk beszélgetni a meccs előtt" - nyilatkozta Donadoni a SkyItaliának. - "Amit előzetesen nekem mondott és a sajtónak nyilatkozott, azt pozitív előjelként kezelhetjük."
    Totti valóban többször utalt rá az elmúlt időszakban, hogy még folytatná válogatottbeli pályafutását, ugyanakkor azt is elmondta: bokasérüléséből való mielőbbi teljes felépülése érdekében az első két Európa-bajnoki selejtezőt mindenképpen kihagyja majd.
    "Megértem, hogy szeretne minél előbb formába lendülni, és biztos vagyok benne, hogy felépülése után nagyon hasznos tagja lenne a válogatottnak" - mondta Donadoni, akinek csapata szeptember 2-án Litvánia ellen kezdi meg Eb-selejtezőbeli szereplését, majd négy nap múlva Franciaországba látogat.

www.channel4.com
  • Atesz89
    Azért tiltják el mert hamis az igazolványa ugyan ez volt Lucianoval is.Amikor még Eriberto néven futott aztán kiderült hogy Luciano a neve és hogy pár évvel idősebb mint amit állított magáról...