AS Roma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szanics
áll az alku 😄

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

hunbasser
na,juvén ment el az egyik szelvényem...nagyon jó...amúgy meg ha már ilyen jól megy a romának,akkor hajrá,hajrá!intert amúgy sem szeretem,igazán megelõzhetnék...gabber_saviola!ugye nem vettél engem bele az "ilyen arcok" közé?! 😊

ReaL MaDRid x siempre

gabber_saviola
nekem is lejött...de 28 évesen nem szeretem ha legyerekeznek

én sem akartam túlreagálni, szal ezt itt zárjuk le

amúgy én ide csak Szanicsért és Tottiért járok mivel bírom mind2 arcot, és nem mellékesen a Palermo-Roma közt AMICI van

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

MnAdI
hát ja nagyon gyenge volt a juve mongyuk a végén majdnem kikaptatok!!!

http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE

pedig simán nyerhettünk volna...

MnAdI
Nem hizsem el hogy a fiorentínának sikerült x-elni!!!<#boxer><#gun>

http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE

takibalint
Nem ertelek, nekem lejott amit akart mondani a srac. 😊 En viccesnek talaltam. Na talan a gyerekezest nem, bar nem tudom milyen idos vagy. Grat a Romanak a hetvegi gyozelemert.

Juventus <1 - 1> Fiorentina
16'L.A.G. Jimenez (büntetõt hibázott)
27'R. Kovac (sárga)
47'<0 - 1>L. Toni
58'C. Brocchi (sárga)
62'<1 - 1>A.D. Piero
67'M. Blasi (sárga)
74'D. Dainelli (sárga)
83'L.U. Thuram (sárga)
88'T. Ujfalusi (sárga)

gabber_saviola
azért egy dopping vizsgálatra elküldeném -.-

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Taranov
Mancini mostanság nagyon jó.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

MnAdI
Nagyon jó grat a csapatnak!!!
Most már csak ki kell kapni a Fiorentinának!!!

AS Roma - Lecce 3-1

20' <1 - 0> A.F.A. Mancini (pen.)
23' <2 - 0> C. Chivu
36' A. Aquilani (sárga lap)
45' M. Vucinic (sárga lap)
62' A. Rosi (sárga lap)
72' ❤️ - 0> A.F.A. Mancini
85' A.M.D. Doniéber (sárga lap)
90' ❤️ - 1> G.D. vecchio

Véresen komolyan gondoltam<#wave>

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

gabber_saviola
mielött legyerekezel kérdezed meg hogy hány éves vagyok, amúgy meg itt még a bannert is nekem köszönheted...a máski meg az, hogy volt a kommentem végén egy szmájli...de mind1

ez a topik meg addig volt jó amég az ilyen arcok mint te meg nem jelentek

de igazad van, nem fogok keseregni

Vicces gyerek vagy csak jövõ héten el ne keseredj nagyon <#boxer>

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

gabber_saviola
nah akkor jövõhéten 2x megütközünk

nem leszek igazságtalan....így hát a szerdait mi nyerjük a vasárnapi meg lehet a Ti meccsetek 😛

MnAdI
Remélem én is hogy kikapnak!!!!

totti10
fiorentina kapjon ki ma este!

hajrá,lilák!

MnAdI
Totti nagyon jó ütembe épül felfele!!!
Már dekázik a labdával gipsz nélkül!!!!😄 😉

gabber_saviola
osztom 😛

amúgy Tottival mizu?

totti10
Montellának kiújult a hátfájása sajnos....

hajrá,lilák!

szanics
Cassano eligazolása mentette meg a szezonunkat. Szerintem amúgy egy nagyon rossz - szellemû - csapatba igazolt, ahova viszont tökéletesen illik.
Sry, de én így gondolom 😄

hunbasser
nem a kedvencem,csak ha már totti sérült,és cassano eligazolt egy NAGYON JÓ csapatba,akkor miért ne?tényleg,montella is sérült,vagy mi van vele???

ReaL MaDRid x siempre

MnAdI
Ne bántsátok Okaka chukat!!!
😄 😉

totti10
látom hunbasser, a kedvenc támadód okaka chuka!😄

hajrá,lilák!

szanics
az volt, több okból is
egyrészt megint csatár nélkül nyomtuk, másrészt pedig papíron Taddei volt az egyedüli támadó 😄

hunbasser
akkor a 7végi meccsen lehetett volna tk,és chuka meg kezdhetett volna<#hehe>

ReaL MaDRid x siempre

Mancini sztem inkább középpályás, mint csatár

szanics
azért szerintem a kezdõ 11 tagjai többet tudnak hozzátenni egy rangadón a játékhoz, mint egy 16 éves fiatalember 😄
Kapott 25 percet, szerintem ez teljesen korrekt

totti10
én is így gondolom

hajrá,lilák!

hunbasser
ott volt mancini,én azért okaka chukát kezdõ emberként neveztem volna,hagy szokja az atmoszférát!

ReaL MaDRid x siempre

Igen.

Meglátszik a csatártrió sérülés miatt hiánya.

Taranov
Na mennyi lett? 1-1?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

MnAdI
Ma nagy mecs vár ránk!!!
Gyõzni kell!!!!

Taranov
Megjegyzés: én most nézem a Milan - Fiorentina meccset.

Taranov
Ez a Gattuso nagyon nagy arc. Agresszív srác, de most a 4. helyünk szempontjából jót tett 😊

szanics
jaja, én azt hittem, ekkor már nem lesz esélyünk a 4. helyre, így viszont még jó sanszunk van rá
csak ott is kéne legalább egy iksz

totti10
következõ forduló fiorentina-roma

hajrá,lilák!

McFrost
ejj, pászmek , semmi gond!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Taranov
Szerintem rád itt nincs szükség, ahogy látod, azok sem ebben a hangnemben írnak ide, akik nem kifejezetten roma-drukkerek.

forzajuve5
<#mf1>

forzajuve5
örüljetek az 1pontotoknak, a bajnokságot már úgy is rég elvesztettétek

totti10
igazad van

hajrá,lilák!

9csöves9
jah a vezetõség tervezte is hogy elzavar mindenkit a picsába mert ez hallatlan

év elején az olasz kupa volt számunkra a célkitûzés

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

szanics
na ja, ráadásul jövõ héten BL is lesz

hunbasser
nem kell elfeledni h ki verte ki a kupából a juve-t<#hehe>
bár a juve ritkán kap ki

ReaL MaDRid x siempre

9csöves9
az is valami

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Jól mondta, hogy végünk lesz, de ez akkor fog bekövetkezni amikor majd az olasz kupábából vedeljük a pezsgõt!!!

FORZA ROMA!!!

MnAdI
dehogy lesz végünk!!
FORZA ROMA!!!!<#ejnye1><#gun>

szanics
hajrá