7165
-
#3275 JEEEEEEEEEEEEEEE
és Aquilani -
#3274 3-0 jeeee -
#3273 nem a rain.streamen.de jók vagyunk -
#3272 Pff...Már 2ő és nem potya!
23'Aquilani
-
#3271 hol nézed? -
#3270 itt még 1 -
#3269 kösz.de nem hiszem h most jó lenne ha 2 lejátszó menne.majd lesz a félidőben biztos -
#3268 2-0 jeeee Aquilani!!! -
faláb #3267 Mancini gól -
faláb #3266 Kell link a gólhoz? -
#3265 pont nem láttam mert szarakodott a stream -
#3264 gól az gól...:P -
faláb #3263 Mekkora potya volt... -
#3262 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓl!!!!
13' Mancini -
#3261 rai uno adja a szuperkupa döntőt,vezet a roma 1-0 ra!!!!!!!!! -
#3260 milan ponthátrányból is enni fogja az intert,inter viszont sztem enni fogja a romát.roma lesz a 3. . ezt jegyezzétek meg,mert sztem be fog jönni a tippem :) -
a zsírkereskedő #3259 nem működika csapat...feleslegesen vannak emberek...és szinte alig vannak kiemelkedő teljesítmények...de mondjuk én sose bírtam őket csak amíg vieri ott volt... most recoba cambiasso figo toldo akit birok a többi az levesbe való
na mindegy ez csak az én véleményem sztem a roma és a milan jobbak ha nem is feltétlenül kereileg de csapat szempontjából biztosan -
faláb #3258 Erről van szó... -
#3257 Nem lehet, hogy csak azért nem nyertek eddig, mert a Juvének és a Milannak jobb volt a kerete? -
a zsírkereskedő #3256 az inter nem lesz évekig bajnok!
évek óta ezt csinálják...évek óta övék az egyik legjobb keret de szart se érnek!
recobát kéne elhozni onnan meg szagény figo-t sajnálom h itt játszik...hozánk mondjuk ne jöjjön mert öreg és drága de azért az internél mint "csapatnál" többet érdemel
az inter nem fog nyerni semmit...adriano ibra... ne nevettessetek már... -
#3255 Spalletti bízik a meglepetésben
Alvarez kölcsönbe távozott a Messinához
Bár kétségtelenül az Inter az esélyese a ma esti Olasz Szuperkupa-döntőnek, a Roma trénere, Luciano Spalletti bízik benne, hogy csapata meglepetést tud okozni.
"A heti edzésmunka alapján azt mondhatom: jó formában vannak a játékosok. Mindjárt az egyik óriással kell szembenéznünk az év első tétmérkőzésén, de harcolni fogunk a jó eredmény eléréséért. Kiegyenlített mérkőzésre számítok, mert a késői bajnoki rajt miatt egyik olasz csapat sincs még csúcsformában" - mondta Spalletti.
Tavaly a Juventust legyőzve éppen a mostani ellenfél, az Inter hódította el a trófeát, a kék-feketék ráadásul idegenben, a Delle Alpiban tudtak nyerni, Juan Sebastian Verón hosszabbításban szerzett góljával. A milánóiak ezúttal bajnokként hazai pályán szerepelhetnek, és bevethetik nagy nyári igazolásaikat, így Vieirát, Ibrahimovicsot és Crespót is.
"A cél, hogy minél többet birtokoljuk a labdát, ezzel is csökkentve az esélyét annak, hogy az Inter helyzetbe kerüljön" - folytatta a mester. - "Az Inter játékosai közül többen távolról is igen veszélyesek, erre is figyelnünk kell majd. Ez a trófea nagyon fontos számomra, talán jobban, mint amennyire azt a játékosok felé mutatom és amennyire a sajtóban tett nyilatkozataimból látszik."
Bár kevésbé erősödött meg, mint ellenfele, a Roma is végrehajtott változtatásokat keretében. A legnagyobb erősítést David Pizarro érkezése jelentheti, aki éppen az Intertől érkezett a Farkasokhoz.
"Pizarro pályára léphet, de Francesco Totti nincs még 100%-os állapotban. Totti azonban a nyáron fizikális és mentális szempontból is erősödött, így ha felépül, pályafutása legszebb szezonja elé nézhet" - fejezte ki várakozásait is a Roma edzője.
Immár hivatalos: a Roma kölcsönadta a Messinának Edgar Alvarezt, ráadásul Spalletti a sajtótájékoztatón azt mondta, lehet, hogy lesznek még távozók a csapattól.
"Rosi és Okaka is kölcsönbe kerülhet más csapatokhoz, hogy tapasztalatra tegyenek szert. Esetükben a legfontosabb, hogy kizárólag kölcsönadásukról lehet szó, mivel tehetséges játékosokról van szó, akik a jövő AS Romájának alapkövei lehetnek" - fejezte be Spalletti.
www.channel4.com
-
#3254 Hát azt nem tudtam, hogy ennyire megerősödött az Inter. Ezzel a kerettel évekig bajnok lehet. A Rómának ennyivel rosszabb az anyagi helyzete, vagy mások a törekvések? -
#3253 Naluk jatszik, de Martins epp azert jott hogy ot helyettesitse, ugyanis Owen meg hosszu ideg nem fog tudni jatszani. -
#3252 Esposito már nem eladó
A Cagliari elnöke, Massimo Cellino megszakította a tárgyalásokat az AS Romával Mauro Esposito átigazolásának ügyében.
Cellino úgy nyilatkozott: a hét elején még kész lett volna eladni Espositót a Farkasoknak hálából a klubért tett eddigi szolgálataiért, de tegnap este úgy döntött, tovább nem hajlandó alkudozni a fővárosi klubbal.
"Megadtam a lehetőséget annak, hogy Esposito a Bajnokok Ligájában játsszon, azt gondoltam, tartozunk neki ennyivel. Egyesek azonban félreértették a szavaimat, a Cagliari nem jótékonysági intézmény. Éppen ezért: Esposito nálunk marad."
A Cagliari 1.7 millió fontot plusz két római fiatal játékjogának 50%-át akarta kapni cserében Espositóért, a római klub azonban ezt nem hajlandó megadni a szélsőért.
www.tribalfootball.com -
#3251 Megvannak a keretek a döntőre
Roberto Mancini és Luciano Spalletti is kijelölte keretét a szombati Olasz Szuperkupa-döntőre, melyet a milánói San Siro stadionban játsszanak majd.
Bár papíron az Inter a bajnokságot és a Szuperkupát is megnyerte, a Roma mind a bajnokságban, mind az Olasz Kupában ezüstérmet szerezve harcolta ki magának a Szuperkupa-döntőben való szereplés jogát.
A kupa címvédője az Inter, mely tavaly a Juventust legyőzve diadalmaskodott.
Nagy kérdés, hogy a sztárok közül ki kezd és ki ül majd a padon Roberto Mancini együttesében, különösen a támadósorban nagy a tülekedés. A kék-feketék a nyáron megszerezték Zlatan Ibrahimovicsot és Hernan Crespót is, ráadásul Adrianónak is helyet kellene szorítani a csapatban. A hírek szerint a kezdőcsapatban Ibrahimovics és Adirano kerül be, és valamelyikük helyére érkezik majd Crespo a második félidőben.
A védelemből Cordobára eltiltás miatt nem számíthat Mancini, így itt három ember helye biztos: Materazzi és Samuel szerepel majd középen, Grosso a bal oldalon, míg a védelem jobb oldalán Zanetti vagy Maicon szerepel majd.
Az AS Roma trénere, Luciano Spalletti várhatóan 4-2-3-1-es felállásban küldi harcba csapatát, elöl várhatóan Totti lesz az ék, mögötte pedig Mancini, Perrotta és Taddei szerepel majd.
Az Inter kerete: Toldo, Julio Cesar, Carini; Zanetti, Grosso, Maicon, Materazzi, Samuel, Andreolli; Stankovic, Figo, Vieira, Dacourt, Cambiasso, Solari, Cesar; Ibrahimovic, Cruz, Adriano, Crespo, Recoba.
Az AS Roma kerete: Curci, Doni, Pipolo; Cassetti, Chivu, Cufrè, Ferrari, Mexes, Panucci; Aquilani, De Rossi, Faty, Mancini, Perrotta, Pizarro, Rosi, Taddei, Tonetto; Mido, Montella, Okaka, Totti
www.channel4.com -
#3250 Pizarro bemutatkozhat szombaton
David Pizarro, az AS Roma frissen igazolt középpályása éppen volt csapata ellen mutatkozhat be szombaton, az Olasz Szuperkupa döntőjében.
A chilei középpályás az elmúlt szombaton igazolt Rómába, és kisebb sérüléssel érkezett új klubjához, de a jelek szerint ez nem akadályozza majd meg holnapi pályáralépésében.
"Megpróbálok felépülni a szombati mérkőzésig, de igazság szerint az Olasz Szuperkupáért azoknak kellene játszaniuk, akik kiharcolták ennek lehetőségét. Nehéz döntés volt elhagyni az Intert, elsősorban családom miatt. Tudom, hogy a kék-feketék erősebbek nálunk, de a Roma is jó csapat, és már alig várom, hogy lehetőséget kapjak új együttesemben" - nyilatkozta a chilei, akinek fele játékjogát 4 millió fontért vásárolták meg a Farkasok. - "Be kellett látnom, hogy az Internél nincs esélyem a csapatba kerülésre, így azt hiszem, 27 éves fejjel, egy labdarúgókarrier legjobb éveiben jó döntést hoztam."
Úgy tűnik, a középpályás lezárta magában az Internél eltöltött időszakot, bár nem zárta ki annak lehetőségét sem, hogy egyszer még visszatér Milánóba.
Az AS Roma trénere, Luciano Spalletti egyébként 2003 és 2005 között dolgozott már együtt Pizarróval, akkor még mindketten az Udinese alkalmazásában álltak.
www.channel4.com -
a zsírkereskedő #3249 hát sérült volt aztán nem épült be de most majd az új ír edző asszem gary o'neall majd seggberúg mindenkit...nekem az összes angol csapat a kedvencem...:)szóval ne vagyok cselszkis csak... -
#3248 Csak az eredmények nem jönnek úgy, ahogy kéne.
Barossal egyébként ért valamit az Aston Villa? Nagyon rég néztem már angol focit. -
a zsírkereskedő #3247 aham...még ameobi meg chopra is...
jó kis csapat a n'castle és nem temető ahogy sokan gondolják... -
#3246 azért innen tovább kell jutni -
#3245 Viasat?m1?de lehet h abban a fordulóban jobb meccsek is lesznek de ez attól is fog függeni h milyen eredmények lesznek.esetleg felvételről -
#3244 Még Owen is náluk játszik, ugye? -
#3243 10 millio fontert A Newcastle megvete Martinst az Intertol. Mar be is mutattak a kozonsegnek. -
#3242 Roma: továbbjuthatunk!
Az AS Roma részéről Antonio Tempestilli, a jelenleg is a klub alkalmazásában álló, egykori legendás labdarúgó értékelte a sorsolást.
A klub a D-csoportba kapott besorolást, a Valencia, az Olimpiakosz és a Sahtar Donyeck társaságában - az idei kiírás egyik legkiegyensúlyozottabb csoportjában.
"Olyan csapatunk van, amely képes jól teljesíteni az idei Bajnokok Ligájában" - mondta Tempestilli Monacóban, közvetlenül a sorsolás után. - "Sokat tanultak a játékosok a tavalyi szezonban, és ezeket a tapasztalatokat felhasználhatjuk idén a továbbjutás érdekében."
A Valencia, mely megszerezte Francesco Tavanót az Empoli együttesétől, kétségtelenül a csoport legkeményebb ellenfele. "Nemrég találkoztunk a spanyolokkal barátságos mérkőzésen, így jól ismerjük őket. A csoport további tagjairól pedig: a Sahtar egy remek csapat, edzőjük, Mircea Lucescu pedig tökéletesen ismeri az olasz labdarúgást (korábban a Brescia és az Inter együttesénél is eltöltött néhány évet). Az Olimpiakosz a görög bajnokcsapat, ami szintén garantálja, hogy jó futballt látunk majd tőlük" - fejezte be értékelését Tempestilli.
Az AS Roma mérkőzései a Bajnokok Ligájában:
szeptember 12. - Sahtar Donyeck (o)
szeptember 27. - Valencia (i)
október 18. - Olimpiakosz (i)
október 31. - Olimpiakosz (o)
november 22. - Sahtar Donyeck (i)
december 5. - Valencia (o)
www.channel4.com
-
#3241 Valencia, Olimpiakosz, Sahtar
Sorsoltak a labdarúgó Bajnokok Ligájában. Az AS Roma számára közepesen sikerült a csoportbeosztás.
Kétségtelen, hogy a Valenciánál jobb választás nem lehetett a Roma számára az első, vagyis legerősebb kalapból (rajtuk kívül a Barcelona, Real, Liverpool, Arsenal, Manchester ötösből kaphattunk volna ellenfelet), ugyanakkor a további kalapokból erősnek tűnő ellenfelet kaptak a Farkasok.
Az Olimpiakosz és a Sahtar sem tűnik könnyű ellenfélnek, ettől függetlenül figyelembe véve azt, hogy a második kalapból sikerült így a sorsolás, a továbbjutás kötelezőnek tűnik.
www.channel4.com -
#3240 Ja, csak nem az angol tv-ben. Csak a Sky-on, de az fizetos. Alapcsomag+Sky sport 1,2. De az angol focin es BL meccseken kivul semmi erdekes nincs rajta, ezert nem fizetek ra elo. -
#3239 akkor is 2.hely meg lehet -
#3238 JO hogy csak egy baratsagos meccs volt, de a Roma mar kikapott egyszer a Valenciatol 2:0-ra. -
#3237 biztos lesz stream.esetleg egy Roma-Valcencia a tv-ben -
#3236 Es az a Juve gol is csak a Werder kapusanak oltari nagy hibaja miatt szuletett. Ha akkor nem ejti ki a kezebol a labdat, es nem lesz gol, a Juve kiesett volna. Szoval tenyleg nem rossz a Brema.
Online lehet nezni Roma maeccseket? Ki tudja?