7165
  • szanics
    Igen, van neki egy csomó igazolványa, csak mind hamis. :D
  • jbal
    és mér tiltják el ha kiderül?
    de most ezt h nem lehet tudni.hát csomó igazolványa van.
  • Atesz89
    :DDDDD
  • totti10
    lehet h ő se tudja h hány éves
  • Atesz89
    Érdekes lenne ha nem tudná
  • totti10
    martins az tudja h hány éves csak nem mondja meg a csira....
  • Atesz89
    Ezeknél az afrikaiaknál sose lehet tudni de szerintem se :D Ha kiderül úgyis eltiltják!
  • totti10
    kizárt h 21 éves...nézz rá...
  • Atesz89
    De tényleg az mekkora lol hogy nem tudják hány éves Martins :DDDD
    Tisztára mint Luciano alias Eriberto
  • jbal
    te is:P
  • gabber_saviola
    Fradist azt szereti :P
  • jbal
    meg veszik sztem
    de nem tudják h hány éves
  • capy
    igen az asroma.hu-s , meg az indexes:) szanics mondta hogy itt is pörög az élet, szal benéztem:)

Forza Giallorossi Szombaton is!
  • takibalint
    Ez tenyleg nagy dolog, igy naprakeszen tartani a forumot. Ezer koszonet!!

Ha mar itt tarunk tudom, nem pont idevago hir, de ha jol tudom 1-2 interes szurkolo is atlatogat ide, szoval a Newcastle kozel all ahhoz, hogy leigazolja az Inter csatara azt a Martins nevu gyereket. De azota mar lehet meg is vettek!!???
  • takibalint
    Azert az ilyeneket szeretem, igazolnak a jatekost egy csapathoz, most pl: Kuffour akkor orul mint majom a farkanak, meg mondanak minden szepet jot egymasrol, 1-2 ev mulva, meg vagy eladjak, vagy o igazol el. akkor mi a fenenek annyit erolkodni??
  • Taranov
    Fradis vagy MTK-s logót csináljak magamnak? :)
  • jbal
    de ha veled akkor se:D
    capy te nem az az asroma.hu-s capy vagy?:)
  • gabber_saviola
    ha jóban akarsz lenni Szaniccsal, akkor azt az utés logót ne erőltesd :) (csak egy jótanács)
  • totti10
    nem tudom hogy valamelyik topikba van-e ilyen jó házigazda....:P
  • MnAdI
    THX Mindent Szanics!!!
    "ISTEN" vagy!!!
  • capy
    ohhh látom már rég bent van ez az info, nagyon friss ez a fórum:)
  • capy
    sziasztok!
    lehet mégis eladjuk Mido-t:S
  • szanics
    Ne pirulj tovább, jó lesz így rózsaszínben is. Ha tovább pirulsz, még Rád fogják, hogy Roma-drukker vagy...
  • Atesz89
    Szanics köszönöm a fáradságos munkádat és szerintem jó ötlet az újság berakása!
    Az igazolásokhoz annyit hogy szerintem lassan már konkretizálni kéne az ajánlatokat mert a végén még kifutunk az időből!
  • jbal
    Monacóban jó volt de itt...
  • Taranov
    Én el tudnám képzelni a csapatban.
  • gabber_saviola
    Nondára a Monacóban figyeltem fel, szerintem jó pléja nagyon. Azért akarják eladni mert nem úgy sikerült neki ez a szezon, szvsz nem kéne eladni
  • jbal
    szted mér akarják eladni iylen csatárhiányban?
  • gabber_saviola
    jaj nemond ezt mert elpirulok :)
  • gabber_saviola
    Nondát elfogadnám
  • jbal
    Mido????????
  • jbal
    faca topik ez így.jó a banner is azt gabber csinálta.de te friss hírekkel szolgálsz minden nap meg stb.meg azért ha akarnál vmi bannert tudnál csinálni de ez nagyon jó
  • szanics
    Előbb eladni, aztán vásárolni...

Az AS Romának további bevételekre van szüksége ahhoz, hogy végre tudja hajtani tervezett nyári igazolásait. A Spalletti-csapat ezért a közeljövőben több játékosától is megválni kényszerül: távozhat Kuffour, Mido és Nonda is.

Mauro Esposito (Cagliari), Franco Semioli (Chievo) és Mirko Vucinic (Lecce). E három név foglalja el az első három pozíciót Luciano Spalletti kívánságlistáján, de megszerzésükhöz előbb "fel kell áldozni" néhány jelenlegi játékost.
    Kuffouron könnyen túladhat a csapat, mivel a Tottenham, a Bolton, a Portsmouthm a Schalke, a Hamburg és a Juventus is érdeklődik a ghánai védő iránt, ugyanakkor a játékos menedzsere, Oscar Damiani nemrég úgy nyilatkozott: semmilyen konkrétum nincs még az ügyben.
    A hírek szerint a Roma nem elégedetlen a játékossal, de a védő évi 2.8 millió eurós fizetése nem áll arányban a csapatnál betöltött szerepével, ezért szeretnének megválni tőle.
    Rajta kívül legalább egy támadójától is megválna a klub. Ahmed Mido a hírek szerint visszatérhet - immár végleg - a Tottenhamhez, ahol az előző két szezont kölcsönjátékosként játszotta végig.
    "Mikor visszatértem a nyáron, nagyon megörültem, mert merőben más lett a hangulat a csapat körül ahhoz képest, mint mikor elmentem innen. Megértem ugyanakkor, hogy a klubnak pénzre van szüksége, így ha a Tottenhamben kell játszanom, akkor sem leszek szomorú" - mondta az egyiptomi válogatott csatár.
    A kongói Shabani Nondát a török Fenerbahce szerette volna megszerezni még júliusban, de a támadó akkor kategorikusan kijelentette, hogy nem kíván elgiazolni a Farkasoktól.

www.channel4.com
  • szanics
    Minden nyalás nélkül, szerintem gabber a legjobb házigazda, mert ő még ért ahhoz is, hogy grafikai és egyéb szempontokból feldobja a Palermo-topikot.
    Nekem ezek a tudományok nincsenek birtokomban. :D
  • mainevent
  • hunbasser
    hábazz...sztem te vagy itt az sg-n a legjobb házigazda :)
    de komolyan.mindent megteszel szurkolótársaidért,és ez dícséretes!
    bárcsak nekünk is ilyen hg-nk lenne...
  • jbal
    király vagy szanics!:)
    jók ezek a hírek(mármint h így lefordítod)
    hát gratulálok ekkora szar vezetőséget.elszerencsétlenkedik Mancinit Pizarroért.Espositoval mit szarakodnak igazolják már le.Figo meg minek ide 80 évesen?
  • szanics
    Kedves Fórumtársak!
    Topikunk "új szolgáltatásaként" minden nap igyekszünk megszerezni és beszúrni az Il Romanista címlapját, így is értesülve a klubnál történtekről.

A mai címlap:

1. Figo elhagyná Milánót Rómáért - Pizarro után Figo is jelezte, szívesen elhagyná az Intert a Roma kedvéért. Mivel azonban átigazolását a klub nem tudja anyagi szempontból fedezni, a középpályás marad Milánóban. Prade Espositóra és Vucinicra koncentrál.

2. Szabad a bunda? - A bundázó Milan bejutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe. A FIFA arra kérte Rossit, három büntetőponttal kevesebbet vonjanak le a Juventustól. A Lazio ma a bíróság előtt jelenik meg fellebbezésével. Carraro Conival találkozik, hogy enyhítsék csapata büntetését.

3. Jó hírek Trigoriából - Pizarro, Chivu és Mexés is egészséges. Teljes erőbedobással készülünk a szombati Szuperkupa-döntőre!

• szanics
    vegyetek hozzá egy pár mankót is...
  • gabber_saviola
    hát akkor mi hozzuk el ^^