AS Roma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A technikai akadályok elhárulta után ismét naponta frissített tartalommal várunk Benneteket az asroma.hunsport.hu oldalon!
Továbbra is: hírek, statisztikák, képgalériák, idõnként ÉLÕ közvetítések, stb.
Üdv,
IlCapitano
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
hajrá,lilák!
hajrá,lilák!
5' <1 - 0>1 - 0> R.F. Taddei
55' <2 - 0>2 - 0> A.F.A. Mancini
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Azt nagyon sajnáltam, hogy az Inter végül nyert. (Legalábbis gondolom, hogy nyert, mert a 80. percig láttam.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
GÓLLÖVÕLISTA ÁLLÁSA:
12 gólos:
Totti (ROMA)
9 gólos:
Mutu (FIORENTINA)
Quagliarella (SAMPDORIA)
Rigano (MESSINA)
8 gólos:
Amauri (PALERMO)
Bianchi (REGGINA)
Iaquinta (UDINESE)
Spinesi (CATANIA)
Toni (FIORENTINA)
7 gólos:
Budan (PARMA)
Corini (PALERMO)
Crespo (INTER)
Ibrahimovic (INTER)
6 gólos:
Doni (ATALANTA)
Frick (SIENA)
5 gólos:
Amoruso (REGGINA)
Bjelanovic (ASCOLI)
Corona (CATANIA)
Di Michele (PALERMO)
Gilardino (MILAN)
Lucarelli (LIVORNO)
Mancini (ROMA)
Mauri (LAZIO)
Oddo (LAZIO)
Rocchi (LAZIO)
Rosina (TORINO)
hajrá,lilák!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Ma este ez annyira nem látszott, bár Amauri elég veszélyes, meg a kapusotok is szépeket védett.
Na mind1, csak az a gáz, hogy az a **** Inter... <#wow3>#wow3><#falbav>#falbav><#boxer>#boxer>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én amúgy nemtudom, ennél jobb szokott lenni a Palermo, mi történt Veletek?!
Di Michele miért csak a végén állt be? Sérült vagy ilyesmi?
És Mancini újra a tavalyi formájában!! <#nevetes1>#nevetes1>
De mindki jól játszott, szép volt nagyon!
vérpistike a flémet legközelebb díjjazom (annak szól aki benézett a Palermo topikba)
Egyre jobban izgulok az esti meccs miatt, hát már egyáltalán nem vagyok olyan biztos a gyõzelembe mint a múltkor <#lookaround>#lookaround>
de nyerni kell!!
Forza Grande Roma!
A Palermo egy nagyon jó csapat, de én abban bízok, hogy a játékosok feledtetni akarják a múlt heti iszonyatos zakót...
Plusz Spalettiben is bízom, hogy Õ is nagyon megszeretné nyerni ezt meccset.
Ha a Palermo kitámad, és szerintem azt fog akkor be is húztuk a meccset egy 3-1 vagy 4-1 re <#vigyor5>#vigyor5>
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Ha mar gabbernal tartunk. Kinek a feje latszik a logodon? Bocsi ha tudatlan vagyok.
Átszervezné az olasz bajnokságot Antonio Matarrese, a liga elnöke, hogy érdekesebbé és még jövedelmezõbbé tegye a sorozatot.
Az új, amerikai rendszerû bajnokságban tizenhat csapat indulna az elsõ osztályban.
A rájátszás felsõházába az elsõ nyolc csapat jutna, és egyenes kieséses rendszerben küzdenének meg a bajnoki címért.
forras: NS