7165
  • totti10
    A Romának tisztára agyrémnek tűnik a sorsolása, miután már az első fordulóban Szilcíliába látogatnak majd a Palermo vendégeként. Azonban az igazi megpróbáltatások majd szeptember végén, pontosabban huszonharmadikán kezdődnek, amikor a Juventust fogadják az Olimpicoban, ezt követően pedig a Fiorentina, az Inter, a Parma, a Napoli, a Milan és a Lazio lesznek sorrendben az ellenfelek.
  • Taranov
    Na mesélj!
  • szanics
    Atyaég, milyen sorsolásunk van...
  • mrroma
    Dani Alves nem megy el a Sevilliatol ez biztos, meghosszabitotta a szerzodeset
  • szanics
    Igen, de akkor még nem Schuster volt a vezetőedző, hanem Capello, aki nem számított rá.
    Schuster viszont igen, amíg nem sikerül megszerezniük Daniel Alvest.
  • Taranov
    Kerestem az új mezt a subsidesports.com-on, de még nincs fent.
  • takibalint
    Ha Chivu megegyezett volna a Madriddal, akkor el is cserelhettek volna Cichinoval. Meg persze nemi anyagi kiegeszites.
  • hunbasser
    Cicinhot bal oldalon akarja majd játszatni Schuster,és ez neki nem tetszik,szóval,nem kizárt a távozás(sajnos)
  • Taranov
    Juanról lemaradtam.
    Összességében ez pozitív változás a védelemben, bár Cicinhoért mélyen a zsebébe kéne nyúlnia Sensinek, de nélküle sem lesz rossz a csapat.
  • Csesza
    igen így a full helyes, én csak a tiedet javítottam át abban a formában :)
  • szanics
    Mancini 2012-ig meghosszabbította szerződését, az új megállapodás értelmében legkevesebb évi 2.5 millió eurót keres majd.
  • szanics
    Még jobban utánanézve: Andreolli megszokott posztja belső védő, de jobbhátvédet is tud játszani
  • szanics
    Én azt olvastam, hogy Modestóval már megegyeztünk a fizuról, így ő jöhet, Spalletti pedig legfrissebb nyilatkozatában tényként kezelte a leigazolását.

Cicinhóról olvastam viszont, hogy Reyes távozásával átkerülhet a jobb oldalra, így valószínűleg Madridban marad.
  • Csesza
    ha már így akkor, Andreolli JOBB bekk, de belső védőt is tud játszani
  • 9csöves9
    Dédé?
  • szanics
    Több védőnk van, mint tavaly.
    Balbekk: Max Tonetto - na ide kell még egy, Modesto napokon belül jöhet
    Középső védők: Mexes, Juan, Ferrari, Andreolli - utóbbi balbekk, de belső védőt is tud játszani
    Jobb-bekk: Panucci, Cassetti - itt van szó Cassetti távozásáról és Cicinho megszerzéséről
  • mrroma
    azert vettuk Juan-t, mert valoszinu volt hogy Chivu elmegy (sajnos)
  • fsgh
    megkaptátok még Andreolli felét vagyis jövőre nálatok játszik.
  • Taranov
    Lesz így elég védőnk?
  • takibalint
    Az ujsag szernt 4.5 millio eurot fog kapni, es 15 millio euroert vette meg az Inter 5 evre.
  • Taranov
    Chivu csatlakozott az Interhez. Nem ismeritek a szerződés feltételeit?
  • ForzaInter
    pedig rajta volt.
  • Taranov
    Én is elnézést kérek akkor, azt hittem, hogy ez a mezszponzorunk hirdetése.
  • takibalint
    Azt tudtam, hogy 80 eves a roma, de azt nem, hogy a kupagyoztes hordja 1 evig. Az Inter mezen nem is lattam. Nem tunt fel nekem. Bocsi
  • moor09
    akkor jol gondoltam az SPQR-t és akokárda pedig valóban a kupagyőztesnek jár, legyünk büszkék arra hogy rajta van a mezen !!!
  • 9csöves9
    az S.P.Q.R. most pont azt jelentette amit jelent. idén 80 éves a Roma ezért a város iránti tiszteletből ezt tették rá a mezre.azt a "kokárdát" meg a mindenkori olasz kupagyőztes hordja 1 évig
  • Taranov
    Inkább úgy mondom, hogy a csapat címere.
  • Taranov
    "olasz-magyar kokarda"
    :D
    Egyébként érdekes, hogy mindenkinek különböző az ízlése, mert egyébként nekem a kokárda kokárda tetszik, a Kappa logó is tetszik, viszont az az elrendezés sokkal jobban bejött, hogy középen volt a csapat logója.
  • takibalint
    JO majd csinalok.
  • takibalint
    Ez a mez tenyleg retros lett. Nekem pont az olasz-magyar kokarda nem tetszik rajta. A Diadora volt szerintem a legjobb eddig.
  • moor09
    én is keresgéltem de nem találtam még semmit
  • Taranov
    Próbálom kideríteni ezt a rövidítést, már engem is érdekel.
  • moor09
    ok
  • Taranov
    Meggyőződésem, hogy ez most nem a Senatus Populos Que Romanust jelentette, hanem az SPQR autókereskedést, ami egy másik kifejezésnek a rövidítése. Amikor az Alfámat vettem, a kereskedésben ki volt írva a teljes elnevezés, nagyon meglepett, hogy ez nem azt takarja, amire Te is gondoltál. Sajnos a googleben nem találtam, hogy ez mit takar.
  • moor09
    S.P.Q.R = Senatus Populus Que Romanus , és a mez szerintem is parádésan néz ki. Egyedül az a sok Kappa logo ami sztem elrontja egy kicsit az összhatást :)
  • Taranov
    Nem mondom, hogy rosszul néz ki, de teljesen más stílus, mint az előző volt. Az inkább olyan letisztult volt, ez meg talán retrós, vagy nem is tudom, mi a jó szó.
  • szanics
    Az SPQR egyelőre csak a Dortmund elleni meccsen volt mezszponzor.
    A Kappa tudomásom szerint olasz.
    Nekem egyébként az olasz színek tetszenek a mezen és az, hogy jó nagy lett a klubcímer is.
  • LasCar16
    kappa?:O faintos
  • Taranov
    Háááááááát érdekes, az előzekhez képest kicsit túl sok rajta a logó. Mindenesetre nem rossz, a Bréma mezén már régóta tetszett ez a nagy Kappa-logó.
    Más: az SPQR a mezszponzor?
    a Kappa olasz cég vajon?
  • totti10
    nem rosz