7165
-
#4923 A Romának tisztára agyrémnek tűnik a sorsolása, miután már az első fordulóban Szilcíliába látogatnak majd a Palermo vendégeként. Azonban az igazi megpróbáltatások majd szeptember végén, pontosabban huszonharmadikán kezdődnek, amikor a Juventust fogadják az Olimpicoban, ezt követően pedig a Fiorentina, az Inter, a Parma, a Napoli, a Milan és a Lazio lesznek sorrendben az ellenfelek. -
#4922 Na mesélj! -
#4921 Atyaég, milyen sorsolásunk van... -
mrroma #4920 Dani Alves nem megy el a Sevilliatol ez biztos, meghosszabitotta a szerzodeset -
#4919 Igen, de akkor még nem Schuster volt a vezetőedző, hanem Capello, aki nem számított rá.
Schuster viszont igen, amíg nem sikerül megszerezniük Daniel Alvest. -
#4918 Kerestem az új mezt a subsidesports.com-on, de még nincs fent. -
#4917 Ha Chivu megegyezett volna a Madriddal, akkor el is cserelhettek volna Cichinoval. Meg persze nemi anyagi kiegeszites. -
#4916 Cicinhot bal oldalon akarja majd játszatni Schuster,és ez neki nem tetszik,szóval,nem kizárt a távozás(sajnos) -
#4915 Juanról lemaradtam.
Összességében ez pozitív változás a védelemben, bár Cicinhoért mélyen a zsebébe kéne nyúlnia Sensinek, de nélküle sem lesz rossz a csapat. -
Csesza #4914 igen így a full helyes, én csak a tiedet javítottam át abban a formában :) -
#4913 Mancini 2012-ig meghosszabbította szerződését, az új megállapodás értelmében legkevesebb évi 2.5 millió eurót keres majd. -
#4912 Még jobban utánanézve: Andreolli megszokott posztja belső védő, de jobbhátvédet is tud játszani -
#4910 Én azt olvastam, hogy Modestóval már megegyeztünk a fizuról, így ő jöhet, Spalletti pedig legfrissebb nyilatkozatában tényként kezelte a leigazolását.
Cicinhóról olvastam viszont, hogy Reyes távozásával átkerülhet a jobb oldalra, így valószínűleg Madridban marad. -
Csesza #4909 ha már így akkor, Andreolli JOBB bekk, de belső védőt is tud játszani -
#4908 Dédé? -
#4907 Több védőnk van, mint tavaly.
Balbekk: Max Tonetto - na ide kell még egy, Modesto napokon belül jöhet
Középső védők: Mexes, Juan, Ferrari, Andreolli - utóbbi balbekk, de belső védőt is tud játszani
Jobb-bekk: Panucci, Cassetti - itt van szó Cassetti távozásáról és Cicinho megszerzéséről -
mrroma #4906 azert vettuk Juan-t, mert valoszinu volt hogy Chivu elmegy (sajnos) -
#4905 megkaptátok még Andreolli felét vagyis jövőre nálatok játszik. -
#4904 Lesz így elég védőnk? -
#4903 Az ujsag szernt 4.5 millio eurot fog kapni, es 15 millio euroert vette meg az Inter 5 evre. -
#4902 Chivu csatlakozott az Interhez. Nem ismeritek a szerződés feltételeit? -
#4901 pedig rajta volt. -
#4900 Én is elnézést kérek akkor, azt hittem, hogy ez a mezszponzorunk hirdetése. -
#4899 Azt tudtam, hogy 80 eves a roma, de azt nem, hogy a kupagyoztes hordja 1 evig. Az Inter mezen nem is lattam. Nem tunt fel nekem. Bocsi -
moor09 #4898 akkor jol gondoltam az SPQR-t és akokárda pedig valóban a kupagyőztesnek jár, legyünk büszkék arra hogy rajta van a mezen !!! -
#4897 az S.P.Q.R. most pont azt jelentette amit jelent. idén 80 éves a Roma ezért a város iránti tiszteletből ezt tették rá a mezre.azt a "kokárdát" meg a mindenkori olasz kupagyőztes hordja 1 évig -
#4896 Inkább úgy mondom, hogy a csapat címere. -
#4895 "olasz-magyar kokarda"
:D
Egyébként érdekes, hogy mindenkinek különböző az ízlése, mert egyébként nekem a kokárda kokárda tetszik, a Kappa logó is tetszik, viszont az az elrendezés sokkal jobban bejött, hogy középen volt a csapat logója. -
#4894 JO majd csinalok. -
#4893 Ez a mez tenyleg retros lett. Nekem pont az olasz-magyar kokarda nem tetszik rajta. A Diadora volt szerintem a legjobb eddig. -
moor09 #4892 én is keresgéltem de nem találtam még semmit -
#4891 Próbálom kideríteni ezt a rövidítést, már engem is érdekel. -
moor09 #4890 ok -
#4889 Meggyőződésem, hogy ez most nem a Senatus Populos Que Romanust jelentette, hanem az SPQR autókereskedést, ami egy másik kifejezésnek a rövidítése. Amikor az Alfámat vettem, a kereskedésben ki volt írva a teljes elnevezés, nagyon meglepett, hogy ez nem azt takarja, amire Te is gondoltál. Sajnos a googleben nem találtam, hogy ez mit takar. -
moor09 #4888 S.P.Q.R = Senatus Populus Que Romanus , és a mez szerintem is parádésan néz ki. Egyedül az a sok Kappa logo ami sztem elrontja egy kicsit az összhatást :) -
#4887 Nem mondom, hogy rosszul néz ki, de teljesen más stílus, mint az előző volt. Az inkább olyan letisztult volt, ez meg talán retrós, vagy nem is tudom, mi a jó szó. -
#4886 Az SPQR egyelőre csak a Dortmund elleni meccsen volt mezszponzor.
A Kappa tudomásom szerint olasz.
Nekem egyébként az olasz színek tetszenek a mezen és az, hogy jó nagy lett a klubcímer is. -
#4885 kappa?:O faintos -
#4884 Háááááááát érdekes, az előzekhez képest kicsit túl sok rajta a logó. Mindenesetre nem rossz, a Bréma mezén már régóta tetszett ez a nagy Kappa-logó.
Más: az SPQR a mezszponzor?
a Kappa olasz cég vajon? -
#4883 nem rosz