AS Roma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Kihalt a topic.
Mit tippeltek a Parma ellen?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Lehet már tudni, hogy mi lesz a Serie A-val?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

jbal
totti10
Honnan tudom letölteni a Roma - Siena összefoglalót?
vki tud adni linket?

hajrá,lilák!

Taranov
Hát sajnos a nagy rangadó elmarad.

MnAdI
Köszí

http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE

MnAdI
Hi ALL!!!
Egy nagy kérésem lenne!
Valaki tudna berakni 1 képet TOTTI vállán lévõ tetoválásáról én nem találtam normális képet!
Elõre is köszi!!

http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE

Taranov
Hát akkor bizony továbbjutottunk :-)

gabber_saviola

Coppa Italia - AS Roma 2 - 1 AC Milan S. Perrotta

http://www.youtube.com/watch?v=bh_gWYtVuTw

Coppa Italia - AS Roma 3 - 1 AC Milan D.M.C. Pizarro

http://www.youtube.com/watch?v=_sdHa51n7iw

AS Roma 3 - 1 AC Milan F. Totti missed penalty

http://www.youtube.com/watch?v=4w-gdYf6kLs

bocsika, az elsõ két gólról lemaradtam 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Taranov
Ja és fénykép? 😊

Taranov
Szuper, az emléma azért nem ér 15k-t.

jbal
<#eljen><#worship>

szanics
Megjött az új Roma-mez!
Diadora, de a szurkolói, replika-változat, ami annyiban különbözik az eredetitõl, hogy nem varrva van a címer. 5000 forint volt, úgyhogy mindenkinek irány az eBay! 😄

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Taranov
Nem egy nagyarányú gyõzelem, de legalább Vucinic is betalált már.
A jövõ heti Inter elleni rangadó viszont jó kis vasárnapi program lesz.

totti10
AS Roma <1 - 0> Siena

62' <1 - 0> M. Vucinic

hajrá,lilák!

jbal
Nuno88
gratula jól nyomtátok, örülhetünk az X-nek...

remélem izgalmas lesz a visszavágó 😊

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

gabber_saviola
Milan-Roma: Formazioni ufficiali
Queste le formazioni ufficiali della partita Milan-Roma, valevole per l’andata della semifinale di Coppa Italia:

Milan (4-3-1-2): Dida; Simic, Bonera, Costacurta, Jankulovski; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Kakà; Ricardo Oliveira, Inzaghi. All.Carlo Ancelotti

Roma (4-2-3-1): Curci; Panucci, Mexes, Chivu, Tonetto; De Rossi, Pizarro; Wilhelmsson, Perrotta, Mancini; Totti. All.Luciano Spalletti

(M)

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Taranov
Nem hiszem, hogy Magyarországon lehet kapni, és valóban drágák, azért nem rendelek rögtön 3-at, mert egyébként baromi jól néznek ki.

jbal
ilyen cuccokat MO-n is lehet kapni?jó drágák ezek az eredeti Diadorák😄

Taranov
Azért annyira nem drága a szállítás a subsidesports-ról.
5000 Ft-ból kijön, de tényleg megnézem pontosan.

szanics
Ilyet, de ez alapból 28 ezer körül van, szállítással együtt lenne 40 is...
Az meg sok, úgyhogy majd beiktatunk tavasszal egy római kirándulást 😄

Taranov
Én fociznék is benne, illetve utcán is hordanám.
Az idei hazai nem tetszik annyira, nagyon sajnálom, hogy a tavalyi hazairól lemaradtam.

Idegenbeli fehérbõl a tavalyi meg az idei is tetszik, de szerintem nagyon hamar bekoszolódnának.

Taranov
Ha hazaértem, megmondom pontosan.
Régen volt egy lehetõség, hogy simán postán küldik 1500-2000 Ft-ért. Sajnos ez megszûnt, és már csak DHL-lel lehet rendelni sokkal drágábban.
Milyen tréningruhát rendelnél? Engem is érdekelne ez, csak sajnos elég drágák ezek a cuccok.

szanics
Megkérdezted már, hogy õk mennyiért szállítanak Magyarországra?
(tréning miatt érdekelne)

szanics
A szürkét én azért nem venném, mert mint láttad a BL-meccseken, azonnal meglátszik rajta, ha beleizzadsz csak egy csöppet is. Az meg nem annyira szép.
Ha focizol benne, akkor ok, de ha az utcán mész, akkor...

Taranov
Tegnap estig volt a subsidesports.com-on egy tavalyi hazai mez 44%-kal olcsóbban Banca Italease szponzorral, azt este meg is akartam rendelni, de addigra elfogyott.
Mostmár nem vagyok biztos benne, hogy hazait szeretnék.

Taranov
Veszekedjetek még egy kicsit ezen :-)
Õszíntén szólva nekem is a szürkésbarna tetszik legjobban, akárcsak Gabber úrnak, de tavaly még a fehérben gondolkodtam erõsen.
Vajon a fehér nem koszolódik/szinezõdik el, ha használom is, nemcsak a szekrényben lóg?

szanics
Ez jó kérdés.
A felsõ ugye a tavalyi idegenbeli mez, nekem fehérbõl jön éppen az idei.
E három közül jbal és Tojesz kollégákhoz hasonlóan a bordót választanám 😄

Tojesz
fehér néz ki a legjobban, de ugyebár a legalsó az "igazi"<#wink>

gabber_saviola
barna

jbal
a pirosat

Taranov
Segítsetek! Ti melyiket rendelnétek a helyemben?

szanics
ÉLÕ SZÖVEGES KÖZVETÍTÉS A PARMA-ROMA OLASZ KUPA MÉRKÕZÉSRÕL 17 ÓRA 15 OERCTÕL!!!

ÉLÕ KÖZVETÍTÉS ITT! (asroma.hunsport.hu)

Taranov
Én azt értem, csak ahelyett, hogy megállunk veszekedni, folytatni kellett volna a játékot.
Az ritka, hogy a reklamálás hatására a bíró megváltoztatja az ítéletét.

9csöves9
ha öreganyámnak farka lett volna, õ lett volna öregapám

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

totti10
jó ,de ha Pizzárónál lefúja a szabálytalanságot akkor a Róma jöhetett volna szabadrúgással és nincs ez a 11-es

hajrá,lilák!

Taranov
Nem a bíró hibája volt ez, egyszerûen Chivu szerelése volt botrányos.
A labdához hozzá sem ért.

szanics
A mi gólunk elõtt meg éppen Chivu mészárolt...

totti10
Amikor Pizzarót dérden rúgták ott le kellet volna fújni..... ezt persze nem vették észre:@

hajrá,lilák!

Guilty01
Mért állították ki ezt a Párizsi gyereket?😊

You\'ll never walk alone!

gabber_saviola

Taranov
így lehetetlen utolérni az intert.

Taranov
Nem értem mi a francot csinál Chivu, annyira kisodródott már a messinai játékos, hogy még szerelni se kellett volna.

szanics
A jó mocskos életbe!

Taranov
Jónak tunik ez a Wilhelmson.

totti10
AS Roma <1 - 0> Parma

19' <1 - 0> A.F.A. Mancini

hajrá,lilák!

szanics
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mostanság zaklatott egy picit a lét számomra e földön... 😄

gabber_saviola
szia Farkaskoma rég láttalak (akarom mondani a fórumon) 😄ddddddddddddddd