7165
-
#4882 Szerintem zseniálisan néz ki!
Ebből komplett készlet kell gatyástól! :D
AS ROMA - KAPPA 2007/2008, IDEGENBELI MEZ -
#4881 vki betud nyomni képeket az új mezről? -
#4880 Összeállításunk nem volt erős, de nem is volt gyenge:
Roma: Curci - Panucci (75. Rosi), Chivu, Tonetto (75. Freddi), Cassetti - De Rossi (60. Aquilani) - Mancini (60. Nonda), Perrotta (60. Barusso), Brighi (46. Pizarro), Taddei (46. Alvarez) - Totti (46. Vucinic). -
#4879 Idei első edzőmeccsünkre sikerült átmenteni a tavalyi felkészülési találkozókon mutatott formánkat:
Borussia Dortmund - AS Roma 4-0....... -
#4878 csinálj sok képet:) -
Csesza #4877 valami új info nektek, kedves román barátunkról? -
#4876 West Ham - Roma Augusztus 4. Erre a meccsre kimegyek. -
#4875 kivel játszottunk vagy kivel fogunk játszani edzőmeccset? -
Adler #4874 az olaszok sosem voltak kapkodósak -
mrroma #4873 mindig utolsokkent kezdenek,mar ideje csinalni valamit! -
#4872 :DDD -
Csesza #4871 persze, nem is véletlenűl ez volt első a sorban, a másikat meg csak azért mondta, hogy legyen valami pozitívum is a nyilatkozatában... -
#4870 reméljük sikerül neki:)jó lenne már 19.-én meccset nézni:) -
#4869 igaza van,csak szerintem őt már jobban izgatja a karácsonyi szünet mint a válogatott -
#4868 Francesco Totti azzal fenyegetőzik, hogy kilép az olasz játékos-szakszervezetből, ha a labdarúgó-bajnokság rajtját nem hozzák egy héttel korábbra.
A vita múlt hónapban robbant ki, amikor az első és másodosztályú klubok vezetői Roberto Donadoni szövetségi kapitány kérését figyelmen kívül hagyva döntöttek az augusztus 26-i rajt mellett. A szakvezető azért szerette volna, hogy egy héttel korábban kezdődjön a Serie A, hogy a válogatott játékosok megfelelő állapotban legyenek a szeptemberi Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésekre.
"Mi vagyunk a főszereplők, minket mégsem hallgatnak meg soha. Ez az a pillanat, amikor viszont hallatnunk kell a hangunkat. Mi augusztus 19-én szeretnénk kezdeni, mert így nyernénk plusz egy hét karácsonyi szünetet, illetve a válogatott is jobb formában várhatná a sorsdöntő mérkőzéseket" - mondta az AS Roma világbajnok támadója.
A Serie A küzdelemsorozata hagyományosan az európai élbajnokságok egyik utolsójaként szokott rajtolni. -
#4867 Ez nem rossz. De ettől függetlenül én is Manciniben és Tottiban látom a sikerek zálogát, akárcsak Szanics. -
mrroma #4866 kell nekunk egy Giuli! de azert remelem Mancini nem megy el -
#4865 Ludovic Giuly távozik Barcelonából, az AS Roma együttesében folytatja
Távozik Barcelonából Ludovic Giuly.
Az aprótermetű francia szélső ügyében a katalán klub és az AS Roma már megegyezett, igaz, ő még nem írta alá a szerződését az olasz együttessel.
A Barcelona csapatának sportigazgatója, Txiki Begiristain elmondása szerint Ludovic Giuly az AS Roma együttesénél folytatja pályafutását. A játékos 4,5 millió euróért vált klubot.
„A két klub már megegyezett, de Giuly még nem írta alá a szerződést” – mondta az egykori kiváló futballista. – „A játékos még nem esett át az orvosi vizsgálaton.”
Giuly 2004 nyarán került Monacóból a Barcelonához, ahol első két szezonjában 29-29 bajnokit játszott, legutóbb azonban „csak” 27 mérkőzésen jutott szóhoz. Rómában három évig fog játszani.
A katalán együttessel két bajnoki címet elhódító, 17-szeres válogatott francia játékos 2006-ban a BL-trófeát is elhódította.
-
#4864 Az As Roma veterán csatára, Vincenzo Montella pénteken egykori klubjához, a Sampdoriához szerződött, ahol a 90-es években három szezont is eltöltött. A csatár a genovai egyletnél 1996 és 1999 között 83 mérkőzésen 54-szer volt eredményes.
A 33 éves játékos, akinek Francesco Totti mellett esélye sem volt "labdára rúgni" az utóbbi időkben a római csatársorban, az elmúlt szezont kölcsönben a Fulham együtesénél töltötte.
Azonban Angliában sem igazán talált magára, tíz mérkőzésen csupán két gólt szerzett.
A 20-szoros válogatott játékos 2001-ben olasz bajnoki címet nyert a fővárosiakkal, pályafutása során 263 Serie A-mérkőzésen összesen 132 gólt szerzett.
Forrás: NS -
#4863 Ha jól tudom, ez a felső plafon azon játékosok számára a Romában, akiknek személyijében nem az áll a név mellett, hogy Francesco Totti :D
Szerintem egyébként a klub második legnagyobb értékéről van szó, aki előtt még ott állnak legszebb évei, úgyhogy korrekt ajánlat tőle ez a 2.5 millió eurós évi fizetés.
Meg kell neki adni!!! -
mrroma #4862 nekunk ez jo, szerintem! -
mrroma #4861 menyiert vettek Pepe-t?.........tudja valaki?
-
#4860 Noha az AS Roma júniusban visszautasította az FC Liverpool 19 millió eurós ajánlatát Manciniért, a Bajnokok Ligája-döntős angol klub továbbra is szeretné megszerezni a brazil szélsőt.
Alessandro Faiolhe, a játékos menedzsere szerint felhívta őt Rafael Benitez, a Vörösök trénere, hogy ismét érdeklődjön az átigazolás eshetőségéről, ugyanakkor a játékosügynök azt is közölte, hogy a római klub 2009 nyaráig szeretné meghosszabbítani Mancini kontraktusát, s ez ügyben napokon belül találkozik a fővárosiak vezetőivel.
Mancini szerződéshosszabbítása korábban is felmerült, akkor úgy hírlett a 26 éves támadó hosszabb távra szeretné elkötelezni magát a Farkasokhoz, ezért ügynöke - nyilván a Liverpool erőteljes érdeklődését is kihasználandó - igyekszik kijárni azt, hogy a szerződést 2012 nyaráig prolongálják úgy, hogy Mancini évi járandósága két és fél millió euró legyen. -
#4859 Chivu tuti nálunk fog kikötni... -
#4858 A menedzsere segíthetne neki felmérni, hogy milyen tárgyalási pozícióban van. -
#4857 A Realnál megpróbálták elmagyarázni neki, hogy ott Cannavaro sem keres évi 5 millió eurót, nem értette meg........
Nem tudom, mit gondol magáról ez az ember. -
#4856 Akkor tényleg szívunk.
Mindenesetre érdekes, hogy ennyire nagyra értékeli magát. -
#4855 ??? -
#4854 Nem fogja meghosszabbítani a szerződését.
Ehhez csak annyit: ő 5 millió eurót akar évente.
A Real 4.5-öt ajánlott neki, ez már neki kevés volt.
Ehhez képest mi évi 3 milliót tudtunk ajánlani neki, amire azt mondták: nevetséges... -
#4853 Ezt nem értem, kifejtenéd? -
#4852 Hát ha nem akar most elmenni, akkor talán tényleg itt akar maradni hosszabb távon.
Még azt tudnám elképzelni, hogy nem akarja az országot elhagyni. -
mrroma #4851 lehet hogy Chivu szereti a Roma-t,de meg en se adanank nekik 20 millat AKKOR HA NEM VAGYOK OTT. -
mrroma #4850 szerintem ez jo hir, mert ha marad es szereti a ROMA-t akkor jovo nyarig meg sok van es meghosszabithatja a szerzodeset, ugyhogy szerintem megmaradt nekunk egy jo jatekos, de augusztus 31-ig meg sok van!!! -
#4849 Chivu nem megy sehova.
Évi félmillió eurón vitatkozott a Reallal, miközben attól a Romától, amit állítólag imád, ezzel több mint 20 milliót vett el. Jövő nyárig marad, aztán ingyen távozhat a jelenlegi állás szerint. -
#4848 Itt csaknem kap többet. -
#4847 Azt olvastam, hogy mégsem megy Chivu a Madridhoz, mert keveselte a 4.5 millió euros évi fizetést. A Roma persze nem örül ennek. -
Csesza #4846 ehhh -
mrroma #4845 mar idegesit ez a huzavona Chivu-val, lassan hasonlit az Emerson-fele atigazolashoz, figyejetek meg vegul marad nalunk es jovore elmegy ingyen.Biztos mondta neki Totti hogy, most mesz el amikor bajnok lesz a Roma -
#4844 Hát én is sajnálom. -
#4843 :DDDDd