AS Roma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Azért ebben nem vagyok biztos, fogunk mi még játszani az Interrel is :-)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

gabber_saviola
az év meccse lesz 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Matthewpamer
1-es

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Taranov
Én is :-)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

gabber_saviola
nemsokára eljön az a bizonyos vasárnap és összecsapunk az Olimpicóban, én már nagyon várom 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

totti10
Spalletti nem tart a Lyontól
Luciano Spalletti annak ellenére optimista, hogy a végsõ gyõzelemre is esélyesnek tartott Lyont kapta a Roma ellenfélül a BL egyenes kieséses szakaszában.
"Nem tartok a Lyontól. Mindannyian jól ismerjük õket, hiszen a Lyon egy minta klub. Az utóbbi években sorozatban nyerték a bajnoki címeket és megmutatták az erejüket. Tökéletes csapatról van szó, akik mindent tudnak."-kezdte nyilatkozatát Spalletti a sorsolást követõen.
"Juninho a világ egyik legerõsebb játékosa és a csapat védelme is nagyszerû. Bár azt gondolom, ugyan ez elmondható a Romáról is. Érdekes a párosítás, hiszen ebbõl leszûrhetjük majd, hogy meddig juthatunk késõbb. Ez a mérkõzés esélyt ad arra, hogy bebizonyítsuk és megmutassuk a csapat igazi tudását, értékét."-tette hozzá a szakember.
Antonio Tempestilli elismerte, hogy szerette volna elkerülni a francia csapatot.
"A Lyon bebizonyította, hogy az egyik legerõsebb csapat Európában és a francia bajnokságban is egyeduralkodók. Nehéz mérkõzésre számítok. Bármi is lesz, amennyiben itt elbukunk, akkor azzal szembe kell néznünk. Biztos vagyok benne, hogy ha a legjobb játékosainkat tudjuk pályára küldeni és úgy játszunk majd, ahogyan igazán tudunk, akkor még sokra vihetjük. Bízom a nagyszerû játékosainkban. Tisztelem az ellenfelet, de biztos vagyok benne, hogy jól fogunk szerepelni."-nyilatkozta Tempestilli.

hajrá,lilák!

hunbasser

ReaL MaDRid x siempre

Taranov
😞

jbal
😞(((((((((((

részvétem...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Sajnos kifogtuk a Lyont<#help>

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

banok
12.00 CET - EuroSport

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

szanics
dec. 15

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Taranov
Mikor lesz a BL sorsolás?

kuglefang
klassz, köszi

Taranov
20:15-kor a Sport1.

kuglefang
A Vasánapi Roma - Palermo-t adja valamelyik sport tv?

kuglefang
Remélem a Palermo holnap kilehelli magát a Celta de Vigo ellen. Nagyon fontos lenne ha nyerni tudnánk, bár a bajnoki eséllyeket az se hozná még vissza, legalábbis számomra. Jó lenne az a második hely is, de még milyen jó! <#nevetes1>
Egyébként tök durva már zsinórban a 4. meccsünket fogjuk hazai pályán játszani <#wow2>

Taranov
Nekem sem tetszik, csak az elsõ 10 percben röhögtem rajta, de igazából csak azért, mert baromira meglepett, hogy ilyen is van.
De sokan szeretik, és szemmel láthatólag a Sport1 is lazább stílusra vált.

oláhbá
az egy pedofil paraszt (legalábbis amilyen hangnemben közvetit) :}

takibalint
Volt az Ebayen egy elado, aki arult polokat, amin a kovetkezo minta volt. A polo normal feher szinu. Tudjatok van a termekeken egy emberke vagy grafika, ami a szemetbe dob valamit. Hogy ugye mindenki a szemetbe dobja, amit vesz. NA a polon egy ilyen emberforma volt piros bordo szinu poloban es gatyaban, es egy kek szinu polo volt a kezeben, amit a szemetbe akar bedobni. Gondolom tudjatok a szinek jelenteset. <#vigyor2><#crazya><#nyes><#wilting> Elnezest a Lazio szurkoloktol. Sajnos most nem talaltam kept rola, ha lesz belinkelem.

gabber_saviola
vasárnap megyünk Romába 😛

jbal
áááá köszönöm!!!!!!!jött e-mail😄DDDDDDDDD

jbal
áááááááá
vazze.
nem tudok belépni az asroma.hu fórumján mert e-mailt változtattam és azóta nem enged.regisztráltam egy újat belépni nem enged aktiváló e-mail meg nincs
<#boxer><#boxer><#boxer><#boxer>

szanics
jaja, szoptunk egy embereset...

Kösz!

jbal
Szaniszló Csaba

Hogy is hívják a ROMA-sat?

McFrost
fú pazze 😮

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

szanics
Azt nem hiszem.

gabber_saviola

A Rómás komit már szinte sajnáltam a 3. gólnál.

Taranov
Viszont a Sport1-en ez az új, vicces stílus nem jön be annyira.
Sajnálják már szerintem, hogy elküldték Hortit 😊

szanics
Bakker, ez csúnya volt...

gabber_saviola
részvét

takibalint
Nem, ha az Inter is hibazik. Azert messze meg a bajnoksag vege, de az teny, hogy az Inter most jo formaban van. Mondjuk a Roma is ezt a mai meccset leszamitva.

Taranov
Ezen a meccsen hamar túltettem magam, a probléma a 7 pontos hátránnyal van. Ledolgozhatatlan?

jbal
<#shakehead><#sir><#rinya><#nemtudom><#szomoru1>

oláhbá
:}}}}}}}}}}}n

ennyi:}}}}}}}}}

szeginy szanicsbébe:}}}}}}}}}}}

jbal
áááááááááááááááááááááá

totti10
Ledesmaaa 1-0<#wow1><#wow1><#wow2><#pardon1><#szomoru1>

hajrá,lilák!

takibalint
Tudom, csak kivancsi voltam te is tudod e. <#vigyor2><#nyes><#nyes>

A szabadrugas utani pillanat.

jbal
a Valencia elleni gól.csak elég szar minõségû

takibalint
Ez milyen kep?

jbal

takibalint
En nem tudok rola, hogy komoly lenne. Ott ult a stadionban es vegig nezte a meccset.

MnAdI
Érdemes elolvasni!!!!!!!!!
Tottiról 1 kis hír bár ezt mindenki tudja ami a cikbe van 😛

http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE

Taranov
Totti sérülése nem komoly, ugye?

takibalint
Jobban mint a Valencia. A Valenciaban nem volt Morientes, igaz a romaban nem volt Totti serules miatt. A Romanak tobb helyzete volt.

Erdekes, hogy vedo fejelte a golt. Egy baloldali szabadrugasbol Mancini a 11-es ponttal egy vonalban ivelt Mexes visszafejelte a kapufa mellol az alapvonalrol es a tuloldalon az otoson belulrol csak az ureskapuba kellett fejelnie Panuccinak.

Taranov
Jól játszott a csapat?

jbal
<#worship><#worship><#worship><#taps><#taps><#taps>