AS Roma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Luciano Spalletti annak ellenére optimista, hogy a végsõ gyõzelemre is esélyesnek tartott Lyont kapta a Roma ellenfélül a BL egyenes kieséses szakaszában.
"Nem tartok a Lyontól. Mindannyian jól ismerjük õket, hiszen a Lyon egy minta klub. Az utóbbi években sorozatban nyerték a bajnoki címeket és megmutatták az erejüket. Tökéletes csapatról van szó, akik mindent tudnak."-kezdte nyilatkozatát Spalletti a sorsolást követõen.
"Juninho a világ egyik legerõsebb játékosa és a csapat védelme is nagyszerû. Bár azt gondolom, ugyan ez elmondható a Romáról is. Érdekes a párosítás, hiszen ebbõl leszûrhetjük majd, hogy meddig juthatunk késõbb. Ez a mérkõzés esélyt ad arra, hogy bebizonyítsuk és megmutassuk a csapat igazi tudását, értékét."-tette hozzá a szakember.
Antonio Tempestilli elismerte, hogy szerette volna elkerülni a francia csapatot.
"A Lyon bebizonyította, hogy az egyik legerõsebb csapat Európában és a francia bajnokságban is egyeduralkodók. Nehéz mérkõzésre számítok. Bármi is lesz, amennyiben itt elbukunk, akkor azzal szembe kell néznünk. Biztos vagyok benne, hogy ha a legjobb játékosainkat tudjuk pályára küldeni és úgy játszunk majd, ahogyan igazán tudunk, akkor még sokra vihetjük. Bízom a nagyszerû játékosainkban. Tisztelem az ellenfelet, de biztos vagyok benne, hogy jól fogunk szerepelni."-nyilatkozta Tempestilli.
hajrá,lilák!
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.
Egyébként tök durva már zsinórban a 4. meccsünket fogjuk hazai pályán játszani <#wow2>#wow2>
De sokan szeretik, és szemmel láthatólag a Sport1 is lazább stílusra vált.
vazze.
nem tudok belépni az asroma.hu fórumján mert e-mailt változtattam és azóta nem enged.regisztráltam egy újat belépni nem enged aktiváló e-mail meg nincs
<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Sajnálják már szerintem, hogy elküldték Hortit 😊
hajrá,lilák!
A szabadrugas utani pillanat.
Tottiról 1 kis hír bár ezt mindenki tudja ami a cikbe van 😛
http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE
Erdekes, hogy vedo fejelte a golt. Egy baloldali szabadrugasbol Mancini a 11-es ponttal egy vonalban ivelt Mexes visszafejelte a kapufa mellol az alapvonalrol es a tuloldalon az otoson belulrol csak az ureskapuba kellett fejelnie Panuccinak.