7165
  • szanics
    Szerintem zseniálisan néz ki!
    Ebből komplett készlet kell gatyástól! :D

AS ROMA - KAPPA 2007/2008, IDEGENBELI MEZ
  • totti10
    vki betud nyomni képeket az új mezről?
  • szanics
    Összeállításunk nem volt erős, de nem is volt gyenge:

Roma: Curci - Panucci (75. Rosi), Chivu, Tonetto (75. Freddi), Cassetti - De Rossi (60. Aquilani) - Mancini (60. Nonda), Perrotta (60. Barusso), Brighi (46. Pizarro), Taddei (46. Alvarez) - Totti (46. Vucinic).
  • szanics
    Idei első edzőmeccsünkre sikerült átmenteni a tavalyi felkészülési találkozókon mutatott formánkat:

Borussia Dortmund - AS Roma 4-0.......
  • totti10
    csinálj sok képet:)
  • Csesza
    valami új info nektek, kedves román barátunkról?
  • takibalint
    West Ham - Roma Augusztus 4. Erre a meccsre kimegyek.
  • totti10
    kivel játszottunk vagy kivel fogunk játszani edzőmeccset?
  • Adler
    az olaszok sosem voltak kapkodósak
  • mrroma
    mindig utolsokkent kezdenek,mar ideje csinalni valamit!
  • Taranov
    :DDD
  • Csesza
    persze, nem is véletlenűl ez volt első a sorban, a másikat meg csak azért mondta, hogy legyen valami pozitívum is a nyilatkozatában...
  • fsgh
    reméljük sikerül neki:)jó lenne már 19.-én meccset nézni:)
  • 9csöves9
    igaza van,csak szerintem őt már jobban izgatja a karácsonyi szünet mint a válogatott
  • takibalint
    Francesco Totti azzal fenyegetőzik, hogy kilép az olasz játékos-szakszervezetből, ha a labdarúgó-bajnokság rajtját nem hozzák egy héttel korábbra.

A vita múlt hónapban robbant ki, amikor az első és másodosztályú klubok vezetői Roberto Donadoni szövetségi kapitány kérését figyelmen kívül hagyva döntöttek az augusztus 26-i rajt mellett. A szakvezető azért szerette volna, hogy egy héttel korábban kezdődjön a Serie A, hogy a válogatott játékosok megfelelő állapotban legyenek a szeptemberi Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésekre.

"Mi vagyunk a főszereplők, minket mégsem hallgatnak meg soha. Ez az a pillanat, amikor viszont hallatnunk kell a hangunkat. Mi augusztus 19-én szeretnénk kezdeni, mert így nyernénk plusz egy hét karácsonyi szünetet, illetve a válogatott is jobb formában várhatná a sorsdöntő mérkőzéseket" - mondta az AS Roma világbajnok támadója.

A Serie A küzdelemsorozata hagyományosan az európai élbajnokságok egyik utolsójaként szokott rajtolni.
  • Taranov
    Ez nem rossz. De ettől függetlenül én is Manciniben és Tottiban látom a sikerek zálogát, akárcsak Szanics.
  • mrroma
    kell nekunk egy Giuli! de azert remelem Mancini nem megy el
  • totti10
    Ludovic Giuly távozik Barcelonából, az AS Roma együttesében folytatja
    Távozik Barcelonából Ludovic Giuly.

Az aprótermetű francia szélső ügyében a katalán klub és az AS Roma már megegyezett, igaz, ő még nem írta alá a szerződését az olasz együttessel.

A Barcelona csapatának sportigazgatója, Txiki Begiristain elmondása szerint Ludovic Giuly az AS Roma együttesénél folytatja pályafutását. A játékos 4,5 millió euróért vált klubot.
    „A két klub már megegyezett, de Giuly még nem írta alá a szerződést” – mondta az egykori kiváló futballista. – „A játékos még nem esett át az orvosi vizsgálaton.”

Giuly 2004 nyarán került Monacóból a Barcelonához, ahol első két szezonjában 29-29 bajnokit játszott, legutóbb azonban „csak” 27 mérkőzésen jutott szóhoz. Rómában három évig fog játszani.

A katalán együttessel két bajnoki címet elhódító, 17-szeres válogatott francia játékos 2006-ban a BL-trófeát is elhódította.
  • takibalint
    Az As Roma veterán csatára, Vincenzo Montella pénteken egykori klubjához, a Sampdoriához szerződött, ahol a 90-es években három szezont is eltöltött. A csatár a genovai egyletnél 1996 és 1999 között 83 mérkőzésen 54-szer volt eredményes.

A 33 éves játékos, akinek Francesco Totti mellett esélye sem volt "labdára rúgni" az utóbbi időkben a római csatársorban, az elmúlt szezont kölcsönben a Fulham együtesénél töltötte.

Azonban Angliában sem igazán talált magára, tíz mérkőzésen csupán két gólt szerzett.

A 20-szoros válogatott játékos 2001-ben olasz bajnoki címet nyert a fővárosiakkal, pályafutása során 263 Serie A-mérkőzésen összesen 132 gólt szerzett.

Forrás: NS
  • szanics
    Ha jól tudom, ez a felső plafon azon játékosok számára a Romában, akiknek személyijében nem az áll a név mellett, hogy Francesco Totti :D
    Szerintem egyébként a klub második legnagyobb értékéről van szó, aki előtt még ott állnak legszebb évei, úgyhogy korrekt ajánlat tőle ez a 2.5 millió eurós évi fizetés.
    Meg kell neki adni!!!
  • mrroma
    nekunk ez jo, szerintem!
  • mrroma
    menyiert vettek Pepe-t?.........tudja valaki?
  • takibalint
    Noha az AS Roma júniusban visszautasította az FC Liverpool 19 millió eurós ajánlatát Manciniért, a Bajnokok Ligája-döntős angol klub továbbra is szeretné megszerezni a brazil szélsőt.

Alessandro Faiolhe, a játékos menedzsere szerint felhívta őt Rafael Benitez, a Vörösök trénere, hogy ismét érdeklődjön az átigazolás eshetőségéről, ugyanakkor a játékosügynök azt is közölte, hogy a római klub 2009 nyaráig szeretné meghosszabbítani Mancini kontraktusát, s ez ügyben napokon belül találkozik a fővárosiak vezetőivel.

Mancini szerződéshosszabbítása korábban is felmerült, akkor úgy hírlett a 26 éves támadó hosszabb távra szeretné elkötelezni magát a Farkasokhoz, ezért ügynöke - nyilván a Liverpool erőteljes érdeklődését is kihasználandó - igyekszik kijárni azt, hogy a szerződést 2012 nyaráig prolongálják úgy, hogy Mancini évi járandósága két és fél millió euró legyen.
  • ForzaInter
    Chivu tuti nálunk fog kikötni...
  • Taranov
    A menedzsere segíthetne neki felmérni, hogy milyen tárgyalási pozícióban van.
  • szanics
    A Realnál megpróbálták elmagyarázni neki, hogy ott Cannavaro sem keres évi 5 millió eurót, nem értette meg........
    Nem tudom, mit gondol magáról ez az ember.
  • Taranov
    Akkor tényleg szívunk.
    Mindenesetre érdekes, hogy ennyire nagyra értékeli magát.
  • szanics
    ???
  • szanics
    Nem fogja meghosszabbítani a szerződését.
    Ehhez csak annyit: ő 5 millió eurót akar évente.
    A Real 4.5-öt ajánlott neki, ez már neki kevés volt.
    Ehhez képest mi évi 3 milliót tudtunk ajánlani neki, amire azt mondták: nevetséges...
  • Taranov
    Ezt nem értem, kifejtenéd?
  • Taranov
    Hát ha nem akar most elmenni, akkor talán tényleg itt akar maradni hosszabb távon.
    Még azt tudnám elképzelni, hogy nem akarja az országot elhagyni.
  • mrroma
    lehet hogy Chivu szereti a Roma-t,de meg en se adanank nekik 20 millat AKKOR HA NEM VAGYOK OTT.
  • mrroma
    szerintem ez jo hir, mert ha marad es szereti a ROMA-t akkor jovo nyarig meg sok van es meghosszabithatja a szerzodeset, ugyhogy szerintem megmaradt nekunk egy jo jatekos, de augusztus 31-ig meg sok van!!!
  • szanics
    Chivu nem megy sehova.
    Évi félmillió eurón vitatkozott a Reallal, miközben attól a Romától, amit állítólag imád, ezzel több mint 20 milliót vett el. Jövő nyárig marad, aztán ingyen távozhat a jelenlegi állás szerint.
  • Taranov
    Itt csaknem kap többet.
  • takibalint
    Azt olvastam, hogy mégsem megy Chivu a Madridhoz, mert keveselte a 4.5 millió euros évi fizetést. A Roma persze nem örül ennek.
  • Csesza
    ehhh
  • mrroma
    mar idegesit ez a huzavona Chivu-val, lassan hasonlit az Emerson-fele atigazolashoz, figyejetek meg vegul marad nalunk es jovore elmegy ingyen.Biztos mondta neki Totti hogy, most mesz el amikor bajnok lesz a Roma
  • Taranov
    Hát én is sajnálom.
  • gabber_saviola
    :DDDDd