AS Roma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Szerdán jó kis meccs lesz.
Egyébként a tegnapi nagyarányú gyõzelem nagyon megnyugtatott, nincs semmi baj a csapattal.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok
ja jó én egy nemzetközi oldalon néztem. 😊

Prince23
15:00 S2-õn sztem is

jbal
sztem Sport2 mert az 1-en jégkorong vb lesz

banok
vasárnap
15.00 Roma-Sampdoria Sport1

off: remélem Koman játszik és lõ nektek egy gólt 😊 de tõlem nyerhettek 2-1-re 😊

Taranov
Hétvégén kivel játszunk?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Ezt nehéz mondani, Chivu és Doni NB1-es szinten bénázott, a többiek pedig talán megijedtek a bekapott góltól, és teljesen leblokkoltak. Úgy a 3. gól után jöhetett a motiválatlanság.
Az elsõ kapott gól elõtt egyébként még mi irányítottuk a meccset.

ForzaInter
hát doni,chivu katasztrófális volt, de ha a roma az elsõ meccsen jobban kihasználja a lehetõségeit, mert ott nyerhetek volna akár 4-1-re vagy többel, akkor nem lett volna ez a visszavágó, de hát ha-val nem kezdünk mondatot...

Yo, Bitch!

hunbasser
mondjuk nem csak a védelemmel volt baj,mert a támadójáték sem volt vmi nagyon jó,Tottit jobban kellett volna segíteni,persze hiányoztak egészen meghatározó játékosok is,de ha a támadások kicsivel jobbak lettek volna,talán lett volna esély

mi volt a baj sztetek?motiválatlanság?rossz taktika?fáradtság?vagy csak egyszerû bénázás?(nb1-ben elképzelhetõnek tartom,de itt nem nagyon)
vagy csak egész egyszerûen nem mûködött a gépezet?

ReaL MaDRid x siempre

Taranov
Az odavágón Mexés hibáitól ijedtem meg néha, de akkor nagyobb baj nem lett.

hunbasser
ezekszerint akkor nem csak én láttam Donit és Chivut a leggyengébbeknek.viszont De Rossi gólja pazar volt,bár ez gondolom kicsit sem vígasztal benneteket...

ReaL MaDRid x siempre

szanics
Lovagi címében pedig egészen helyesen brit <#gonosz1>

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

takibalint
Aki egyebkent Skot <#lookaround>

szanics
Igen, erre mondják azt, hogy itt már nem árt egy kis BL-rutin

gabber_saviola
A fõfarkas 😊

sajnáltalak titeket

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Prince23
Sajnálom õket, talán túl "ifjak" voltak az OT-on. Már csak a 71 ezer mu drukker...<#gun>

szanics
Na túléltem... 😊

Borzalmas egy meccs volt, a ManUtd teljesen megérdemelte a gyõzelmet, ha nem is ilyen arányban.
Talán kellett volna nevezni kapust is a meccsre, bár nem értem Doni és a védelembõl Chivu totális összeomlását sem, mert eddig mindketten jól teljesítettek idén.
Ez van, megyünk tovább, az angol lovag viszont "kissé" sportszerûtlen volt, mikor a 89. percben aláírásokat osztogatott. Azért ezt nem kellett volna...

Taranov
Jó, de az is igaz, hogy ami a Manchesternek a kapufáról befelé pattant, az a Romának kifelé. Egyszeruen szerencsétlen nap volt, nem volt ennyire rossz a Roma.

Ez sajnos fekete nap volt, de én azzal vígasztalom magam, hogy így is tovább jutottunk idén a BL-ben mint a Barca,Inter vagy Real, ami azért nem kis teljesítmény.

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

Matthewpamer
a milan milyen csapat?:p

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

ForzaInter
kapussal az élen, énis drukkoltam a romának mint egyetlen olasz csapat hogy jól szerepeljenek de hát naon rossz volt nézni amit csináltak, mencseszternek minden beakadt szinte amit kapura lõttek, de az tényleg szép volt hogy a szurkolók még 7-1-nél is énekelték a roma himnuszt.

Yo, Bitch!

Taranov
Nekem is a Roma és a Valencia volt szimpatikus.
Én már fel is dolgoztam a vereséget, nem volt szép az eredményjelzõ, de boldogsággal tölt el, hogy Olasz Kupa döntõsök vagyunk, a Serie A második helyezettjei, illetve az idei teljesítményünk alapján bízom benne, hogy bizos BL résztvevõk a következõ idényben is.
A csapat jól össze van rakva, van összjáték, Spalletti mindenkinek szimpatikus, Vucinic személyében jó csatárra leltünk. Legfeljebb a védelem az, ami egy kicsit gyenge.

hunbasser
Részvétem romanisták...
ahogy totti10 mondta,majd jövõre.

ReaL MaDRid x siempre

totti10
majd jövöre....

hajrá,lilák!

sapkafej
😄
ez kész

György

ejj gyerekek,, ez csúnya volt. részvét. Számomra ezzel a szimpi csapatok kiestek, Roma, Valencia.

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Taranov
Nem ebbe a topikba kell írni azt a véleményt. Más topikokba nyugodtan írhatja, ugyanis pl. én azokat nem olvasom.

Falconer
Csak annyit szolnek hozza, hogy reszvetem...
C Ronaldo hulye ontelt fejet nezni egesz meccsen, aaa

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

gabber_saviola
egy srácnak aki eltévesztette a topikot

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

jbal
ez kinek ment?

jol van már lécci menny örülni a tieid közé én sem filozofálgatok a te topikodba!!!!!!!!!!!!!!

takibalint
Eleg gusztustalan volt, hogy a man utd szurkolok vegig fujjoltak a romara. Eddig is utaltam a unitedet foleg a ronaldot es rooneyt.

McFrost
ejjpaszod 😮

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
én sem írtam csunyát csak elmondtam a véleményem

jbal
6-1😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

takibalint
Nagyon kitamad a Roma. A united meg kontrazik. Legalabb nem adjak fel.

takibalint
Kapott 6 golt egy meccsen valaha is a Roma? Epp irtam az 5-ot, mire jott a 6.ik. <#szomoru1><#fejvakaras><#wow3>

gabber_saviola
azért minden tiszteletem a Romai tifosoknak akik kint vannak a meccsen, mert a háttérben megy ám a "ROMA-ROMA-ROMA" himnusz

takibalint
Mintha lenne egy moderator, az kitorolheti az ilyen beszolasokat nem?

Taranov
Mindenki jobban járt volna, ha a kedves kolléga nem tér be ide.

Matthewpamer
😄DD

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

hókulláré
SAJNÁLATUS :{{{{

zöld erdőben jártam minnesotát láttam ki fognak kapni szabad-e draftolni :}

báttyó02
bazdmeg direkt cselzi topikba meg valensziába nem megyek hogy ne tudjam még az eredményt,erre te be böfögöd ide....kössz

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

hunbasser
részvétem.Spalletti sztem a 2.félidõre úgy fogja kiküldeni a játékosokat,h "játsszatok ahogy akartok,csak több gólt ne kapjatok"

ilyenkor mit mondhat egy edzõ?azt hiszem semmit,max leb*ssza õket,meg bátorítja is õket,vagy nem tudom,de ilyenkor elég szar lehet.Ferguson meg miért mondaná a játékosainak,h "oké fiúk,elég volt,mostantól csak passzolgassatok nyugisan,tartsátok a labdát magatoknál nomeg az eredményt." nem,ezt nem fogja mondani,innentõl mostmár örömfutball lesz,és ha innen a Roma feláll,akkor minden tiszteletem a ti csapatotoké,de erre nem sok esélyt látok.gondolom ti sem.

ReaL MaDRid x siempre

LasCar16
jöhetne valami csoda😊

#acm

Szerintem maradj a saját topikotokban, köszi.

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

jbal
csak oda<#papakacsint>

Golyo69
oda is írok ne aggódj 😄

GGMU

jbal
van mu topik<#papakacsint>