AS Roma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként a tegnapi nagyarányú gyõzelem nagyon megnyugtatott, nincs semmi baj a csapattal.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
15.00 Roma-Sampdoria Sport1
off: remélem Koman játszik és lõ nektek egy gólt 😊 de tõlem nyerhettek 2-1-re 😊
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Az elsõ kapott gól elõtt egyébként még mi irányítottuk a meccset.
Yo, Bitch!
mi volt a baj sztetek?motiválatlanság?rossz taktika?fáradtság?vagy csak egyszerû bénázás?(nb1-ben elképzelhetõnek tartom,de itt nem nagyon)
vagy csak egész egyszerûen nem mûködött a gépezet?
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
sajnáltalak titeket
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Borzalmas egy meccs volt, a ManUtd teljesen megérdemelte a gyõzelmet, ha nem is ilyen arányban.
Talán kellett volna nevezni kapust is a meccsre, bár nem értem Doni és a védelembõl Chivu totális összeomlását sem, mert eddig mindketten jól teljesítettek idén.
Ez van, megyünk tovább, az angol lovag viszont "kissé" sportszerûtlen volt, mikor a 89. percben aláírásokat osztogatott. Azért ezt nem kellett volna...
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Yo, Bitch!
Én már fel is dolgoztam a vereséget, nem volt szép az eredményjelzõ, de boldogsággal tölt el, hogy Olasz Kupa döntõsök vagyunk, a Serie A második helyezettjei, illetve az idei teljesítményünk alapján bízom benne, hogy bizos BL résztvevõk a következõ idényben is.
A csapat jól össze van rakva, van összjáték, Spalletti mindenkinek szimpatikus, Vucinic személyében jó csatárra leltünk. Legfeljebb a védelem az, ami egy kicsit gyenge.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
C Ronaldo hulye ontelt fejet nezni egesz meccsen, aaa
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
ilyenkor mit mondhat egy edzõ?azt hiszem semmit,max leb*ssza õket,meg bátorítja is õket,vagy nem tudom,de ilyenkor elég szar lehet.Ferguson meg miért mondaná a játékosainak,h "oké fiúk,elég volt,mostantól csak passzolgassatok nyugisan,tartsátok a labdát magatoknál nomeg az eredményt." nem,ezt nem fogja mondani,innentõl mostmár örömfutball lesz,és ha innen a Roma feláll,akkor minden tiszteletem a ti csapatotoké,de erre nem sok esélyt látok.gondolom ti sem.
ReaL MaDRid x siempre
Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.