7165
-
#5163 Én nagyon örültem, mikor megtudtam, hogy nem lesz több angol foci, mert egyrészt eddig sem érdekelt, bár nem is zavart különösebben, de pont abban reménykedtem, hogy így a vasárnap délutáni és a vasárnap esti meccsen kívül lesz esetleg több is a Sport1-en. -
#5162 Amiota nincs angol foci a Sport tv-ben azota eleg sok olasz bajnoki es Roma meccset lehet latni. Hala istennek. Ezen a hetvegen Roma-Milan Jovo het szerdan Lazio-Roma a tvben -
#5161 Majd remelem lesz helyszini jelentes a Roma-Sporting meccsrol kedves hazigazda -
#5160 Mostanaban tul sok golt kap a Roma. Ezt megelozo vagy az elotti 2 bajnokin is 2-2 gol Juve es Fiorentina, ha jol emlekszem.
Most meg 4. Az Inter ellenit nem szamolom mert ott emberhatranyban voltunk. De a vedelem nem all a helyzet magaslatan. Vagy a csapat vedekezo jateka, mert ez nem csak a vedok hibaja volt. Peldaul a ket gyors gol a Napoly ellen, vagy a szogletbol fejelt gol. -
#5159 Sajnos ez a lényeg... -
#5158 ilyeneken megy el a bajnokság... -
#5157 Pfff a köbön, pfff
ekkora meccset!!!
Életbe nem gondoltam volna, h ez az eredmény PONT az olasz bajnokin fogom látni ezt:OOOOO
Mindegy. -
#5156 Gratula szép volt, szebb nem is lehetett volna :( -
#5155 Igen, megérdemelték :( -
#5154 Ezt nem hiszem el a Napoli ellen. Sajnos igazsagos az eredmeny. -
#5153 Már űgy értem, hogy oké, hogy tegnap értek vissza, de ki nem tesz rá? :D -
#5152 Jah. A brazilok pihennek bár nem tudom, miért... -
#5151 Stadio "Olimpico" - ore 18:00
Roma (4-2-3-1): 1 Curci, 2 Panucci, 21 Ferrari, 5 Mexes, 22 Tonetto, 16 De Rossi, 7 Pizarro, 14 Giuly, 20 Perrotta, 30 Mancini, 10 Totti.
In panchina: 32 Doni, 4 Juan, 3 Cicinho, 77 Cassetti, 33 Brighi, 29 Barusso, 9 Vucinic.
All.: Spalletti.
Napoli (3-5-2): 1 Iezzo, 16 Cupi, 28 Cannavaro, 21 Domizzi, 14 Garics, 8 Blasi, 23 Gargano, 17 Hamsik, 19 Savini, 7 Lavezzi, 25 Zalayeta.
In panchina: 22 Gianello, 96 Contini, 4 Montervino, 18 Bogliacino, 20 De Zerbi, 11 Calaiò, 9 Sosa.
All.: Reja.
Arbitro: Tagliavento di Terni -
#5150 25 miska és mehet is :) -
#5149 Hát igen, ilyen áron... -
#5148 Amaurit akarjuk! :D
(gabber mindjárt kézzel-lábbal-klaviatúrával-egérrel fog tiltakozni!)
Persze hozzátartozik, hogy Zampa 22 millió euró alatt nem adja, annyit meg nyilván nem tudunk kifizetni... -
#5147 Na mi a helyzet a Lupokkal? -
#5146 Köszönjük a kompánia és az ex-szülinapos nevében! :D
Ilaryt meg le kéne ütni, mit nyilatkozgat össze-vissza, hogy a férje 35 évesen befejezi?! Szerintem 37 lesz az... :) -
#5145 Én is bírom őt. -
#5144 -
#5143 Ért hozzá :P -
#5142 Ja nem, bocsánat, el vagyok varázsolva, Kakát, Tottit és Messit említette -
#5141 Hegyi Iván: "Ha a világ három legjobb játékosát kéne megneveznem, Ronaldinhot, Messit és Tottit mondanám" -
#5140 Parma-Roma 0:3 Ott szoritotam a tv elot, hogy a Juve jatszon csak dontetlent a Fiorentinaval. Szerencsere bejott. Igy mar csak az Inter van kisse tavol -
#5139 :Dddddd -
#5138 :DDDDDDDdddddddd -
#5137 Szinte kizártnak tartom, a lányomnak majd veszek egy Palermo-mezt, de csak a színe miatt. :DD -
#5136 igazán nincs mit :)
aztán a kis Szanics Palermós legyen ám :P -
#5135 Köszi! :DD -
#5134 bazinagy gratulációm a farkascsaládnak :D
szép nászutat és sok boldogságot -
#5133 Bármennyire fura, még születésnapi ajándékom volt a római repjegy, tehát nem én találtam ki. :D
Azt már igen, hogy szerdán 20:45-kor megyünk az Olimpicóba, mert Roma-Sporting meccs lesz a BL-ben!!!
Szegény tudja, hogy mi vár rá, edződik mellettem 8 éve... :D -
mrroma #5132 van ra egy tippem hogy ki valasztotta Romat a naszut helyszineve,de mit szolt a jovendobelid hozza? Persze szep a koloszeum is meg minden, de azert a mecsre is el kel menni, szegeny ha tudna mi var ra a jovoben (a parom tudna meselni) -
#5131 Köszi előre is a segítőkészséged.
Én is sok boldogságot kívánok!
Egyébként tényleg jobb a feliratos, erre nem is gondoltam, hogy a Subside-on nagyon ritkán van csak Totti. -
#5130 Köszönöm, már nagyon várom! -
#5129 Persze, hogy hozok!
De egyelőre az asromastore.it-en is csak hazai és idegenbeli van, a feketét egyelőre nem lehet kapni, márpedig szerintem ez a bolt kínálatából van. Remélem, mire megyünk, megjön a 3. mez is.
Hát igen, a subside-on átszámítva 64 euró lesz a mez + postaköltség, tehát gondolom nagyjából ez is 80-ra jönne ki.
Csak itt nincs feliratos, nekem meg az kell! :D -
mrroma #5128 ha mar naszutra mesz SOK BOLDOGSAGOT NEKED,ill NEKTEK.
hajra ROMA!!! FORZA ROMA!!!
-
#5127 Nekem is nagy szükségem lenne rá.
Lehet előre tudni, hogy ott mennyibe kerül?
Ha a subsidesports.com-on addig nem lesz, akkor én nagyon megköszönném, ha tudnál hozni, persze előre kifizetném. (Mondjuk az is egy kicsit aggaszt, hogy az asromastore.it-n 80 euróba kerül egy mez, a subsidesports.com-on pedig jóval olcsóbb, csak még nem érkezett meg. -
#5126 Én is éppen a feketére hajtok!
Október 21-27 nászút Rómában, megyünk a Sporting-meccsre, a store-ban újítok egyet! :D -
#5125 Srácok! As Roma mezt hol lehet vásárolni? Ez a fekete nagyon bejött tegnap! :) Sajna a eredményt nem hozta magával...:(
Forza Roma! -
#5124 manu mecss nem volt rossz én elsőre 1-1et tippeltem majdnem bejött
csakhát megint ... november elejére kiváncsi leszek mi lesz a római seregből
győztes hadosztály vagy megtizedelt század...