7165
  • szanics
    BSZ totti10!
    Sajna 2-2 lett, meg kell csapni az Intert!
  • totti10
    2-2 lett b+, de legalább elsők maradtunk!
  • Prince23
    Ez az, eddig 2-1 a mi javunkra!!!!
  • Prince23
    Csatlakozok előttem szóóhoz!
    FORZA Roma
  • Taranov
    Most nagyon ügyesnek kell lennie a csapatnak, hogy megtartsa ezt a pozíciót. Hajrá!
  • totti10
    köszi!
  • mrroma
    Boldog szulinapot totti 10!!!
  • totti10
    kösz!
  • Taranov
    Köszi az infót, és boldog születésnapot neked is!
  • totti10
    ha Francesco Tottira gondolsz akkor neki szept 27-lessz a szülinapja
  • totti10
    köszi vmvr
  • Taranov
    Na jól van akkor, mert úgy emlékeztem, hogy az igazi Tottinak már volt idén szülinapja :)
  • vmvr
    totti10-re gondolok:)
  • Taranov
    Nahát, ennek a Tottinak mindig születésnapja van? :)
  • vmvr
    HBD totti:)
  • Prince23
    Ja, jó lenne berakni vmi bannert, ha nem is tetszik a karajj által készített banner nektek, még kezdetlegesnek jó!
    De sztem jó bannerkészítő... ld. Sevilla FC-ben:D
  • mrroma
    nem a hunsportos,de az latszik,erre az oldalra kelenne egy jo kis banner, megkertem Karajjj-t csinaljon egyet, szerintem jo, itt van lejjebb, de ha tudsz jobbat?, szinesisd mar ki egy kicsit a hatteret, sokkal szeb lenne, szerintem
  • szanics
    Melyik? A Hunsportos? Fél éve nem én csinálom.
    Reméltem, hogy látszik... ;-)
  • mrroma
    hello szanics, nem tudod feltenni ezt a bannert valahogy, jobban nezne ki az oldal, nem?
  • Taranov
    A végént úgy értem, hogy amíg le nem cserélték őket.
  • Taranov
    Egyértelműen Cicinho hozta össze a tizit.
    Taddei sem tudott mit kezdeni magával a végén sajnos, ahogy Mancini sem.
  • Prince23
    Mi? már mint cicinho hozta össze 11-est? én nem úgy láttam...
    Én szerintem minden ott kezdődött az x-el, mikor Taddei az oldalon felrugott 2 juvést egymás után..., sztem ha ezt nem tette vón, akkor nyertünk volna
  • szanics
    Ja, összehozott egy felesleges tizit és sikerült húznia az időt, ezért elvették a labdát bedobásnál és abból kaptuk az egyenlítő gólt...
    (A kettő között jó volt.)
  • k O T T A
    kvajómeccs volt sztem
    2-2 egész jó bár ezt a hagyjuk az ellenfelet kibontakozni dolgot be fogjuk tovvábra is szopni főleg erősebb csapatok ellen
  • totti10
    fölé rúgta tee...
  • james69holden
    "Doni most vedte ki Del Piero buntetojet"

?
  • Prince23
    A fenébe, mázlisták...:PPPPPPP
    Perrotta mit ki hagyott, Cicinhó szerintem most nagyon megmutatta tudását (pedig nem komálom a brazilokat:P), és szerintem elfogja érni, h legalább váltogatva befurakodjon a kezdő11-be.
    2-2 lett az eredmény:( Maradt a pontosztozkodás... nem vagyunk full 100%-osak, de eddig még nem kaptunk ki. hát így legyen.
  • mrroma
    de jol alakul az Inter mecs is
  • mrroma
    ez igen, azt hiszem meg van ki a mecs embere Totti utan, Doni most vedte ki Del Piero buntetojet
  • mrroma
    A Real nagy mestere annak hogy kel kivenni a forgalombol egy jatelost, megveszik es kispadra ultetik, vagy meg oda se
  • Prince23
    Cicinhó nagyon jó választás volt... eddig ott poshadt Madridban szegény.
    Remélem a meccs embere lesz Totti után.
  • mrroma
    nagyon koszonjuk Karajjj a bannert,tok szuper lett, remelem fel tudja tenni szanics, vezetunk Totti megmutatja ki a kiraly az olimpicoban, ez az sracok csak igy tovabb!!!
  • Prince23
    Húh basszus, de jó meccs. Full hangulat van nálunk, na meg Olimpicóban is... 2 tu(o)ttigóllal vezetünk. 2-1:)
    Forza As Roma
  • Taranov
    Hatalmas meccs, és Szávay is átvette a vezetést :) Jó kis vasárnapnak ígérkezik ez :)
  • Taranov
    Kár, hogy bekaptuk ezt a gólt, pedig annyira jó volt a Roma eddig.
    Mondjuk még semmi sincs veszve.
  • k O T T A
    mindjárt roma juve:)
    hajrá hajrá
  • karajjj
    Sziasztok, mrroma megkért, hogy csináljak egy bannert a topikhoz, ha tetszik, felhasználhatjátok nyugodtam...
  • szanics
    Engem tegnap megnyugtatott, hogy ilyenek tudnak beállni csereként, mint Giuly vagy Pizarro. Ez hiányzott nekem tavaly, egy erős pad.
    Nem kell elszállni, nem kell félni sem, ha a Juvét megverjük, akkor az erős bajnoki sorozatban akár egy zakó is belefér. Szerencsére a "nagycsapatok" nincsenek még kirobbanó formában.
  • Prince23
    SZEPT. 23 ROMA - JUVE szuperrangadó!!!!!!!!! 14:50!!!!!!
    Nézzétek!!!
    FORZA AS ROMA!
  • mrroma
    remelem nem szalnak el fiuk maguktol, az idei kezdet nem lehetet volna jobb(meg golt sem kaptunk), en attol felek hogy beleszaladunk egy nagy zakoba es akkor megint leszalunk a foldre, de remelem ez minel kesobb lesz es nem tul fontos mecsen. Igy legyen, egyenlore minden ok, es Totti is jo formaban van, valaszolva egy regebbi kerdesedre, es addig nagy baj nem lehet.FORZA ROMA!!!