7165
  • Taranov
    Most látom, hogy egész jól állunk a bajnokságban. A 2. helyezett Fiorentina csak 1 pontra van, de mi kevesebbet játszottunk. Csak az Inter látszik meglógni egy kicsit.
  • szanics
    Jó ötlet, de állítólag pletyka.

Ha pedig jobban belegondolunk, nem is nagyon lehet más azok után, hogy mások is érdeklődnek iránta. Igaz persze, hogy jó a kapcsolat a Roma és a Madrid között. Meglátjuk...
  • mrroma
    hat egy ilyen csatar pont jo lenne nekunk, elferne a csapatba!
  • Taranov
    Nem bánnám, ha jönne :)
  • takibalint
    A legszívesebben az olasz élvonalban, az AS Románál folytatná pályafutását a Real Madrid brazil futballistája, Julio Baptista - írta pénteken a Corriere dello Sport Stadio.
    A római napilap szerint a támadó azért töpreng a távozáson, mert nem igazán számol vele a spanyol királyi gárda német szakvezetője, Bernd Schuster. Márpedig ha odébb áll, akkor - mint a szívéhez legközelebb álló együttest - az olasz főváros csapatát választaná.

A klubcserében a lap szerint az is befolyásolja Baptistát, hogy az AS Romában játszik honfitársa és jó barátja, a Realnál szintén megfordult védő, Cicinho is.
  • szanics
    Primavera-derbi 3-3 lett.
  • szanics
    Akarni akarnék, csak időm nem nagyon van... De igyekszem!
  • totti10
    képeket nem akarsz feltölteni vhova a Roma sporting meccsről?
  • Taranov
    És nem csak az a kérdés, hogy mennyibe fájt, hanem az is, hogy milyen forrásból származik.
  • takibalint
    mennyibe fajt a mez?
  • szanics
    Helló Farkasok!
    Egy örömhír - nekem :D -, megérkezett új fekete, feliratos, idei, hifi-sufi AS Roma-mezem!
    Jippppíííííí!
  • Taranov
    Hát igen sajnos, pedig beterveztem estére a meccsnézést. Így végül csak Lyon-Marseille lett a vége, ami szintén nem volt rossz meccs, meg kell adni.
  • takibalint
    Hat bejott. Hala istennek. Igy viszont meg nem tudjuk mi lesz a Roma- Cagliari meccs vege.
  • Taranov
    Most nagyon nem ártana nekünk, ha a Fiorentina kikapna, bár nem kívánok nekik semmi rosszat, mert nem antipatikus csapat, de...
  • Taranov
    Este nézzétek a meccse, 20:15 Sport1.
  • Taranov
    Köszi, erről nem is tudtam. Arra emlékeztem, hogy két meccset adnak, egyet élőben, egyet felvételről, de az összefoglaló eddig elkerülte a fiyelmem.
  • takibalint
    Remelhetoleg. Akkor ott tudod nezni az osszefoglalokat 11 oratol szerdankent.
  • Taranov
    Viasat 3-am van.
    Remélem, a Roma - Manchester meccset majd adják teljes egészében.
  • takibalint
    Nincs legalabb Viasat3 nalad? Azon megtudod nezni az osszefoglalot minden meccsrol szerdankent. Keddenkent pedig 2 meccs plusz osszefoglalok.
  • szanics
    Néztem a második félidőt.
    Világ mázlistái vagyunk, hogy 2-2-re hoztuk, Pizarro lövése 2 emberen pattant meg, úgy kötött ki a kapuban.
    Cassetti bombagólt rúgott, ennyi a pozitívum, egyébként játékban és minden téren fölénk nőttek a portugálok.
    De 4-szer nekünk volt pechünk, most nekünk volt szerencsénk. :D
  • Taranov
    De valami kis élménybeszámolót írhatnál.
  • Taranov
    Sajnos egyik csatornán sem adták azok közül, amiket én tudok fogni :(
  • takibalint
    Mi van, senki nem nezte a tegnapi BL meccset, vagy osszefoglalot? ROma utolso percben egyenlitett. Nem olyan rossz idegenben. Sehol egy beiras. Csak az enyem.
  • szanics
    Sporting ellen nem játszik, Cagliari ellen meg nem fognak kockáztatni, mert utána jön két hét szünet, úgyhogy szerintem majd csak a válogatott szünet után tér vissza.
  • Taranov
    Most a subsidesports.com-on megrendelhető az összes idei mezfelső. Én a feketén gondolkozom nagyon, de az ára egy kicsit azért visszatart.
  • Taranov
    Na sziasztok, visszatértem a számuzetésből.
    Úgy látom, a riválisok hétvégi eredményeivel szerencsénk volt, az Inter-Juvéra gondolok itt elsősorban.
    Mindenesetre most annyira fej-fej mellett halad ez a négy csapat, hogy egy döntetlen is nagyon lerontja a helyezésünket.

Totti remélem meggyógyult már, mi újság vele?
  • szanics
    Mert ő olyan....................
  • takibalint
    Kar, hogy az Empoli elen dontetlen lett. Akar 3-4 gollal is nyerhetett volna a Roma. Vucinics elba...ta. A vegen is tiszta ziccerben volt, es tobbszor onzoskodott. Mondjuk Doni-t sem ertem miert volt kint a kapubol a szabadrugasnal.
  • takibalint
    JO meccs volt. Vasarnap Empoli-Roma A Sport tv-ben. MOstansag sokat latni oket szerencsere, de ez a jo szereplesnek is koszonheto.
  • Adler
    3-2 re nyertünk
    gratula
  • szanics
    Új Hősök - blog a Romáról
  • takibalint
    Es az Inter meg a Fiornetina dontetlenje sem jott rosszul. A Napoli tenyleg tud valamit.
  • Taranov
    Viszont nekünk a Juventus veresége kapóra jött. Mostmár elmozdultunk erről a csúf 4. helyről, gondolom.
  • szanics
    Ez nem jött be. :)
    Összességében sajnos nagyon gyenge ez a Milan, pedig most már összekaphatnátok magatokat! :D
  • LasCar16
    én egy sok gólos meccsre számítok a mai találkozón természetesen hazai győzelemmel;) győzzön a jobbik! jó szurkolást nektek
  • Prince23
    Szia
    Pesten melyik úton lehet venni Roma mezt? Nagyon kéne az új fekete színbe egy mez.
    És általában Totti feliratú mezek vannak?
  • totti10
    képeket nyomhatsz be
  • szanics
    Jó napot mindenkinek!
    Hazaérkeztem a római útról, természetesen lesz helyszíni beszámoló a blogon, csak még nem tudom, mikor írom meg.
    Annyit elöljáróban, hogy a meccs nagyon jó volt, még akkor is, ha az olaszok azon keseregnek, hogy ilyen kevesen - 27 ezer ember - az utóbbi időben nem voltak meccsen.
    A Roma-boltokban nagy a káosz, egyelőre az idei mezek közül csak fehéret lehet kapni, jövő héten érkezik a bordóból és a feketéből, mert ami jött, azt villámgyorsan elkapkodták.
    Így egy pullóvert, bögrét, nyakbaakasztót vettem magamnak, a mezt majd itthonról szerzem meg valahogy.
    A Milan ellen Totti a helyi lapok szerint nem játszik, Vucinic lesz a csatár. Nagyon durva volt az a sérülés, irtó csúnyának tűnt, de nincs komolyabb baj szerencsére. Mancini akkora füttyöt kapott, hogy ihaj! (...)

Na bővebben várhatóan holnap, addig is csoki!
  • Taranov
    Csak egyszer össze fogja szedni magát a Milan, remélem ezt nem a Roma ellen fogja megtenni. (Ha tegnap még nem tette volna meg)
  • ryhdeksan
    Hát ezt a milant kötelező megvernetek, sztem meg is lesz