7165
-
#5203 Most látom, hogy egész jól állunk a bajnokságban. A 2. helyezett Fiorentina csak 1 pontra van, de mi kevesebbet játszottunk. Csak az Inter látszik meglógni egy kicsit. -
#5202 Jó ötlet, de állítólag pletyka.
Ha pedig jobban belegondolunk, nem is nagyon lehet más azok után, hogy mások is érdeklődnek iránta. Igaz persze, hogy jó a kapcsolat a Roma és a Madrid között. Meglátjuk... -
mrroma #5201 hat egy ilyen csatar pont jo lenne nekunk, elferne a csapatba! -
#5200 Nem bánnám, ha jönne :) -
#5199 A legszívesebben az olasz élvonalban, az AS Románál folytatná pályafutását a Real Madrid brazil futballistája, Julio Baptista - írta pénteken a Corriere dello Sport Stadio.
A római napilap szerint a támadó azért töpreng a távozáson, mert nem igazán számol vele a spanyol királyi gárda német szakvezetője, Bernd Schuster. Márpedig ha odébb áll, akkor - mint a szívéhez legközelebb álló együttest - az olasz főváros csapatát választaná.
A klubcserében a lap szerint az is befolyásolja Baptistát, hogy az AS Romában játszik honfitársa és jó barátja, a Realnál szintén megfordult védő, Cicinho is. -
#5198 Primavera-derbi 3-3 lett. -
#5197 Akarni akarnék, csak időm nem nagyon van... De igyekszem! -
#5196 képeket nem akarsz feltölteni vhova a Roma sporting meccsről? -
#5195 És nem csak az a kérdés, hogy mennyibe fájt, hanem az is, hogy milyen forrásból származik. -
#5194 mennyibe fajt a mez? -
#5193 Helló Farkasok!
Egy örömhír - nekem :D -, megérkezett új fekete, feliratos, idei, hifi-sufi AS Roma-mezem!
Jippppíííííí! -
#5192 Hát igen sajnos, pedig beterveztem estére a meccsnézést. Így végül csak Lyon-Marseille lett a vége, ami szintén nem volt rossz meccs, meg kell adni. -
#5191 Hat bejott. Hala istennek. Igy viszont meg nem tudjuk mi lesz a Roma- Cagliari meccs vege. -
#5190 Most nagyon nem ártana nekünk, ha a Fiorentina kikapna, bár nem kívánok nekik semmi rosszat, mert nem antipatikus csapat, de... -
#5189 Este nézzétek a meccse, 20:15 Sport1. -
#5188 Köszi, erről nem is tudtam. Arra emlékeztem, hogy két meccset adnak, egyet élőben, egyet felvételről, de az összefoglaló eddig elkerülte a fiyelmem. -
#5187 Remelhetoleg. Akkor ott tudod nezni az osszefoglalokat 11 oratol szerdankent. -
#5186 Viasat 3-am van.
Remélem, a Roma - Manchester meccset majd adják teljes egészében. -
#5185 Nincs legalabb Viasat3 nalad? Azon megtudod nezni az osszefoglalot minden meccsrol szerdankent. Keddenkent pedig 2 meccs plusz osszefoglalok. -
#5184 Néztem a második félidőt.
Világ mázlistái vagyunk, hogy 2-2-re hoztuk, Pizarro lövése 2 emberen pattant meg, úgy kötött ki a kapuban.
Cassetti bombagólt rúgott, ennyi a pozitívum, egyébként játékban és minden téren fölénk nőttek a portugálok.
De 4-szer nekünk volt pechünk, most nekünk volt szerencsénk. :D -
#5183 De valami kis élménybeszámolót írhatnál. -
#5182 Sajnos egyik csatornán sem adták azok közül, amiket én tudok fogni :( -
#5181 Mi van, senki nem nezte a tegnapi BL meccset, vagy osszefoglalot? ROma utolso percben egyenlitett. Nem olyan rossz idegenben. Sehol egy beiras. Csak az enyem. -
#5180 Sporting ellen nem játszik, Cagliari ellen meg nem fognak kockáztatni, mert utána jön két hét szünet, úgyhogy szerintem majd csak a válogatott szünet után tér vissza. -
#5179 Most a subsidesports.com-on megrendelhető az összes idei mezfelső. Én a feketén gondolkozom nagyon, de az ára egy kicsit azért visszatart. -
#5178 Na sziasztok, visszatértem a számuzetésből.
Úgy látom, a riválisok hétvégi eredményeivel szerencsénk volt, az Inter-Juvéra gondolok itt elsősorban.
Mindenesetre most annyira fej-fej mellett halad ez a négy csapat, hogy egy döntetlen is nagyon lerontja a helyezésünket.
Totti remélem meggyógyult már, mi újság vele? -
#5177 Mert ő olyan.................... -
#5176 Kar, hogy az Empoli elen dontetlen lett. Akar 3-4 gollal is nyerhetett volna a Roma. Vucinics elba...ta. A vegen is tiszta ziccerben volt, es tobbszor onzoskodott. Mondjuk Doni-t sem ertem miert volt kint a kapubol a szabadrugasnal. -
#5175 JO meccs volt. Vasarnap Empoli-Roma A Sport tv-ben. MOstansag sokat latni oket szerencsere, de ez a jo szereplesnek is koszonheto. -
Adler #5174 3-2 re nyertünk
gratula -
#5173 Új Hősök - blog a Romáról -
#5172 Es az Inter meg a Fiornetina dontetlenje sem jott rosszul. A Napoli tenyleg tud valamit. -
#5171 Viszont nekünk a Juventus veresége kapóra jött. Mostmár elmozdultunk erről a csúf 4. helyről, gondolom. -
#5170 Ez nem jött be. :)
Összességében sajnos nagyon gyenge ez a Milan, pedig most már összekaphatnátok magatokat! :D -
#5169 én egy sok gólos meccsre számítok a mai találkozón természetesen hazai győzelemmel;) győzzön a jobbik! jó szurkolást nektek -
#5168 Szia
Pesten melyik úton lehet venni Roma mezt? Nagyon kéne az új fekete színbe egy mez.
És általában Totti feliratú mezek vannak?
-
#5167 képeket nyomhatsz be -
#5166 Jó napot mindenkinek!
Hazaérkeztem a római útról, természetesen lesz helyszíni beszámoló a blogon, csak még nem tudom, mikor írom meg.
Annyit elöljáróban, hogy a meccs nagyon jó volt, még akkor is, ha az olaszok azon keseregnek, hogy ilyen kevesen - 27 ezer ember - az utóbbi időben nem voltak meccsen.
A Roma-boltokban nagy a káosz, egyelőre az idei mezek közül csak fehéret lehet kapni, jövő héten érkezik a bordóból és a feketéből, mert ami jött, azt villámgyorsan elkapkodták.
Így egy pullóvert, bögrét, nyakbaakasztót vettem magamnak, a mezt majd itthonról szerzem meg valahogy.
A Milan ellen Totti a helyi lapok szerint nem játszik, Vucinic lesz a csatár. Nagyon durva volt az a sérülés, irtó csúnyának tűnt, de nincs komolyabb baj szerencsére. Mancini akkora füttyöt kapott, hogy ihaj! (...)
Na bővebben várhatóan holnap, addig is csoki! -
#5165 Csak egyszer össze fogja szedni magát a Milan, remélem ezt nem a Roma ellen fogja megtenni. (Ha tegnap még nem tette volna meg) -
ryhdeksan #5164 Hát ezt a milant kötelező megvernetek, sztem meg is lesz