AS Roma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
király😊

Yo, Bitch!

jbal
király<#falbav><#fejvakaras>

fernando torres
Samuel argentín..

szanics
99.999999999%
Az AS Roma eladja Christian Chivu játékjogát az Internek: cserébe érkezik David Pizarro játékjogának még Internél lévõ fele, Walter Samuel játékjoga, valamint 4.5 millió euró. A román belsõ védõ ára így nagyjából 23 millió euróra tehetõ.

A Roma a brazil belsõ védõ visszahozatala mellett tervezi a Leverkusen brazil válogatott hátvédjének, Juannak leigazolását is.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

jbal
nso szart sem ér az álhíreivel

Taranov
?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

jbal
nemzeti sport online...<#idiota>

fernando torres
Deco mehetne,Xavi vagy Ini ne.

Taranov
A Nemzeti Sport Online-on van róla egy régebbi cikk. Cserébe valószínûleg Iniesta, Xavi vagy Deco jönne plusz pénz. De De Rossi nem akar menni.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

fernando torres
hmm,errõl még nem is hallottam..

Taranov
Nagyon remélem, hogy De Rossit nem viszi el a Barca.

gabber_saviola
léccives vagy mi

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

totti10
képet tegyél be

hajrá,lilák!

Taranov
Megjött az idegenbeli mezem, amit rendeltem.

Taranov
Tegnap az Eurosporton Totti, Mancini és Mexes került be a Serie A legjobb 11-ébe.

Taranov
Vége.

jbal
annyi sztem nem lesz meg.holland bajnokságnak vége?

szanics
3

jbal
3 gól kéne neki
vagy lehet ha a Depor elleni gólját számítjuk akkor 2

Tottinak megvan a 2 gól már csak Ruud ne lõjjön többet<#gun>

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

Taranov
Sajnos volt egy-két meccs, amit a Chivu-Mexés páros vesztett el, de azért kitartok mellettük, szimpik.

szanics
Én Recobát szeretném, de nagyon! Azt mondta, szívesen jönne, de meg kell beszélnie Morattival.
Juanról folyamatosan szó van, de érte is fizetni kell. Pedig - lehet, hogy megköveztek, de - akár Chivut, akár Mexest elcserélném rá. Szerintem bebizonyosodott, hogy a román balbekként használható a legjobban, belül viszont nagyon bizonytalanok így ketten.
Aztán még vannak pletykák, de a fene tudja...

Taranov
Átigazolási hírek esetleg?

Atesz89
igen a holland bajnokság már befejezõdött...
De Van Nistelrooy igen veszélyes lesz 😞

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Taranov
És annak a bajnokságnak már vége is, ugye?

szanics
Totti góljai kétszeres szorzóval játszanak az erõsebb bajnokság miatt. Tehát most 3 pont a különbség, vagyis két góllal már elõz.

Taranov
Mindenesetre ez a srác nem könnyíti meg Francesco dolgát.

jbal
#4729 ott van mellette a szorzó

ott lesz Ruud is 😄DD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

takibalint
Miert hogy szamolnak?

szanics
2 gól kell az utolsó fordulóban a Messina ellen és megvan!

takibalint
Azt hiszem, ez mar eldolt.

Taranov
Nem a legjobb.

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

jbal
hogy áll most az aranycipõ verseny?

totti10
Cagliari ❤️ - 2> AS Roma

12' <1 - 0> D. Suazo
29' <1 - 1>F. Totti (pen.)
40' <2 - 1> D. Marchini
68' ❤️ - 1> D. Marchini
85' ❤️ - 2> F. Totti

Totti már 24 gólos<#eljen>

hajrá,lilák!

takibalint
Gratulalok a ROMANAK en is!!! Szep volt fiuk

gabber_saviola
<#eljen><#taps><#taps><#taps>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Taranov
Köszönöm a Roma-szurkolók nevében, és én is gratulálok a csapatnak. Kezd állandósulni a jó teljesítmény, szerencsére.

ProGabe
gratulálok a kupához,már nagyon kijárt egy cím ennek a csapatnak

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

fsgh
FT Inter Milan 2 - 1 AS Roma

Had gratuláljak elsõként a kupához

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

banok
mert nincs rá lehetõsége. Kábeltv-t nem tud valaki váltani. Legfeljebb átállhat DTH-ra (UPC Direct, AD, Digi)

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

takibalint
Miert nem valtasz?

Taranov
T-Kábel 2-es csomag.

Lombardini
Szerintem azért a legtöbb szolgáltató meg fogja oldani, hogy legyen Eurosport2. Persze jó pénzért.

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

takibalint
Taranov neked milyen csomagod, vay kabeled vagy szatelited van? MI az, hogy van Sport 1 Sport 2 meg nincs? Az Eurosportot megertem, mert ugy tudom UPC kabelen nincs Eurosport2 de UPC Direkten van Eurosport 2 Igy nekem van. Ez jo hir, azert lehet valahol nezni a PL-t.

Taranov
Érdekes lenne, ha az Eurosport egy ilyen színvonalas bajnokságot adna magyar kommentárral, mert magyar hirdetõi alig vannak.

az Eurosport2 fog közvetíteni PL-t a következõ idénytõl.

Hát akkor mi marad a Sport1-nek? Spanyol, német, mostmár angolt is elszipkázzák? Mi lesz velük?
Ezt meg nem is lehet fogni az országban...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Lombardini
Hát errõl szól ez a piac.

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

Taranov
Nah, még egy csatorna, ami nekem nincs. Még szerencse, hogy nem kísérem figyelemmel a Premier League-t :-)
Egyébként meggyõzõdésem, hogy direkt rakják a jó mûsorokat a Sport1-rõl a Sport2-re, az Eurosportról az Eurosport2-re, az RTL Klubról a Sport Klubra, hogy elõ kelljen fizetni egy komolyabb csomagra.