AS Roma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem volt rossz at Interben sem, nem lehetett azt mondani, csak egy ilyen jó csapatból nehezebben tûnik ki...

:XD

fsgh
ki tudja...lehet ha elmenne a Romához ujjászületne...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
Zampa csinálta a legjobb bizniszt mikor eladta Grossót, mert már az Internek sem kell 😄DDDDDDDDD

igazi egynyári játékos volt a csillagom

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

nem muszály nektek elfogadni a mi ajánlatunkhat, ha csak nincs elengedési záradék 😊

pedig ez sztem egy korrekt ajánlat volt, bár nem értem miért kell odaadni Grossot?!

de ha ez így megy és Chivu elvileg ide szeretne jönni akkor Moratti ki fogja érte fizetni azt a pénzt...

fsgh
"Az Inter szóban megegyezett Chivuval, mi pedig az eladásról a Barcelonával."

majdnem mint a Suazo ügyben😄DD

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

szanics
Na.
Chivu-ügyben a helyzet elég bonyolult.
Az Inter szóban megegyezett Chivuval, mi pedig az eladásról a Barcelonával.
Tehát most az Internek kell olyan verzióval elõállni, ami nekünk elfogadható, leginkább a Barca 15 millió eurós ajánlatát kellene túllicitálniuk. A legfrissebb (2 órával ezelõtti) hírek szerint az ajánlatán (11 millió euró) az Inter nem változtat, de emellé adná Fabio Grossót is.
A római vezetõk ezt az ajánlatot elutasították.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Taranov
Hát például.
Akkor a Roma könnyen eleshet a pénzétõl. (Persze gondolom, hogy az esetek többségében meg tudnak állapodni)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

9csöves9
elutasítja a szerzõdést?

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Taranov
De ha Chivu a Barcába semmiképp sem akar menni? (csak egy feltevés)
Akkor meg tudja fúrni az üzletet?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

dehogy is 😄

ha ugyanannyit ajánlanak, akkor is megtehetik, hogy elfogadják a Barca ajánlatát és az Interét nem, mivel nem akarják egy rivális csapatát erõsítni...

Valszeg lett volna vagy lenne egy olyan megoldás hogy Chivu szélre és akkor
Panucci - Mexes - Juan - Chivu

Nem semmi védelem lenne

Taranov
Valószínû, hogy menni fog, de azért nem lett volna rossz, ha Chivu és Juan közt kialakul egy verseny a kezdõbe kerülésért.

takibalint
Augusztus 4. West Ham United - AS Roma felkeszulesi meccs. Londonban termeszetesen. Mar megneztem a jegyarakat, mert kimegyek megnezni az biztos.

fsgh
nem a játékos dönt hogy hova akar menni?(jó mondjuk vszeg a Barcába menne..😛)

szanics
És szerinted kinek fogjuk eladni, ha a Barca és az Inter ajánlata megegyezõ? 😄

fsgh
ennyit Moratti papa is ajánlani fog érte😊

szanics
Azzal, hogy leigazoltuk Juant és majdnem biztos Esposito felének megvétele, biztossá vált, hogy csak kápéért adjuk el Nektek. Azt meg nem nagyon akarjátok.
Ez esetben Grosso vagy Cruz jöhet szóba, de fõleg Grosso, mert Cruz nem fér bele a fizetési sapkába. Grossót meg Ti nem adjátok, úgyhogy szerintem itt a story vége...

nemkéne -.-

szanics
A Barca állítólag 2 hetes gondolkodási idõt szabva 15 millió eurót ajánlott Chivuért, de megy ez még feljebb is Puyol sérülése után.

szanics
Szokatlanul aktívak vagyunk az átigazolási idõszak elején.
Szerintem Juan után és Pizarro, valamint Vucinic másik felének megvásárlása után nagy vásárlások már nem lesznek.
Max. véglegesítik Barussót, és ha megy Chivu, akkor egy belsõ és egy szélsõ védõ még érkezik.
Emellett Esposito szinte biztosan jön.
És ezzel szerintem jól járunk, mert mélyül a keret.

ebben lehet valami 😊

ForzaInter
ez pont azt világítja elõre hogy menni fog😊

Yo, Bitch!

Taranov
Szerintem jól jártunk Juannal, de ha több igazolásunk nem lesz, akkor inkább maradhatna Chivu 😊

Leigazoltuk Juan-t a Leverkusentõl, és megvettük Vucinic játékjogának második felét.

Lombardini
Aham. Mondjuk én nem érzem akkora nagy veszteségnek.

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

fsgh
egyre távolabb kerül tölünk...legalábbis ilyeneket olvasgattam..(nem biztos...)

Lombardini
Na és mi a helyzet Chivu-val kapcsolatban?

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

szanics
Az AS Roma 5.75 millió euróért megvásárolta az Intertõl David Pizarro játékjogának másik felét, így a chilei marad Rómában. mindez már hivatalos.

szanics
Végülis a Roma számára nem alakulna rosszul az átigazolási idõszak, ha összejönnének azok a játékosok, akikrõl most szó van, de valahogy nem szoktak...

Szóval visszajött Brighi és vsz. marad, meg jött Adrian Pit, akirõl fogalmam sincs, hogy kicsoda, de nem is érdekel, a lényeg, hogy a román-létszám állandósul a csapatban, ha Chivu távozik.

Jöhet ez az Ahmed Barusso nevû ember, aki ugyan sérült volt, de 2 napig vizsgálgattuk, és rendben találtuk. Õ középpályás, a másodosztályú Riminitõl érkezhet - amolyan Essien-típus a 23 éves csákó, szerintem az év átigazolása lehet.
Találtam egy videót egy csúnya nagy góljáról, érdemes.
Barusso vs Bologna

Rajtuk kívül jöhet még Chivu pótlására Juan, akit szívesen látnék, bár kis kockázatot érzek benne, valamint Esposito a Cagliaritól, aki viszont az elmúlt fél évben sérült volt. Quagliarella megszerzésére a magam részérõl semmi esélyt nem látok - fõleg úgy, hogy a Samp 100%-ban birtokolja már a játékjogát -, a többi meg szintén puszta pletyka, ahogy az a Romával kapcsolatban lenni szokott...

Taranov
Hát nem mondom, hogy szerencsére, mert az nem lenne korrekt, de most nekünk ez kedvezõ.

totti10
Van Nisterooy megsérült!

Aranycipõ

hajrá,lilák!

Taranov
Teljesen világos, köszönöm.

gabber_saviola
comproprietànak híjják ezt a közöstulajdont, és csak Olaszországban van.

mikor ezt kötik (1 vagy 2 évre) akkor mind2 csapat 50-50% -ot birtokol a játékosból, a comproprieta lejártakor elindul autómatikusan a licit és aki a nagyobb összeget licitálja az viszi a pléját (pl. ahogy Bovónál volt tavaly). De a comproprieta amég "zajlik" addig is lehet licitálni a játékosra átigazolási idõszakban és akár el is lehet adni a birtokolt tulajdonrészt. De példa legyen Pizzaro, mivel a Románál van, így ha az Inter eladná a tulajdonrészét, akkor amég nem jár le a comproprieta, addig nem igazolhatna sehova, viszont HA a Roma adná el a tulajdonjogát úgy a transzfer után AZONNAL át is igazolhatna, mivel jelenleg nála szerepel.

EZÉRT comproprietàs játékost el lehet adni, de csak a birtokolt részét mégpedig ahogy leírtam.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Taranov
Igen, a másik kérdésem az lett volna, hogy ez csak Olaszországban van-e 😊
Mindenesetre érdekes, hogy Pizarro játékjogának a feléért súlyos pénzeket fizettünk, eladni viszont nem tudjuk.

nem
ez az eladáskor fontos, egyrészt osztozkodnak az árán - fizut onnan kap ahol játszik - másrészt mindkét csapat beleegyezése kell az átigazoláshoz, ez amolyan olasz okosság😊

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

Taranov
Nem nagyon értem, hogy mit jelent ez a fél játékjog.
Egyik évben itt játszik, másikban ott?

szanics
Intertõl elkottyintották, Rómában tagadják: a Roma pénz és Pizarro fele játékjoga mellett Julio Cruzt tartja az átigazolás kulcsának Chivu ügyében.

szanics
Egy román csákó, Adrian Pit és egy ghánai/olasz középpályás, Ahmed Barusso a két legkorábbi igazolásunk.
Elõbbirõl semmit nem tudok, csak annyit, hogy Aradról jön, a másikról meg, hogy a Rimini Serie B-s csapatában játszott, erõs, gyors, mindössze 22 éves játékos, felépítésre tiszta Essien. Vele kapcsolatban nehéz volt, mert korábban a Milan és az Inter is szerette volna, aztán õsszel megsérült, elég komoly térdsérülése volt. Emiatt 2 napig tesztelték a térdét, mielõtt leigazoltuk volna. Végül a fele játékjogát vesszük meg egyelõre 2 millió euróért, bár a tárgyalások majdnem megszakadtak ma délután.

szanics
a ci az csi 😄

Taranov
Na, bevallom férfiasan, hogy nem vágtam azonnal, hogy a ci az cs 😊

ForzaInter
kimondhatatlan😄DD

Yo, Bitch!

szanics
ásszocsiációne 😄

Taranov
Bocs, kiment a fejembõl, csinálok.

Taranov
Azt mondjátok meg, hogy ezt az Associazionet hogy kell ejteni.
Ez a c betû zavar meg a közepén.

takibalint
Boldog Szuletesnapot AS Roma!!!

totti10
Ma 80 éves az AS Roma!
A Klub a mai napon ünnepli fennállásának nyolcvanadik évfordulóját!

hajrá,lilák!

takibalint
Nem lesz foto a mezrol?

szanics
kopiztam...

fsgh
hmmm nem rossz...Samuelt azért sajnálom