7165
  • ForzaInter
    nektek befejző csatár kell.
  • Prince23
    Én is ezen az állásponton vagyok. Meg annál az álláspontnál vagyok, h nekünk qrvára kell Mutu. Muszáj egy vérbeli csatárt szereznünk!
  • Taranov
    Ebben csak az sántít, hogy Robben szerintem magasabb szinten van, mint Solari.
    Most akkor nem mindegy, hogy melyikükért adjuk Mancinit.
    Egyébként én asszem Mancinit tartanám meg, ő egy biztos pont.
  • szanics
    Na akkor összefoglalva az eddigi pletykákat:

+ Adrian Mutu (Fiorentina): valószínűleg nem jön
    + Santiago Hernan Solari (Inter): akkor jön, ha Mancinit adjuk
    + Arjen Robben (Real Madrid): ugyanaz a helyzet, mint Solarival. Ha jön, Mancini megy
    + Antonio Di Natale (Udinese): júniusig biztosan nem adják, mert az Eb-től azt várják, hogy feljebb megy az ára
  • Prince23
    Mutu az nagyon jó választás lenne:)
  • ryhdeksan
    Mancini jön az Interbe csak nemtom hova ;D
  • takibalint
    Cicinho is a Realból jött. A jatékos érdeke is, hogy olyan csapathoz kerüljön, ahol minél többett játszani tud.
  • Taranov
    Hát persze, nem lenne rossz, de mennyi esélye van ennek?
    Mutu még talán reálisabb cél.
  • takibalint
    Ugyis elég sok a brazil a csapatban, na nem mintha bajom lenne velük
  • takibalint
    igen, de Robben nem lenne rossz
  • Taranov
    Hát Mancini távozása azért megviselhetné a csapatot.
  • takibalint
    Az olasz első osztályú AS Roma labdarúgócsapatának vezetői számos erősítésen törik a fejüket, az év végére ugyanis bebizonyosodott, ezzel a kerettel nehéz lesz cím(ek)ig eljutni a 2007-es Olasz Kupa-győztesnek. A csatárigazolás már nyáron is slágertéma volt, most viszont már akuttá vált a probléma. Mancini és Ferrari szerződéshosszabbítása sem jutott nyugvópontra, a klubnak pedig már most vannak kiszemeltjei az esetleges helyettesítésükre.

A Corriere dello Sport olasz napilap szerint az AS Roma labdarúgóklub lázas csatárkeresésben van, s a Fiorentina román válogatott sztárja, Adrian Mutu az első számú jelöltjük, akiért a januári átigazolási szezonban készek ajánlatot is tenni.

Mutu tizennégy meccsen hét gólt szerzett a Serie A soros idényében, s ha hinni lehet az olasz sajtónak, a fővárosiak készek bőven tízmillió font feletti összeget is áldozni a lilák támadójáért.

Bár Mutu számára igazán telitalálat volt a firenzei légióskodás (Luca Tonival is remekül megértette magát, és Pazzinivel, illetve Vierivel is jól kijön), minden bizonnyal eljátszana a gondolattal, hogy Francesco Tottival együtt ő alkossa a bordósárgák offenzíváját.

Egyelőre "csupán" Totti és Vucsinics bevethető klasszikus csatárposzton a rómaiaknál, ami azonban az év vége felé már kevésnek bizonyult, hiszen a falkavezér több hétre kidőlt a sorból a farkasoknál.

Nyílt titok az is a fővárosiaknál, hogy a csapat zseniális brazil szélsője, Amantino Mancini nem tudott dűlőre jutni a vezetőséggel szerződéshosszabbítása ügyében, így valószínűleg jövő nyáron elhagyja a klubot. A pletykák szerint a Real Madrid középpályása, Arjen Robben pótolhatná Mancinit, miután a holland válogatott nem találja a helyét a királyi gárdában.

Ramón Calderón nem valószínű, hogy elengedné "bagóért" a 36 millió fontért megszerzett klasszist, egy esetleges kölcsönszerződésre azonban meglehetősen jók a giallorossik esélyei.

A védő Matteo Ferrari kontraktusa is 2009-ben jár le, vele azonban jóval előrehaladottabb állapotban vannak a tárgyalások.

Amennyiben mégis zátonyra futna a hátvéd ügye, erre az esetre is fel vannak készülve az Örök Városban, újra megkörnyékeznék a Bayernt és a brazil hátvéd Lúciót, aki hamarosan felveheti a német állampolgárságot.

A portugál tehetség Antunest szinte biztosan kölcsönadja a klub januárban, az ő helyén az ajaxos Emanuelson tölthetné be az űrt.
  • takibalint
    Különben is mit keres a Valencia-Inter verekedés a Roma topikban??
  • Taranov
    Én is azt mondom, hogyha a flame és a pangás között kell választani, akkor inkább legyen csönd a topikban a továbbiakban is.
  • gabber_saviola
    csendesedjetek
  • mainevent
    Na látod pontosan erről beszéltem, de ezekszerint nem fogtad fel...
  • ryhdeksan
    és amikor a kedvenc roma játékos leköpi a másik embert az hányszor gusztustalanabb mint hogy egy Inter játékost leütnek
    na erre válaszoljál káknúb
  • mainevent
    A videót azért raktam be, mert ez is az Inter, ezt kár is tagadni, és ezt is vállalni kell, nemcsak állandóan azt hirdetni hogy nincs még egy ilyen jó csapat és az összes ellenfelet lenézni, ebben nagyon jók vagytok, de nyugalom egyszer minden széria megszakad.
  • ForzaInter
    :DDDDd
    nem offolom szét eme gyönyörű topikot, sry offért:|
  • ryhdeksan
    jólvan szard le a nyomorát
  • ForzaInter
    mérnem Antiinter néven regeltél be?
    mindenhova csak ezta videot tudod berakni, csak gratulálni tudok.
  • ForzaInter
    Valencia... kezdte mert buzi Navarro verte orrba Burdissot mikro nem pont nem figyelt oda Burdi... aztán pedig gyáva módjára elszaladt, nmás csapat tagjai is megvédték volna társukat...
  • hunbasser
    cikk
  • Prince23
    De ezt kikezdte? Én mondjuk láttam, mer pont elkaptam akkor a viasat 3-on...
    Gondolom inter kezdte
    XD LOL
  • totti10
    szánalmas...
  • mainevent
    igen, de nem csak a játékotokat érdemes megnézni
  • ForzaInter
    ha látnád hogy jáccunk, és egy kicsit is értenél focihoz, akkor nem mondanál ilyen hülyeséget...
  • daviddavid
    XD
  • ryhdeksan
    :DDDDDDDDD
    mondj meg par ilyen hulyeseget
  • mrroma
    ha nem volnanak serultek a csapatotokban nem volnatok ilyen jok ebben biztos vagyok, azert alt igy ossze a csapat mert ez lett a felalas, de az is biztos hogy meg ianuarban elkonyvelitek az elso vereseget es utanna, melyrepules lesz
  • moor09
    Melyik a Dél-Amerikai vagy a portugal-francia négyes :D
  • ForzaInter
    1-2 igazolással:D

fél középpályánk sérült ígyis mi vagyunk legjobbak.
  • Taranov
    így legyen. Én azért idény végén egy 2. helyezéssel elégedett lennék, ha a Kupában és a BL-ben olyan jól szerepelnénk, mint tavaly. Ha belegondoltok, a tavalyi szereplése a csapatnak sokkal jobb volt a vártnál, szerintem legalábbis.
  • mrroma
    hat eleg jol sikerult a oszi ideny, nincs mit csinalni az Intert most nem lehet megalitani, majd talan jovore, de ott vagyunk a masodik helyen, es a BL-ben is szepen teljesitettunk ugyhogy szerintem nem lehet okunk panaszra, lehet egy-ket jo igazolassal a telen meg az Intert is megszorongassuk......igy legyen......Kellemes unnepeket kivanok minden Farkasnak. HAJRA ROMA
  • Taranov
    Sajnos nagyon szorosan a nyomunkban van a Juve.
  • Prince23
    Nyertünk wazze! Kellett az a bátorító gól a végére.
  • Prince23
  • mainevent
    Roma (4-2-3-1) - Doni, Panucci, Ferrari, Juan, Tonetto; De Rossi, Pizarro; Taddei, Perrotta, Mancini; Totti. All. Spalletti

• Prince23
    Van egy nagyon nagyon fontos kérdésem:
    Totti fog játszani már a Sampi ellen?
  • mrroma
    lesznek jo mecsek:
    Celtic - Barca
    Lyon - Manchester
    Schalke - Porto
    Liverpool - Inter
    A.S. ROMA - Real Madrid
    Arsenal - Milan
    Olympiacos - Chelsea