AS Roma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekunk ez jo, szerintem!<#eljen><#eljen><#eljen><#mf1><#taps>
menyiert vettek Pepe-t?.........tudja valaki?
takibalint
Noha az AS Roma júniusban visszautasította az FC Liverpool 19 millió eurós ajánlatát Manciniért, a Bajnokok Ligája-döntõs angol klub továbbra is szeretné megszerezni a brazil szélsõt.

Alessandro Faiolhe, a játékos menedzsere szerint felhívta õt Rafael Benitez, a Vörösök trénere, hogy ismét érdeklõdjön az átigazolás eshetõségérõl, ugyanakkor a játékosügynök azt is közölte, hogy a római klub 2009 nyaráig szeretné meghosszabbítani Mancini kontraktusát, s ez ügyben napokon belül találkozik a fõvárosiak vezetõivel.

Mancini szerzõdéshosszabbítása korábban is felmerült, akkor úgy hírlett a 26 éves támadó hosszabb távra szeretné elkötelezni magát a Farkasokhoz, ezért ügynöke - nyilván a Liverpool erõteljes érdeklõdését is kihasználandó - igyekszik kijárni azt, hogy a szerzõdést 2012 nyaráig prolongálják úgy, hogy Mancini évi járandósága két és fél millió euró legyen.

ForzaInter
Chivu tuti nálunk fog kikötni...

Yo, Bitch!

Taranov
A menedzsere segíthetne neki felmérni, hogy milyen tárgyalási pozícióban van.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

szanics
A Realnál megpróbálták elmagyarázni neki, hogy ott Cannavaro sem keres évi 5 millió eurót, nem értette meg........
Nem tudom, mit gondol magáról ez az ember.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Taranov
Akkor tényleg szívunk.
Mindenesetre érdekes, hogy ennyire nagyra értékeli magát.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

szanics
???

szanics
Nem fogja meghosszabbítani a szerzõdését.
Ehhez csak annyit: õ 5 millió eurót akar évente.
A Real 4.5-öt ajánlott neki, ez már neki kevés volt.
Ehhez képest mi évi 3 milliót tudtunk ajánlani neki, amire azt mondták: nevetséges...

Taranov
Ezt nem értem, kifejtenéd?

Taranov
Hát ha nem akar most elmenni, akkor talán tényleg itt akar maradni hosszabb távon.
Még azt tudnám elképzelni, hogy nem akarja az országot elhagyni.

lehet hogy Chivu szereti a Roma-t,de meg en se adanank nekik 20 millat AKKOR HA NEM VAGYOK OTT.
szerintem ez jo hir, mert ha marad es szereti a ROMA-t akkor jovo nyarig meg sok van es meghosszabithatja a szerzodeset, ugyhogy szerintem megmaradt nekunk egy jo jatekos, de augusztus 31-ig meg sok van!!!
szanics
Chivu nem megy sehova.
Évi félmillió eurón vitatkozott a Reallal, miközben attól a Romától, amit állítólag imád, ezzel több mint 20 milliót vett el. Jövõ nyárig marad, aztán ingyen távozhat a jelenlegi állás szerint.

Taranov
Itt csaknem kap többet.

takibalint
Azt olvastam, hogy mégsem megy Chivu a Madridhoz, mert keveselte a 4.5 millió euros évi fizetést. A Roma persze nem örül ennek.

ehhh

mar idegesit ez a huzavona Chivu-val, lassan hasonlit az Emerson-fele atigazolashoz, figyejetek meg vegul marad nalunk es jovore elmegy ingyen.Biztos mondta neki Totti hogy, most mesz el amikor bajnok lesz a Roma<#nyes><#nyes><#nyes>
Taranov
Hát én is sajnálom.

gabber_saviola
😄DDDd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szanics
A játékjogának a fele, hogy egész pontosan fogalmazzunk 😛

szerintem biztos nem marad
totti10
nem 1000% hogy elmegy

hajrá,lilák!

fiatal jatekos? ott van Cassano megvettuk 12millaert es eladtuk 5-ert, jo uzlet volt, arrol nem is beszelve hogy most mar a kutyanak sem kel. A lenyeg hogy egy jo jatekos tartja az arrat, es ezt mindenki latja, Chivu az volt,es ma is az (csak sajnalom hogy elmegy enyi az egesz)
gabber_saviola
Esposito fele, nem farkaskomám? 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Taranov
Hát nyilván kevesen, de amikor fiatal játékosról van szó, annak az ára csak nõ, szóval ugyanaz a jelenség, csak fordítva.

ok ok,de hany jatekost tudsz mondani aki enyi ido alat igy megtart egy ekkora arat, mert 2 millat meg lehet konyen de 18-at?
Taranov
Hát az inflációt nem vetted figyelembe, mert 3-4 éve a 18 milla többet ért, mint most.

hello mindenkinek.Megegyeztunk a realal Chivu ugyben, 18 milla nem rosz foleg ha azt veszuk hogy, ha jol emlekszek enyiert is vettuk ezelot vagy 3-4 eve (jol tartotta az arat), de szerintem,es en jobban orultem volna a Barca ajanlatanak ami 14 milla volt+Giuli,de igy is lehet hogy megkapjuk Baptistat.
szanics
Sorry, pár nappal elsiettem, de ma végül Esposito a miénk lett, Chivu ügyében meg megegyeztünk a Reallal. 😊

Taranov
Jó volt ez a Diadora, nem kéne variálni szerintem.

ForzaInter
Chivu-ról is írnak mindent, hogy Barcáé legujabb hír szerint pedig miénk 14 millióért és Obinna jáékjoga, kitudja milesz😄

Yo, Bitch!

szanics
Kettõbõl semmi :o)

szanics
No, elvben megint egy sorsdöntõ nap elõtt állunk.
+ Ma válik hivatalossá Esposito megszerzése, aminek én nagyon örülök
+ Ma Chivu eladása is valószínûsíthetõ, ezek után pedig mehetnek a további igazolások

gabber_saviola

totti10
sztem a végén meg Lotto 😊

hajrá,lilák!

szanics
Most megint úgy tûnik, hogy Kappa lesz 😄

gabber_saviola

takibalint
A Legea meg ismeretlenebb mint a Diadora, vagy a Kappa. Ettol még persze lehetnek jo mezeik, de nekem stilusra az osszes focimez kozul a Diadora tetszik. Nem csak olasz csapatoknak van, hanem egy ket angolnak is. A masik kedvencem a Nike.

Ez a Legea milyen?? Gondolom olasz, de valami tobb info?

szanics
Rövid hírek:
+ Jelen állás szerint a Legea lesz a mezszállító, nem a Kappa és nem a Diadora
+ Wilhelmssonról tovább egyeztetnek a Nantes vezetõivel
+ Esposito ma orvosi vizsgálaton vesz részt a Villa Stuartban, ezután aláír
+ Chivu-ügyben a Barce megtette ajánlatát, mely kedvezõbb, mint az Interé, de a két csapat közti megállapodás értelmében nem hozzák nyilvánosságra. A Roma tegnap 24-48 órás gondolkodási határidõt kért a döntésre. Az Intertõl új ajánlat még nem érkezett

Taranov
Azért ha már így alakul, valami jó kis mezt ki kéne hozniuk, mint pl. a tavalyi, vagy az azelõtti.

Taranov
Ennek nem örülök 😞

szanics
A csapat hivatalos mezszállítója állítólag a következõ szezontól a Kappa - ismét.

jbal
ettõl még nem jó egy játékos

😄DDDdd

szanics
Most úgy tûnik, inkább Barca, mint Inter. Érti ezt a fene... 😄

Taranov
Ez tény, de a balvédõ poszton nem volt különösebben kiemelkedõ. Nem rossz játékos, én szívesen látnám a Romában, de a hírneve a góljából ered, szerintem.

9csöves9
nem is a góllövés volt a feladata

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Taranov
Egy gólt lõtt lényegében, de azt nagyon jókor.

jbal
azon a nyáron se volt olyan kiemelkedõ