7165
-
#5323 Juannak februar 1-en volt a szulinapja. 79-ben szuletett -
#5322 Veget ert a teli atigazolasi idoszak. Valami hir a Roma hazatajarol? -
#5321 Nekem mind1. Engem nem zavar, csak kivancsisagbol kerdeztem. -
#5320 Hogy kinek fogok? Ez nagyon jó kérdés, de nagyon remélem nem kerülnek össze.
De sztem Róma-nak amúgy... de mindeképpen jó fingatós meccset szeretnék látni ha még is összekerülnének... jó vért izzadó meccset
egyik szemem sírna fog, másik örülne mindenképpen... ezt garantálom... 51%-os XDXD Forza Roma lesz azon a meccsen ha a Sevillával összejön...
de nem vagyok igazán fanatikus drukker, mert ugyebár rögtön a válaszodra Rómát kellett volna feleljek:DD
gondolom nem baj, h szurkolok a sevillának is... nem tudok lemondani róluk, se a Rómáról, ezért is szerepel az aláírásomban. -
#5319 Hát ha nem a Romának, akkor ejnye-bejnye lesz :) -
#5318 Ha a Bajnokok Ligajaban a Sevila es a Roma osszekerul, kinek fogsz szurkolni?? -
#5317 Miert nem valtasz UPC-re?? Nem akarok reklamozni, de ott van Sport 1 Sport 2 is.
-
#5316 ejnye-ejnye. myp2p.eu , rojadirecta.com -
#5315 Ja hallottam, az év futballistája lett... amúgy.
meg lesz majd egy év védője vagy mi, vagy már lehet van vki, de nem jut eszembe, h ki.
Amúgy meg én sokkal pörgősebb meccset vártam tegnap... Tottinak sem ment, d ehiába tegnap minden Mérlegnek szar napja volt -ezek szerint:D -
#5314 Én nem tudok semmit a Romáról, meccseket sem adnak. (A Roma-Palermot nem tudtam nézni a szokásos Sport2 probléma miatt) -
#5313 Kihalt a topik???? Pedig mostanaban tortenik ez az a Roma hazatajan! Roma-Sampdoria a kupaban 1:1, 1:0. Az elso meccsen jobban jatszott a roma, pedig idegenben volt es emberhatranyban. Azt hallottatok, hogy Spaletti lett az ev edzoje, es Totti az ev jatekosa, vagy csatara, vagy valami ilyesmi. Atigazolasi piacon mi a helyzet?? -
#5312 Tenyleg atigazolasi piacon mi ujsag? Vesz valakit Spaletti? -
#5311 JO volt a Sampdoria-Roma meccs. JOl kuzdott a csapat, foleg, hogy emberhatranyban voltak. Remelem sima lesz a visszavago. -
#5310 Ez engem is érdekel. -
#5309 Di Natalét most leigazoltuk? vki nyomjon már hirt! -
#5308 Hmm, ez jó régi lehet már.
Nem is tudtam, hogy az előző kappás korszak előtt is Diadora volt. -
#5307 Ismeri valaki ezt a mezt?? melyik szezon lehet??? -
#5306 Roma - Catania - összefoglaló
-
mainevent #5305 Az első félidőbeli játékunk azért dadogott, mert a Torino nagyon visszahúzódott és így egyik olasz csapat ellen sem könnyű játszani, főleg 2 gólos hátrányból, ezeken a meccseken mindig az első gól a legfontosabb, mert az átszakítja a lélektani gátakat és jöhet a henger.
Aki teheti szavazzon a viasat3 oldalán a meccsünkre -
#5304 Nem játszott rosszul a csapat összességében.
Az első félidő lagymatag volt, és mindig elvesztettük a Torino kapuja előtt a labdát, igazából csak Mancininek volt elég önuralma ahhoz, hogy megpróbáljon egy helyezet kidolgozni. Bár voltak helyzetei a Torinonak is, de azért a kommentátor háromesélyes meccsnek akarta ezt beállítani, amíg 0-0-án állt a játék.
Aztán Totti beállítása után már megindult a gólgyártás, de az erps túlzás Puhltól, hogy Totti nélkül nem tud játszani a csapat.
Én inkább csak arra gondolok, hogy Totti beállítása után szerencsénk volt sorozatban (vagyis előtte pechünk), meg észrevették a fiúk, hogy már eltelt 50 perc és még kiesésre állnak.
Na mindegy, nem kell ezt túlmagyarázni, az a lényeg, hogy megérdemelten jutottunk tovább, bár az első meccset nem láttam. -
#5303 4-0!!! jöhet a Samp :P -
#5302 Ma 20:30-tól a Sport1-en Roma-Torino élőben! -
#5301 Jól alakul a szavazás.
Én azt gondoltam volna, hogy a Liverpool és az Arsenal meccse megelőz minket. -
mainevent #5300 naponta egyszer lehet szavazni, hogy melyik meccset adják -
#5299 Arra mérget vehetsz! Hisz Real madrid ellen leszünk. Ők mindig előnyben:( -
#5298 Sajnos az angol csapatok mindig előnyt élveznek a közvetítések során Magyarországon, de rögtön utánuk a Real jön szerencsére, szóval bizakodhatunk. -
#5297 BL-t remélem adja vmi! -
#5296 Sajnos ezen a hétvégén sem lesz Roma meccs a Sport TV-n, lassan már azt is kezdem elfelejteni, hogy hogy néznek ki a fiúk. -
#5295 Ja én is ezt tudom:D -
#5294 Roma Cagliari 2-0 meccs sport1-es öszefoglalóját vki föltudja tölteni vhova? mert a asroma.hu-n nincs :/// -
#5293 maga Mutu kijelentette hogy marad, és Della Valléék is mondták hogy nem engedik el csapat sztárjait, mivel 2 éven belül bajnoki címre hajtanak. -
#5292 A penteki vagy szombati (ha van) Nemzeti Sportban van egy cik Roma meg csak abrand cimmel. Allitolag a Roma erdeklodott/erdeklodik Huszti Szabolcs irant. Ezt az o menedzsere allitja. Valaki tud tobbett a dologrol, vagy olvasta a cikket? -
#5291 Amantino Mancini nem akarja elhagyni az AS Roma labdarúgócsapatát, noha nemrég sikertelenül szakadtak félbe a tárgyalások a 2009-ig szóló szerződés meghosszabbításáról. A napokban menedzsert váltó brazil szélsőt Európa számos klubja szívesen látná, de őt az sem zavarja, hogy a római klub még miatta sem hajlandó módosítani a fizetések terén alkalmazott „politikáján”.
Média-beszámoló szerint az anyagi kérdés miatt zárultak le a megbeszélések, az AS Roma ugyanis jelenleg nem tud és nem is akar magasabb bért fizetni Mancininek az új kontraktusban. A 27 éves klasszis azonban nem sértődött meg, inkább lépést tett a helyzet megoldásáért, „lecserélte” eddigi ügynökét, Gilmar Velozt.
„Nincs semmilyen problémám a klubbal” – jelentette ki Mancini.
A válogatott játékos azt reméli, hogy új ügynöke, Alessandro Luci eléri, hogy újrakezdjék a tárgyalásokat a hosszabbításról.
„Őszinte és baráti a viszonyom a klubbal. Nem állapodtunk meg a szerződésem meghosszabbításáról, de ilyen dolgok előfordulnak. Nincs kétségem, hamarosan megpróbálunk egyezségre jutni. Azt kívánom, hogy maradhassak a csapatnál” – szögezte le Mancini.
A rendkívül technikás brazil szélső 2002-ben igazolt az Atletico Mineirótól az AS Romához, amelyben régóta kulcsembernek számít. Nem véletlen, hogy a közelmúltbeli tárgyalási „kudarc” után hírbe hozták a Liverpool FC-vel, a Manchester Cityvel és az Olympique Lyonnal. -
#5290 Mutunak nem jár le a szerződése nyáron?
Egyébként én azért azt nem tudom elképzelni, hogy a Fiorentina a bajnoki címre törne, nagyon sokba kerül olasz bajnoknak lenni, nem vagyok biztos benne, hogy megéri meglépni ezt a befektetést egy kisebb csapatnak.
Tudtommal a Romának sem jött be annak idején üzleti szempontból. -
#5289 Igen ám, Mutu csapatát felakarják erősíteni 2010-ig, abban reménykednek, h 2012-ig bajnokok lesznek. Én pár hete ezt hallottam. És ha nem jön Mutut hozzánk, akkor valszeg télleg 2012-ig bír a szerződése a román csatárnak.
De sztem, ha van egy kis esze, akkor Totti mellett fogja rugdosni a lasztit. De a Fior biztos nagyárat fog követelni...? -
mrroma #5288 szerintem Solari egy tok jo jatekos es o nem tudot kibontakozni a Realnal mert allandoan a padon ult, es az Internel sem, hat szivesen latnam a Romaban itt megmutathatna hogy mit tud, de azert en se adnam Mancinit erte, Mutu viszont nagyon beferne a csapatba es remelem tisztaban van azzal hogy a Fiorentinaval nem lesz bajnok sose, de a Romaval lehet mint azt egyik(talan a legnagyobb a Firenzeieknek) elodje Batistuta bebizonyitotta -
mrroma #5287 hello, hello, kivanok nagyon Boldog Ujevet mindenkine es egyetertve az elottem szoloval, csak anyival egeszitenem ki hogy remelem a 2008 as ev az a farkas eve lesz -
#5286 Itt is B.Ú.É.K.
remélem tisztességes csata lesz a scudettóért(2. helyért akár) ebben az évben is. -
DJ BP #5285 Robben viszont gyakorlatilag mindig sérült -
#5284 Solarival kapcsolatban még egy megoldás, hogy január 1-én leülünk vele tárgyalni és nyártól szerezzük meg (lejár a szerződése).