AS Roma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szanics
Mancini 2012-ig meghosszabbította szerzõdését, az új megállapodás értelmében legkevesebb évi 2.5 millió eurót keres majd.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

szanics
Még jobban utánanézve: Andreolli megszokott posztja belsõ védõ, de jobbhátvédet is tud játszani

szanics
Én azt olvastam, hogy Modestóval már megegyeztünk a fizuról, így õ jöhet, Spalletti pedig legfrissebb nyilatkozatában tényként kezelte a leigazolását.

Cicinhóról olvastam viszont, hogy Reyes távozásával átkerülhet a jobb oldalra, így valószínûleg Madridban marad.

ha már így akkor, Andreolli JOBB bekk, de belsõ védõt is tud játszani

9csöves9
Dédé?

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

szanics
Több védõnk van, mint tavaly.
Balbekk: Max Tonetto - na ide kell még egy, Modesto napokon belül jöhet
Középsõ védõk: Mexes, Juan, Ferrari, Andreolli - utóbbi balbekk, de belsõ védõt is tud játszani
Jobb-bekk: Panucci, Cassetti - itt van szó Cassetti távozásáról és Cicinho megszerzésérõl

azert vettuk Juan-t, mert valoszinu volt hogy Chivu elmegy (sajnos)
fsgh
megkaptátok még Andreolli felét vagyis jövõre nálatok játszik.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Taranov
Lesz így elég védõnk?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

takibalint
Az ujsag szernt 4.5 millio eurot fog kapni, es 15 millio euroert vette meg az Inter 5 evre.

Taranov
Chivu csatlakozott az Interhez. Nem ismeritek a szerzõdés feltételeit?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

ForzaInter
pedig rajta volt.

Yo, Bitch!

Taranov
Én is elnézést kérek akkor, azt hittem, hogy ez a mezszponzorunk hirdetése.

takibalint
Azt tudtam, hogy 80 eves a roma, de azt nem, hogy a kupagyoztes hordja 1 evig. Az Inter mezen nem is lattam. Nem tunt fel nekem. Bocsi

akkor jol gondoltam az SPQR-t és akokárda pedig valóban a kupagyõztesnek jár, legyünk büszkék arra hogy rajta van a mezen !!!

9csöves9
az S.P.Q.R. most pont azt jelentette amit jelent. idén 80 éves a Roma ezért a város iránti tiszteletbõl ezt tették rá a mezre.azt a "kokárdát" meg a mindenkori olasz kupagyõztes hordja 1 évig

Taranov
Inkább úgy mondom, hogy a csapat címere.

Taranov
"olasz-magyar kokarda"
😄
Egyébként érdekes, hogy mindenkinek különbözõ az ízlése, mert egyébként nekem a kokárda kokárda tetszik, a Kappa logó is tetszik, viszont az az elrendezés sokkal jobban bejött, hogy középen volt a csapat logója.

takibalint
JO majd csinalok. <#nevetes1>

takibalint
Ez a mez tenyleg retros lett. Nekem pont az olasz-magyar kokarda nem tetszik rajta. A Diadora volt szerintem a legjobb eddig.

én is keresgéltem de nem találtam még semmit

Taranov
Próbálom kideríteni ezt a rövidítést, már engem is érdekel.

ok

Taranov
Meggyõzõdésem, hogy ez most nem a Senatus Populos Que Romanust jelentette, hanem az SPQR autókereskedést, ami egy másik kifejezésnek a rövidítése. Amikor az Alfámat vettem, a kereskedésben ki volt írva a teljes elnevezés, nagyon meglepett, hogy ez nem azt takarja, amire Te is gondoltál. Sajnos a googleben nem találtam, hogy ez mit takar.

S.P.Q.R = Senatus Populus Que Romanus , és a mez szerintem is parádésan néz ki. Egyedül az a sok Kappa logo ami sztem elrontja egy kicsit az összhatást 😊

Taranov
Nem mondom, hogy rosszul néz ki, de teljesen más stílus, mint az elõzõ volt. Az inkább olyan letisztult volt, ez meg talán retrós, vagy nem is tudom, mi a jó szó.

szanics
Az SPQR egyelõre csak a Dortmund elleni meccsen volt mezszponzor.
A Kappa tudomásom szerint olasz.
Nekem egyébként az olasz színek tetszenek a mezen és az, hogy jó nagy lett a klubcímer is.

LasCar16
kappa?😮 faintos<#eljen>

#acm

Taranov
Háááááááát érdekes, az elõzekhez képest kicsit túl sok rajta a logó. Mindenesetre nem rossz, a Bréma mezén már régóta tetszett ez a nagy Kappa-logó.
Más: az SPQR a mezszponzor?
a Kappa olasz cég vajon?

totti10
nem rosz<#eljen>

hajrá,lilák!

szanics
Szerintem zseniálisan néz ki!
Ebbõl komplett készlet kell gatyástól! 😄

AS ROMA - KAPPA 2007/2008, IDEGENBELI MEZ

totti10
vki betud nyomni képeket az új mezrõl?

hajrá,lilák!

szanics
Összeállításunk nem volt erõs, de nem is volt gyenge:

Roma: Curci - Panucci (75. Rosi), Chivu, Tonetto (75. Freddi), Cassetti - De Rossi (60. Aquilani) - Mancini (60. Nonda), Perrotta (60. Barusso), Brighi (46. Pizarro), Taddei (46. Alvarez) - Totti (46. Vucinic).

szanics
Idei elsõ edzõmeccsünkre sikerült átmenteni a tavalyi felkészülési találkozókon mutatott formánkat:

Borussia Dortmund - AS Roma 4-0.......

totti10
csinálj sok képet😊

hajrá,lilák!

valami új info nektek, kedves román barátunkról?

takibalint
West Ham - Roma Augusztus 4. Erre a meccsre kimegyek.

totti10
kivel játszottunk vagy kivel fogunk játszani edzõmeccset?

hajrá,lilák!

az olaszok sosem voltak kapkodósak

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

mindig utolsokkent kezdenek,mar ideje csinalni valamit!
Taranov
😄DD

persze, nem is véletlenûl ez volt elsõ a sorban, a másikat meg csak azért mondta, hogy legyen valami pozitívum is a nyilatkozatában...

fsgh
reméljük sikerül neki😊jó lenne már 19.-én meccset nézni😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

9csöves9
igaza van,csak szerintem õt már jobban izgatja a karácsonyi szünet mint a válogatott

takibalint
Francesco Totti azzal fenyegetõzik, hogy kilép az olasz játékos-szakszervezetbõl, ha a labdarúgó-bajnokság rajtját nem hozzák egy héttel korábbra.

A vita múlt hónapban robbant ki, amikor az elsõ és másodosztályú klubok vezetõi Roberto Donadoni szövetségi kapitány kérését figyelmen kívül hagyva döntöttek az augusztus 26-i rajt mellett. A szakvezetõ azért szerette volna, hogy egy héttel korábban kezdõdjön a Serie A, hogy a válogatott játékosok megfelelõ állapotban legyenek a szeptemberi Európa-bajnoki selejtezõmérkõzésekre.

"Mi vagyunk a fõszereplõk, minket mégsem hallgatnak meg soha. Ez az a pillanat, amikor viszont hallatnunk kell a hangunkat. Mi augusztus 19-én szeretnénk kezdeni, mert így nyernénk plusz egy hét karácsonyi szünetet, illetve a válogatott is jobb formában várhatná a sorsdöntõ mérkõzéseket" - mondta az AS Roma világbajnok támadója.

A Serie A küzdelemsorozata hagyományosan az európai élbajnokságok egyik utolsójaként szokott rajtolni.

Taranov
Ez nem rossz. De ettõl függetlenül én is Manciniben és Tottiban látom a sikerek zálogát, akárcsak Szanics.

kell nekunk egy Giuli! de azert remelem Mancini nem megy el
totti10
Ludovic Giuly távozik Barcelonából, az AS Roma együttesében folytatja
Távozik Barcelonából Ludovic Giuly.

Az aprótermetû francia szélsõ ügyében a katalán klub és az AS Roma már megegyezett, igaz, õ még nem írta alá a szerzõdését az olasz együttessel.

A Barcelona csapatának sportigazgatója, Txiki Begiristain elmondása szerint Ludovic Giuly az AS Roma együttesénél folytatja pályafutását. A játékos 4,5 millió euróért vált klubot.
„A két klub már megegyezett, de Giuly még nem írta alá a szerzõdést” – mondta az egykori kiváló futballista. – „A játékos még nem esett át az orvosi vizsgálaton.”

Giuly 2004 nyarán került Monacóból a Barcelonához, ahol elsõ két szezonjában 29-29 bajnokit játszott, legutóbb azonban „csak” 27 mérkõzésen jutott szóhoz. Rómában három évig fog játszani.

A katalán együttessel két bajnoki címet elhódító, 17-szeres válogatott francia játékos 2006-ban a BL-trófeát is elhódította.

hajrá,lilák!

takibalint
Az As Roma veterán csatára, Vincenzo Montella pénteken egykori klubjához, a Sampdoriához szerzõdött, ahol a 90-es években három szezont is eltöltött. A csatár a genovai egyletnél 1996 és 1999 között 83 mérkõzésen 54-szer volt eredményes.

A 33 éves játékos, akinek Francesco Totti mellett esélye sem volt "labdára rúgni" az utóbbi idõkben a római csatársorban, az elmúlt szezont kölcsönben a Fulham együtesénél töltötte.

Azonban Angliában sem igazán talált magára, tíz mérkõzésen csupán két gólt szerzett.

A 20-szoros válogatott játékos 2001-ben olasz bajnoki címet nyert a fõvárosiakkal, pályafutása során 263 Serie A-mérkõzésen összesen 132 gólt szerzett.

Forrás: NS

szanics
Ha jól tudom, ez a felsõ plafon azon játékosok számára a Romában, akiknek személyijében nem az áll a név mellett, hogy Francesco Totti 😄
Szerintem egyébként a klub második legnagyobb értékérõl van szó, aki elõtt még ott állnak legszebb évei, úgyhogy korrekt ajánlat tõle ez a 2.5 millió eurós évi fizetés.
Meg kell neki adni!!!