7165
  • Taranov
    Kiállíthatnának már egy Real játékost :)
  • ForzaInter
  • Kaplartom
    Hajrá Roma(cask ma este ;) )
  • Taranov
    Köszönjük! :)
  • LasCar16
    sok sikert az esti meccshez!
  • Prince23
    Kb mennyi nézőszámra számíthatunk ma este a Madrid ellen otthon??
    Remélem lesz Olimpico-hangulat
  • gercse
    szerintem elég büntetés volt a csapatnak a serie b egy éven keresztül,
    egyébként meg kötve hiszem, hogy egyedül a Juve volt ennyire benne a "dolgokban"...de ezt nem boncolgatom tovább, mert aztán bannolnak,

de ezt hagyom is inkább, és egyetértek az utolsó soroddal,
    küzdünk mi is, ti is, aztán kiderül melyik csapat a jobb
  • 9csöves9
    nem a múltbéli eredmények ellen játszottatok most,hanem egy darabokra szedett,megalázott csapat ellen.ezzel a csapattal szemben maradtatok alul és ez érte utol a Romat
  • Taranov
    Néztem volna szívesen, csak sajnos nincs Sport2-m.
    Egyébként amit mondtam, nem ellened irányult, ne értsd félre, csak _szerintem_ az nincs rendben, hogy egy tisztességes csapatnak kell egy olyan klub ellen helytállnia, amelyik tisztességtelen eszközökkel ért el nagy eredményeket.
    Ettől függetlenül, ha már ez a döntés született, én is azt mondom, hogy küzdeni kell, és így megszerezni a 2. helyet a bajnokságban.
  • gercse
    hát látszik, hogy nem láttad a meccset, ill. nem követed figyelemmel a Juvét (ami nem is csoda, ha Roma drukker vagy),
    de ha játékosállományt tekintve nem is vagyunk túl acélosak, a csapatszellem és a küzdeniakarás mégis csak 1 ponttal választ el tőletek...
  • ForzaInter
  • Taranov
    Hát én azért nem így gondolom, bár elfogult vagyok, de a Juvénak idén még nem az első osztályban lenne a helye szerintem.
  • gercse
    Nagy ellenfél volt a Roma, igazi harc volt ez a meccs,
    a 2. helyért óriási csata folyik, győzzön a jobbik ;)
  • Taranov
    Ki nézi a meccset?
    Eddig 0-0.
    Ha valaki nézi, közvetíthetne egy kicsit, mert nálam sajnos Sport2-hiány van, ugye.
  • gtasok
    http://www.hoc.hu/?xref=22878

• Taranov
    Jó lenne, de én sajnos egy kevésbé vidám pletykát hallottam egy barátomtól, miszerint komoly tartozásai vannak a klubnak, talán 300 millió eurót említett, bár lehet, hogy ez túlzás.
    Sensi állítólag meg akarja tartani a csapatot, de nem biztos, hogy sikerül.

Ti hallottatok ilyenről, vagy kitaláció?
  • takibalint
    Az Eurosport teletexten olvastam, hogy Mancini akarja, hogy Mutu a Romaba igazoljon. Na nem azert, hogy o elmenjen. Eppen azert, hogy ketten egyutt tudjanak jatszani.
  • Taranov
    Hát lehet, hogy valamit kéne változtatni, majd utánanézek az áraknak.
  • takibalint
    Na igen aki nem tudja nezni a Roma mecseket a Sport tv-ben. Miert nem fizetsz elo a UPC tanyeros tv-re? Szoke kapitany elintezte. Jo arasitotta a tanyeros tv-t.
  • Taranov
    Megváltozott a szabály? Hmm
  • takibalint
    Azt ne felejtsetek el, hogy iden csak 1 merkozes dont. Amugy a Catania jol nyomja a kupaban. Kiverte a Milant, az elodonto elott meg az Udineset. Szoval azert jo lesz vigyazni. Akarcsak az FA kupa.
  • Lombardini
    Ha ismét álomdöntő lesz akkor majd elválik. :)
  • Taranov
    Én is ettől tartok, csak a Roma képes megverni az Intert :)
  • Lombardini
    Drukkoljatok. Bár hiába. :D
  • Taranov
    Ja tényleg, valami rémlik.
    Hát akkor azt hiszem, hogy most drukkolhatunk a Lazionak kivételesen.
  • Lombardini
    A Catania.
  • Taranov
    Hmm, kiesett a Milan? Ez meglep. így már tényleg nagyon rosszul sikerült az eddigi idényük. Ki ejtette ki őket?
  • mainevent
    2 elődöntő: Inter-Lazio, Roma-Catania
  • Taranov
    Igen, szerintem a kerete alapján csak a Milan verhetné ki az Intert még a döntő előtt (ugye ők még bent vannak?), de meglepetések bármikor történhetnek.
  • mainevent
    Ok, félreértettem, de szinte biztos az Inter lesz az ellenfél a döntőben.
  • Prince23
    Ezt mondom én is...
    Catania csak nem lesz Siena... és akkor jöhet az inter
  • mainevent
    Én úgy tudom már sorsoltak és a Cataniát kaptuk
  • takibalint
    Foleg nem ilyen hozzaallassal mint a Siena ellen. A riporter is mondtaa tv-ben, hogy Tottival elbeszelgetett valamelyik meccs utan, mert nem ugy hajtott, mint az elvarhato. Na persze ki tudja ez mennyire igaz.

Amugy halkan megjegyzem ujabb 2 Roma poloval lett gazdagabb a gyujtemenyem.
  • Taranov
    Verhető az Inter, de sajnos az esélyek most nem azt mutatják, hogy egy Coppa Italia és egy Szuperkupa győzelem után megint megverjük őket.
  • Prince23
    Tuti megint az intert kapjuk a Coppa italiába. Bár remélem, h nem lesz olyan meccs mint tegnap Sienában Catania ellen...
  • Taranov
    Hát igen, de a bajnoki címre nem sok esélyünk van reálisan nézve, nemcsak a ponthátrányunk miatt, elég megnézni az Inter keretét.
    Szerintem meg kell tartani a második helyet, és a kupára, illetve a BL-re kell koncentrálni.
    A kupát is nagyon nehéz lesz megnyerni, pedig a tavalyi után már nem érhetjük be kevesebbel.
  • moor09
    "Viszont szerencsére a Juve is csak ikszelt. " ez sajnos sovány vigasz :(
  • Taranov
    Kár, hogy így alakult, az Inter visszanyerte a nagy előnyét.
    Viszont szerencsére a Juve is csak ikszelt.
  • takibalint
    Ez utan a Siena elleni produkcio utan lecserelnem az egesz csapatot
  • Taranov
    Sok boldogságot neki, biztos olvasssa ezt a fórumot :)