7165
-
#5363 Kiállíthatnának már egy Real játékost :) -
#5362 #5359 -
#5361 Hajrá Roma(cask ma este ;) ) -
#5360 Köszönjük! :) -
#5359 sok sikert az esti meccshez! -
#5358 Kb mennyi nézőszámra számíthatunk ma este a Madrid ellen otthon??
Remélem lesz Olimpico-hangulat -
#5357 szerintem elég büntetés volt a csapatnak a serie b egy éven keresztül,
egyébként meg kötve hiszem, hogy egyedül a Juve volt ennyire benne a "dolgokban"...de ezt nem boncolgatom tovább, mert aztán bannolnak,
de ezt hagyom is inkább, és egyetértek az utolsó soroddal,
küzdünk mi is, ti is, aztán kiderül melyik csapat a jobb -
#5356 nem a múltbéli eredmények ellen játszottatok most,hanem egy darabokra szedett,megalázott csapat ellen.ezzel a csapattal szemben maradtatok alul és ez érte utol a Romat -
#5355 Néztem volna szívesen, csak sajnos nincs Sport2-m.
Egyébként amit mondtam, nem ellened irányult, ne értsd félre, csak _szerintem_ az nincs rendben, hogy egy tisztességes csapatnak kell egy olyan klub ellen helytállnia, amelyik tisztességtelen eszközökkel ért el nagy eredményeket.
Ettől függetlenül, ha már ez a döntés született, én is azt mondom, hogy küzdeni kell, és így megszerezni a 2. helyet a bajnokságban. -
#5354 hát látszik, hogy nem láttad a meccset, ill. nem követed figyelemmel a Juvét (ami nem is csoda, ha Roma drukker vagy),
de ha játékosállományt tekintve nem is vagyunk túl acélosak, a csapatszellem és a küzdeniakarás mégis csak 1 ponttal választ el tőletek... -
#5353 -
#5352 Hát én azért nem így gondolom, bár elfogult vagyok, de a Juvénak idén még nem az első osztályban lenne a helye szerintem. -
#5351 Nagy ellenfél volt a Roma, igazi harc volt ez a meccs,
a 2. helyért óriási csata folyik, győzzön a jobbik ;) -
#5350 Ki nézi a meccset?
Eddig 0-0.
Ha valaki nézi, közvetíthetne egy kicsit, mert nálam sajnos Sport2-hiány van, ugye. -
#5349 http://www.hoc.hu/?xref=22878
-
#5348 Jó lenne, de én sajnos egy kevésbé vidám pletykát hallottam egy barátomtól, miszerint komoly tartozásai vannak a klubnak, talán 300 millió eurót említett, bár lehet, hogy ez túlzás.
Sensi állítólag meg akarja tartani a csapatot, de nem biztos, hogy sikerül.
Ti hallottatok ilyenről, vagy kitaláció? -
#5347 Az Eurosport teletexten olvastam, hogy Mancini akarja, hogy Mutu a Romaba igazoljon. Na nem azert, hogy o elmenjen. Eppen azert, hogy ketten egyutt tudjanak jatszani. -
#5346 Hát lehet, hogy valamit kéne változtatni, majd utánanézek az áraknak. -
#5345 Na igen aki nem tudja nezni a Roma mecseket a Sport tv-ben. Miert nem fizetsz elo a UPC tanyeros tv-re? Szoke kapitany elintezte. Jo arasitotta a tanyeros tv-t. -
#5344 Megváltozott a szabály? Hmm -
#5343 Azt ne felejtsetek el, hogy iden csak 1 merkozes dont. Amugy a Catania jol nyomja a kupaban. Kiverte a Milant, az elodonto elott meg az Udineset. Szoval azert jo lesz vigyazni. Akarcsak az FA kupa. -
#5342 Ha ismét álomdöntő lesz akkor majd elválik. :) -
#5341 Én is ettől tartok, csak a Roma képes megverni az Intert :) -
#5340 Drukkoljatok. Bár hiába. :D -
#5339 Ja tényleg, valami rémlik.
Hát akkor azt hiszem, hogy most drukkolhatunk a Lazionak kivételesen. -
#5338 A Catania. -
#5337 Hmm, kiesett a Milan? Ez meglep. így már tényleg nagyon rosszul sikerült az eddigi idényük. Ki ejtette ki őket? -
mainevent #5336 2 elődöntő: Inter-Lazio, Roma-Catania -
#5335 Igen, szerintem a kerete alapján csak a Milan verhetné ki az Intert még a döntő előtt (ugye ők még bent vannak?), de meglepetések bármikor történhetnek. -
mainevent #5334 Ok, félreértettem, de szinte biztos az Inter lesz az ellenfél a döntőben. -
#5333 Ezt mondom én is...
Catania csak nem lesz Siena... és akkor jöhet az inter -
mainevent #5332 Én úgy tudom már sorsoltak és a Cataniát kaptuk -
#5331 Foleg nem ilyen hozzaallassal mint a Siena ellen. A riporter is mondtaa tv-ben, hogy Tottival elbeszelgetett valamelyik meccs utan, mert nem ugy hajtott, mint az elvarhato. Na persze ki tudja ez mennyire igaz.
Amugy halkan megjegyzem ujabb 2 Roma poloval lett gazdagabb a gyujtemenyem. -
#5330 Verhető az Inter, de sajnos az esélyek most nem azt mutatják, hogy egy Coppa Italia és egy Szuperkupa győzelem után megint megverjük őket. -
#5329 Tuti megint az intert kapjuk a Coppa italiába. Bár remélem, h nem lesz olyan meccs mint tegnap Sienában Catania ellen... -
#5328 Hát igen, de a bajnoki címre nem sok esélyünk van reálisan nézve, nemcsak a ponthátrányunk miatt, elég megnézni az Inter keretét.
Szerintem meg kell tartani a második helyet, és a kupára, illetve a BL-re kell koncentrálni.
A kupát is nagyon nehéz lesz megnyerni, pedig a tavalyi után már nem érhetjük be kevesebbel. -
moor09 #5327 "Viszont szerencsére a Juve is csak ikszelt. " ez sajnos sovány vigasz :( -
#5326 Kár, hogy így alakult, az Inter visszanyerte a nagy előnyét.
Viszont szerencsére a Juve is csak ikszelt. -
#5325 Ez utan a Siena elleni produkcio utan lecserelnem az egesz csapatot -
#5324 Sok boldogságot neki, biztos olvasssa ezt a fórumot :)