7165
  • takibalint
    Mar 2:0 a 67. percben
  • ForzaInter
    nem a romáról beszélt.......
  • Prince23
    Holnap 6 után otthon leszünk, vendégünk a Parma...
  • Taranov
    Valóban, és ez nagyon bosszantó dolog. Aki csak egy kis bunyóért meg összeszólalkozásért követi a focit, annak biztos bejön, de én pl. nem ilyen vagyok, és ezért eléggé bosszant ez a sor is a barátunk aláírásában: "Campione d'Italia 2007/2008:Inter Annyira unalma az olasz foci, nincs ellenfelünk ;["

Egyrészt ha olyan jó lenne az Inter, szerintem fölösleges lenne hergelni ezzel az ellenfeleket, de mint látjuk, nem is annyira jó azért, mert az Olasz Kupa, a Szuperkupa és a BL másé lett.
    A Realtól pl. Capellot kirúgták, mikor "csak" bajnoki címet nyert a csapat.
  • Prince23
    Egyálatalán nem vagyunk hullámvölgyben... hozzuk amit kell... és legalább szép focit játszunk az egész Olasz ligában:DDDDDDD
  • DJ BP
    de tudod a többi szurkolót hergelni, megfigyeltem már
  • ryhdeksan
    mert most hullámvölgy alján van a csapat
  • Taranov
    Hát a Napoli elleni az nem volt egy hétköznapi meccs.
    Azért jobb 1 vagy 2-0-ra nyerni, mint kapni 4-et.
  • takibalint
    Azzal a Napoli ellen csak az volt a baj, hogy kaptak is 4-et. Lattam azt a meccset is. Ettol fuggetlenul tegnap kellett volna meg legalabb 1 gol.
  • Prince23
    Meg nem tudom kilátta a kupában a samp ellen, ott adtak 4 gólt... na meg még tavaly őszén játszottak Genova (vagy Napoli) ellen egy 4-4 x-et.
  • Taranov
    Pedig folyamatosan egyre több gólt lő a csapat Spalletti alatt, én így hallottam.
  • takibalint
    HAt a Roma nem a sok golos gyozelmeirol hires az biztos. Ig ment el az Empoli ellen is a 2 pont es lett 1. Es biztos volt meg par ilyen meccs, amirol nem tudok.
  • Prince23
    Jaja... csak ezt bírom a Rómában, h ráülnek, és jó magasról leszraják az eredményt, mert vezetünk egy góllal... ja meg Mexes kiállítása botrányos volt... és ez ütött nekünk...:(
    Régen ez volt a középhátvédeknél Chivu&Mexes róluk szólt az egész középhátvéd római történelme
  • Taranov
    Pedig nem lenne nehéz megverni őket, tegnap sem votlak valami fényesek
  • Prince23
    Már több mint 2 évnyi szezon óta veretlen ez az inter:SS ez még is vmi:P
  • ryhdeksan
    bajnokság már eldőlt
  • Taranov
    Valóban nagyon kellett volna ez a győzelem :(
  • DJ BP
    nyerhettetek volna, legalább szoros lenne a bajnokság, meg nem szeretem az Intert :D. Ez a végén kapott gól...

De azért remélem nem a BL-ben fogtok vigasztalódni :))
  • Taranov
    Hát én sem voltam különösebben elégedett a taktikával, ár azt meg kell adni, hogy a 70.-80. perc környékén jóideig szinte csak a Románál volt a labda. Ekkor lehetett volna növelni az előnyt, aztán a kiállítás után tényleg megzavarodtak a fiúk.
  • takibalint
    Ilyet egy profi jatekos nem csinalhat. Ilyen marhasagokert sarga lapot szerezni, hogy atsetal a palyan belul. Tudnia kellene, hogy ezert sarga jar, es nem bazirozhat arra, hogy a biro vagy partjelzo majd nem veszi eszre, mert eszrevette. Es teljesen mindegy, hogy az elso vagy masodik sarga jogos volt e vagy nem a biro nem fogja visszavonni a piros lapot, viszont a jatekos a sajat csapatat sujtja ha kiallitjak.

Oda kellett volna nyomni az Intert a kapujahoz az utolso 20 percben, mert meg emberhatranyban sem lehet tudni mikor lo golt a csapat. A Roma nem lott, az Inter meg igen, es meg emberelonyben sem volt a Roma.

Az Inter persze 4 golt is lott, mikor a Roma emberhatranyban jatszott a legutobbi meccsen. Ezt kellett volna most is, golt loni, es nem korbelodozni a kaput, meg hagyni, hogy az Inter feljojjon a Roma kapuig, es szabalytalankodni ellenuk. Igazan tanulhatnanak a hibaikbol a roma jatekosok.
  • takibalint
    Biro megbaszhatja. Jol belenyult a meccsbe. Remelem visszanezi mit muvelt a kiallitasnal. A Roma megint azt csinalta, mint az Empoli ellen. Vezetnek 1-2 gollal, aztan raulnek az eredmenyre, elkezdenek gurigazni, meg passzolgatni, tenyleges golloves helyett. Gondoltam, hogy nem lesz eleg az 1 gol meg 10 ember ellen sem. Be is jott. Az Internek megint makja volt. Sampdoria ellen is egyenlitettek.
  • gercse
    hehe, mondtam ilyet? hogy nem kéne kiállítani?
    csupán visszaadta, amit kapott, ami nem helyén való a pályán, de igazán meg lehet érteni, és nem nevezném alattomosnak...
    a többit nem kommentálnám,
    ON
  • mainevent
    Tehát szerinted a bírónak nem kellett volna kiállítani amikor az orra előtt a hajánálfogva rántotta le a földre az ellenfél játékosát, egyébként nemcsoda hogy ilyen frusztrált, már sosem lesz a régi és minden nap fájós térdekkel ébredni nem egy leányálom, meghát hozzászokott a bíróí segítségnyújtáshoz és kicsit többet enged magának, de hiába, idén már nem a juvénak fújnak a bírók.
    Téma részemről lezárva.
  • Prince23
    Mars nem vot most a rómaiakal:((
    1-1
    pedig a győzelem kapujánál voltunk:(((((
  • mainevent
    Mexes kiállítása egy vicc, ezt csak Milánóban fújja be a bíró, nem baj a BL-ben csak mi megyünk tovább
  • Taranov
    Vucinicnek nagyon szép mozdulatai vannak ezen a meccsen.
  • gercse
    http://www.fcfootballblog.com/2008/02/27/juventus-0-0-torino-highlights/

tessék, meg lehet nézni, utsó videó,
    benyomott neki egy szépet a torino jákos...nem is csodálkozom, hogy nem elégelte meg
  • Prince23
    Hát igen, meg azért nézzük azt is, h a 2.-od osztályban is muszáj volt játszania Kijtört rajta a düh :D
  • gercse
    tudod ki az alattomos...

csakhát látni is kéne, nem csak nézni...
    Nedved az egyik legsportszerűbb játékos..., és pont ezért megy benne fel a pumpa sokszor, mert nem tűri, ha igazságtalanság történik vele szemben...,
    hányszor reklamált a bírónál, ha szabálytalan volt? szinte soha, inkább elnézést kért az ellenfél játékosától..., de mindegy, mindenkinek meg van a saját véleménye,
    (én azért megvédem, ha nem valósat állítanak róla)
  • Prince23
    Eddig jó kis meccs volt, az első féli-ig:)
    Totti nagyon szép gólt lőtt, ballal. szinte lehetetlen, kapásból.
  • mainevent
    Félidő 0-1, remélem még egy gólt összehozunk!
  • Taranov
    Ez valóban az óvodában meg a pankrációban szokták. :)
  • Taranov
    Igen, a Scudettora már nincs esély, de én a második helyért nem aggódom, csaknem bukjuk el.
  • mainevent
    Nedved egész szezonban ilyen alattomos volt, csak idő kérdése volt hogy mikor robban a bomba, mindenesetre a hétvégén a juve tartalékosan áll ki a sérülések és eltiltás miatt, ezt ki kell használnunk és meg kell lépnünk tőlük mégjobban, ha ma este egy kis szerencsénk van még a dél amerikai válogatott ellen is lesz keresni valónk, bár akármi is lesz a mai eredmény a scudetto megkaparintására szinte semmi esélyünk.
  • takibalint
    Azota mar Juve dontetlent is jatszott, mi meg nyertunk a Fiorentina ellen.

Nedved eleg bugyuta volt, mikor meghuzta a hajat a torinoi jatekosnak. JO nevettem.
  • Taranov
    Jó, hogy mondod, tegnap pont gondoltam rá, de mára már elfelejtettem.
  • Prince23
    Nincs tolongás... ma Inter - Róma rangadó. Nefeldjétek! Sport1 20:30
  • Taranov
    Na, szuper. A Juve meg kikapott.
  • takibalint
    Jo meccs volt. 1:0 ide.
  • Prince23
    Ma 15:00, Fiorentian ellen megyünk . Forza roma