AS Roma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
mérnem Antiinter néven regeltél be?
mindenhova csak ezta videot tudod berakni, csak gratulálni tudok.

Yo, Bitch!

ForzaInter
Valencia... kezdte mert buzi Navarro verte orrba Burdissot mikro nem pont nem figyelt oda Burdi... aztán pedig gyáva módjára elszaladt, nmás csapat tagjai is megvédték volna társukat...

Yo, Bitch!

hunbasser

ReaL MaDRid x siempre

Prince23
De ezt kikezdte? Én mondjuk láttam, mer pont elkaptam akkor a viasat 3-on...
Gondolom inter kezdte
XD LOL

totti10
szánalmas...

hajrá,lilák!

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

ForzaInter
ha látnád hogy jáccunk, és egy kicsit is értenél focihoz, akkor nem mondanál ilyen hülyeséget...

Yo, Bitch!

XD

FORZA INTER!

😄DDDDDDDD
mondj meg par ilyen hulyeseget

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

ha nem volnanak serultek a csapatotokban nem volnatok ilyen jok ebben biztos vagyok, azert alt igy ossze a csapat mert ez lett a felalas, de az is biztos hogy meg ianuarban elkonyvelitek az elso vereseget es utanna, melyrepules lesz
Melyik a Dél-Amerikai vagy a portugal-francia négyes 😄

ForzaInter
1-2 igazolással😄

fél középpályánk sérült ígyis mi vagyunk legjobbak.

Yo, Bitch!

Taranov
így legyen. Én azért idény végén egy 2. helyezéssel elégedett lennék, ha a Kupában és a BL-ben olyan jól szerepelnénk, mint tavaly. Ha belegondoltok, a tavalyi szereplése a csapatnak sokkal jobb volt a vártnál, szerintem legalábbis.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

hat eleg jol sikerult a oszi ideny, nincs mit csinalni az Intert most nem lehet megalitani, majd talan jovore, de ott vagyunk a masodik helyen, es a BL-ben is szepen teljesitettunk ugyhogy szerintem nem lehet okunk panaszra, lehet egy-ket jo igazolassal a telen meg az Intert is megszorongassuk......igy legyen......Kellemes unnepeket kivanok minden Farkasnak. HAJRA ROMA
Taranov
Sajnos nagyon szorosan a nyomunkban van a Juve.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Prince23
Nyertünk wazze! Kellett az a bátorító gól a végére.

Prince23
<#eljen><#taps><#worship>

Roma (4-2-3-1) - Doni, Panucci, Ferrari, Juan, Tonetto; De Rossi, Pizarro; Taddei, Perrotta, Mancini; Totti. All. Spalletti

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

Prince23
Van egy nagyon nagyon fontos kérdésem:
Totti fog játszani már a Sampi ellen?

lesznek jo mecsek:
Celtic - Barca
Lyon - Manchester
Schalke - Porto
Liverpool - Inter
A.S. ROMA - Real Madrid
Arsenal - Milan
Olympiacos - Chelsea
Fenerbahce - Sevilla

Prince23
Még akellett vóna, húúhhhhhhhhhhhhhh

a francba.......egy hajszalon mulott hogy a Sevillaval keruljunk ossze<#sir>
na akkor egy nagy kalappal most!!!
Taranov
Hát az elsõ helyre nem nagyon van esélyünk az Inter költségvetését elnézve 😞

en biztos vagyok a 3 vagy 4 golos kulombsegben a visszavagon, engem csak a bajnoksag aggaszt, unom az utobi idok masodik helyezeseket, es most meg ezt is veszelyben latom. De remelem a Sevillaval kerulunk ossze a BL-ben
Taranov
Hát az esély megvan egy 3-4 gólos gyõzelemre is, de sajnos az elmúlt hetek nem ezt jósolják 😞
Ettõl függetlenül a Rómának a kupadöntõben kell szerepelnie!

Prince23
Én is nagyon remélem. Azért még is csak Torino.

totti10
nagyon remélem hogy a visszavágón 2 gólt begyûrünk és nem kapunk egyet se és továbbmegyünk...

hajrá,lilák!

Prince23
Ez baromi nagy szégyen volt, h Torinóban kétszer zsinórban semmit sem tehettünk😛PP

Én is furcsálom amúgy ezt a Klub vb-t. De mondok egy újat: klub vs Ország. na ehhez mit szóltok.
pl. tegnap vagy ma pl. Kína - Energie Cottbus játszik.

takibalint
A Romanak nem megy mostansag. 2 dontetlen a bajnoksagban es most vereseg a kupaban is. Mi a fax van veluk??

Taranov
Hogyhogy így felülkerekedtek rajtunk a torinoiak?

Taranov
Hát én nem tudom, bármit kitalálhatnak 😊
Itt van pl. ez a Klub VB, amit a Milan nyert, errõl ezelõtt nem is tudtam, fogalmam sincs, hogy ki, ki ellen, mikor, hol, milyen keretek között játszott 😊

hat igen, jo volt latni ujra ezeket a szep pilanatokat, csak tudnam mikor latunk ujra ijen szep mecseket a fiuktol, sajnos ez az idei bajnoksag nagyon kezd hasonlitani a tavai-hoz, de a remeny hal meg utojara, meg van ido behozni az intert. Azok a szep idok........hm.......szep volt
9csöves9
van rendetlen is?😊

visszavágós

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Taranov
Hát ha ez a rendes Olasz Kupa, akkor lesz visszavágó.

totti10
most kiestünk?? vagy van viszavágó?

Torino ❤️ - 1> AS Roma
12' <1 - 0> A. Recoba
45' <1 - 1> A.F.A. Mancini
50' <2 - 1> A. Recoba
88' ❤️ - 1> G. Comotto

hajrá,lilák!

totti10
totti10

Prince23
Holnap megint Torinóban fogunk "szenvedni" a Coppa Italiaban:S

szanics
Az egy jó nagy sz.r volt. 😄

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Prince23
Hát ez mi volt?????!!!!!!😮
Torino ellen 0-0. és sokkal jobban játszottak a bikák😛

szanics
Semmi tétje nincs, éppen a két A-B csapat játszik egymás ellen.
A Roma csapatában pl. Antunes, Barusso, Esposito a kezdõben, míg a Manchester gólját, mellyel a szünetben 1-0-ra vezetnek, Piqué szerezte...

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Sztem pedig vmilyen szinten érthetõ hisz ez már tétnélküli mecs ki tudja hogy ebbõl kifojólag milyen lesz.

Prince23
Úr Isten!!!! Sose értem a magyar kereskedelmi-állami adókat. Ezerk tisztára hülyére vesznek minket😛PPPPP
Ma lesz Róma - MU!!!! Egy ilyen meccset kihagyni bazzzz, csak mi leheteünk ennyire gyökerek kábel téren😛

Prince23
Szerdán meg Cagliari - Róma meccs lesz😄DDDDDDDDDD

takibalint
Valaki szolt a Sport TV-nek, hogy nem lenne rossz ha kozvetitenek az Olasz kupa meccseket? Mert Csutortokon 20:45-tol a Sport2-on Empoli-Juventus lesz.

FT Dynamo Kyiv <1 - 4> AS Roma
4' <0 - 1> C. Panucci
32' <0 - 2> L. Giuly
36' <0 - 3> M. Vucinic
63' <1 - 3> I. Bangoura
72' V. Vaschuk
78' <1 - 4> M. Vucinic
89' M. Cassetti

Copyright © 1998-2007 LiveScore.com

totti10
na de most a Kijev ellen Vucinic mesterhármast rúgott vagy Panuccinak adták az elsõ gólt??

hajrá,lilák!