7165
  • DJ BP
    na nyertetek? Jól van :) (ne Inter legyen bajnok :)
  • Taranov
    Én csak a büntető előtti 10 percre tudtam bekapcsolódni a 11-essel bezárólag, de hát eléggé negatívan csalódtam a csapatban.
    Ha be tudunk lőni 2 gólt, nem tudom, hogy miért kell mindig az utolsó pillanatokban hajtani.
    Végülis a lényeg, hogy megvan a meccs, a 11-es teljesen jogos volt, de szerintem mi ugyanolyan hullámvölgyben vagyunk, mint az Inter.
  • takibalint
    Latszik, hogy az ujsagirok nem nezik a Roma meccseit. Ezt irja az NS: Túl könnyedén vette a második félidőt a hazai gárda... Ezt ugy irjak, mintha "sajnos" ez lett volna az elso alkalom. Pedig nem, de szerencsere ebbol jol jottunk ki. Mar Az elso felido vegen mondtam, hogy megint baj lesz, ha igy jatszik tovabb a Roma, hat majdnem nagy baj lett. Megint lealltak, magukra huztak az ellenfelet, nem tamadtak stb.
  • mainevent
    3-2
  • Matthew Prosac
    2-2
  • totti10
    AS Roma [1 - 0] Genoa

14' [1 - 0] R. Taddei
    17' [2 - 0] M. Vucinic
  • szanics
    Il Romanista
  • Taranov
    Hát igen, bár az idei évvel abszolút elégedettek lehetünk eddig.
    Tavaly még lehetett mondani, hogy azért áll olyan jó helyen a Roma a bajnokságban, mert kizárták a Juvét, illetve büntetést kapott egy halom csapat, de idén már ott a Milan, ott a Juve, mégis 2. a Roma.
  • takibalint
    Szerintem is jobb lenne, de uj es jo jatekosokra mindenkepp szukseg van.
  • takibalint
    Hirforras?? En inkabb uj jatekosokat szeretnek latni, foleg csatarokat
  • Taranov
    Azért jobb lenne, ha maradna Sensiéknél.
  • szanics
    Soros György a Roma legújabb kérője... 200 millió euró + új stadion az ajánlat egyelőre
  • mrroma
    hagyd a csavot, valahol o is ki kel elvezkedje magat, ha mar az oveik se birjak akkor mit lehet varni tole
  • Matthew Prosac
  • Taranov
    Te örök bant érdemelnél, mert semmi keresnivalód nincs sem ezen a fórumon, sem semmilyen közösségben.
    Mivel a moderátorok nem fognak téged elég szigorúan, kérlek, hogy legalább ezt a topicot kerüld el.
  • Cabell
    Ezt mostmár hagyd abba, légyszives. Ezért nem vagy már házigazda,és ezért mondják, hogy esett a MU topikban a színvonal. Én örülnék a legjobban, ha egyhétre jönnének megint, de ne baszogasd az ellenfél szurkolótáborát.
  • Scholes18
    -véristvánka vagyok és 8 éves-
  • Taranov
    Ebben teljesen igazad van.
    Az zavar egy kicsit, hogy a Roma közel sem a legjobb tudása szerint játszott. A Manchester sem természetesen, de nekik talán nem is lett volna rá szükségük.
  • takibalint
    A 2. gol nagy vedelmi hiba volt, meg kapushiba is. Doninak hasznalni kellett volna a labat, nem vetodni a labda utan. De a beadasnal is lemaradt valaki nagyon csunyan. NEm tudom ki volt epp ott akkor a vedo, de sehol nem volt a beadasnal a MU jatekoshoz kepest.
  • Taranov
    Hát igen, a 2. félidő elején még lehetett volna alakítani a dolgokon, de később már nem volt mit tenni.
  • minimize
    Totti hiánya (is)meglátszott tegnap a Roma játékán, és kissé fáradtanak is tűnt a csapat, nem beszélve a kihagyott lehetőségekről. ezen a szinten, ilyen csapatok ellen be kell lőni minden lehetséges helyzetet(amit fizikailag lehetséges természetesen).
    a visszavágóra Totti segítsége elégséges lehet egy döntetlenre.
    természetesen ott is hajrá Roma!
    (cserében ma szoríthatnátok az Ágyúsoknak is a 'Pool ellen...:))
  • Taranov
    Ennyi erővel a 3-1 is reális lett volna.
  • Matthew Prosac
    azért azt megjegyezném h 0-2 után feladtátok a meccset amit egy angol csapattól soha nem fogtok látni, ez IS a különbség a két csapat között.
    vártam hogy a hajrában majd odaszögeztek minket a kapu elé mint a 2. félidő első 20 percében, de csak mezőnyjáték folyt, egy ronaldo-kapufával, és 2 elszórakozott lehetőséggel (rooney-ronaldo) elöl. 1-1 is reális lett volna, és a 0-4 is...
  • DJ BP
    úgy néz ki idén ez a trend a fociban, kevés helyzettel szoktak nyerni
  • mrroma
    hat ez az, ettol feltem de mindegy,nem szegyen kikapni a jobbiktol, mert most jobb a MU, mi voltunk pekhesek mert a legerosebb csapatot sorsoltak nekunk, nem szamit igy is szep meneteles volt a BL.ben, most johet egy eroteljes befejezes a bajnoksagban es akkor abbol meg barmi lehet
    HAJRA ROMA, FORZA ROMA
  • szanics
    Nem is nagyon lehetett, mert a két csapat között nem volt két gól.
    Nyilván ő is tudja, hogy csak a mi bénázásunkon múlott, hogy Tonetto, Panucci és Vucinic ziccerből nem tudott gólt lőni, plusz még hozzá is segítettük őket egy gólhoz.
    A Real ellen mi hoztuk ki otthon a maximumot a meccsből eredmény tekintetében, most a Manchester.
  • gercse
    Remélem azért Totti visszatérésével megnehezítitek a MU dolgát a visszavágón
  • takibalint
    A Meccsrol meg csak annyit, hogy Ferguson egyaltalan nem volt elszallva a Mu teljesitmenyetol. De ez latszott is. Neztem a tv-ben, mit nyilatkozott. Orult, hogy lottek ket golt, de ennyi.
  • szanics
    Ezt lehet folytatni a MU-topikban...
  • moor09
    milyen vitát ez csak egy kis eszmecsere volt, amit túl komolyan vettél, de azért aludj jól....
  • Matthew Prosac
    énsem kerestem rá, csupán hallottam már ezt a viccet (repeat: eredetiben) vagy 5 éve, sebaj, még jó hogy mi vagyunk elmaradva a poénokkal szerinted.
    elégtelen, részemről leülhetsz, jóéjt. vitát befejeztem.
  • moor09
    én nem kerestem rá semmire, de ha neked így jó legyen akkor átköltöttem de nem igazán értem továbbra sem miért itt hőzöngsz + én nem sértegettelek, de ahogy te montad titeket úgyis parasztnak tart mindenki, szal nem oszt nem szoroz, vagy tévedek ?
  • Matthew Prosac
    hol voltál te eredeti te szerencsétlen?
    origi vicc

kicsit gondolkodjál már el mielőtt megint beégsz, de kegyetlenül. szar átköltött poénod a plagizálás, én csak próbáltam felhívni rá a figyelmet. nembaj még van időd fejlődni! sok sikert.
  • moor09
    neked meg azon drága barátom hogy miért nem a saját topicodba írogatsz ?? Vagy eltévedtél segítek parancsolj
  • Scholes18
    bocs de csak a tényket mondom egyébként parasztozanak le csak nyugodtan de akkor csak engem.
  • Scholes18
    csak nem Ronaldora gondolsz , igen ő 1 fontos ember elöl de pl ott van pl hátul Ferdinand aki sztem tuti hogy a meccs embere volt szintén kulcs játékos szal szerintem neked kéne azon gondolkodnod melyik poszton voltatok egyáltalán jobbak a mai meccsen.
  • moor09
    én eredeti voltam te meg plagizálsz és átköltesz így viszont nagyon sz*r no nembaj gondolkozz vmi eredetin a visszavágóig, de ahogy ismerem a MU szúrkolókaz nem lesz könnyű kiatlálni vmi újjat hisz minden poént fél évig ismételgettek :D
  • Matthew Prosac
    pont az ilyen beszólásaid miatt parasztoznak le minket mu-szurkolókat általánosságban, úgyhogy légyszíves fogj vissza -.-
  • limperatore
    az a nagy ellenfél akit 1 ember húz? :D
  • Scholes18
    Roma ennyi volt a BL, köszi hogy itt voltatok, de tul nagy ellenfelet kaptatok:D