AS Roma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mindenhova csak ezta videot tudod berakni, csak gratulálni tudok.
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
ReaL MaDRid x siempre
Gondolom inter kezdte
XD LOL
Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.
Yo, Bitch!
FORZA INTER!
mondj meg par ilyen hulyeseget
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.
Celtic - Barca
Lyon - Manchester
Schalke - Porto
Liverpool - Inter
A.S. ROMA - Real Madrid
Arsenal - Milan
Olympiacos - Chelsea
Fenerbahce - Sevilla
Ettõl függetlenül a Rómának a kupadöntõben kell szerepelnie!
hajrá,lilák!
Én is furcsálom amúgy ezt a Klub vb-t. De mondok egy újat: klub vs Ország. na ehhez mit szóltok.
pl. tegnap vagy ma pl. Kína - Energie Cottbus játszik.
Itt van pl. ez a Klub VB, amit a Milan nyert, errõl ezelõtt nem is tudtam, fogalmam sincs, hogy ki, ki ellen, mikor, hol, milyen keretek között játszott 😊
visszavágós
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Torino ❤️ - 1>3 - 1> AS Roma
12' <1 - 0>1 - 0> A. Recoba
45' <1 - 1>1 - 1> A.F.A. Mancini
50' <2 - 1>2 - 1> A. Recoba
88' ❤️ - 1>3 - 1> G. Comotto
hajrá,lilák!
hajrá,lilák!
hajrá,lilák!
A Roma csapatában pl. Antunes, Barusso, Esposito a kezdõben, míg a Manchester gólját, mellyel a szünetben 1-0-ra vezetnek, Piqué szerezte...
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Ma lesz Róma - MU!!!! Egy ilyen meccset kihagyni bazzzz, csak mi leheteünk ennyire gyökerek kábel téren😛
4' <0 - 1>0 - 1> C. Panucci
32' <0 - 2>0 - 2> L. Giuly
36' <0 - 3>0 - 3> M. Vucinic
63' <1 - 3>1 - 3> I. Bangoura
72' V. Vaschuk
78' <1 - 4>1 - 4> M. Vucinic
89' M. Cassetti
Copyright © 1998-2007 LiveScore.com