AS Roma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

takibalint
Kihalt a topik???? Pedig mostanaban tortenik ez az a Roma hazatajan! Roma-Sampdoria a kupaban 1:1, 1:0. Az elso meccsen jobban jatszott a roma, pedig idegenben volt es emberhatranyban. Azt hallottatok, hogy Spaletti lett az ev edzoje, es Totti az ev jatekosa, vagy csatara, vagy valami ilyesmi. Atigazolasi piacon mi a helyzet??

takibalint
Tenyleg atigazolasi piacon mi ujsag? Vesz valakit Spaletti?

takibalint
JO volt a Sampdoria-Roma meccs. JOl kuzdott a csapat, foleg, hogy emberhatranyban voltak. Remelem sima lesz a visszavago.

Taranov
Ez engem is érdekel.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

totti10
Di Natalét most leigazoltuk? vki nyomjon már hirt!

hajrá,lilák!

Taranov
Hmm, ez jó régi lehet már.
Nem is tudtam, hogy az elõzõ kappás korszak elõtt is Diadora volt.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

takibalint
Ismeri valaki ezt a mezt?? melyik szezon lehet???

banok
Roma - Catania - összefoglaló
http://www.videoplayer.hu/videos/play/124983

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Az elsõ félidõbeli játékunk azért dadogott, mert a Torino nagyon visszahúzódott és így egyik olasz csapat ellen sem könnyû játszani, fõleg 2 gólos hátrányból, ezeken a meccseken mindig az elsõ gól a legfontosabb, mert az átszakítja a lélektani gátakat és jöhet a henger.

Aki teheti szavazzon a viasat3 oldalán a meccsünkre<#wave>

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

Taranov
Nem játszott rosszul a csapat összességében.
Az elsõ félidõ lagymatag volt, és mindig elvesztettük a Torino kapuja elõtt a labdát, igazából csak Mancininek volt elég önuralma ahhoz, hogy megpróbáljon egy helyezet kidolgozni. Bár voltak helyzetei a Torinonak is, de azért a kommentátor háromesélyes meccsnek akarta ezt beállítani, amíg 0-0-án állt a játék.
Aztán Totti beállítása után már megindult a gólgyártás, de az erps túlzás Puhltól, hogy Totti nélkül nem tud játszani a csapat.
Én inkább csak arra gondolok, hogy Totti beállítása után szerencsénk volt sorozatban (vagyis elõtte pechünk), meg észrevették a fiúk, hogy már eltelt 50 perc és még kiesésre állnak.

Na mindegy, nem kell ezt túlmagyarázni, az a lényeg, hogy megérdemelten jutottunk tovább, bár az elsõ meccset nem láttam.

totti10
4-0!!! jöhet a Samp 😛

hajrá,lilák!

Taranov
Ma 20:30-tól a Sport1-en Roma-Torino élõben!

Taranov
Jól alakul a szavazás.
Én azt gondoltam volna, hogy a Liverpool és az Arsenal meccse megelõz minket.

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

Prince23
Arra mérget vehetsz! Hisz Real madrid ellen leszünk. Õk mindig elõnyben😞

Taranov
Sajnos az angol csapatok mindig elõnyt élveznek a közvetítések során Magyarországon, de rögtön utánuk a Real jön szerencsére, szóval bizakodhatunk.

totti10
BL-t remélem adja vmi!

hajrá,lilák!

Taranov
Sajnos ezen a hétvégén sem lesz Roma meccs a Sport TV-n, lassan már azt is kezdem elfelejteni, hogy hogy néznek ki a fiúk.

Prince23
Ja én is ezt tudom😄

totti10
Roma Cagliari 2-0 meccs sport1-es öszefoglalóját vki föltudja tölteni vhova? mert a asroma.hu-n nincs :///

hajrá,lilák!

ForzaInter
maga Mutu kijelentette hogy marad, és Della Valléék is mondták hogy nem engedik el csapat sztárjait, mivel 2 éven belül bajnoki címre hajtanak.

Yo, Bitch!

takibalint
A penteki vagy szombati (ha van) Nemzeti Sportban van egy cik Roma meg csak abrand cimmel. Allitolag a Roma erdeklodott/erdeklodik Huszti Szabolcs irant. Ezt az o menedzsere allitja. Valaki tud tobbett a dologrol, vagy olvasta a cikket?

takibalint
Amantino Mancini nem akarja elhagyni az AS Roma labdarúgócsapatát, noha nemrég sikertelenül szakadtak félbe a tárgyalások a 2009-ig szóló szerzõdés meghosszabbításáról. A napokban menedzsert váltó brazil szélsõt Európa számos klubja szívesen látná, de õt az sem zavarja, hogy a római klub még miatta sem hajlandó módosítani a fizetések terén alkalmazott „politikáján”.

Média-beszámoló szerint az anyagi kérdés miatt zárultak le a megbeszélések, az AS Roma ugyanis jelenleg nem tud és nem is akar magasabb bért fizetni Mancininek az új kontraktusban. A 27 éves klasszis azonban nem sértõdött meg, inkább lépést tett a helyzet megoldásáért, „lecserélte” eddigi ügynökét, Gilmar Velozt.

„Nincs semmilyen problémám a klubbal” – jelentette ki Mancini.

A válogatott játékos azt reméli, hogy új ügynöke, Alessandro Luci eléri, hogy újrakezdjék a tárgyalásokat a hosszabbításról.

„Õszinte és baráti a viszonyom a klubbal. Nem állapodtunk meg a szerzõdésem meghosszabbításáról, de ilyen dolgok elõfordulnak. Nincs kétségem, hamarosan megpróbálunk egyezségre jutni. Azt kívánom, hogy maradhassak a csapatnál” – szögezte le Mancini.

A rendkívül technikás brazil szélsõ 2002-ben igazolt az Atletico Mineirótól az AS Romához, amelyben régóta kulcsembernek számít. Nem véletlen, hogy a közelmúltbeli tárgyalási „kudarc” után hírbe hozták a Liverpool FC-vel, a Manchester Cityvel és az Olympique Lyonnal.

Taranov
Mutunak nem jár le a szerzõdése nyáron?
Egyébként én azért azt nem tudom elképzelni, hogy a Fiorentina a bajnoki címre törne, nagyon sokba kerül olasz bajnoknak lenni, nem vagyok biztos benne, hogy megéri meglépni ezt a befektetést egy kisebb csapatnak.
Tudtommal a Romának sem jött be annak idején üzleti szempontból.

Prince23
Igen ám, Mutu csapatát felakarják erõsíteni 2010-ig, abban reménykednek, h 2012-ig bajnokok lesznek. Én pár hete ezt hallottam. És ha nem jön Mutut hozzánk, akkor valszeg télleg 2012-ig bír a szerzõdése a román csatárnak.
De sztem, ha van egy kis esze, akkor Totti mellett fogja rugdosni a lasztit. De a Fior biztos nagyárat fog követelni...?

szerintem Solari egy tok jo jatekos es o nem tudot kibontakozni a Realnal mert allandoan a padon ult, es az Internel sem, hat szivesen latnam a Romaban itt megmutathatna hogy mit tud, de azert en se adnam Mancinit erte, Mutu viszont nagyon beferne a csapatba es remelem tisztaban van azzal hogy a Fiorentinaval nem lesz bajnok sose, de a Romaval lehet mint azt egyik(talan a legnagyobb a Firenzeieknek) elodje Batistuta bebizonyitotta
hello, hello, kivanok nagyon Boldog Ujevet mindenkine es egyetertve az elottem szoloval, csak anyival egeszitenem ki hogy remelem a 2008 as ev az a farkas eve lesz
gercse
Itt is B.Ú.É.K.
remélem tisztességes csata lesz a scudettóért(2. helyért akár) ebben az évben is.

Robben viszont gyakorlatilag mindig sérült

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

szanics
Solarival kapcsolatban még egy megoldás, hogy január 1-én leülünk vele tárgyalni és nyártól szerezzük meg (lejár a szerzõdése).

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

ForzaInter
nektek befejzõ csatár kell.

Yo, Bitch!

Prince23
Én is ezen az állásponton vagyok. Meg annál az álláspontnál vagyok, h nekünk qrvára kell Mutu. Muszáj egy vérbeli csatárt szereznünk!

Taranov
Ebben csak az sántít, hogy Robben szerintem magasabb szinten van, mint Solari.
Most akkor nem mindegy, hogy melyikükért adjuk Mancinit.
Egyébként én asszem Mancinit tartanám meg, õ egy biztos pont.

szanics
Na akkor összefoglalva az eddigi pletykákat:

+ Adrian Mutu (Fiorentina): valószínûleg nem jön
+ Santiago Hernan Solari (Inter): akkor jön, ha Mancinit adjuk
+ Arjen Robben (Real Madrid): ugyanaz a helyzet, mint Solarival. Ha jön, Mancini megy
+ Antonio Di Natale (Udinese): júniusig biztosan nem adják, mert az Eb-tõl azt várják, hogy feljebb megy az ára

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Prince23
Mutu az nagyon jó választás lenne😊

Mancini jön az Interbe csak nemtom hova ;D

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

takibalint
Cicinho is a Realból jött. A jatékos érdeke is, hogy olyan csapathoz kerüljön, ahol minél többett játszani tud.

Taranov
Hát persze, nem lenne rossz, de mennyi esélye van ennek?
Mutu még talán reálisabb cél.

takibalint
Ugyis elég sok a brazil a csapatban, na nem mintha bajom lenne velük

takibalint
igen, de Robben nem lenne rossz

Taranov
Hát Mancini távozása azért megviselhetné a csapatot.

takibalint
Az olasz elsõ osztályú AS Roma labdarúgócsapatának vezetõi számos erõsítésen törik a fejüket, az év végére ugyanis bebizonyosodott, ezzel a kerettel nehéz lesz cím(ek)ig eljutni a 2007-es Olasz Kupa-gyõztesnek. A csatárigazolás már nyáron is slágertéma volt, most viszont már akuttá vált a probléma. Mancini és Ferrari szerzõdéshosszabbítása sem jutott nyugvópontra, a klubnak pedig már most vannak kiszemeltjei az esetleges helyettesítésükre.

A Corriere dello Sport olasz napilap szerint az AS Roma labdarúgóklub lázas csatárkeresésben van, s a Fiorentina román válogatott sztárja, Adrian Mutu az elsõ számú jelöltjük, akiért a januári átigazolási szezonban készek ajánlatot is tenni.

Mutu tizennégy meccsen hét gólt szerzett a Serie A soros idényében, s ha hinni lehet az olasz sajtónak, a fõvárosiak készek bõven tízmillió font feletti összeget is áldozni a lilák támadójáért.

Bár Mutu számára igazán telitalálat volt a firenzei légióskodás (Luca Tonival is remekül megértette magát, és Pazzinivel, illetve Vierivel is jól kijön), minden bizonnyal eljátszana a gondolattal, hogy Francesco Tottival együtt õ alkossa a bordósárgák offenzíváját.

Egyelõre "csupán" Totti és Vucsinics bevethetõ klasszikus csatárposzton a rómaiaknál, ami azonban az év vége felé már kevésnek bizonyult, hiszen a falkavezér több hétre kidõlt a sorból a farkasoknál.

Nyílt titok az is a fõvárosiaknál, hogy a csapat zseniális brazil szélsõje, Amantino Mancini nem tudott dûlõre jutni a vezetõséggel szerzõdéshosszabbítása ügyében, így valószínûleg jövõ nyáron elhagyja a klubot. A pletykák szerint a Real Madrid középpályása, Arjen Robben pótolhatná Mancinit, miután a holland válogatott nem találja a helyét a királyi gárdában.

Ramón Calderón nem valószínû, hogy elengedné "bagóért" a 36 millió fontért megszerzett klasszist, egy esetleges kölcsönszerzõdésre azonban meglehetõsen jók a giallorossik esélyei.

A védõ Matteo Ferrari kontraktusa is 2009-ben jár le, vele azonban jóval elõrehaladottabb állapotban vannak a tárgyalások.

Amennyiben mégis zátonyra futna a hátvéd ügye, erre az esetre is fel vannak készülve az Örök Városban, újra megkörnyékeznék a Bayernt és a brazil hátvéd Lúciót, aki hamarosan felveheti a német állampolgárságot.

A portugál tehetség Antunest szinte biztosan kölcsönadja a klub januárban, az õ helyén az ajaxos Emanuelson tölthetné be az ûrt.

takibalint
Különben is mit keres a Valencia-Inter verekedés a Roma topikban??

Taranov
Én is azt mondom, hogyha a flame és a pangás között kell választani, akkor inkább legyen csönd a topikban a továbbiakban is.

gabber_saviola
csendesedjetek

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Na látod pontosan errõl beszéltem, de ezekszerint nem fogtad fel...

és amikor a kedvenc roma játékos leköpi a másik embert az hányszor gusztustalanabb mint hogy egy Inter játékost leütnek
na erre válaszoljál káknúb

A videót azért raktam be, mert ez is az Inter, ezt kár is tagadni, és ezt is vállalni kell, nemcsak állandóan azt hirdetni hogy nincs még egy ilyen jó csapat és az összes ellenfelet lenézni, ebben nagyon jók vagytok, de nyugalom egyszer minden széria megszakad.<#mf2>

ForzaInter
😄DDDd
nem offolom szét eme gyönyörû topikot, sry offért:|

Yo, Bitch!

jólvan szard le a nyomorát <#mf2>