7165
-
#5683 Akar 3 vagy 4-0 ra is nyerhettunk volna a Catania ellen ma. De jo meccs volt. Remelem a visszavago is hasonlo lesz. -
#5682 Csucs a Sport tv beharangozoja a hetvegi olasz bajnoki meccs kozvetitesekrol. -
#5681 Szerintem igazán senki sem bízott benne, hogy 0-2-re tudunk nyerni a Manchester ellen. Ezért talán jobb, hogy pihent Totti, mert sok feladata van még idén a csapatnak. Ha a kupadöntő két meccsét, és a bajnokságból hátralévő meccseket nézzük, akkor gyakorlatilag 100%-os teljesítményre, és 7 (ha jól számolom) győzelemre van szükség. -
#5680 Tegnap egyértelműen, ha valakit hibáztatni kell a gól miatt, az csak is Panucci lehet. Ha már hibáztatásról kell, h beszéljünk. Felesleges volt. Remélem szent a béke. sar úgy játszani...
Nekem meg olyan érzésem volt Totti kapcsán, h azért nem játszott Manu ellen, mert nem akart leégni mégegyszer. Kisért a múlt szitu. Nagy focistáknak ez a gyenge piontjuk, mint többek között a reaálnak (?) -
moor09 #5679 http://www.forza-roma.com/udinese-roma-1-3-highlights-e-gol-e-la-litigata.html -
#5678 Tenyleg jo meccs volt, bar nem neztem folyamatosan. Panucci viszont eleg gyengecske. Mar a Man Utd ellen is gyengen jatszott, sokszor elmentek mellette. Ez a mai veszekedese Donival meg egyenesen felhaborito. -
#5677 Na, látom visszatért Totti. -
#5676 Grat, nagyon jó volt a mai meccsetek, ezek a rangadók az igaziak^^ -
#5675 Nyugi van meg 6 fordulo. Az 18 pont. Az meg sok A hatrany csak 4 pont. -
#5674 Ennél a BL-kiesésnél jobban bosszant, hogy az Inter elleni döntetlen után a Capitano azt mondta, hogy lesz még lehetőség előzni.
Na, azóta is kihagytunk 1-2 lehetőséget legalább, és mostmár nagyot kell hibáznia az Internek, hogy elveszítsék a scudettot. -
#5673 Statisztika a szerdai meccsrol
Osszes loves: MU 10:17 Roma
Kapura loves MU 5:6 Roma
Kapu melle 4:6
Blokkolt loves 1:5
Szabalytalansag 10:15
Les 8:0
Szoglet 13:8
Forras: UEFA.com
-
#5672 Igen, és meg kell adni, hogy a Manchester nagyon ritkán adja el a labdát, a Románál meg egy csomó támadás vagy úgy végződött, hogy a labdavezetőre rámentek 2-3-an, és elvették tőle gond nélkül, vagy hátrafelé kényszerült passzolgatni a Roma, és elhalt az akció.
Tényleg jobb csapat a Manchester, de hát nem csak a Románál jobb szerencsére, hanem szinte mindenkinél.
Mindenesetre azért a Roma is lőhetett volna gólt, az odavágón is, meg a visszavágón is. -
#5671 A dontetlen tenyleg igazsagosabb lett volna. A Romanak tobb volt a kapuralovese, csak epp keptelenek voltak begyotorni egy golt. Azt eszrevettetek, hogy Man u 2-3 passzbol felhozta a labdat gyorsan,mig a Romanak lassaban ment, es vagy rossz volt a passz, vagy elugyetlenkedtek. Nem a gyors focihoz van szokva a Roma, kivetel, ha van elottuk terulet mondjuk kontranal, de amikor 4-5 ember ott all a 16-os elott, vagy letamadjak oket, akkor mar gond van. -
#5670 Az eredmény nem volt igazságos, de végülis izgalmas, sportszerű volt a meccs, szóval nekem nincs végülis gondom. Kár, hogy kiestünk, de az angolok sajnos megszállták a BL-t.
Ami viszont eléggé felbosszantott, az az MTV-n Somogyi Dia, engem bosszant ez a sok hülyeség, amit beszél, ráadásul a beküldött SMS-ek színvonala is jelentősen elmarad a Sport TV-től.
A félidőt és az egész meccset tekintve is több kapuralövése volt a Romának, ezekből több találta el a kaput, mint a másik oldalon, mégis szinte csak a Manchester helyzeteiről beszéltek.
Láttunk már rossz közvetítést más csatornán is, de sokkal nem volt rosszabb az RTL Klub a VB idején. -
#5669 A meccs embere tegnap egyértelműen Doni és Juan volt. -
#5668 Ja értem, ez így már tényleg más. -
#5667 Sajnos Van der Sar majdnem olyan jó, mint Doni :)
De tényleg, Doni az első félidőben kihúzta a csapatot a csávából. Aztán később Juan. -
#5666 Gondolom a tartozast is kifizetnek. Ami nem keves tobb mint 500 millio dollar. Igy persze, hogy nem fizetne tobbett. -
#5665 Szerintem ez volt a legjobb meccs iden a Roma-MAn Utd kozott. Kar hogy nem sikerult golt loni. Vagy ott volt a kapus, vedo, vagy eltotojaztak. -
#5664 Pedig egész jól támadott a Roma, sok helyzetünk volt.
Ilyen nincs, hogy még egyet sem sikerült begyömöszölni. (A 11-esen kívül még egyet, mert simán befért volna) -
#5663 Az Old Traford varázsa... ill. rontása volt De Rossira... beszariak vagyunk OT-ben, tavaly is ez volt, mikor nagy lehetőség előtt állunk... hát igen, mu szurkoló tábor hatalmas. -
#5662 Nagy hiba. -
daviddavid #5661 De Rossi :SSSs -
#5660 Nekem egyébként egy kicsit kevésnek tűnik ez a 200 millió, de végülis nem értek hozzá.
Az már más kérdés, hogy Rosella Sensi azért szimpatikusabb, mint Soros György :) -
#5659 Bocs, elirtam. -
moor09 #5658 írónia volt de mind1 :D ( bár olybá tűnik elég rosz :D ) a lényeg a lényeg, nagy összegben fogadtam volna hogy kiderül róla hogy Totti a kedvence.. -
#5657 Az enyém csak akkor hallott róla, amikor volt az a köpés az EB-n, szóval rossz véleménnyel van róla. Pedig mondom neki mindig, hogy sportszerű játékos. -
moor09 #5656 ( és helyett is ) -
moor09 #5655 ja nagyanyámnak és -
#5654 Nem kötözködés, csak egy kis kiegészítés: 200 millió + új stadion.
Állítólag Totti a kedvenc játékosa :) -
#5653 Ma (hetfo este) volt a Hirado utan a sporthirekben, hogy Soros Gyorgy megakrja venni a Romat. 20 millio + uj stadion. Tottit megtartana, es a targyalasok mar folynak. Itt egy kis olvasnivalo a sztorirol
http://index.hu/sport/foci/sorom0407/ -
#5652 Totti nem játszik az Old Traffordon, de lyukas lesz a manchesteri védelem is. -
#5651 Szerintem a BL-ről már letettek a fiúk, de a bajnokságban meg kell nyernünk minden hátralévő meccset, a kupáról nem is beszélve. -
#5650 Nagyon nem tetszik a Róma gólmámori utáni hozzáállása...
Szerdán mindent bele! legalább egy hosszabítást harcoljunk ki OT-ban...:) -
#5649 Igazad van, de az utóbbi időben nem nagyon jöttek az eredmények. -
#5648 Szerintem nincs hullamvolgyben a csapat, csak egyszeruen kiengednek 2 golos vezetesnel. Ez hozzaallasbeli dolog. -
#5647 Ez az Atalanta szart se csinalt ezen a meccsen. Sehol nem voltak a MIlan elleni meccshez kepest. Biroi segitseg ide vagy oda, az Inter valamivel jobb volt. -
#5646 Hajj, bírói segítséggel már vezet is az Inter. -
#5645 En nem lepodtem meg, csak nem ertem miert kell igy jatszani. Mar 2:0-nal mondtam a baratnomnek, hogy nehogy megint lealljanak, aztan mikor visszavettek ar gondoltam, hogy gaz lesz. Ma remeljuk Atalanta elviszi a 3 pontot. De legalabb 1 pontot. -
#5644 Majd meglátjuk ma, hogy mit játszik az Inter az Atalantával.
Akit érdekel, 14:45-től élőben nézheti a Sport1-en.