AS Roma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Nem is tudtam, hogy az elõzõ kappás korszak elõtt is Diadora volt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Aki teheti szavazzon a viasat3 oldalán a meccsünkre<#wave>#wave>
Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.
Az elsõ félidõ lagymatag volt, és mindig elvesztettük a Torino kapuja elõtt a labdát, igazából csak Mancininek volt elég önuralma ahhoz, hogy megpróbáljon egy helyezet kidolgozni. Bár voltak helyzetei a Torinonak is, de azért a kommentátor háromesélyes meccsnek akarta ezt beállítani, amíg 0-0-án állt a játék.
Aztán Totti beállítása után már megindult a gólgyártás, de az erps túlzás Puhltól, hogy Totti nélkül nem tud játszani a csapat.
Én inkább csak arra gondolok, hogy Totti beállítása után szerencsénk volt sorozatban (vagyis elõtte pechünk), meg észrevették a fiúk, hogy már eltelt 50 perc és még kiesésre állnak.
Na mindegy, nem kell ezt túlmagyarázni, az a lényeg, hogy megérdemelten jutottunk tovább, bár az elsõ meccset nem láttam.
Én azt gondoltam volna, hogy a Liverpool és az Arsenal meccse megelõz minket.
Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.
hajrá,lilák!
Yo, Bitch!
Média-beszámoló szerint az anyagi kérdés miatt zárultak le a megbeszélések, az AS Roma ugyanis jelenleg nem tud és nem is akar magasabb bért fizetni Mancininek az új kontraktusban. A 27 éves klasszis azonban nem sértõdött meg, inkább lépést tett a helyzet megoldásáért, „lecserélte” eddigi ügynökét, Gilmar Velozt.
„Nincs semmilyen problémám a klubbal” – jelentette ki Mancini.
A válogatott játékos azt reméli, hogy új ügynöke, Alessandro Luci eléri, hogy újrakezdjék a tárgyalásokat a hosszabbításról.
„Õszinte és baráti a viszonyom a klubbal. Nem állapodtunk meg a szerzõdésem meghosszabbításáról, de ilyen dolgok elõfordulnak. Nincs kétségem, hamarosan megpróbálunk egyezségre jutni. Azt kívánom, hogy maradhassak a csapatnál” – szögezte le Mancini.
A rendkívül technikás brazil szélsõ 2002-ben igazolt az Atletico Mineirótól az AS Romához, amelyben régóta kulcsembernek számít. Nem véletlen, hogy a közelmúltbeli tárgyalási „kudarc” után hírbe hozták a Liverpool FC-vel, a Manchester Cityvel és az Olympique Lyonnal.
Egyébként én azért azt nem tudom elképzelni, hogy a Fiorentina a bajnoki címre törne, nagyon sokba kerül olasz bajnoknak lenni, nem vagyok biztos benne, hogy megéri meglépni ezt a befektetést egy kisebb csapatnak.
Tudtommal a Romának sem jött be annak idején üzleti szempontból.
De sztem, ha van egy kis esze, akkor Totti mellett fogja rugdosni a lasztit. De a Fior biztos nagyárat fog követelni...?
remélem tisztességes csata lesz a scudettóért(2. helyért akár) ebben az évben is.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Most akkor nem mindegy, hogy melyikükért adjuk Mancinit.
Egyébként én asszem Mancinit tartanám meg, õ egy biztos pont.
+ Adrian Mutu (Fiorentina): valószínûleg nem jön
+ Santiago Hernan Solari (Inter): akkor jön, ha Mancinit adjuk
+ Arjen Robben (Real Madrid): ugyanaz a helyzet, mint Solarival. Ha jön, Mancini megy
+ Antonio Di Natale (Udinese): júniusig biztosan nem adják, mert az Eb-tõl azt várják, hogy feljebb megy az ára
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
Mutu még talán reálisabb cél.
A Corriere dello Sport olasz napilap szerint az AS Roma labdarúgóklub lázas csatárkeresésben van, s a Fiorentina román válogatott sztárja, Adrian Mutu az elsõ számú jelöltjük, akiért a januári átigazolási szezonban készek ajánlatot is tenni.
Mutu tizennégy meccsen hét gólt szerzett a Serie A soros idényében, s ha hinni lehet az olasz sajtónak, a fõvárosiak készek bõven tízmillió font feletti összeget is áldozni a lilák támadójáért.
Bár Mutu számára igazán telitalálat volt a firenzei légióskodás (Luca Tonival is remekül megértette magát, és Pazzinivel, illetve Vierivel is jól kijön), minden bizonnyal eljátszana a gondolattal, hogy Francesco Tottival együtt õ alkossa a bordósárgák offenzíváját.
Egyelõre "csupán" Totti és Vucsinics bevethetõ klasszikus csatárposzton a rómaiaknál, ami azonban az év vége felé már kevésnek bizonyult, hiszen a falkavezér több hétre kidõlt a sorból a farkasoknál.
Nyílt titok az is a fõvárosiaknál, hogy a csapat zseniális brazil szélsõje, Amantino Mancini nem tudott dûlõre jutni a vezetõséggel szerzõdéshosszabbítása ügyében, így valószínûleg jövõ nyáron elhagyja a klubot. A pletykák szerint a Real Madrid középpályása, Arjen Robben pótolhatná Mancinit, miután a holland válogatott nem találja a helyét a királyi gárdában.
Ramón Calderón nem valószínû, hogy elengedné "bagóért" a 36 millió fontért megszerzett klasszist, egy esetleges kölcsönszerzõdésre azonban meglehetõsen jók a giallorossik esélyei.
A védõ Matteo Ferrari kontraktusa is 2009-ben jár le, vele azonban jóval elõrehaladottabb állapotban vannak a tárgyalások.
Amennyiben mégis zátonyra futna a hátvéd ügye, erre az esetre is fel vannak készülve az Örök Városban, újra megkörnyékeznék a Bayernt és a brazil hátvéd Lúciót, aki hamarosan felveheti a német állampolgárságot.
A portugál tehetség Antunest szinte biztosan kölcsönadja a klub januárban, az õ helyén az ajaxos Emanuelson tölthetné be az ûrt.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
na erre válaszoljál káknúb